Tréninkové místnosti v Suně
+3
Riko
Sho Rin
Makoto
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato
Strana 15 z 19
Strana 15 z 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Tréninkové místnosti v Suně
First topic message reminder :
Toto je menší ohraničené prostranství, kde se dá trénovat. Aréna na kraji Suny podobná římskému koloseu. Je zde něco jako menší labyrint kamenů, kde se dá schovat, ale i velké volné prostranství. Vyjma uživatelů Suitonu tu každý najde, co potřebuje.
Toto je menší ohraničené prostranství, kde se dá trénovat. Aréna na kraji Suny podobná římskému koloseu. Je zde něco jako menší labyrint kamenů, kde se dá schovat, ale i velké volné prostranství. Vyjma uživatelů Suitonu tu každý najde, co potřebuje.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti v Suně
Hmm tak pro mě za mě. Když to bude jen taijutsu. Bez ninjutsu, genjutsu a kekkei genkai. Mohlo by to být zajímavé.
Pousmál jsem.
Pousmál jsem.
Anonymní- Anonymní
"Tak ... to budeš mať možno výhodu ja som zvyknlý si ho vždy posíliť .... "
Poviem a zaujmem bojový postoj .
Poviem a zaujmem bojový postoj .
Anonymní- Anonymní
No tak já jsem taky zvyklí si posilovat a zrychlovat údery, ale až tak zásadní překážka to pro mě nebude.
Usmál jsem se a postavil se do bojové pozice. Naznačil jsem mu ať začne první.
Usmál jsem se a postavil se do bojové pozice. Naznačil jsem mu ať začne první.
Anonymní- Anonymní
Vytiahol som si rúk dva kunaie .
Vyštaroval som po ňom a pritom som hodil jeden z kunaiou priamo na jeho hruď tesne v tom čo vyzeralo že ho potom chcem tým ďalším udrieť som aj ten hodil ale po jeho nohe .
Vyštaroval som po ňom a pritom som hodil jeden z kunaiou priamo na jeho hruď tesne v tom čo vyzeralo že ho potom chcem tým ďalším udrieť som aj ten hodil ale po jeho nohe .
Anonymní- Anonymní
Jak jsem byl soustředěný na jeho údery. Trhl jsem rukou a změnil tak směr letu kunai. Tím mě těsně minul a nohy jsem trochu rozkročil. Tím pádem se jeden kunai zarazil do zdi kus od nás a druhý pár cm vedle mé nohy. V tom už byl předmnou. Proto jsem na něj zaútočil nízkým kopem a soustředěně sledoval jeho další konání.
Anonymní- Anonymní
Keď kopol tak moju nohu som dal do trasy tej jeho .
To ma zvrzdilo ale už som bol dostatočne blízko hneď na to keď som mal svoju nohu po bloku dole druhou som vykopol na hlavu .
To ma zvrzdilo ale už som bol dostatočne blízko hneď na to keď som mal svoju nohu po bloku dole druhou som vykopol na hlavu .
Anonymní- Anonymní
Moje noha kterou jsem měl v bloku se uvolnila a odrazila se o jeho. Tím pádem jsem ve vzduchu udělal přemet a prudce mu vykopl na hruď.
Anonymní- Anonymní
Ako mi on vykopol na hruď obe ruky som prekrížil a tým vyblokoval jeho nohu no v tom som jednou z tých rúk pri jeho kope chytil jeho nohu a stiahol ho k zemi skôr sa ním som snažil švihnúť .
Anonymní- Anonymní
Chtěl mnou mrsknout o zem, ale těsně něž se mu to podařilo dal jsem ruce před sebe a zapřel se. Jak jsem zabral, prohnul jsem se v zádech a jím mrštil proti stěně.
Anonymní- Anonymní
Keďže sa ma pokúsil hodiť ako on bol u zemi na stenu mal som štastie v tom že som sa jeho nohy ostal držať ako kliešť a preto ako ma odhodil ja som ho držal tak aj keď sa mi ruky šmikly a pustil som ho jeho váha ma dokázala tak zbrzdiť že som sa veľmi neudrel .
Od steny som radšej odskočil na stranu
Od steny som radšej odskočil na stranu
Anonymní- Anonymní
Postavil jsem se a mírně se pousmál. I když jsem si nepomáhal svou kekkei genkai. Byl jsem rychlejší i silnější než Shiro. Prudce jsem vystartoval a dostal se za ně. Jednu nohu jsem mu zapřel mezi ty jeho, jako bych ho chtěl podkopnout. Tím byl dost nestabilní. Jednu ruku jsem mu zakroutil za zády a celou vahou se do něj zapřel. Tím pádem se řítil obličejem proti tvrdé podlaze a měl skoro 2x větší váhu a tím i dvakrát posunuté těžiště.
(Tascher je o pár kilo lehčí než Shiro. )
(Tascher je o pár kilo lehčí než Shiro. )
Anonymní- Anonymní
Aj keď som netrénoval až tak taijutsu až o toľko som slabší nebol takže ešte v tedy keď som mal padať som zaprel svoju ruku a prudko som sebou trhol tým som ju vyprostil lenže som skončil na zemi ale z voľnými rukami .
(Toto čo spravil mám vyskúšané XD aj normálne bolí to ale je to tak najlešpie )
Ako sme boli na zemi ja som sa mal v pláne pretočiť naňho a chcel som mu spraviť "páku" na jeho končatine preto som mu oboma rukami schytil jeho ruku a ma som v pláne mu ju začať tlačiť v protismer kĺbou .
Nohy som používal ako podložku o ktorú som to chcel sprovozniť .
(Toto čo spravil mám vyskúšané XD aj normálne bolí to ale je to tak najlešpie )
Ako sme boli na zemi ja som sa mal v pláne pretočiť naňho a chcel som mu spraviť "páku" na jeho končatine preto som mu oboma rukami schytil jeho ruku a ma som v pláne mu ju začať tlačiť v protismer kĺbou .
Nohy som používal ako podložku o ktorú som to chcel sprovozniť .
Anonymní- Anonymní
Sice jsem svou runou tlačil vší silou, ale přeci jen on měl na to dvě. Takže jsem začal být postupně přetlačován. No vzdát jsem to nechtěl a tak jsem se zapřel vší silou druhé ruky a nakonec se mi podařilo odkulit. Avšak mě to hodně vyčerpalo a já prudce oddechoval. Taijutsu jsem sice uměl, ale přímo zaměřený jsem na něj nebyl. Postavil jsem se a zjistil, že mám za sebou stěnu.
Anonymní- Anonymní
Bola pravda že aj mňa to naozaj dosť vyčerpalo preto som po tom čo som sa vydýchal sa postavil .
"Čo tak používať ... všetko ... čo ... vieme ?"
"Čo tak používať ... všetko ... čo ... vieme ?"
Anonymní- Anonymní
Mírně jsem se pousmál.
U kohokoli... jiného... bych to ... taky řekl,... ale tím by se... boj stal... ještě více nekonečný...
Už jsem víc nemluvil a radši jen rychle a hluboce dýchal.
U kohokoli... jiného... bych to ... taky řekl,... ale tím by se... boj stal... ještě více nekonečný...
Už jsem víc nemluvil a radši jen rychle a hluboce dýchal.
Anonymní- Anonymní
"Ani ... nie ... predsa len chakru ... nemáme nekonečnú ."
Začínal som sa už ukľudňovať a dych bol v poriadku .
Začínal som sa už ukľudňovať a dych bol v poriadku .
Anonymní- Anonymní
To je sice pravda, ale naše techniky jsou jen fuutonové. Já mám jen svou kekkei genkai, ale tu nechci zbytečně ukazovat. Navíc bych mohl způsobit rozsáhlé škody na vesnici.
Usmál jsem se.
Takže bych to opět viděl jako remízu. Jsme hold dobrá kombinace spolu, ale proti sobě je to úplně něco jiného...
Usmál jsem se.
Takže bych to opět viděl jako remízu. Jsme hold dobrá kombinace spolu, ale proti sobě je to úplně něco jiného...
Anonymní- Anonymní
"To je asi pravda no budeme si musieť nájsť nejakých súperou aj keď to asi vždy vyhráme čo ?"
Anonymní- Anonymní
No zase tak sebestředný nejsem abych nečekal občas porážku. Ale obtížní soupeři jsem dohromady určitě.
Pousmál jsem se a srovnal si oblečení.
Pousmál jsem se a srovnal si oblečení.
Anonymní- Anonymní
"Tak to hej čakal som že to povieš ... ale vieš chcel som ťa preskúšať no tak asi sa vrátim k tréningu ."
Anonymní- Anonymní
pobaveně jsem se usmál.
Nikdo mě nezkoušel od smrti Yoko.
Při zmínce toho jména jsem, ale trochu posmutněl.
Nikdo mě nezkoušel od smrti Yoko.
Při zmínce toho jména jsem, ale trochu posmutněl.
Anonymní- Anonymní
"Hmm ... to máš asi pravdu ."
Poviem trocha nepríčetne a oddchádzam trénovať .
Poviem trocha nepríčetne a oddchádzam trénovať .
Anonymní- Anonymní
Sabaku no Riko (Hiashi)
Když jsem dorazila do tréninkových prostor koukla jsem se na Ayu. ,,Víš co mi vrtá hlavou? To jak se Kagové chovali. Není to divné? Jsou to nejmocnější shinobi ale mezi sebou jsou jak malé děti co se perou o lízátko" zakroutila jsem hlavou. Vše jsem říkala docela tiše takže nebylo možné že by to slyšel někdo jiný než Ayu.[b]Rozhlédla jsem se kolem sebe a trochu si povzdychla.
Když jsem dorazila do tréninkových prostor koukla jsem se na Ayu. ,,Víš co mi vrtá hlavou? To jak se Kagové chovali. Není to divné? Jsou to nejmocnější shinobi ale mezi sebou jsou jak malé děti co se perou o lízátko" zakroutila jsem hlavou. Vše jsem říkala docela tiše takže nebylo možné že by to slyšel někdo jiný než Ayu.[b]Rozhlédla jsem se kolem sebe a trochu si povzdychla.
Riko- Počet príspevkov : 304
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Sonozaki Ayu
Podívala jsme se na Riko a poslouchala jsem. "Mě to přišlo taky divné...Místo, aby se pokoušeli vyřešit důležitou věc, která může ohrozit všechny vesnice, tak se akorát všichni napadali mezi sebou...Chápu, že si příliš nedůvěřují, ale myslím, že to přeháněli." Povzdechla jsem si. "Jsem zvědavá, jak to bude dál pokračovat a jak to dopadne..." Zamračila jsem se. "My jsme jen pouzí geninové, takže musíme doufat, že Kage dostanou rozum" Rozhlédla jsem se a vytáhla jsme z kapsy svitek, se kterým jsem si pohazovala v ruce. Popravdě byla jsem dnes už trochu unavená, ale nějaký ten trénink jsem ještě zvládnout měla.
Podívala jsme se na Riko a poslouchala jsem. "Mě to přišlo taky divné...Místo, aby se pokoušeli vyřešit důležitou věc, která může ohrozit všechny vesnice, tak se akorát všichni napadali mezi sebou...Chápu, že si příliš nedůvěřují, ale myslím, že to přeháněli." Povzdechla jsem si. "Jsem zvědavá, jak to bude dál pokračovat a jak to dopadne..." Zamračila jsem se. "My jsme jen pouzí geninové, takže musíme doufat, že Kage dostanou rozum" Rozhlédla jsem se a vytáhla jsme z kapsy svitek, se kterým jsem si pohazovala v ruce. Popravdě byla jsem dnes už trochu unavená, ale nějaký ten trénink jsem ještě zvládnout měla.
Anonymní- Anonymní
Sabaku no Riko (Hiashi)
,,Rozum? Ten snad mají ale polovina nich ho neumí používat. Podezírat se mezi sebou a hádat se ve chvíli důležité k projednání budoucnosti světa. To se mi nezdá jako moudré. Myslím si že předchozí Kagové se musejí obracet v hrobě." povzdychla jsem si a koukla se na ruce. ,,Možná že jsme jen genninové ale to neznamená že nemůžeme dokázat stejné věci jako oni. " zadívala jsem se na nebe. ,,Co se týče domluvi dalo by se říct že i děti se mezi sebou domluví lépe" s těmito slovy jsem kopla do písku a sledovala zrnka jak padají k zemi. ,, Kdyby ten Madara chtěl tak to skončí jednou pro vždy." pak jsem se koukla na Ayu. ,,To je můj názor" usmála jsem se na ni.
,,Rozum? Ten snad mají ale polovina nich ho neumí používat. Podezírat se mezi sebou a hádat se ve chvíli důležité k projednání budoucnosti světa. To se mi nezdá jako moudré. Myslím si že předchozí Kagové se musejí obracet v hrobě." povzdychla jsem si a koukla se na ruce. ,,Možná že jsme jen genninové ale to neznamená že nemůžeme dokázat stejné věci jako oni. " zadívala jsem se na nebe. ,,Co se týče domluvi dalo by se říct že i děti se mezi sebou domluví lépe" s těmito slovy jsem kopla do písku a sledovala zrnka jak padají k zemi. ,, Kdyby ten Madara chtěl tak to skončí jednou pro vždy." pak jsem se koukla na Ayu. ,,To je můj názor" usmála jsem se na ni.
Riko- Počet príspevkov : 304
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Strana 15 z 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Festival v Sune
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Festival v Sune
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato
Strana 15 z 19
Povolení tohoto fóra: