Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 34 z 39 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
Zdravim, jak bylo vcera na te schuzce s pritelem ??? Doufam, ze to byl hezky vecer. a mile se na ni usmal.
Jo, nechame to na jindy Shiro.
Jo, nechame to na jindy Shiro.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem protočila panenkami. Na tyhle dotazy jsem opravdu byla zvědavá. "Už to není můj přítel, a promiň, ale do mého osobního života ti nic není" Pak jsem si je oba prohlédla. Co ty dva mají zase za lubem? "Jak jsem viděla, Taijutsu oba dva ovládáte obstojně. Stejně tak i Ninjutsu. Ovšem, můžete mi oba dva říct, jak se osvobodíte z Genjutsu?" Zeptala jsem se jich.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Tak myslím že stačí spraviť túto pečať ."
Ukázal som ktorú .
"A povedať Kai no treba na to sústredenie lenže som to na ostro ešte neskúšal to mi hovoril o tom otec ... inak z genjutsu skúsenosti nemám ."
Ukázal som ktorú .
"A povedať Kai no treba na to sústredenie lenže som to na ostro ešte neskúšal to mi hovoril o tom otec ... inak z genjutsu skúsenosti nemám ."
Anonymní- Anonymní
To je snadne na chvilu prerusim proud chakry v mem tele a tak restartuju cely obeh chakry. Tim se dostanu z genjutsu. odkaslal jsem si A omlovam se za ten nemistny dotaz predtim. Je mi to lito, ze je mezi vamy konec. Vypadali jste jako pekny par... rekl jsem konejsive
Anonymní- Anonymní
Poslouchala jsem je a přikývla. "Velmi správná úvaha. Ovšem, pokud se setkáte s uživatelem Sharinganu, či velmi zdatného uživatele Genjutsu, který se na něj specializuje, nedostanete se z lehčího Genjutsu pouhým ´kai ´nebo přerušením proudu chakry. Ten třetí a nejúčinnější způsob je způsobit si fyzickou bolest, která vás vytrhne z Genjutsu, protože se budete muset soustředit na ni. Ale stojí to odvahu" Dodala jsem.
"Já sama se na Genjutsu nespecializuji, překonat to jsem se naučila od svého senseie, ale myslím, že ani vy nebudete zaměřeni na Genjutsu. Každý má někde své slabiny, proto vás do Genjutsu chytit nemůžu. Mohla bych se někdy zeptat Kazekage, která by mi s tím mohla pomoct. Ale hlavně si tyhle tři věci pamatujte, nikdy nevíte, s kým se setkáte"
Dodala jsem a na Tascherovo omluvu jen přikývla, nehodlala jsem se tím zabývat.
"Já sama se na Genjutsu nespecializuji, překonat to jsem se naučila od svého senseie, ale myslím, že ani vy nebudete zaměřeni na Genjutsu. Každý má někde své slabiny, proto vás do Genjutsu chytit nemůžu. Mohla bych se někdy zeptat Kazekage, která by mi s tím mohla pomoct. Ale hlavně si tyhle tři věci pamatujte, nikdy nevíte, s kým se setkáte"
Dodala jsem a na Tascherovo omluvu jen přikývla, nehodlala jsem se tím zabývat.
Shinobi
Pekný pár hmm ten asi vážne nevie čo by smel alebo nesmel zminovať ...
V tichosti som tam teraz pre zmenu stál .
No potom som dodal .
"Otec mi hovoril že keby mi to časom šlo tak by ma chcel učiť genjutsu aj keď by som v ňom nemusel byť najlepší ale pri boji sa to sem tam hodiť môže ."
V tichosti som tam teraz pre zmenu stál .
No potom som dodal .
"Otec mi hovoril že keby mi to časom šlo tak by ma chcel učiť genjutsu aj keď by som v ňom nemusel byť najlepší ale pri boji sa to sem tam hodiť môže ."
Anonymní- Anonymní
Takze si vlastne staci jen vrazit kunai do nohy nabo ruky??? No to je opravdu snadne... To je dobry napad Shiro!!! Gejutsu se muze opravdu hodit v boji... Taky bych se o nem neco rad naucil...
Anonymní- Anonymní
Nejdříve jsem se podívala na Shira.
"Je to skvělý nápad, naučit se lehčí Genjutsu, aspoň budeš vědět, s čím máš tu čest, jaké slabiny má Genjutsu, a tak podobně. Základy ti stačí. Mluvíme teď jen teoreticky, až se Kazekage-dono vrátí do vesnice, promluvím si s ní" Dodala jsem a pousmála se. Pak jsme se otočila na Taschera. "No, zase tak lehké to není. Pokud tě Genjutsu paralizuje natolik, že se nebudeš moct hnout, pokusíš se přerušit proud chakry, ale stejně tak se toho nezbavíš jde o pevné odhodlání se z toho Genjutsu vymanit a způsobit si tu fyzickou bolest. Mě to stálo opravdu obrovské přemáhání.." Dodala jsem. "Pokud cestujete se společníkem, ten by vám mohl pomoci, ovšem většinou se musíte poléhat jen sami na sebe, ohledně Genjutsu.." Pak už jsem zmlkla.
"Zeptám se vás na poslední otázku, předtím než dorazí ostatní a vyšlu vás na ten úkol.. Každý z vás mi popravdě řekne..Co pro vás znamená týmová práce?"
"Je to skvělý nápad, naučit se lehčí Genjutsu, aspoň budeš vědět, s čím máš tu čest, jaké slabiny má Genjutsu, a tak podobně. Základy ti stačí. Mluvíme teď jen teoreticky, až se Kazekage-dono vrátí do vesnice, promluvím si s ní" Dodala jsem a pousmála se. Pak jsme se otočila na Taschera. "No, zase tak lehké to není. Pokud tě Genjutsu paralizuje natolik, že se nebudeš moct hnout, pokusíš se přerušit proud chakry, ale stejně tak se toho nezbavíš jde o pevné odhodlání se z toho Genjutsu vymanit a způsobit si tu fyzickou bolest. Mě to stálo opravdu obrovské přemáhání.." Dodala jsem. "Pokud cestujete se společníkem, ten by vám mohl pomoci, ovšem většinou se musíte poléhat jen sami na sebe, ohledně Genjutsu.." Pak už jsem zmlkla.
"Zeptám se vás na poslední otázku, předtím než dorazí ostatní a vyšlu vás na ten úkol.. Každý z vás mi popravdě řekne..Co pro vás znamená týmová práce?"
Shinobi
Schopnost kombinonovat utoky i obranu ve skupine a tim si vzajemne kryt slabiny. Kdyz je napr. nekdo dobry v boji na blizko, tak stoji ve predu a bojuje na blizko. Dalsi ho vynika v ninjutsu, tak ho podporuje pomoci technik a dalsi je treba schopny genjutsu, tak se snazi najit diky svym spolecnikum misto v souperove obrane. Skratka ceka na moment nepozornosti aby ho chytil do Genjustu... Neco takoveho si pod timto pojmem predstavuju. Proc se ptas ???
Anonymní- Anonymní
"Presne ako povedal pomáháme si kryjeme si chrbát a nenechávame sa v štychu aj keď je pravda že veľmi spoločenský pro boj niesom ale keď už som v tom týme ."
Anonymní- Anonymní
Ona se neptala na to jesli ses tymove zalozenej Pravda, ale je, ze ja se taky RADSI SOUSTREDIM NA SEBE A NE NA SILU KOLEKTIVU
Anonymní- Anonymní
Nejevila jsem na sobě známky spokojenosti či nespokojenosti. Vzpomněla jsem si na své začátky.. Zavrtěla jsem hlavou, abych se těch myšlenek zbavila. Jen jsem přikývla.
"Dobrá, jsem ráda, že jsem si vyslechla váš názor..." Kývla jsem. "Proč se na to ptám? Zajímalo mě to, protože teď jste tým.." Dodala jsem, trochu jsem jim něco zatajila, ale to nevadilo. Přijdou na to už brzy, protože i já mám pro ně pár podmínek.. Nakonec jsem jen spražila Taschera pohledem a pak rezignovala.
"Umm, dobrá. Takže jste jen dva, chci se vás zeptat, co by jste dnes rádi trénovali, abychom trochu zabrali čas.." Dodala jsem a kompletně změnila téma. Jejich myšlenky, a názory jsem si však dokonale pamatovala.
"Dobrá, jsem ráda, že jsem si vyslechla váš názor..." Kývla jsem. "Proč se na to ptám? Zajímalo mě to, protože teď jste tým.." Dodala jsem, trochu jsem jim něco zatajila, ale to nevadilo. Přijdou na to už brzy, protože i já mám pro ně pár podmínek.. Nakonec jsem jen spražila Taschera pohledem a pak rezignovala.
"Umm, dobrá. Takže jste jen dva, chci se vás zeptat, co by jste dnes rádi trénovali, abychom trochu zabrali čas.." Dodala jsem a kompletně změnila téma. Jejich myšlenky, a názory jsem si však dokonale pamatovala.
Shinobi
"Ja by som si šiel precvičovať takého dráčka ... čo som videl."
(asi budem musieť ísť ale do 2 hodín by som prišiel alebo skôr )
(asi budem musieť ísť ale do 2 hodín by som prišiel alebo skôr )
Anonymní- Anonymní
(Dobře, do dvou hodin, to už tady snad budeme všichni.. ^^)
"Dráčka? Zřejmě něco s Fuutonem, nechám tě to procvičovat, jak budeš potřebovat.." Kývla jsem a pak se otočila na Taschera, jestli on nemá nějaký návrh.
"Dráčka? Zřejmě něco s Fuutonem, nechám tě to procvičovat, jak budeš potřebovat.." Kývla jsem a pak se otočila na Taschera, jestli on nemá nějaký návrh.
Shinobi
Ležel jsem na lavičce a měl jsem zavřená očka, zřejmě jsem spinkal....
Po chvíli jsem jedno očko otevřel a rozhlédl jsem se s ním po místnosti
Jakmile jsem měl místnosti prohlédlou, pomalu jsem se postavil a pro
táhl jsem se umm, dnes už bych se odsud mohl dostat
Po chvíli jsem jedno očko otevřel a rozhlédl jsem se s ním po místnosti
Jakmile jsem měl místnosti prohlédlou, pomalu jsem se postavil a pro
táhl jsem se umm, dnes už bych se odsud mohl dostat
Anonymní- Anonymní
Samozrejme som tam celý čas sedel a počúval ich. Každopádne mi to už viac nedalo, postavil som sa a podišiel k nim.
"Smiem sa k vám pridať? Včerajšok som zabral celý zisťovaním svojej podstaty, nič nové som sa nenaučil."
"Smiem sa k vám pridať? Včerajšok som zabral celý zisťovaním svojej podstaty, nič nové som sa nenaučil."
Anonymní- Anonymní
"Umm, dobře, tak jak chcete.." Dodala jsem. Uvidíme, jak si poradíte večer.. Pak jsem se otočila na Kazuyu. Od toho jsem ještě jeho názor neslyšela a upřímně mě zajímal. "Kazuyo? Jaký, jaký máš ty názor na týmovou práci?" Zeptala jsem se ho a pokusila se o úsměv.
Shinobi
To je ťažká otázka.
Zamyslel som sa.
"Myslím, že bude celkom dosť dôležitá."
Zamyslel som sa.
"Myslím, že bude celkom dosť dôležitá."
Anonymní- Anonymní
Jak si na tom se zjistenim tveho elementu ??? rekl jsem Kazuyovi a optimisticky se na neho usmal.
Anonymní- Anonymní
(Som tu )
Po menšom precvičovaní som prišiel bližšie k nim no nič som nepovedal.
Po menšom precvičovaní som prišiel bližšie k nim no nič som nepovedal.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem na Kazuyovo slova přikývla, přišla mi to jako rozumná odpověď, nepotřebovala jsem složité vysvětlování. Uvidíme..
"Dobře, můžeme začít. I když tu není Kalion, to nevadí, jelikož to není mise ani nic podobého. Dám ten úkol Tascherovi a Shirovi.. Souhlasíte..?" Zeptala jsem se jich.
"Dobře, můžeme začít. I když tu není Kalion, to nevadí, jelikož to není mise ani nic podobého. Dám ten úkol Tascherovi a Shirovi.. Souhlasíte..?" Zeptala jsem se jich.
Shinobi
"No tak ja som hovoril že už predom súhlasím ale dosť napínate lebo neviem čo to má byť ."
Anonymní- Anonymní
Strana 34 z 39 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39
Povolení tohoto fóra: