Tréninková hala
+7
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Kushina Uzumaki
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
11 posters
Strana 33 z 39 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39
Tréninková hala
First topic message reminder :
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Takže.. tady můžeme trénovat^^ xD
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re: Tréninková hala
Vyletel jsem na nejvyssi tram a lehl si tam. Tohle vypada jako velmi stilove spani. Pehem par chvil me uspal nocni vitr vanouci dirou v casti strechy, kterou jsem udelal nepovedenou technikou Fuuton: Kaze no Doragon
Anonymní- Anonymní
Takle jsem se neprospal snad cele veky Posadil jsem se na tramu a protahl se.
Spozoroval jsem Shira ktery prave vstoupil do haly.
Sletel jsem z tramu a pomalu k nemu doletel. Dobre rano. Jak ses vyspal??? Dnes ma byt ta specialni mise, co myslis, ze to bude ???
Spozoroval jsem Shira ktery prave vstoupil do haly.
Sletel jsem z tramu a pomalu k nemu doletel. Dobre rano. Jak ses vyspal??? Dnes ma byt ta specialni mise, co myslis, ze to bude ???
Anonymní- Anonymní
"Ušlo to ... čo ty ?
No a k misii ... tak to nemám potuchy no mohla by to byť nejaká bojová nech sa rozohrejeme ale čo uvidíme ."
No a k misii ... tak to nemám potuchy no mohla by to byť nejaká bojová nech sa rozohrejeme ale čo uvidíme ."
Anonymní- Anonymní
Ja se nevyspal snad cele veky tak dobre. Dnes mam tolik energie jako uz dlouho ne. Bude to asi tim, ze jsem predtim asi 3 dny nespal a byl jen na energetickych pilulkach. Zajimalo by me, kdy se tu objevy Yoko.
Anonymní- Anonymní
"Hmm tak ja ako tiež spánok nemusím ... no a to by ako zaujímalo aj mňa .
Čo zatiaľ podnikneme ?"
Čo zatiaľ podnikneme ?"
Anonymní- Anonymní
Tak mohli bychom dokoncit ten vcerejsi boj, ale myslim, ze jsme v Taijutsu natolik vyrovnani, ze by to trvalo cely den nez by se rozhodlo o vitezi. Muzu ti treba ukazat techniku co jsem vytvoril s Futonem. Usmal jsem se a premyslel co si vybere
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem tak, aby to nemohl okopirovat poskladal peceti a kolem me zacel velice vyt silny vitr jako pri vychrici. Kdyz jsem slozil posledni pecet, ze vseho toho divokeho vetru se transformoval drak. Poslal jsem ho na blizke cvicne figuriny. Drak mocnymi machnutimi kridel, pri kterych vznikaly vetrne cepele, rozsekal figuriny na nepatrne trisky... Tak co tomu rikas??? Zatim te technika sice nedosahla sveho plneho potencionalu, ale casem jeji sila vzroste.
Anonymní- Anonymní
Celé som to pozoroval a vytiahol som si meč .
Švihol som mečom a skúsil som to isté čo spravil on .
Vyzeralo to skoro ako drak ale taká mutácia no v polovici to zmizlo .
"No tak to ... bude treba sa asi chvíľu učiť .
Ale dobrá technika no a aby si si nemyslel skoro každý fuutom sa ja môžem naučiť .
Ako som povedal viem vytvárať útoky mysľou pečate sú nepotrebné ."
Švihol som mečom a skúsil som to isté čo spravil on .
Vyzeralo to skoro ako drak ale taká mutácia no v polovici to zmizlo .
"No tak to ... bude treba sa asi chvíľu učiť .
Ale dobrá technika no a aby si si nemyslel skoro každý fuutom sa ja môžem naučiť .
Ako som povedal viem vytvárať útoky mysľou pečate sú nepotrebné ."
Anonymní- Anonymní
Kdyz myslis... No vim, ze si rikal o tom, ze nepotrebujes peceti. Tahle technika je, ale znacne obtizna na kontrolu a pokud to prezenes, muzes videt tamhle tu velkou diru ve strese. To jsem mel jeste stesti, ze se nezritila cela budova. Proc me taky nenaucis na oplatku nejakou techniku ??
Anonymní- Anonymní
"No tak mohol by som ... a čo také ale hmm čo tak kamaitachi ?
Je to dobré na diaľku a rozseká to nepriateľa docela ľachko ."
Je to dobré na diaľku a rozseká to nepriateľa docela ľachko ."
Anonymní- Anonymní
"Umm ale potrebuješ k tomu zbraň .
Najlepšie v tvojom podaní vejár alebo niečo pložné mne stačí meč lebo to viem ovládnuť z hlavou no tebe nejakú širokú zbraň ."
Najlepšie v tvojom podaní vejár alebo niečo pložné mne stačí meč lebo to viem ovládnuť z hlavou no tebe nejakú širokú zbraň ."
Anonymní- Anonymní
Proc ne stejne jsem mel v planu byt i sermirem a sily mam dostatek. Navic vim o meci ktery jse dlouhy, siroky, nerozbitny a velice lehky. Navic je s chakrove rudy Cetl jsem o nem v knihovne meho klanu. Nese jmeno RAGNAROK.
Anonymní- Anonymní
"No tak o tom som teda nepočul ... "
Zatváril som sa nechápavo .
"Tak ale z mečom ti to pôjde aj tak ťažie tie 4 dni sa to budeš učiť ."
Zatváril som sa nechápavo .
"Tak ale z mečom ti to pôjde aj tak ťažie tie 4 dni sa to budeš učiť ."
Anonymní- Anonymní
Dobre. Ten mec je po generace dedictvym meho klanu a je skryt na tajnem miste o kterem uz dnes vim jen ja, jako posledni prezivsi klanu Osferatu. Je to ve velke siti jeskyni, ktere jsou velice silne zapeceteny a vztoupit muzu jen ja nebo ten komu to dovolim. Byl by to i skvely ukryt, kdybych nekdy zalozil vlastni organizaci. Ten mec ma pry velice unikatni schopnosti co se tyka zivlu, ale propujcuje je jen hlavnimu potomku klanu a pokracovateli meho praprapraprapradeda. Ohanet se s nim muze asi v podstate kazdy, ale v cizich rukach je to jen kus kovu. Nastesti jsem potomek hlavni rodiny klanu a tudiz i dedic mece.
Anonymní- Anonymní
"Hmm tak aj ten môj drevený meč je ako normálny lenže ho nepresekneš aj tak tomu ver .
No a keď tak si preňho zájdi môžem ťa to teda potom naučiť ."
No a keď tak si preňho zájdi môžem ťa to teda potom naučiť ."
Anonymní- Anonymní
Dobre, rychle si pro ten mec zaletim Dobehl jsem ke dverim a rychle odletel do hor...
Anonymní- Anonymní
Prilet jsem z5 do Suny s vytezoslavnym usmevem a ukazal mec Shirovi. Tak to je on, krasavec, ze ??? Ted uz muzem zacit s treningem ne ??? Jak se znam zvladnu to ani ne za 1/4 casu co normalin clovek!!!
Anonymní- Anonymní
Tak trochu jsem se probrala z polospánku, kam jsem včera upadla. Včera jsem jejich souboj viděla do konce a přemohla i klimbání, no stejně jsem potom na pár hodinek usnula..
Vstala jsem dneska z té lavičky a protáhla se. Všimla jsem si, že studenti jsou znovu tady. Ovšem, ne všichni.
"Umm, zdravím.." Pozdravila jsem je typicky.
Vstala jsem dneska z té lavičky a protáhla se. Všimla jsem si, že studenti jsou znovu tady. Ovšem, ne všichni.
"Umm, zdravím.." Pozdravila jsem je typicky.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Zdravím aj ja ... "
Odvetil som a pozrel som k nemu .
"Tak no neviem či je to teraz vhodné necháme to na potom dobre ?"
Odvetil som a pozrel som k nemu .
"Tak no neviem či je to teraz vhodné necháme to na potom dobre ?"
Anonymní- Anonymní