Brána do Otogakure
+10
Uchiha Madara
Kisuke Uchiha
Toshio Toppu
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Len
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Tatsuo Reigi
Noriko Kana
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 7
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Brána do Otogakure
First topic message reminder :
Brána je hlídaná dvěma jednotkama ANBU o pěti lidech z důvodu bezpečnosti
Projít může jen ten co má nějaké zvláštní povolení nebo jednoduché prokazatelné povolení.
POkud tak nebude má ANBU jednotka právo vás vykázat a nebo můžete složit všechny zbraně a pod přísným dohledem se sejít se zástupcem Otokageho
Nad celou Ótogakure létají tři draci kterří vidí vše ze shora a informují o všem co vidí
* respektujte tyto pravidla prosím
Brána je hlídaná dvěma jednotkama ANBU o pěti lidech z důvodu bezpečnosti
Projít může jen ten co má nějaké zvláštní povolení nebo jednoduché prokazatelné povolení.
POkud tak nebude má ANBU jednotka právo vás vykázat a nebo můžete složit všechny zbraně a pod přísným dohledem se sejít se zástupcem Otokageho
Nad celou Ótogakure létají tři draci kterří vidí vše ze shora a informují o všem co vidí
* respektujte tyto pravidla prosím
Naposledy upravil Reina Kana dne Mon 28 Nov - 17:36, celkově upraveno 2 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Brána do Otogakure
Odchádzal som z Otogakure kedže mi to Reina povolila. Ale nezakryl som svoj hnev (PRESUN)
Anonymní- Anonymní
ANBU
"Jste vůdce vesnice? V tom případě máte povolení jít, ale odevzdat zbraně."
"Jste vůdce vesnice? V tom případě máte povolení jít, ale odevzdat zbraně."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Usmál jsem se na něj ale mohlo ho mírně znervóznit že mi nevidí do očí."Žádné zbraně nemám.Jestli mi nevěříte klidně mě prohledejte."Vážně jsem u sebe zbraně neměl nebyla potřeba abych je nosil.
Anonymní- Anonymní
ANBU kapitán
"DoprovoĎte Kemukageho-sama do kanceláře Otokage a uvědomte Mylady." řekl ostatním dvoum a uklonil se před Yatsuhem
"DoprovoĎte Kemukageho-sama do kanceláře Otokage a uvědomte Mylady." řekl ostatním dvoum a uklonil se před Yatsuhem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Děkuji"usmál jsem se a pomalu jsem šel pryč."A ještě jedna věc je možné že mě následuje jeden můj student když tak ho tady chvíli zdržte děkuji."potom jsem šel dál.(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokom prechádzam. Stráže ma už poznajú, preto ma bez problémov nechajú prejsť. Pokračujem ďalej do knižnice.(presun)
Anonymní- Anonymní
"Tak teda ideme do dediny kde budeme teraz žiť" zasmejem sa a vyrazím do Sunagakure no sato.(presun 17:26-17:41)
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Doběhl jsem k bráně...no nikoho jsem tam zatím neviděl. Čekal jsem než dojdou. Čekám hodinu a jdu zpátky.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem za ním.
"No tady máme počkat na nějakýho jounina, který nám bude velet."
"No tady máme počkat na nějakýho jounina, který nám bude velet."
Anonymní- Anonymní
"Řekni mi konečně co je cílem mise!" Jestli to nevyklopí tak ho brzo zabiju! V hlavě mi to vřelo, ale na povrchu jsem vypadal chladně, obličej celý zahalený kápi ani oči mi nebyli vidět, no já jsem viděl všechno.
Anonymní- Anonymní
"Moc informací nemám jenom, že mámě zjistit info o Nawaki Uchihovi."
Řekl jsem mu a poté jsem si sednul a koukal na oblohu jak se sem tam mihli draci.
Řekl jsem mu a poté jsem si sednul a koukal na oblohu jak se sem tam mihli draci.
Anonymní- Anonymní
Zjistit něco o někom??? Možná o někom kdo by o něm něco věděl znal, akorát...možná bude něco chtít a zároveň se ho můžu zeptat, jestli by mi něco nedokázal sehnat a kolik by to stálo... "Problém vyřešen, mise na den maximálně tři pokud najdeme jednu osobu...máma s tátou za ním často chodili když dělali špiony...vím přibližně kde ho najít. To nám to usnadní, už jen počkat na toho pitomého Jounina!!!!"
Anonymní- Anonymní
"HM....Uchiha to se mi bude hodit" prohodil jsem sám por sebe a došel k bráně
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Pomalými krokmi som sa v neprimerane dlhom plášti a kapucni dostavil pred bránu Otogakure. Pochopiteľne som však tlmil svoju chakru, keďže som za žiadnych okolností nechcel, aby ma prenasledovalo viac ľudí. Nebol som tam sám, moji verní dvaja týmoví kolegovia tak isto postávali vedľa mňa, s Hashiramom po mojej pravici. Neotáľal som a prehovoril k strážiam.
"Pre tentokrát sme prišli v mieri, čo sa však môže kedykoľvek zmeniť, preto vás žiadame o nenásilný vstup do Oto. Máte 10 sekúnd," môj hlas bol chladnejší ako obvykle a trpezlivosti zjavne nebolo. Nebojácne som očakával odpoveď a nahlas odpočitával sekundy.
"Pre tentokrát sme prišli v mieri, čo sa však môže kedykoľvek zmeniť, preto vás žiadame o nenásilný vstup do Oto. Máte 10 sekúnd," môj hlas bol chladnejší ako obvykle a trpezlivosti zjavne nebolo. Nebojácne som očakával odpoveď a nahlas odpočitával sekundy.
Uchiha Madara- Počet príspevkov : 171
Pořádně jsem nechápala, o co tu jde, ale poprvé jsem viděla Otou-sama takto vážného. Docela mě to znepokojovalo. Byla jsem potichu a stála krůček za ním, skoro jsem nebyla vidět, a jen jsem čekala.
Anonymní- Anonymní
Hashirama: yare-yare, Madara je dnes nějak bez nálady a trpělivosti
Madarova část: Kdyby jsi na chvíli zklapl neuškodilo by to, nevidíš že tady mé pravé já něco dojednává, radím ti aby jsi se soustředil
Hashirama: taky nemusíš být pořád tak zatrpklý, snad víš, že pokud neudělají co chceme poteče krev... a to my chceme
na tváři jsem se mi vykouzlil sladký úsměv
Madarova část: Kdyby jsi na chvíli zklapl neuškodilo by to, nevidíš že tady mé pravé já něco dojednává, radím ti aby jsi se soustředil
Hashirama: taky nemusíš být pořád tak zatrpklý, snad víš, že pokud neudělají co chceme poteče krev... a to my chceme
na tváři jsem se mi vykouzlil sladký úsměv
Anonymní- Anonymní
ANBU jednotky (je jich dvě jednotky po třech)
"Na rozkaz Lady Otokage nemáme nikoho vpouštět dovnitř, pokud nemá povolení." řekli stejně neoblomě i oni
"Na rozkaz Lady Otokage nemáme nikoho vpouštět dovnitř, pokud nemá povolení." řekli stejně neoblomě i oni
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"4, 3," pokračoval som v odpočítavaní, ingorujúc ich reči. Pomaly som dával znamenie svojim elitným kolegom za mnou, nech sa pripravujú na útok.
"2, 1, 0," poslednú vyslovenú číslicu už snáď ani nebolo možné započuť, keďže okamžite došlo k svištaniu mojej katany, ktorú som jednému z oproti stojacich ANBU prerazil cez masku lebkou.
"2, 1, 0," poslednú vyslovenú číslicu už snáď ani nebolo možné započuť, keďže okamžite došlo k svištaniu mojej katany, ktorú som jednému z oproti stojacich ANBU prerazil cez masku lebkou.
Trochu šokovaně jsem na Tatínka hleděla. Věděla jsem, že se bude něco dít, ale tohle jsem nečekala.
,,Otou-sama," špitla jsem potichu. Nevěděla jsem, co mám dělat. Pouze jsem nechala v pohotovosti sharingan.
,,Otou-sama," špitla jsem potichu. Nevěděla jsem, co mám dělat. Pouze jsem nechala v pohotovosti sharingan.
Anonymní- Anonymní
ANBU jednotky
hvízdly na draky a ty se okamžittě rozlétly k rezidenci a ANBU raději ustoupili ovšem jeden šel s nimi aby je doprovodil kam chtěli ale šal hodně vzadu
hvízdly na draky a ty se okamžittě rozlétly k rezidenci a ANBU raději ustoupili ovšem jeden šel s nimi aby je doprovodil kam chtěli ale šal hodně vzadu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Z mých zad vyjelo několik silných kořenů, které v mžiku obalily většinu ze zbývajících anbu a ihned jejich těla rozdrtily, jediné co bylo vidět byla tekoucí krev po mích kořenek, které vytvořily kolem anbu jakési kukly
Madarova část: pako, víš že jsi jich měl nechat víc pro mě a pro Niji
Hashirama: ale to jak křupou, když je drtím zní tak úžasně...
Madarova část: pako, víš že jsi jich měl nechat víc pro mě a pro Niji
Hashirama: ale to jak křupou, když je drtím zní tak úžasně...
Anonymní- Anonymní
"Nebuď tak sebecký, Hashi. Som toho názoru, že by i Niji mala nasiaknúť pachom krvi, pripomenúc jej tak, za čo bojujeme," poznamenal som a pomalými krokmi prekračoval prah brány.
"Sme nástrojmi nie božej, no ľudskej vôle, s jediným poslaním, definitívne vykúpiť tento svet z mocichtivých národov. Faktom ale naďalej ostáva, že ak chceme, aby toto prehnité miesto ešte spatrilo svetlo, musíme ho v prvom rade ponoriť do temnoty. Pre otáľanie nemáme miesto, nezdráhame sa ukončeia ľudských životov, ak je to pre dobrú vec. Niji-chan, to, po čom jak tvoje, tak moje srdce priahne, si musíme nemilosrdne vybojovať, preto nabudúce ak dám rozkaz k útoku, neváhaj a vynes rozsudok smrti tým, ktorí nám stoja v ceste."
"Sme nástrojmi nie božej, no ľudskej vôle, s jediným poslaním, definitívne vykúpiť tento svet z mocichtivých národov. Faktom ale naďalej ostáva, že ak chceme, aby toto prehnité miesto ešte spatrilo svetlo, musíme ho v prvom rade ponoriť do temnoty. Pre otáľanie nemáme miesto, nezdráhame sa ukončeia ľudských životov, ak je to pre dobrú vec. Niji-chan, to, po čom jak tvoje, tak moje srdce priahne, si musíme nemilosrdne vybojovať, preto nabudúce ak dám rozkaz k útoku, neváhaj a vynes rozsudok smrti tým, ktorí nám stoja v ceste."
- PRESUN -
Snažila jsem se s ním udržet krok a nezpožďovat se. Pozorně jsem ho celou dobu poslouchala. Vzít někomu život? Jako ho vzali mně? Ponořit se do temnoty, jen abych získala, co chci? Takhle život funguje?
,,Hai." odpověděla jsem a doufala..vlastně jsem nevěděla v co. Jen jsem Madaru následovala.
,,Hai." odpověděla jsem a doufala..vlastně jsem nevěděla v co. Jen jsem Madaru následovala.
Anonymní- Anonymní
Madarova část: tak jdeme, máme toho ještě hodně na práci
Hashirama: chtěl jsi snad říct, hodně na zabijení
ruce jsem si založil na hrudníku, kořeny zajeli do mne a následně jsem se vydal za těma dvěma
Hashirama: chtěl jsi snad říct, hodně na zabijení
ruce jsem si založil na hrudníku, kořeny zajeli do mne a následně jsem se vydal za těma dvěma
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nemocnica Otogakure
» Obytná časť Otogakure
» Centrum Otogakure
» Ruiny Otogakure no sato
» Výzva koleje Otogakure
» Obytná časť Otogakure
» Centrum Otogakure
» Ruiny Otogakure no sato
» Výzva koleje Otogakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 7
Povolení tohoto fóra: