4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 11 z 14
Strana 11 z 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re:
First topic message reminder :
Toshio Ookami
,,Ani nie lenže tu niekto zahovára." pousmial sa a pritiahol si ju k sebe znova.,, Ako znela podmienka?" zopakoval ale na odpoveď ani nečakal.,, Upratať papiere taaaakže." doplnil a čakal na to ako zareaguje Shirio.
Toshio Ookami
,,Ani nie lenže tu niekto zahovára." pousmial sa a pritiahol si ju k sebe znova.,, Ako znela podmienka?" zopakoval ale na odpoveď ani nečakal.,, Upratať papiere taaaakže." doplnil a čakal na to ako zareaguje Shirio.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Re:
Žralok se ve mě čím dál víc bouřil a snažil se převzít kontrolu. Málo co mě dokázalo vyvést z míry, ale tohle začínal být vážně problém. Pokud se to někdo další dozví krom ROOTu. Budu pravděpodobně pod dohledem jako jsou jinchuriky. To prostě nemohu dopustit. Vytáhl jsem si kunai a řízl se do prsu abych se skrze bolest ovládl. Přesto ze mě vylétlo pár tenkých vlásků bijuu chakry. No doufal jsem, že už to horší nebude. Tohle mi ještě chybělo!!!
Anonymní- Anonymní
Re:
Rokubi sa vo mne rozzuril ako šelma a nevedel sa zrazu ovládať.Začalo to ovládať zrazu aj mňa keď tomu chalanovi vyprskli tie vlásky bijuu chakry ale to som si ja predsa nevšimol ani rokubi nie mi už sme boli len v amoku.Spadol som na kolená a snažil sa to ovládnuť.Bolo to dosť tažké a už sa mi začali vytvárať chvosty, ale začal som z hlboka dýchať.Fuu aa fuuu to som robil dookola a asi do piatich minút som to zvládol.Potom som sa pomaly postavil a oprel sa o stenu a dýchal som stále z hlboka ako keby som bežal a musel sa vydýchať.Potom sa ozval rokubi : Prepáč zrazu ma ovládla zlosť neviem prečo.Nevadi aspoň ze sme to zvládli.Povedal som a stále dýchal z hlboka.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ten kluk se najednou skácel k zemi a začal se klepat. Jako by měl nějaký amok. Mě nárůst adrenalinu pomohl žraloka více méně potlačit, ale jedno bylo jisté. Potřeboval jsem z tohoto místa brzo vypadnout. Nemuselo by se mi toho démona dařit, udržet na uzdě. Nedal jsem to na sobě znát. Jsi v pořádku? Zeptal jsem se toho kluka. Zajímalo mě, jestli ten jeho amok neměl co dělat s běsněním mého žraloka.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ano už som v pohode, vieš môj bijuu dostal amok kvôli nejakej neznamej chakre.Povedal som mu s potom na tváry a bolesťou v rukách ktoré sa mi stále triasli.
Naposledy upravil Matiro Akasaky dne Thu 5 Jan - 19:37, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Postavil se za mě. Sedla jsem si do křesla. Spisy jsem si spravila a pohlédla na dveře.
"Vstupte!"
Křikla jsem. Jen jsem doufala, že tam nebude invaze shinobi!
"Vstupte!"
Křikla jsem. Jen jsem doufala, že tam nebude invaze shinobi!
Anonymní- Anonymní
Re:
No do háje. Takže jsem za to mohl já. Tedy můj démon... Zahnal jsem tu myšlenku. Nechceš třeba něco k pití? Zeptal jsem se zájmem. Protože mě trochu hryzalo svědomí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nie, ďakujem.Už to zvládnem, myslím že mizukage niekoho pozvala do vnútra niesi na rade ? Povedal som.
Anonymní- Anonymní
Re:
No na řadě má být tento kluk. Ukázal jsem na Akia. Ale jen těžko říct. Jestli nespal. Přemýšlel jsem, že jestli nepůjde. Vážně ho předběhnu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Díval jsem se na ty dva ninje poblíž mne. Chvíli mi připadalo, že se do sebe pustí, byla z nich cítit taková nervozita. Když v tom jsem uslyšel nejspíše hlas Mizukage-sama a to mě vytrhlo z myšlenek nad těmito dvěma.
Protáhl jsem, nasadil úsměv, a vešel do dveří.
Dobrý den, Mizukage-sama
jmenuji se Akio Kaito a jsem Gennin co by se rád přidal do týmu Ookami-sensei Snažil jsem se vypadat co nejvíce sebevědomě a doufat, že takováto prosba nebude spíše urážkou než samotnou prosbou.
Protáhl jsem, nasadil úsměv, a vešel do dveří.
Dobrý den, Mizukage-sama
jmenuji se Akio Kaito a jsem Gennin co by se rád přidal do týmu Ookami-sensei Snažil jsem se vypadat co nejvíce sebevědomě a doufat, že takováto prosba nebude spíše urážkou než samotnou prosbou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Aha tak ten spí ako zabití.Povedal som a už mi bolo dobre.Potom ten chalan vstal a išiel do vnútra.Ja som len dodal : Aspoň že tak.
Anonymní- Anonymní
Re:
No hlavně se to už začalo trochu hýbat. Přeci jen to tu byl zasekané už hodně dlouhou dobu. Takže jsem se těšil až to budu mít za sebou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
Toshio len udivene sledoval ako vošiel do miestnosti nejaký chalan a zažiadal si priradenie do tímu. Pokojne sa oprel lakťami o stoličku na ktorej sedela Mizukage.,, Tak ty si myslíš, že máš na to byť priradený do tímu Ookamiho senpai?" spýtal sa ho udivene.,, Z čoho usudzuješ, že máš na to vhodné schopnosti?" opýtal sa ho dodatočne.
Toshio len udivene sledoval ako vošiel do miestnosti nejaký chalan a zažiadal si priradenie do tímu. Pokojne sa oprel lakťami o stoličku na ktorej sedela Mizukage.,, Tak ty si myslíš, že máš na to byť priradený do tímu Ookamiho senpai?" spýtal sa ho udivene.,, Z čoho usudzuješ, že máš na to vhodné schopnosti?" opýtal sa ho dodatočne.
Shinobi
Klan:
Re:
No a proč si tu vůbec ty? Zeptal jsem se takovým hlasem, ve kterém nešlo poznat žádné emoce, nebo osobní pocity. Přeci jen jsem usoudil, že tím zabiji alespoň nějaký ten čas.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak asi by som to nemal hovoriť hocikomu, ale si chunnin takže ti to povedať asi môžem, takže chcem požiadať o trening na želvom ostrove v kumo.A čo ty ?.Povedal som.
Naposledy upravil Matiro Akasaky dne Thu 5 Jan - 20:40, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Když to zkrátím... Pro začátek jsem jak normální shinobi, tak taky po ovládnutí Kuchiyose no jutsu i výzvědný. Podle složené tvého týmu bych se mohl docela i hodit. Nemyslíš? Sice nejsem příliš aktivní pokud o něco vhodného nejde, ale pokusil bych se vynasnažil..
A také počítám, že sama Mizukage-sama by tě nenechala v týmu se dvěma děvčaty. Co myslíš? Pohlédl jsem na Mizukage -sama a snažil jsem se něco vyčíst z jejího pohledu
Plus podle úsudku se zdáš být fér ninja.
A také počítám, že sama Mizukage-sama by tě nenechala v týmu se dvěma děvčaty. Co myslíš? Pohlédl jsem na Mizukage -sama a snažil jsem se něco vyčíst z jejího pohledu
Plus podle úsudku se zdáš být fér ninja.
Anonymní- Anonymní
Re:
(lol já jsem ANBU ROOT a jsem v utajení. Navíc zrovna v civilu. O mém postavení nikdo skoro neví. Jsem oficiálně jen Chuunin. )
No tak to ať ti to vyjde. Popřál jsem mu od srdce. Já jsem se přišel ohlásit. Protože jsem tu dlouhou dobu nebyl. Navíc chci požádat o nějakou misi. Řekl jsem s klidem sobě vlastním.
No tak to ať ti to vyjde. Popřál jsem mu od srdce. Já jsem se přišel ohlásit. Protože jsem tu dlouhou dobu nebyl. Navíc chci požádat o nějakou misi. Řekl jsem s klidem sobě vlastním.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,Momentálne mám v svojom tíme kunoichi s podstatou Suiton a zamieravajúce sa prevažne na boj z blízka či už pomocou taijutsu alebo zbraní.ô informoval ho Toshio.,, Napadlo ti, že dvojčlenný tím zložený z profesionálne vytrénovaných shinobi s týmto zameraním by potrebovalo tretieho člena?" pousmial sa.,, To či sú to kunoichi alebo nie už nie je podstatné. A čo sa týka mňa nenechaj sa zmiesť. Som nevyspytateľný." ubezpečil ho.
,,Momentálne mám v svojom tíme kunoichi s podstatou Suiton a zamieravajúce sa prevažne na boj z blízka či už pomocou taijutsu alebo zbraní.ô informoval ho Toshio.,, Napadlo ti, že dvojčlenný tím zložený z profesionálne vytrénovaných shinobi s týmto zameraním by potrebovalo tretieho člena?" pousmial sa.,, To či sú to kunoichi alebo nie už nie je podstatné. A čo sa týka mňa nenechaj sa zmiesť. Som nevyspytateľný." ubezpečil ho.
Shinobi
Klan:
Re:
No to asi ano. Minimálně v to doufám. Ubezpečil jsem ho. Jenže Mizukage bude mít na 100% otázky. Kde jsem tak dlouho byl a jak si můžu dovolit se ani neohlásit. Promýšlel jsem a byl rád. Že jsem svou chakrou toho démona v sobě uspal.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokud jsi tedy nevyzpytatelný, tak mě překvap. Řekl jsem. Čekal jsem nějaký chytrý argument, ale že by až tak? Je vidět že se o svůj tým stará dobře... Ovšem pořád jedna věc co by se ti ke dvoum dobře vycvičeným kunoichi pro boj z blízka mohla hodit a to je právě větší informovanost o pohybu cíle a to jest právě schopnost co ti mohu nabídnout. Co říkáš? Nedal jsem najevo zaleknutí a doufal, že jsem z toho tak nějak vybruslil A v neposlední řadě, "Nejsou 4 lepší než 3?"
Tuto větu jsem doplnil o takový ten kulišácký úsměv
Tuto větu jsem doplnil o takový ten kulišácký úsměv
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,Pokiaľ sa naskytne situácia v ktorej je potrebné sledovať alebo stopovať nepriateľa poprípade využiť nejako túto sféru schopností." nadýchol sa pokojne Toshio.,, V tom prípade je tu sensei, takže ja, ktorý týmito schopnosťami pochopiteľne oplýva. Takže ak má byť 4 člen tímu len pomocným koliesko, ktoré bude prekážať a tvoriť najslabší článok potom to nebude nepriateľ ktorý by ťa zabil pri misii ale práve ja." usmial sa pokojne.
,,Pokiaľ sa naskytne situácia v ktorej je potrebné sledovať alebo stopovať nepriateľa poprípade využiť nejako túto sféru schopností." nadýchol sa pokojne Toshio.,, V tom prípade je tu sensei, takže ja, ktorý týmito schopnosťami pochopiteľne oplýva. Takže ak má byť 4 člen tímu len pomocným koliesko, ktoré bude prekážať a tvoriť najslabší článok potom to nebude nepriateľ ktorý by ťa zabil pri misii ale práve ja." usmial sa pokojne.
Shinobi
Klan:
Re:
Ach jo Toshio je dnes nějaký neobvykle ukecaný. Stejně si s tím klukem jen hraje a do týmu ho vezme. Ach kam to tady spěje. Nejdřív dvě nad míru arogantní holky a potom Toshio, který se zdá nějak hravej. Co se tu dělo když jsem tu nebyl? Se tu rozjelo LSD ve velkém? A to jsem myslel, že s tím mají problém jen v zámoří. Řekl jsem si v duchu, spíše jako vtip než abych to myslel vážně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Neoplíval som trpezlivosťou a v duchu som sičal a hrizal si do jazyka.Uplne som penil od zlosti.No musel som to vydržať.A bol tu ten Toshiro. Počul som že je celkom nadaný.
Anonymní- Anonymní
Re:
Odešel jsem od těch dveří pryč, protože jsem nebyl typ co by jen tak z rozmaru poslouchal cizí rozhovory. I když jsem měl dost ostré smysly. Navíc je ještě posiloval můj démon. Takže jsem i tak mohl slyšet jejich rozhovor. Vytlačil jsem ho však z mysli. A tak jsem už nic dalšího neslyšel. Svou pozornost jsem raději obrátil k Matirovi. Hmm tak jak si daleko s Rokubim? Už tě začal alespoň trochu poslouchat? Optal jsem se pokud možno přátelským hlasem.
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 11 z 14
Povolení tohoto fóra: