Hokageho kancelář
+13
Shinjiro
Ryuuji Akatsuchi
Daiki Ayme
Douchuu Nagano
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Len Kokoro
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Kaito Yoshikuni
Katashi Aokawa
Aki Kana
17 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 11 z 22
Strana 11 z 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Anonymní- Anonymní
Re: Hokageho kancelář
Objevím se u seseiovo kanclu a uvidím tam oba spolubojovníky. Hizashi, Kinto, zdravíčko... mávnu na ně.
Anonymní- Anonymní
"Zdravím vás, mí drazí studenti," uvítal jsem je s otevřenou náručí a s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Nového nic není,všechno ve starých kolejích řeknu Hizashimu a pak se otočím na Hokage-sama Zdravíčko Sensei... řeknu mu s úsměvem a dodám Máte dnes něco v plánu?
Anonymní- Anonymní
Zjavil som sa rovno pred dverami do kancelárie. Prehrabol som si vlasy a klepol na dvere. Čakal som len malú chvíľku, kým som ich otvoril a vošiel dnu. Za sebou som nezavrel, nemal som záujem sem nejako dlhšie ostávať. A tak som okamžite spustil.
"Zdravím, Assasin-sama. Neviete náhodou, kde by som našiel svojho senseia? Pre upresnenie, je to Zangetsu Hoozuki," vybalil som na hokageho. Na Kotokeho a spol. som letmo kývol, no viac si ich nevšímal.
"Zdravím, Assasin-sama. Neviete náhodou, kde by som našiel svojho senseia? Pre upresnenie, je to Zangetsu Hoozuki," vybalil som na hokageho. Na Kotokeho a spol. som letmo kývol, no viac si ich nevšímal.
Anonymní- Anonymní
"Hokage-sama budeme ma nejakú misiu??" spýtal sa a popraskal si prsty
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
"Hoozuki Zangetsu, bude určitě někde u Jezera. Tam trénuje dost často." letmo jsem se usmál na Hyuugu.
"Až budeme všichni, naučíme se několik věcí.." odpověděl jsem Kintovi.
"Až budeme všichni, naučíme se několik věcí.." odpověděl jsem Kintovi.
Anonymní- Anonymní
"hai" povedal skleslo "A inač chcel by som si požičať zvitok z Katon: Kasumi Enbu no Jutsu a vrátiť vám tie ostatné" a podal mu tri zvitky....
Shinobi
"Nebo máš něco, co bychom mohli dělat jen my dva?" zeptal jsem se ho a šel ke skříni. Vytáhl svitek a převzal od něj Katonové techniky.
Anonymní- Anonymní
"Neviem..." a zobral som si ten zvitok
Shinobi
Prišiel som pred kanceláriu stále rozprávajúc sa zo Sanbim a zaklopal som.
"Ideš za tým psom ktorý ma dostal tam kde som teraz?"
"Áno a nieje to pes je to Hokage, a ty si zato môžeš sám kebyže nepáchaš zlo tak by ťa nechal ísť"
Klop,Klop..
"Ideš za tým psom ktorý ma dostal tam kde som teraz?"
"Áno a nieje to pes je to Hokage, a ty si zato môžeš sám kebyže nepáchaš zlo tak by ťa nechal ísť"
Klop,Klop..
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
"Vstupte," podíval jsem se ke dveřím a přemýšlel o práci pro Kinta. Něco mě napadlo..Ale to nebude fungovat..Probudí Sharingan, jen když jde jeho přátelům o život..
Anonymní- Anonymní
Po vyzvaní som vstupoval do kancelárie
"Pozdrav toho šmejda že keď budem volný tak bude druhý na rade koho si podám" Sanbi
"Druhý prečo druhý? Kto bude prvý zrejme ja že ? "
"Jasné že ty usmrkanec, blublablablubla" Sanbi
,,Dobre teraz už buď ticho,, ani neviem ako som to povedal nahlas tak som rýchlo zatvoril dvere a tváril sa že sa nič nestalo.
,,Zdravím Hokage-sama,,
"Pozdrav toho šmejda že keď budem volný tak bude druhý na rade koho si podám" Sanbi
"Druhý prečo druhý? Kto bude prvý zrejme ja že ? "
"Jasné že ty usmrkanec, blublablablubla" Sanbi
,,Dobre teraz už buď ticho,, ani neviem ako som to povedal nahlas tak som rýchlo zatvoril dvere a tváril sa že sa nič nestalo.
,,Zdravím Hokage-sama,,
Shinobi
"Dobré odpoledne," pousmál jsem se.
"Dal ti Seito náhrdelník s čakrovým krystalem?"
"Dal ti Seito náhrdelník s čakrovým krystalem?"
Anonymní- Anonymní
Videl som ako premýšľal "na niečo ste prišli?" opýtal som sa "A Ahoj" pozdravil som sa tomu neznámemu vyzeral dosť vystrašene
Shinobi
,,Ahoj,, pozdravil som pre mňa neznámeho človeka a následne sa zase otočil k Assasinovi ,,Dal a dalo by sa povedať že na poslednú chvíľu,, zasmial som sa
,,Viem že je môj sensei Seito ale akosi ho neviem nájsť a tak som si prišiel vypýtať nejakú Suiton techniku od vás a zároveň vám aj vrátiť tu čo ste mi minule požičali,, Zo zadného vrecka som vytiahol zvitok ktorý mi požičal pred pár dňami. ,,A pokus o ovládnutie ,,veď viete koho,, mi nevišiel ako som chcel ale aspoň sa s ním môžem kedykoľvek rozprávať, takže aspoň niečo,,
,,Viem že je môj sensei Seito ale akosi ho neviem nájsť a tak som si prišiel vypýtať nejakú Suiton techniku od vás a zároveň vám aj vrátiť tu čo ste mi minule požičali,, Zo zadného vrecka som vytiahol zvitok ktorý mi požičal pred pár dňami. ,,A pokus o ovládnutie ,,veď viete koho,, mi nevišiel ako som chcel ale aspoň sa s ním môžem kedykoľvek rozprávať, takže aspoň niečo,,
Shinobi
Sensei já se taky hlásím myslím že trocha tréninku by neuškodila... řeknu s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
"Musíš být trpělivý. Vyžaduje to čas, zkušenosti a znalost. Bohužel, netuším, kde Seito může být," pokrčil jsem rameny. Natáhl jsem ruku a z rukávu se vyplazil had, který si techniku převzal. Schoval jsem ji do skříně a zeptal se ho.
"Jakou techniku?" poté jsem se otočil na své studenty.
"Momentík. Jen to tady dokončím, jděte na naše oblíbené cvičiště, k tomu stromu za který jste viseli." neubránil jsem se úšklebku.
"Jakou techniku?" poté jsem se otočil na své studenty.
"Momentík. Jen to tady dokončím, jděte na naše oblíbené cvičiště, k tomu stromu za který jste viseli." neubránil jsem se úšklebku.
Anonymní- Anonymní
"hai" a zmizol som
(presun)
(presun)
Shinobi
,,Suiton: Mizuame Nabara by sa nenašla? A ešte či vás môže porosiť o povolenie do kemono no sato chcel by som tam zase skúsiť zájsť lebo minule mi to nevyšlo,, povedal kľudným hlasom "Hm kde tak môže byť? "
"To nemáš jedno kde je kto staraj sa sám o seba" Sanbi
"To nemáš jedno kde je kto staraj sa sám o seba" Sanbi
Shinobi
"Suiton: Mizuame Nabara je v Akademii. Jsou tam různé techniky, včetně této." řekl jsem mu.
"Dobře, tady ti dám jen razítko," vyhrabal jsem na stole propustky, které jsem vytvořil a přiložil na ni razítko. Zároveň jsem ji i podepsal.
"Tady.."
"Dobře, tady ti dám jen razítko," vyhrabal jsem na stole propustky, které jsem vytvořil a přiložil na ni razítko. Zároveň jsem ji i podepsal.
"Tady.."
Anonymní- Anonymní
,, Dobre, Ďakujem tak ja si zbehnem po techniku a vyberiem sa do kemono no sato a dovtedy sa snáď sensei Seito nájde ,, odmlčal som sa a zobral si povolenie ,,Dovidenia Hokage-sama,, ešte som sa jemne uklonil a odišiel som preč (Presun)
Shinobi
"Měj se," řekl jsem, vzal si plášť a odešel z kanceláře, kterou jsem zamkl.
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 11 z 22
Povolení tohoto fóra: