Brána do Otogakure
+10
Uchiha Madara
Kisuke Uchiha
Toshio Toppu
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Len
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Tatsuo Reigi
Noriko Kana
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 6 z 7
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Brána do Otogakure
First topic message reminder :
Brána je hlídaná dvěma jednotkama ANBU o pěti lidech z důvodu bezpečnosti
Projít může jen ten co má nějaké zvláštní povolení nebo jednoduché prokazatelné povolení.
POkud tak nebude má ANBU jednotka právo vás vykázat a nebo můžete složit všechny zbraně a pod přísným dohledem se sejít se zástupcem Otokageho
Nad celou Ótogakure létají tři draci kterří vidí vše ze shora a informují o všem co vidí
* respektujte tyto pravidla prosím
Brána je hlídaná dvěma jednotkama ANBU o pěti lidech z důvodu bezpečnosti
Projít může jen ten co má nějaké zvláštní povolení nebo jednoduché prokazatelné povolení.
POkud tak nebude má ANBU jednotka právo vás vykázat a nebo můžete složit všechny zbraně a pod přísným dohledem se sejít se zástupcem Otokageho
Nad celou Ótogakure létají tři draci kterří vidí vše ze shora a informují o všem co vidí
* respektujte tyto pravidla prosím
Naposledy upravil Reina Kana dne Mon 28 Nov - 17:36, celkově upraveno 2 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Brána do Otogakure
Objevil jsem se kousek za Reinou a pootevřel jsem rty.
''Tak jsem tě přece jen našel Reino..''Špitl jsem a čekal jestli se otočí či ne.
''Tak jsem tě přece jen našel Reino..''Špitl jsem a čekal jestli se otočí či ne.
Anonymní- Anonymní
Usmial som sa.
"Prečooooo"
Povedal som smutným hlasom.
"Drž oomna dalje tých tvojich geninov lebo o nich prídeš jeden ma už otravoval v Tanzaku."
"Prečooooo"
Povedal som smutným hlasom.
"Drž oomna dalje tých tvojich geninov lebo o nich prídeš jeden ma už otravoval v Tanzaku."
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Kashike
Seskočím z draka a sleduji celou slovní výměnu. Když se za Reinou objevil nějáký shinobi, shunshinem se přesunu za něj. Na zádech mohl cítit hrot meče. Teď pomalu ukročíš do prava. Neuděláš žádný prudký pohyb nebo skončíš na věky na vozíku... syknu zpod masky a trochu přitlačím na čepel.
Seskočím z draka a sleduji celou slovní výměnu. Když se za Reinou objevil nějáký shinobi, shunshinem se přesunu za něj. Na zádech mohl cítit hrot meče. Teď pomalu ukročíš do prava. Neuděláš žádný prudký pohyb nebo skončíš na věky na vozíku... syknu zpod masky a trochu přitlačím na čepel.
Kashike- Počet príspevkov : 586
Takumi
To sou drsný slova na někoho, kdo mohl bejt bez hlavy. Řekl sem, kunai sem dal od jeho krku a postavil sem se čelem k němu, mezi něj a Otokage-sama. Ten co přišel vypadal slušně, ten by problémy dělat neměl. Navíc už u něj byl Kashike.
To sou drsný slova na někoho, kdo mohl bejt bez hlavy. Řekl sem, kunai sem dal od jeho krku a postavil sem se čelem k němu, mezi něj a Otokage-sama. Ten co přišel vypadal slušně, ten by problémy dělat neměl. Navíc už u něj byl Kashike.
Anonymní- Anonymní
jedna ruka vystřelila ke krku Nawakiho
"Moji genini mě brání proti takovým zvrhlíkům kteří na mě mají chuť jako ty, a vedou si přímo výtečně. Třeba tady Takumi dostane větší odměnu stejně jako Kashike, který mě brání zezadu." usmála jsem se a pak se podívala na toho za mnou a nepouštěla Nawakiho.
"Ach dneska mě stíhá i rodina, co ty tu děláš?" povzdychla jsem si
"Moji genini mě brání proti takovým zvrhlíkům kteří na mě mají chuť jako ty, a vedou si přímo výtečně. Třeba tady Takumi dostane větší odměnu stejně jako Kashike, který mě brání zezadu." usmála jsem se a pak se podívala na toho za mnou a nepouštěla Nawakiho.
"Ach dneska mě stíhá i rodina, co ty tu děláš?" povzdychla jsem si
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zavrel som oči.
"Narátam do troch ak ten chlpček nedá preč ten meč odrežem im obidvom ruku chlapci"
Aktivoval som cez zavreté oči Mangekyou Sharingan.
"Raz----dva-------------"
"Nechci ma naštvadrahá"
"Narátam do troch ak ten chlpček nedá preč ten meč odrežem im obidvom ruku chlapci"
Aktivoval som cez zavreté oči Mangekyou Sharingan.
"Raz----dva-------------"
"Nechci ma naštvadrahá"
Shinobi
"hm já tebe?" otočila jsem se zase na něj "Buď hodný Nawaki a nezlob tady jsi na mém území." sladce jsem se usmála a otočila se na svého bratrance a ještě dala Takumimu zanmení že ho může pustit
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Neměl jsem žádný strach,jelikož teď mou kůži pokrývala technika Kessho no Yoroi.
''Ano?Řekni ještě něco a jsi mrtvej ty'',řekl jsem pobaveně a podíval se překvapeně na Rei.
''Divné..Že mě poznáváš..No myslel jsem že tě překvapím..Tak k věci,chci abys mě učila'',řekl jsem bez jakéhokoliv ostýchání a pootočil se na toho za mnou.
''Ano?Řekni ještě něco a jsi mrtvej ty'',řekl jsem pobaveně a podíval se překvapeně na Rei.
''Divné..Že mě poznáváš..No myslel jsem že tě překvapím..Tak k věci,chci abys mě učila'',řekl jsem bez jakéhokoliv ostýchání a pootočil se na toho za mnou.
Anonymní- Anonymní
"já bych toho chtěla, třeba horkou koupel a klidný spánek, ale toho se dneska asi nedočkám protože je tu po misi hodně práce."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Kashike
Rychle těknu pohledem na Reinu a zpět na cíl. Madam?? Rozkazy?? Mám ho zneškodnit??
Rychle těknu pohledem na Reinu a zpět na cíl. Madam?? Rozkazy?? Mám ho zneškodnit??
"toho co držíš není potřeba.....je to můj bratranec." řekla jsem chladně "děkuji Kashike."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zamyslel som sa.
"Tak ku tej kúpeli by si nechcela masáž"
žmurkol som na nu.
"Tak ku tej kúpeli by si nechcela masáž"
žmurkol som na nu.
Shinobi
''Heh..Nevypadáš tak nebezpečně..Ani tak špatně na tvůj věk'',řekl jsem a sledoval ho.Popošel jsem o pár kroků dpředu,abych jí viděl zblízka.
''No..Tak jinak..Prosím o to'',řekl jsem a sledoval ji.
''No..Tak jinak..Prosím o to'',řekl jsem a sledoval ji.
Anonymní- Anonymní
jakmile se zmínil o tom, že na svůj věk nevypadá špatně hrklo ve mě a vzpomněla jsem si na dnešní misi.
"Cos to řekl?" procedila jsem skrz zaťaté zuby a chytila ho u krku za oblečení a panenky v očích se mi nebezpečně zúžili
"Ještě jednou zmiň něco o mém věku a toho jak vypadám a proletíš se po Oto. A ty...." otočila jsem se na Nawakiho..."přestaň s tím."
"Cos to řekl?" procedila jsem skrz zaťaté zuby a chytila ho u krku za oblečení a panenky v očích se mi nebezpečně zúžili
"Ještě jednou zmiň něco o mém věku a toho jak vypadám a proletíš se po Oto. A ty...." otočila jsem se na Nawakiho..."přestaň s tím."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Lebo čo drahá?"
Znova som si ju začal obzerať.
"Tak pôjdeme?"
Znova som si ju začal obzerať.
"Tak pôjdeme?"
Shinobi
Kashike
Odstoupím a vrátím meč do pochvy. Omlouvám se pane. Reflex.
Odstoupím a vrátím meč do pochvy. Omlouvám se pane. Reflex.
Ignoroval jsem to že mě chytla a jen jsem se usmál.''Dobře...Už nic o tvém věku'',řekl jsem potišeji a a díval se jí do očí.
''Utekl jsem z Konohy ze tebou..A hned abych lítal po Oto?''
''Utekl jsem z Konohy ze tebou..A hned abych lítal po Oto?''
Anonymní- Anonymní
"to by byl vyhlídkový let." řekla jsem Takeshimu a podívala se na Nawakiho.
"Nebo ti spravím fasádu a je mi pak jedno co na to Madara bude říkat, jsem si jistá, že to pochopí." šťouchla jsem do něj
"Nebo ti spravím fasádu a je mi pak jedno co na to Madara bude říkat, jsem si jistá, že to pochopí." šťouchla jsem do něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Dobre dobre už stačilo"
Vzdychol som si otvoril som oči a boli v normale.
"Môžem teda prespať u teba nejký ten čas?"
Vzdychol som si otvoril som oči a boli v normale.
"Môžem teda prespať u teba nejký ten čas?"
Shinobi
''Ehm..''Ukázal jsem jí na ruku.
''Můžeš mě už pustit'',nevinně jsem se usmál a prozatím se nehýbal.
''Můžeš mě už pustit'',nevinně jsem se usmál a prozatím se nehýbal.
Anonymní- Anonymní
"fajn....kluci ukažte těm dvoum kam se můžou ubytovat......a zítra vás bude v kanceláři čekat odměna...přijďte si." odvětila jsem chladně. Pustila Takeshiho a odcházela jsem do své rezidence. (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nemusíte mi to tu ukazovať poznám to moc dobre nejaký čas som tu strávil"
(presun)
(presun)
Shinobi
Takumi
Trochu ve mě hrklo. Uchiha... Madara. Řekl sem si pro sebe potichu. Zajímalo mě, co má ten frajírek s Madarou společnýho. Povahou k sobě ty dva rozhodně neseděli.
Takže pro dnešek padla, du si lehnout, měj se Kashike. Nashledanou veliteli.
Řekl sem a šel sem domů. (přesun)
Trochu ve mě hrklo. Uchiha... Madara. Řekl sem si pro sebe potichu. Zajímalo mě, co má ten frajírek s Madarou společnýho. Povahou k sobě ty dva rozhodně neseděli.
Takže pro dnešek padla, du si lehnout, měj se Kashike. Nashledanou veliteli.
Řekl sem a šel sem domů. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Prošla jsem bránou bez sebemenších problémů.
Strážní věděli, kdy jsem odešla a že jsem se měla vrátit. Usmívala jsem se. Vesnici se mi opouštět nechtělo, ale všechno se teď zdálo mnohem... Mnohem jednoduší, když jsem na chvíli viděla staré známé a to, pro co jsem tu. Pohodila jsem vlasy, abych se dostala ze zamyšlení a pokračovala dál do vesnice.
(Přesun)
Strážní věděli, kdy jsem odešla a že jsem se měla vrátit. Usmívala jsem se. Vesnici se mi opouštět nechtělo, ale všechno se teď zdálo mnohem... Mnohem jednoduší, když jsem na chvíli viděla staré známé a to, pro co jsem tu. Pohodila jsem vlasy, abych se dostala ze zamyšlení a pokračovala dál do vesnice.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nemocnica Otogakure
» Obytná časť Otogakure
» Centrum Otogakure
» Ruiny Otogakure no sato
» Výzva koleje Otogakure
» Obytná časť Otogakure
» Centrum Otogakure
» Ruiny Otogakure no sato
» Výzva koleje Otogakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 6 z 7
Povolení tohoto fóra: