Hokageho kancelář
+13
Shinjiro
Ryuuji Akatsuchi
Daiki Ayme
Douchuu Nagano
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Len Kokoro
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Kaito Yoshikuni
Katashi Aokawa
Aki Kana
17 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 22
Strana 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Anonymní- Anonymní
Re: Hokageho kancelář
Hlad. Zavrněla a posadila se u něj s obličejem stále zabořeným do jeho břicha.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
" Hmmm???Takže sis zašla pro jídlo co? " řekl jsem a pod maskou se pousmál.Až teď jsem si všiml divočáka." Takže tohle je tvoje , jo? " a prstem jsem ukázal na divočáka.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Černá tečka na obloze se zvětšovala. Po nějaké chvíli bylo poznat, že je to pták. Roztáhl křídla a přestál s nimi mávat. Plachtil. Snášel se dolů až se pařáty zachytil o okenní rám. Zobákem zaťukal na okno, aby si ho někdo všiml. Na noze měl přivázaný lístek.
- Hokage-sama:
Drahý Hokage,
Tímto bych vás chtěla požádat o pomoc. Jelikož nikdo z naší vesnice neovládá pečetící techniku potřebnou k zapečetí bijuua. Naše bývalá jinchuuriki Rokubi no Raijuu znenadání umřela. Potřebuji Robuki no Raijuu znovu zapečetit, aby se nedostal do nepravých rukou a nebyl zneužit.
rosím o rychlou odpověď.
Mizukage.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Si signore. Ještě jednou jsem si olízla čumák a oklepala se. Pak jsem zpozorovala ptáka a znovu se olízla, tentokrát mlsně.
Zorničky se mi zůžily a já se celá naježila, jako bych se připravovala k lovu. Bylo zde spousta pokušení.
Si signore. Ještě jednou jsem si olízla čumák a oklepala se. Pak jsem zpozorovala ptáka a znovu se olízla, tentokrát mlsně.
Zorničky se mi zůžily a já se celá naježila, jako bych se připravovala k lovu. Bylo zde spousta pokušení.
Shinobi
potom sa pozrel na hokageho to je vazne ze valka potom dodal Ćo ak k tej zrade maly dvovod možno nezradily oni ale vesnica mohlo sa stať všeličo
Anonymní- Anonymní
Po chvílí ke kanceláři slétl ptáček a zřejmě měl nějaký vzkaz protože by určitě takhle neťukal.Uviděl jsem i Shi jak se na něj dívá.
" Neměla bys to dělat....může to být vážná zpráva...odněkud..a pokud by se jim posel nevrátil....tak by nás měli za něco zlého.... " řekl jsem a pousmál se.
" Neměla bys to dělat....může to být vážná zpráva...odněkud..a pokud by se jim posel nevrátil....tak by nás měli za něco zlého.... " řekl jsem a pousmál se.
Shinobi
Shirayuki-hime
Zavrčela jsem a stále jsem zůstávala naježená, ale jinak jsem se celkem uklidnila.
Tak by se řeklo, že jim ptáčka zabila krvelačná tygřice.
Kdybych mohla, pokrčila bych rameny. Takhle jsem se jenom posadila a pomalu vrtěla ocasem.
Kdy vyrazíme. Zavrčela jsem.
Zavrčela jsem a stále jsem zůstávala naježená, ale jinak jsem se celkem uklidnila.
Tak by se řeklo, že jim ptáčka zabila krvelačná tygřice.
Kdybych mohla, pokrčila bych rameny. Takhle jsem se jenom posadila a pomalu vrtěla ocasem.
Kdy vyrazíme. Zavrčela jsem.
Shinobi
" Krvelačná tygřice??Ale jdi....to jsi jen když...tě...někdo naštve... " řekl jsem a při vzpomínce na včerejšek mi běhal mráz po zádech." Kdy??To ještě bohužel není dáno...musím ještě něco zařídit a celkově vymyslet plán a podobně....jaké ty máš vlastně schopnosti??Potřebuju vědět s čím bych měl počítat... " odpověděl jsem.
Shinobi
Shirayuki-hime
Chceš vědět, co umím? Postopila jsem k němu. Pak jsem sem v duchu ušklíbla.
Například...krev. 55% tvoří krevní plazma. Z toho je 90% voda. Švihla jsem ocasem a pak zaryla drápy do podlahy. Krev, která byla na podlaze začala vířit. Pak, jako by se z ní začala oddělovat voda z plazmy a ta se ve vzduchu tvořila do létajících kuliček.
Tohle bych asi nedokázala udělat, kdyby krev proudila v těle, ale když je venku, proč ne.
Jedna kulička slétla přímo přede mně. Ráda jsem si hrála. Dotkla jsem se jí čumákem, v mysli něco zamumlala a v tu chvíli v kuličce plavalo pět miniaturních žraloků. (Suiton: Goshokuzame)
Chceš vědět, co umím? Postopila jsem k němu. Pak jsem sem v duchu ušklíbla.
Například...krev. 55% tvoří krevní plazma. Z toho je 90% voda. Švihla jsem ocasem a pak zaryla drápy do podlahy. Krev, která byla na podlaze začala vířit. Pak, jako by se z ní začala oddělovat voda z plazmy a ta se ve vzduchu tvořila do létajících kuliček.
Tohle bych asi nedokázala udělat, kdyby krev proudila v těle, ale když je venku, proč ne.
Jedna kulička slétla přímo přede mně. Ráda jsem si hrála. Dotkla jsem se jí čumákem, v mysli něco zamumlala a v tu chvíli v kuličce plavalo pět miniaturních žraloků. (Suiton: Goshokuzame)
Shinobi
" Hmmm... " vydal jsem ze sebe velmi zaujatě a přiblížil jsem se k té kuličce a podíval se dovnitř.Sharingan mi k tomu trochu dopomohl." Hmmm...zajímavé..takže ovládáš Suiton...to je pěkné....bude se nám to vážně hodit....hlavně v kombinací s Raitonem...třeba....jsi vážně zdatná.... " řekl jsem , pousmál jsem se a pohladil jí po hlavě." Tuším že toho máš v rukávu víc , že? " řekl jsem znova s úsměvem , i když nebyl kvůli masky vidět.
Shinobi
Shirayuki-hime
Spokojeně jsem zavrněla a vydala táhlý zvuk, který naznačoval ,to si piš'.
Nechala jsem vodu vodou, takže se kuličky rozpadly, dopadly na zem a vsákly se do ní.
Spokojeně jsem zavrněla a vydala táhlý zvuk, který naznačoval ,to si piš'.
Nechala jsem vodu vodou, takže se kuličky rozpadly, dopadly na zem a vsákly se do ní.
Shinobi
Ruku jsem přesunul a kousek vpravo a začal jsem škrábat za ouškem." Jaké maso ti více chutná....syrové nebo uvařené?? " zeptal jsem se s úsměvem.Kdybych mohl tak bych si sundal masku , ale protože zde byli ti Genini tak jsem to udělat nemohl.
Shinobi
Shirayuki-hime
Otevřela jsem oči s pohledem ,děláš si srandu?'. Jsme šelma. Vyrostla jsem na syrovém mase. Samozřejmě, že preferuji syrové. Vařené maso ztrácí spoustu látek, které jsou pro nás důležité.
Naklonila jsem hlavu na stranu a jako vždy jsem si užívala, když mě někdo hladil.
Otevřela jsem oči s pohledem ,děláš si srandu?'. Jsme šelma. Vyrostla jsem na syrovém mase. Samozřejmě, že preferuji syrové. Vařené maso ztrácí spoustu látek, které jsou pro nás důležité.
Naklonila jsem hlavu na stranu a jako vždy jsem si užívala, když mě někdo hladil.
Shinobi
" Okey okey...tak nic no.....zkus dělat jako bych nic neřekl ano? " řekl jsem a omluvně se usmál a také mé oči jsem přivřel aby to mělo lepší lepší účinek.Po chvíli mi nevyhovovala má stojící poloha tak jsem si do toho rohu sedl a pořád škrábal Shi.
Shinobi
Shirayuki-hime
Lehla jsem si k němu a položila mu hlavu do klína. Chvíli jsem se ještě ošívala, ale nakonec jsem se uklidnila a bezcílně koukala na protější stěnu.
Kdo všechno půjde?
Lehla jsem si k němu a položila mu hlavu do klína. Chvíli jsem se ještě ošívala, ale nakonec jsem se uklidnila a bezcílně koukala na protější stěnu.
Kdo všechno půjde?
Shinobi
hokagesama ja idem k jazeru najdete ma tak ked pojdeme na tu misiu povedal a odkračal (presun)
Anonymní- Anonymní
" Já , Ty , Mikomi , Seito a Roka......jsou spolehliví..nemusíš se bát... " pousmál jsem se a pořád jí drbal.
(Gomen že tak pozdě , ale máme návštěvu...)
(Gomen že tak pozdě , ale máme návštěvu...)
Shinobi
Šel jsem k oknu a trhnutím jej otevřel. Převzal vzkaz od jestřába a přečetl si jej.
A jéj, další pečetění.
Vzal jsem další svitek a napsal na něj odpověď.
Vzkaz jsem sroloval a přivázal tomu ptákovi zpět na nohu.
A jéj, další pečetění.
Vzal jsem další svitek a napsal na něj odpověď.
- vzkaz:
- Dobrý den,
dobrá, reaguji na vaši výzvu a někoho tam pošlu. Bylo by to ale lepší, kdybyste Rokubiho a jinchuurikiho dopravili sem. (Můžete jej zapečetit do rituálního kotle)
S pzdravem,
Hokage
Vzkaz jsem sroloval a přivázal tomu ptákovi zpět na nohu.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Jenom pět. Namítla jsem. Švihla jsem ocasem. Zavřela jsem oči nechala jsem se hladit.
Jenom pět. Namítla jsem. Švihla jsem ocasem. Zavřela jsem oči nechala jsem se hladit.
Shinobi
"Jenom pět plus záložní tým," řekl jsem krátce.
Nemám rád, když mi někdo kecá do věcí, ale docela ji chápu.
Nemám rád, když mi někdo kecá do věcí, ale docela ji chápu.
Anonymní- Anonymní
" Ano..protože kdyby nás bylo víc...byli bychom už moc nápadní...a to my vůbec nechceme... " řekl jsem a pořád jí dál drbal.
Shinobi
Shirayuki-hime
Zvedla jsem hlavu a změřila si Assasina pohledem. Nemusíš to říkat tak úsečně. Zavrčela jsem, vstala a došla k němu.
Prostě se zajímám o to, aby to vyšlo.
Zvedla jsem hlavu a změřila si Assasina pohledem. Nemusíš to říkat tak úsečně. Zavrčela jsem, vstala a došla k němu.
Prostě se zajímám o to, aby to vyšlo.
Shinobi
" Neboj se....určitě to vyjde...a pokud neuspějeme my jako první tým...tak je velká šance že jej oslabíme a druhý tým už jej odrovná... " řekl jsem a pak jsem jí jen pozoroval.Za tu dobu jsem se přesedl do tureckého sedu.Zavřel jsem oči , udělal jednoduchou pečeť a začal jsem se na jednu věc pekelně soustředit.
Shinobi
Shirayuki-hime
Došla jsem zpátky ke Katashimu.
Ten pavoučí zmetek...je můj. Omezila jsem tuto myšlenku pouze pro Katashiho a řekla to s takovou vražedností v hlase, že už ten zvuk samotný předem potlačil jakékoliv námitky.
Vy si vemte koho chcete. Vycenila jsem tesáky a v očích mi zajiskřilo.
Došla jsem zpátky ke Katashimu.
Ten pavoučí zmetek...je můj. Omezila jsem tuto myšlenku pouze pro Katashiho a řekla to s takovou vražedností v hlase, že už ten zvuk samotný předem potlačil jakékoliv námitky.
Vy si vemte koho chcete. Vycenila jsem tesáky a v očích mi zajiskřilo.
Shinobi
Strana 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 22
Povolení tohoto fóra: