4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 8 z 14
Strana 8 z 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re:
First topic message reminder :
Toshio Ookami
,,Ani nie lenže tu niekto zahovára." pousmial sa a pritiahol si ju k sebe znova.,, Ako znela podmienka?" zopakoval ale na odpoveď ani nečakal.,, Upratať papiere taaaakže." doplnil a čakal na to ako zareaguje Shirio.
Toshio Ookami
,,Ani nie lenže tu niekto zahovára." pousmial sa a pritiahol si ju k sebe znova.,, Ako znela podmienka?" zopakoval ale na odpoveď ani nečakal.,, Upratať papiere taaaakže." doplnil a čakal na to ako zareaguje Shirio.
Hiroshi Siakhi- Počet príspevkov : 685
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Re:
Nic nechci. podíval sem se na ní a zase sem se začal usmívat protože sem si uvědomil že se smutým výrazem jen skazím náladu. Připadala mi celkem hezká. Bylo to poprvé co se mi líbila nějaká holka. Bylo to nejspíš proto že vědšina holek co sem potkal měla divnou povahu, vědšinou se chovali jako kdyby byli trochu na hlavu nebo totálě panovačně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nějak ti to musím oplatit přece si to nemůžu vzít jen tak. Podívala jsem se na něj a jetě jednou se zeptala co za ten obrázek chce.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ne, vážně je to v pořádku. pousmál sem se abych zduraznil že na to nic nechci. Je to dárek. řekl sem z úsměvem a zadíval sem se Yuně do očí. Měl sem problém se na ní přestat dívat. Nevím jestli to bylo kvuli tomu jak vypadala nebo kvuli tomu jak se chovala. Bylo mi s ní prostě fajn.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak ještě jednou děkuju, ale já si stejně něco vymyslím. Zasmála jsem se a prohlížela si opět obrázek. Když jsem vhlédla zachytila jsem jeho pohled musím uznat že měl opravdu neobvyklou barvu očí. Ani nevím jak dlouho jsme tam na sebe takhle zírali když jsem si uvědomila co to provádím rychle jsem zamrkala očima abych se probrala z tranzu. Promiň, trochu jsem se zasnila. Znervozněla jsem a sklopila svůj zrak k zemi. Nezdržuju tě tu?
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon
Dneska se to jen hrne.
Pomyslela jsem si. Další jméno jsem připsala na seznam.
"Tvůj sensei je Toshio Ookami."
Dneska se to jen hrne.
Pomyslela jsem si. Další jméno jsem připsala na seznam.
"Tvůj sensei je Toshio Ookami."
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel sem před kancelář uvázal sem si na hlavu čelenku Kiri a potom sem zaklepal a čekal jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon
Senseie jsem ji řekla, tak jsem mohla pozvat dovnitř dotyčného, který stál před dveřmi.
"Vstupte!"
Křikla jsem.
Senseie jsem ji řekla, tak jsem mohla pozvat dovnitř dotyčného, který stál před dveřmi.
"Vstupte!"
Křikla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Když chceš tak si nĕco vymysli. povĕdĕl sem s milým výrazem. A ne, rozhodnĕ mĕ nezdržuješ. Když sem domluvil konečnĕ se mi povedlo odtrhnout od ní oči a v tom momentĕ vyletĕla ze dveří Natsuki.
Anonymní- Anonymní
Re:
To víš že chci. usmála jsem se na něj. Když Natsuki vyběhla ze dveří lekla jsem se a prudce se otočila s vlasy uhodila Keimiho do obličeje. Když jsem si to uvědomila se zděšeným výrazem jsem se zase otočila zpět. Omlouvám se Keimi já nechtěla promiň nebolí to? Měla bych už jít nebo tě tu ještě zmrzačím. Se smutným výrazem jsem se na něj podívala a položila mu ruku na tvář do které jsem ho právě nechtíc uhodila.
Anonymní- Anonymní
Re:
Když se mĕ dotkla trochu sem zrudl pak sem se ale dal do kupy. Pohladil sem jí nĕkolika prsty po ruce kterou se mnĕ dotkla. No nejspíš bychom mĕli jít oba. řekl sem Yunĕ a pak se podíval na Natsuki a pak zase na Yunu. Co ste vybavovali u Hokage? Zeptal sem se ze zájmem abych se zbavil té rudé barvy v obličeji.
Anonymní- Anonymní
Re:
Když se mě dotkl začervenala jsem se cítila jsem velmi zvláštní pocit, i když mi jeho dotek byl příjemný stáhla jsem svou ruku z jeho tváře. Na chvíli jsem se mu podívala do očí, usmála se a pak se opatrně otočila na Natsuki No nevím jak Natsuki, ale já tam byla kvůli přidělení senseie. A tys tam byl proč? zeptala jsem a otočila se zase zpět.
Anonymní- Anonymní
Re:
Heh.. posmál sem se, Byl sem tam z toho samého duvodu. Přidĕlili mĕ do teamu Ataru. Teď sou prý na misi takže mám volno. řekl sem a opřel se o zeď.
Anonymní- Anonymní
Re:
Já nemám tušení kde můj sensei je takže nejspíš počkám až si mě sám najde. Vůbec netuším co budu mezitím dělat.
Naposledy upravil Loxar Yuna dne Tue 3 Jan - 12:57, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Stala jsem tam a koukala na ty dvě hrdličky a snažila se nesmát.
Ehmm ... Yuno nedostala si senseie s jménem na O? Já jo, ale nějak jsem to jméno přeslechla.
Tak nějak jsem doufala, že by Yuna mohla být se mnou v týmu, vypadala jako fajn holka.
Ehmm ... Yuno nedostala si senseie s jménem na O? Já jo, ale nějak jsem to jméno přeslechla.
Tak nějak jsem doufala, že by Yuna mohla být se mnou v týmu, vypadala jako fajn holka.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som do kancelarie.Stále som tam videl Keimiho a nejake dve dievčatá.Išiel som ku kancelárii ale videl som že niesom na rade tak som si sadol a pozdravil ostatných.Potom som povedal : Keimi akého si dostal teda senseia ?
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
Toshio si pokojne kráčal celou vesnicou až prišiel až k hlavnej budove. Výnimočne si prešiel cez dvere a vyšľapal schodami až hore ku kancelárii.,, Tu je ale ľudí nejako odrazu." napadlo mu v duchu a tak sa len zastavil tesne vedľa dverí a oprel sa o stenu.,, Dobrý." pozdravil pokojne a zavrel oči popritom.
Toshio si pokojne kráčal celou vesnicou až prišiel až k hlavnej budove. Výnimočne si prešiel cez dvere a vyšľapal schodami až hore ku kancelárii.,, Tu je ale ľudí nejako odrazu." napadlo mu v duchu a tak sa len zastavil tesne vedľa dverí a oprel sa o stenu.,, Dobrý." pozdravil pokojne a zavrel oči popritom.
Shinobi
Klan:
Re:
Jmenuje se Toshio Ookami víc o něm nevím. Odpověděla jsem Natsuki na její otázku. Mezi tím sem přišel další neznámý kluk jen jsem odpověděla na jeho pozdrav sotva jsem to udělala přišel někdo další takže jsem svůj pozdrav zopakovala.Dál jsem ani jednomu z těch dvou nevěnovala pozornost. Pomalu jsem se sesunula na zem tam si (pohodlně) sedla vedle Keimiho a vytáhla ten obrázek který jsem podala Natsuki aby se podívala na jeho konečnou podobu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vešel sem dovnitř a zavřel jsem za sebou dveře.´Zdravím žádám o znovu začlenění do vesnice.Ve vesnici sem totiž už 2 až 3 roky nebyl.Proto doufám že mě příjmete.´Jemně jsem se uklonil a čekal jsem na její odpověď.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Ookami
,,Ako vidím dnes je tu nejaký ruch." napadlo mu v duchu keď po dlhej chvíli otvoril oči.,, Asi prišla nová várka geninov z akadémie, očividne." pomyslel si a zatiaľ čo pohľadom skúmal každého genina vytiahol z bočného vrecka malý kožený zápisník na ktorom mal zlatým vyryté meno. Otvoril ho a pomaly v ňom začal listovať.
,,Ako vidím dnes je tu nejaký ruch." napadlo mu v duchu keď po dlhej chvíli otvoril oči.,, Asi prišla nová várka geninov z akadémie, očividne." pomyslel si a zatiaľ čo pohľadom skúmal každého genina vytiahol z bočného vrecka malý kožený zápisník na ktorom mal zlatým vyryté meno. Otvoril ho a pomaly v ňom začal listovať.
Shinobi
Klan:
Re:
Všechny příchozí jsem pozdravila a vzala si od Yuny obrázek.
Wau, vypadám tam líp než ve skutečnosti. Zasmála jsem se.
Když jsem ho Yuně podávala zpátky, všimla jsem si, že ten co přišel poslední a byl od pohledu starší než ostatní, drží zápisník. Prohlídla jsem si nápis a šťouchla do Yuny.
To je asi náš sensei, ukázala jsem na něj hlavou,.
Wau, vypadám tam líp než ve skutečnosti. Zasmála jsem se.
Když jsem ho Yuně podávala zpátky, všimla jsem si, že ten co přišel poslední a byl od pohledu starší než ostatní, drží zápisník. Prohlídla jsem si nápis a šťouchla do Yuny.
To je asi náš sensei, ukázala jsem na něj hlavou,.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vzala jsem si obrázek zpět a opatrně ho zase schovala. Pak do mě Natsuka šťouchla a ukázala mi našeho senseie. Trochu jsem se předklonila abych líp viděla. To je opravdu on! Nadšeně jsem se vyhoupla na nohy. Jen jsem rychle pošeptala Keimimu že jsem hned zpět a pak jsem popadla Natsuki za ruku a táhla ji směrem k našemu sensei Půjdem se mu představit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Táhneš mě jak hadr, smála jsem se. Nechala jsem se Yunou dotáhnout před Ookamiho.
Mluvíš ty, nebo já nebo si střihneme? Zeptala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nad její poznámkou jsem se jen zasmála a pokračovala v chůzi. Když jsme k němu došli chvilku jsem si ho měřila kritickým pohledem a pak jsem na něj promluvila nechtěla jsem se před ním dohadovat o tom kdo bude mluvit. Ehm ... významě jsem si odkašlala. Omlouvám se že vás ruším vy jste Toshio Ookami?
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 8 z 14
Povolení tohoto fóra: