Hokageho kancelář
+13
Shinjiro
Ryuuji Akatsuchi
Daiki Ayme
Douchuu Nagano
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Len Kokoro
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Kaito Yoshikuni
Katashi Aokawa
Aki Kana
17 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 22
Strana 10 z 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Anonymní- Anonymní
Re: Hokageho kancelář
Shirayuki-hime
Samozřejmě, že vidím. Vyšla jsem ven a všimla si dvou kluků. Nic jsme neřekla, ale postavila jsem se napříč chodbou, takže v ní nezbylo mnoho místa na průchod.
Samozřejmě, že vidím. Vyšla jsem ven a všimla si dvou kluků. Nic jsme neřekla, ale postavila jsem se napříč chodbou, takže v ní nezbylo mnoho místa na průchod.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
,,Myslím si že niekomu z ANBU môžme veriť takže sme vyslanci z Kiri, sme tu ohľadne zapečatenia,, povedal som kľudným tónom.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
" A....Jistě....ten dopis od Mizukage....pojďte za mnou..zavedu vás za ním... " řekl jsem přívětivě a všichni 4 jsme se vydali pryč z budovy.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
(Presun za ANBU)
Shinobi
Klan:
(přesun)
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Vyčkává sám v opustěné kanceláři a v ruce drží svitek který potřebuje podepsat.
Naposledy upravil Yamashita dne Tue 29 Nov - 20:53, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Prošel jsem branou a mířil přímo k velkým vchodovým dveřím. Zahnul doleva, vystoupil po schodech a došli jsme k laboratoři. Chystal jsem se jí odemknout, avšak, klíče jsem nenašel.
"Moment, skočím pro klíče do kanceláře," řekl jsem zamyšleně a šel do kanceláře. U kanceláře jsem uviděl Yamashitu.
"Dobrý večer, děje se něco?" zeptal jsem se ho a vešel do kanceláře. Dveře jsem nechal otevřené.
"Moment, skočím pro klíče do kanceláře," řekl jsem zamyšleně a šel do kanceláře. U kanceláře jsem uviděl Yamashitu.
"Dobrý večer, děje se něco?" zeptal jsem se ho a vešel do kanceláře. Dveře jsem nechal otevřené.
Anonymní- Anonymní
Hokagé-samá potřeboval bych podepsat tento svitek o povolení že můžu vejít do vesnice summonů zasměje se a poškrábe se na hlavě
Anonymní- Anonymní
(Assasin ja uz teda musim ist takze ti davam povolenie ovladat moju postavu a spravit pecatenie )
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem a přešel ke stolu, vytáhl z něj svazek klíčů, který jsem schoval do kapsy. Vytáhl pero, rozvinul svitek a podepsal ho.
"Ať se ti daří," podal jsem jej s úsměvem Yamashitovi a vydal se k laboratoři. Vytáhl klíče, chvíli hledal správný a pak ji odemkl.
"Lehni si na lehátko, uvedu tě do bezvědomí. TU láhev s Rokubim polož vedle tebe."
šel jsem si umýt ruce, a čekal, co udělá. Nakonec si lehl a láhev s Rokubim položil vedle sebe.
"Dobrou noc," popřál jsem mu a čakra skalpelem se dotkl letmo jeho hrudi. Okamžitě upadl do bezvědomí. Přivolal jsem pečetící kruh a udělal několik pečetí.
"Shisho Fuuin!" Obsah Rokubiho láhve začal svítit a přecházet do břicha Matira.
"Ať se ti daří," podal jsem jej s úsměvem Yamashitovi a vydal se k laboratoři. Vytáhl klíče, chvíli hledal správný a pak ji odemkl.
"Lehni si na lehátko, uvedu tě do bezvědomí. TU láhev s Rokubim polož vedle tebe."
šel jsem si umýt ruce, a čekal, co udělá. Nakonec si lehl a láhev s Rokubim položil vedle sebe.
"Dobrou noc," popřál jsem mu a čakra skalpelem se dotkl letmo jeho hrudi. Okamžitě upadl do bezvědomí. Přivolal jsem pečetící kruh a udělal několik pečetí.
"Shisho Fuuin!" Obsah Rokubiho láhve začal svítit a přecházet do břicha Matira.
Anonymní- Anonymní
Díky Hokage-samá hned jak dostane svitek zpátky tak vyběhne z kanceláře (přesun)
Anonymní- Anonymní
Ja som sa postavil pred Hokageho laboratorium a čakal kým bude pečatenie dokončené.
Shinobi
Klan:
Ako sa do mna presuvala rokubiho chakra tak som bol uspati zdalo sa mi ze sa mi nieco sniva v tom sne boli sami podivny sestchvosty slimaci.
Anonymní- Anonymní
Pečetění bylo dokončeno časně ráno. Byl jsem opravdu moc unavený, sedl jsem si do křesla a usnul jsem. Právě jsem se probudil a byl celý zlámaný. Přešel jsem k Matirovi, už by měl být v pořádku. položil ruku na jeho hlavu a probudil ho, pomocí Shosen jutsu.
"Vstávej, už bys měl být v pořádku." vyšel jsem z laboratoře ven a čekal na něj.
"Vstávej, už bys měl být v pořádku." vyšel jsem z laboratoře ven a čekal na něj.
Anonymní- Anonymní
"Tak, můžete už pomalu jít, nebo máte ještě něco na srdci?" usmál jsem se unaveně.
Anonymní- Anonymní
"Dobře," přikývl jsem, zamkl laboratoř a vydal se do kanceláře.
Anonymní- Anonymní
namiesto odpočinku som sa objavil pri Hokageho kancelárii a zaklopal som Dúfam že tam je
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
(Presun)
Shinobi
Klan:
prisiel som do kance a pozdravil som dobry sensei kedy ma naučiťe niečo nove
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 22
Povolení tohoto fóra: