Brána do Otogakure
+10
Uchiha Madara
Kisuke Uchiha
Toshio Toppu
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Len
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Tatsuo Reigi
Noriko Kana
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 4 z 7
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Brána do Otogakure
First topic message reminder :
Brána je hlídaná dvěma jednotkama ANBU o pěti lidech z důvodu bezpečnosti
Projít může jen ten co má nějaké zvláštní povolení nebo jednoduché prokazatelné povolení.
POkud tak nebude má ANBU jednotka právo vás vykázat a nebo můžete složit všechny zbraně a pod přísným dohledem se sejít se zástupcem Otokageho
Nad celou Ótogakure létají tři draci kterří vidí vše ze shora a informují o všem co vidí
* respektujte tyto pravidla prosím
Brána je hlídaná dvěma jednotkama ANBU o pěti lidech z důvodu bezpečnosti
Projít může jen ten co má nějaké zvláštní povolení nebo jednoduché prokazatelné povolení.
POkud tak nebude má ANBU jednotka právo vás vykázat a nebo můžete složit všechny zbraně a pod přísným dohledem se sejít se zástupcem Otokageho
Nad celou Ótogakure létají tři draci kterří vidí vše ze shora a informují o všem co vidí
* respektujte tyto pravidla prosím
Naposledy upravil Reina Kana dne Mon 28 Nov - 17:36, celkově upraveno 2 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Brána do Otogakure
"Pokračujeme v misi, jít za informátorem a zjistit o Nawakimu, nebo se jdeme podívat jak to dopadne s tím blbem?" Zeptal jsem se s úsměvem který přes kápi nemohli vidět.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na ty příchozí a poté jsem mu odpověděl.
"Lady Otokage řekla, že máme čekat tady, ale oni nevypadali moc příjemně mohla by potřebovat pomoc."
Pomoc ode mě, no to nevím, spíš jako živej štít.
Pomyslel jsem si a vstal jsem.
"Lady Otokage řekla, že máme čekat tady, ale oni nevypadali moc příjemně mohla by potřebovat pomoc."
Pomoc ode mě, no to nevím, spíš jako živej štít.
Pomyslel jsem si a vstal jsem.
Anonymní- Anonymní
"Pindejte si dál.." Řekl zase chladným tónem a šel jsem pomalým krokem od vesnice. (přesun-hostinec zlaté oko.)
Anonymní- Anonymní
(dobré mohli ste napsat že jdu s váma xD) šel jsem hned s nima...šel bych pomoct ale bylo mi to jedno stejně mě nic neučí (přesun)
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Dorazil jsem k bráně a s úsměvem jsem se rozloučil se strážemi.(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem k bráně a kývl jsem na pozdrav strážím pak jsem prošel dál.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Proběhl jsem skrz bránu a pokračoval pryč.(Přesun)
Shinobi
Dorazili jsme k bráně a stráže si začali prohlížet Arisu když jsem jim naznačil že je tady se mnou pustili nás dál tak jsem pokračovali.(Přesun)
Shinobi
Když jsme dorazily k bráně uklidila jsem svitek a prohlížela si jí.
Bylo to už dlouho co jsem byla v nějaké pořádné vesnici od doby co jsem utekla.
Když jsme procházeli koutkem oka jsem se koukla na stráže a usmála se.
(Přesun)
Bylo to už dlouho co jsem byla v nějaké pořádné vesnici od doby co jsem utekla.
Když jsme procházeli koutkem oka jsem se koukla na stráže a usmála se.
(Přesun)
Guest- Anonymní
Pomalu jsem procházel bránou a rozhlížel se kolem sebe.Ani jsem se nepodíval na stráže,nepočkal na jejich reakci,jediným mým cílem v tuto chvíli bylo najít Reinu.Ať jsi kde jsi tak tě najdu.(přesun)
Anonymní- Anonymní
(Ne neprošel promin.)
Stráže
"Stát kdo jste?"řekli když se k bráně přiblížil člověk kterého nepoznávali.
Stráže
"Stát kdo jste?"řekli když se k bráně přiblížil člověk kterého nepoznávali.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Hmm..?Co to k čertu?Nejsou schopni mě poznat po pěti letech co tu jsem?Shrnul jsem si plášť z hlavy a podíval se na ně.''Akasuna no Katashi..''Řekl jsem potišeji a sledoval jejich reakce.
Anonymní- Anonymní
Stráže
"Promiňte ale to jměno nepoznáváme."řekl jeden a druhý se na něj podíval."Možná je vážně z vesnice ale jelikož jsme nový tak ho nepoznáváme."ten první se stále díval na toho muže."To je jedno když ho nepoznáváme tak tady teď odloží zbraně a ANBU ho doprovodí do rezidence.Nevadí vám to že ne?"
"Promiňte ale to jměno nepoznáváme."řekl jeden a druhý se na něj podíval."Možná je vážně z vesnice ale jelikož jsme nový tak ho nepoznáváme."ten první se stále díval na toho muže."To je jedno když ho nepoznáváme tak tady teď odloží zbraně a ANBU ho doprovodí do rezidence.Nevadí vám to že ne?"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
''Byl jsem pravá ruka Reiny dokud tu ještě velela a teď mě nechcou vlastní lidi pustit z vesnice?A vlastně..Neměli byste dělat tyto postupy když někdo jde do vesnice?''Řekl jsem už mírně vytočeně a nahl trochu hlavu na pravo.
(P.S. Ano jdu z vesnice první psot nebyl dobře formulován.. xD)
(P.S. Ano jdu z vesnice první psot nebyl dobře formulován.. xD)
Anonymní- Anonymní
(Tak to se omlouvám nevšiml jsem si že by jsi předtím vcházel takže to smažeme jak kdyby se nic nestalo ok ? )
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(No..já jsem ve vesnici už dva měsíce co jsem nehrál.. xD dobře smaž to)
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
Toshio pokojne prišiel k bráne a odovzdal im všetky zbrane. Potom ako vždy ho odviedli priamo k rezidencii.
Toshio pokojne prišiel k bráne a odovzdal im všetky zbrane. Potom ako vždy ho odviedli priamo k rezidencii.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Toshio Toppu
Toshio dorazil až k bráne z obral si naspäť svoje veci, ktoré tam nechal.,, Tak zatiaľ." pozdravil a pokojne si odkráčal preč.
Toshio dorazil až k bráne z obral si naspäť svoje veci, ktoré tam nechal.,, Tak zatiaľ." pozdravil a pokojne si odkráčal preč.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Dorazil jsem k bráně Oto a zdělil jim z jakého důvodu jsem. Stráže mě znali z dřívějška, ale přesto jsem nechtěl, aby mě pustili dovnitř bez svolení.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Zničehonic e před skupinkou ninjů ze Suny objevil obrovský oblak dýmu, doprovázen velkou ránou a poté vše utichlo. Jakmile se kouř rozplynul, stál na místě 5 metrový dikobraz.
Začichal, jakmile uviděl Rukiho, okamžitě k němu přišel, každý jeho krok poněkud duněl.
"Vy jste Ruki?" Optal se, avšak odpověď již dávno znal.
"Jsem zde a vykonávám poslední vůli vašeho Děda. Jistě víte, koho tím mám na mysli a nechci to tady rozebírat před tolika lidmi..."
Opatrně napřáhnul obrovskou pracku a v dlani měl velký svitek pro přivolání a jeden malý, který byl ke čtení.
"Toto vám zanechal váš Děd... Malý svitek si přečtěte, velký se týká smlouvy se mnou... Ovšem více se dočtete v dopisu..."
Položil oba svitky k nohám Rukiho a poté opět tak rychle, jak se objevil, tak zmizel.
(Tady trochu na podtrhnutí atmosféry hudba)
Začichal, jakmile uviděl Rukiho, okamžitě k němu přišel, každý jeho krok poněkud duněl.
"Vy jste Ruki?" Optal se, avšak odpověď již dávno znal.
"Jsem zde a vykonávám poslední vůli vašeho Děda. Jistě víte, koho tím mám na mysli a nechci to tady rozebírat před tolika lidmi..."
Opatrně napřáhnul obrovskou pracku a v dlani měl velký svitek pro přivolání a jeden malý, který byl ke čtení.
"Toto vám zanechal váš Děd... Malý svitek si přečtěte, velký se týká smlouvy se mnou... Ovšem více se dočtete v dopisu..."
Položil oba svitky k nohám Rukiho a poté opět tak rychle, jak se objevil, tak zmizel.
- Spoiler:
- DopisDrahý Ruki,
pokud si toto čteš, znamená to, že už jsem po smrti. Avšak tuto chvíli, myslím tím svou smrt, jsem odhadoval, a proto jsem se na ni mohl dostatečně připravit... Avšak ne tak, jak bych chtěl. Mám k tobě pár slov a ač si jistě myslíš, že zrovna já mám co mluvit, prosím alespoň si to přečti...
Jak ses jistě dozvěděl, či na to sám přišel, jsi vnukem samotného Kagami. Asi to zní trochu egoisticky, ale já už si nemám na co hrát. Chci, abys znal pravdu, taková, jaká byla, nezkreslená a neupravená a právě tady je...
Jistě víš, že jsem si vybudoval pověst, podobnou té Madarově... Jeden z nejhledanějších nukeninů, nejmocnější shinobi a další nej nej nej...
Jak bláhový tento svět je... Avšak, tady lze vidět, jak slepí lidé jsou... Povím ti něco z mé minulosti. Sám jsem se tolik hnal za pomstou a mocí, mé vlastní oči byly zničeny, jejich schopnost Izanami taktéž zanikla, mé vlastní oči ztratily své světlo... Sám jsem byl po prohře s tehdejším Hokagem uschován ve svitku jako nějaký nástroj... Zbídačeného se mě ujal Zetsu a pomohl mi postavit se zpět na své vlastní nohy, i když mé tělo už nebylo tak docela mé. Velkou část tvořily Zetsuovy buňky a dokonce mi sehnal i nové oči... Mého otce, Sasukeho Uchihy. Ano je to taj, je to tvůj předek... Uchiha, který dosáhl takové moci, takové moci, která jej zničila. Ale k tomu se dostanu později. Jakmile jsem získal své nové oči, opět jsem pokračoval tam, kde jsem přestal a to byla má největší chyba. Ale využil jsem toho moudře, alespoň doufám... Vybudoval jsem si velké jméno a dokonce jsem se nechal nazývat Madarou. A ne jen tak náhodou...
Nyní se dostávám k části, která by pro tebe měla být klíčová... Chtěl jsem to jméno, tak jako nic na světě. Avšak... Po jistých událostech jsem zjistil, jak slepý jsem celou tu dobu byl... Chtěl jsem ovládnout svět a sám mu vládnout, tak jako Madara. Naše plány se v mnohém podobaly. Avšak já prozřel, zjistil jsem, že svět nemůže být veden člověkem, jinak by ztratil svou podstatu, zjistil jsem, že lidé sami musí být svými vládci, ať dobrými či zlými. Chtěl jsem si to jméno ponechat a vzít tak na sebe veškerou nenávist světa a ta by zemřela zároveň se mnou. Ale to se nepovedlo. A toto je kámen úrazu, můj drahý vnuku. Nikdy svět nepozná dokonalého klidu, nikdy... Toho už jsem si stačil všimnout za svůj mizerný život... Avšak údělem tvým a snad i údělem mnoha jiných je tyto lidi spasit, ukázat jim, jak strašně se mýlí, jak slepí jsou... Tak jako jsem byl i já. Smrt nic neřeší, smrt jen zažehne další nekonečný koloběh nenávisti a msty, který má již dnes tak strašnou moc... Rozhodl jsem se alespoň naposledy postavit se svému osudu čelem a postavit se našemu nepříteli... Vyzval jsem Madaru na souboj v Údolí konce a selhal jsem...
Za toto se omlouvám, avšak takováto slabost omluvit nelze... Jako tvůj děd jsem měl pro tebe a tvou generaci vytvořit lepší svět, který by vzkvétal a lidé mohli žít v míru a zapomnělo by se na to všechno utrpení, ale já udělal něco jiného... (Na svitku jsou vidět kaňky, rozpité písmo, zřejmě v důsledku slz, které dopadly na ještě neuschlý inkoust) Sám jsem se pokusil tento svět zničit...
A je pro mne nehorázností a strašlivou potupou tě požádat o to, co teď udělám...
Prosím ochraňuj tento svět. Je to vše, co lidé mají, pokud se někomu jako Madarovi podaří jej ovládnout, domnívám se, že temnoty v lidských srdcích velmi naroste a poté už nebude cesty zpět... Proto tě žádám, jako svého vnuka, jako svého oblíbence, jako člena klanu Uchiha...
Zastav Madaru! A každého, kdo mu bude jen trochu podobný, svět ještě není připraven na takovouto zlobu a nikdy ani nebude...
Možná si říkáš, proč píši, že jsi můj oblíbenec a přitom jsem tě nikdy ani pořádně nepoznal. Pleteš se, Reina mi o tobě hodně vyprávěla a když jsi ke mne přišel poprosit o trénink, viděl jsem ten tvůj pohled... Ten mi vše vynahradil, viděl jsem v tvých očích, co jsem vidět potřeboval, avšak do učení jsem tě přijat nemohl... Nezbývalo mi již mnoho času a navíc jsem měl strach, že by tě moc, kterou jsem disponoval, mohla zaslepit a zavést do slepé uličky, proto jsem tě toho dne odmítl, musíš na to vše přijít sám, můj drahý...
Toto je tedy odkaz, který ti po sobě zanechávám. Avšak neboj se, že jsem ti nic neschoval... Dole, pod psaným textem je pečeť... Pokud ji aktivuješ, přivoláš tak věci, které ti právem patří... Kusanagi no Tanken, menší kopí podobné Kusanagi, Bashosen, jeden z legendárních Sedmi pokladů, svitek, jehož podepsáním potvrdíš smlouvu a tvým summonem se stane dikobraz, který ti tuto zprávu předal a nakonec... Něco osobního... Podařilo se mi pro tebe získat oko mého otce a mé vlastní... Sharingan jako žádný jiný... Sharingan, který patřil mému otci. Jedná se o levou oční bulvu, její schopností je legendární Amaterasu a mne samotnému se podařilo v otcových očích probudit Rinnengan. Avšak to vše už záleží jen na tobě...
Oko je uschováno v ampuli, která se otevře pouze, když aktivuješ svůj sharingan, jakákoliv jiná manipulace oko okamžitě zničí...
Prosím využij tento dar, pokud možno, až v situaci tísně... Taková moc není pro každého a zničila i mého otce. Avšak nemohu tě nést takovéto břémě bezbranného...
Prosím ještě jednou za prominutí, selhal jsem a mé břímě nyní spadá na tebe...
Doufám, že jsem Madaru alespoň značně oslabil a tudíž pro vás bude o něco jednodušší jej porazit. Předpokládám však, že ač se pokusím jej zapečetit, unikne a vezme si mé tělo... Avšak, to už mu bude k ničemu...
Budu doufat v to nejlepší a nezapomeň, jsi jediným, kdo je podle mého schopný Madaru předejít...
Uchiha Kagami
(Tady trochu na podtrhnutí atmosféry hudba)
Anonymní- Anonymní
Podivil jsem se když jsem viděl ten dopis. Začal jsem číst první svitek. Po chvilce čtění mi z oka kápla slza a vzpoměl si na naše první setkání. Bylo to pro mě opravdu trapné, protože jsem si myslel že je to obyčejný sluha. " Takže takhle to bylo. Neboj se dědo nezklamu tě." Lehce jsem se pousmál a setřel si slzy. Svou ruku jsem položil jsem jí na druhý svitek. Předemnou se objevili všechny věci jak říkal. Ampuli s Sharinganem jsem si strčil do kapsy a zbraně si pověsil na záda. Byli to opravdu zajímavé legendární zbraně a já byl poctěn tím že je můžu mít a navíc že mi byli předány mým dědem. " Překonám Madaru a zničím ho. Je čas skončit s nenávistí v tomto světě" Řekl jsem si více méně pro sebe a byl připraven už na vše.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Dorazil som pred bránu. Pomalým krokom som sa priblížil tak aby si ma draci nevšimli . Kakuremino jutsu (technika neviditelného plášte) Tesne pri bráne som si všimol Rukiho a Kagamiho naokolo bol dost zmätok. Obliekol som si jouninsku vestu a čelenku ktorú som mal ešte stále v batohu. Potom som sa vydal bránou kde si ma nejako nikto nevšímal. Presun
( Dôvod ako som mohol prejsť bránou - (menší zmätok pred bránou) ( možná registrácia v záznamoch členov Oto) (Dokonalé krytie oblečenie) (Snád s tým nebude problém ale kedže som už ten bývalí Raikage mohol by som mať nejakú tú schopnosť)
( Dôvod ako som mohol prejsť bránou - (menší zmätok pred bránou) ( možná registrácia v záznamoch členov Oto) (Dokonalé krytie oblečenie) (Snád s tým nebude problém ale kedže som už ten bývalí Raikage mohol by som mať nejakú tú schopnosť)
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nemocnica Otogakure
» Obytná časť Otogakure
» Centrum Otogakure
» Ruiny Otogakure no sato
» Výzva koleje Otogakure
» Obytná časť Otogakure
» Centrum Otogakure
» Ruiny Otogakure no sato
» Výzva koleje Otogakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 4 z 7
Povolení tohoto fóra: