Tréninkové místnosti v Suně
+3
Riko
Sho Rin
Makoto
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato
Strana 17 z 19
Strana 17 z 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Tréninkové místnosti v Suně
First topic message reminder :
Toto je menší ohraničené prostranství, kde se dá trénovat. Aréna na kraji Suny podobná římskému koloseu. Je zde něco jako menší labyrint kamenů, kde se dá schovat, ale i velké volné prostranství. Vyjma uživatelů Suitonu tu každý najde, co potřebuje.
Toto je menší ohraničené prostranství, kde se dá trénovat. Aréna na kraji Suny podobná římskému koloseu. Je zde něco jako menší labyrint kamenů, kde se dá schovat, ale i velké volné prostranství. Vyjma uživatelů Suitonu tu každý najde, co potřebuje.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové místnosti v Suně
Sonozaki Ayu
Pomalu jsem došla do do tréninkových oblastí a rozhlédla jsem se kolem.
"Mám takový pocit, že tu trávím víc času, než doma, či kdekoliv jinde." Povzdechla jsem si neúmyslně nahlas a vešla jsem dovnitř. Bylo tu prázdno, což mi spíš vyhovovalo. Měla jsem to tu skoro celé pro sebe a mohla jsem v klidu trénovat. Vytáhla jsem si svitek shunshinu a začala jsem...
Pomalu jsem došla do do tréninkových oblastí a rozhlédla jsem se kolem.
"Mám takový pocit, že tu trávím víc času, než doma, či kdekoliv jinde." Povzdechla jsem si neúmyslně nahlas a vešla jsem dovnitř. Bylo tu prázdno, což mi spíš vyhovovalo. Měla jsem to tu skoro celé pro sebe a mohla jsem v klidu trénovat. Vytáhla jsem si svitek shunshinu a začala jsem...
Anonymní- Anonymní
Sonozaki Ayu
Se shunshinem jsem větší probémy neměla, i když po několikahodinovém tréninku se nebylo čemu divit. Původně jsem chtěla po shnunshinu trénovat ještě kamaitachi, ale momentálně jsem byla celkem unavená. Nejspíš jsem trénovala moc dlouho v kuse a bez přestávky...Navíc jsem na trénování technik nebyla ještě tak zvyklá. Plácla jsem sebou na zem, kde jsem se také posadila a chvíli jsem odpočívala. Zavřela jsem oči, zaklonila hlavu a přemýšlela jsem...vesměs o ničem, jen se mi hlavou chaoticky honily myšlenky. Nakonec jsem se zvedla a odešla jsem pryč. (přesun)
Se shunshinem jsem větší probémy neměla, i když po několikahodinovém tréninku se nebylo čemu divit. Původně jsem chtěla po shnunshinu trénovat ještě kamaitachi, ale momentálně jsem byla celkem unavená. Nejspíš jsem trénovala moc dlouho v kuse a bez přestávky...Navíc jsem na trénování technik nebyla ještě tak zvyklá. Plácla jsem sebou na zem, kde jsem se také posadila a chvíli jsem odpočívala. Zavřela jsem oči, zaklonila hlavu a přemýšlela jsem...vesměs o ničem, jen se mi hlavou chaoticky honily myšlenky. Nakonec jsem se zvedla a odešla jsem pryč. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem se objevila v tréninkových místnostech.
Mým cílem bylo znovu trénovat pečeť. Ach... Asi jsem byla blázen, ale techniky, které jsem měla vypůjčené mne fascinovaly. Navíc jsem cítila, že již brzy je budu alespoň částečně zvládat.
"Chakra Drainin Seal..." přiložila jsem dlaň na zem a soustředila se. Pode mnou se rozeběhly... Pode mnou?
Unaveně jsem vydechla a pustila se do techniky znovu od začátku.
Mým cílem bylo znovu trénovat pečeť. Ach... Asi jsem byla blázen, ale techniky, které jsem měla vypůjčené mne fascinovaly. Navíc jsem cítila, že již brzy je budu alespoň částečně zvládat.
"Chakra Drainin Seal..." přiložila jsem dlaň na zem a soustředila se. Pode mnou se rozeběhly... Pode mnou?
Unaveně jsem vydechla a pustila se do techniky znovu od začátku.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Pomaly z nohy na nohu som prišiel do tréningovej haly. Najprv to vyzeralo že je tu kľud a nikto tu nieje ale potom som si všimol jednu konichi čo zrejme trénovala.
Trénovala neďaleko figurín ktoré som mal v pláne trošku upraviť. Ako som išiel okolo nej tak som ju milo pozdravil a venoval jej prívetivý úsmev ,,Ahoj,, a pokračoval som ďalej.
Postavil som sa oproti všetkým figurínam. Ruky som mal na bočných vreckách zo zvitkami.
Trénovala neďaleko figurín ktoré som mal v pláne trošku upraviť. Ako som išiel okolo nej tak som ju milo pozdravil a venoval jej prívetivý úsmev ,,Ahoj,, a pokračoval som ďalej.
Postavil som sa oproti všetkým figurínam. Ruky som mal na bočných vreckách zo zvitkami.
Ren Tao- Počet príspevkov : 157
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan:
Vyskočil som a zo zvitkov som vyvolal niekoľko Veľkých shurikenov. Presne toľko koľko tu bolo figurín. Házdal som ich po dvoch a všetkými som zasiahol svoj cieľ dokonale. Až tak že som zrušil figuríny úplne. Pomaly som sa blížil k mojim shurikenom a postupne som ich zapečatil do zvitku. Takto som to zopakoval ešte niekoľko ráz až som sa rozhodol ísť preč. (Presun)
Ren Tao- Počet príspevkov : 157
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan:
Dorazím konečne sem. Po dlhom blúdení som to konečne našiel. Sadol som si na jeden z múrov a čakal na Akane.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem až sem a tiše se z pod kapuci rozhlédla. Nomochi seděl kousek dál. Pomalu jsem k němu došla.
Ehm, tak jsem tady, gomene, jestli jsi tu čekal dlouho... nejistě jsem se usmála.
Ehm, tak jsem tady, gomene, jestli jsi tu čekal dlouho... nejistě jsem se usmála.
Akane- Počet príspevkov : 79
"Nie všetko je v pohode."poviem a zoskočím z múra."Tak skús útočiť."
Anonymní- Anonymní
Nepřítomně jsem kývla na pozdrav chlapci, který mne zdravil, ale netrvalo dlouho a rozhodla jsem se zmizet. Uměla jsem to, co jsem potřebovala. Možná byl i čas zajít si pro další svitky...
(Přesun)
(Přesun)
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Rozpačitě jsem se na něj podívala.
Nó, dobře, poskládala jsem pečetě.
Suna no kinbaku
Okolo Tenchiho začal foukat vítr a zvedat písek. Ten se na něj začínal postupně lepit. Byl to těžký mokrý písek a čím více se ho na něj lepilo, tím se mu hůř hýbalo. A vítr na něj nepřestával nanášet další. Jediné oblasti, které se písek vyhýbal byla hlava.
Nó, dobře, poskládala jsem pečetě.
Suna no kinbaku
Okolo Tenchiho začal foukat vítr a zvedat písek. Ten se na něj začínal postupně lepit. Byl to těžký mokrý písek a čím více se ho na něj lepilo, tím se mu hůř hýbalo. A vítr na něj nepřestával nanášet další. Jediné oblasti, které se písek vyhýbal byla hlava.
Akane- Počet príspevkov : 79
Skôr som stihol poskladať pečate na Kawarimi no Jutsu.
Objavil som sa za ňou asi 10 metrov. Poskládal som pečate na Bunshin no jutsu.
Vytvorili sa 2 klony. Rozbehol som sa spoločne s nimi a poskládal pečate na Katon: Goukakyuu no Jutsu.
Objavil som sa za ňou asi 10 metrov. Poskládal som pečate na Bunshin no jutsu.
Vytvorili sa 2 klony. Rozbehol som sa spoločne s nimi a poskládal pečate na Katon: Goukakyuu no Jutsu.
Anonymní- Anonymní
Isayama Miya
Po docela dlouhém bloudění Sunou jsem došla na tréninkovou plochu.
Vytáhla jsem svitek a znovu si přečetla postup.
Složila jsem pečetě a soustředila se.
Samozřejmě se nic nestalo.
Tak jsem to zkoušela znovu a znovu.
Po několika hodinách se mi začalo zdát, že už se i něco děje, ale to už jsem byla unavená.
Zkusím to zítra znovu, rozhodla jsem se.
Posbírala jsem svoje věci a vydala se domů.
(přesun)
Po docela dlouhém bloudění Sunou jsem došla na tréninkovou plochu.
Vytáhla jsem svitek a znovu si přečetla postup.
Složila jsem pečetě a soustředila se.
Samozřejmě se nic nestalo.
Tak jsem to zkoušela znovu a znovu.
Po několika hodinách se mi začalo zdát, že už se i něco děje, ale to už jsem byla unavená.
Zkusím to zítra znovu, rozhodla jsem se.
Posbírala jsem svoje věci a vydala se domů.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Isayama Miya
Doběhla jsem na cvičiště a vydýchala se. Pak jsem chvíli šmejdila po prostoru a hledala věci na kterých bych mohla trénovat střelbu z luku. Našla jsme pár prázdných plechovek a podobných věcí, tak jsem si je různě rozestavěla po prostoru. Chvíli jsem na ně střílela, pak jsme posbírala šípy a uklidila terče.
Hmm, drahý sensei zřejmě nepřijde.
Odložila jsem luk a začala jsem trénovat tu novou techniku.
Doběhla jsem na cvičiště a vydýchala se. Pak jsem chvíli šmejdila po prostoru a hledala věci na kterých bych mohla trénovat střelbu z luku. Našla jsme pár prázdných plechovek a podobných věcí, tak jsem si je různě rozestavěla po prostoru. Chvíli jsem na ně střílela, pak jsme posbírala šípy a uklidila terče.
Hmm, drahý sensei zřejmě nepřijde.
Odložila jsem luk a začala jsem trénovat tu novou techniku.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem po dlouhé době na cvičiště s úmyslem trénovat si své techniky, abych nevyšel ze cviku. Když jsem sešel na nádvoří viděl jsem nějakou dívku které trénovala kaze no hogoromo. Ovšem dělala v tom dost chyb. Bylo divné, že jako geninka nemá poblíž svého senseie. Proto jsem k ní přišel. Ehm ahoj. Nechceš s tou technikou trochu pomoci? Mírně jsem se přátelsky usmál.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som na cvičisko posadil sa za jeden velký strom aby ma nebolo vidno.
"Je načase vyskúšať novú techniku"
Mávol som rukou a vyvolal tretie oko z piesku oko sa nenánpadne presunulo nad Taschera a Miyu.
"Je načase vyskúšať novú techniku"
Mávol som rukou a vyvolal tretie oko z piesku oko sa nenánpadne presunulo nad Taschera a Miyu.
Anonymní- Anonymní
Trénovala jsem a šlo mi to jak psovi pastva. Vůbec jsem nedávala pozor na okolí, takže když na mě promluvil příchozí ninja, trochu jsem se lekla.
Dobrý den, to by bylo super, moc mi to nejde. Tvářila jsem se ztrápeně.
A můj sensei se někde zasekl,pokusila jsem se o úsměv.
No spíš nekde chrápe, nebo na mě jen kašle.
Dobrý den, to by bylo super, moc mi to nejde. Tvářila jsem se ztrápeně.
A můj sensei se někde zasekl,pokusila jsem se o úsměv.
No spíš nekde chrápe, nebo na mě jen kašle.
Anonymní- Anonymní
Jo tak to bývá poslední dobou časté. Ale nechme to být. Odvětil jsem s úsměvem. Potom nad nás přiletělo oko z písku. Ale zase nějaké genin vtipálek. Pomyslel jsem si a hodil po oku senbon napuštěný raitonem. To zapříčinilo, že se oko zcela rozpadlo a nemohlo se obnovit. Tak v čem máš konkrétně problém? Zeptal jsem se jako by se nic nestalo.
Anonymní- Anonymní
Ve všem, já jsem tak nějak nežila tak úplně z ninji a ty slaboučký techniky co umím, mě naučily už před dlouhou dobou, tak nějak nevím jak na to, nebo co dělám špatně.
Nálada mi klesla pod bod mrazu. Jsem úplně neschopná.
Anonymní- Anonymní
Hmm tak možná by bylo nejlepší ukázat ti to v praxi. Usmál jsem se a kolem mě začal kroužit vítr jako nějaký štít. který mě chránil. Tak teď po mě zkus hodit kunai nebo senbon. Ať vidíš jak to pracuje. Pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Začal som nadávať spoza stromu.
"Skara nemohol si ešte chvílku vydržať"
Zanadával som.
"Toto sú treningové priestory a ja som trenoval"
"Skara nemohol si ešte chvílku vydržať"
Zanadával som.
"Toto sú treningové priestory a ja som trenoval"
Anonymní- Anonymní
Pozorně jsem sledovala, jak dělá techniku.
Pak jsem vytáhla s pouzdra kunai a hodila ho po něm.
Anonymní- Anonymní
Kunai se jen smekl po tom brnění a letěl dál se změněnou trajektorií. Tak na tomhle principu to funguje. Usmál jsem se. Toho genina jsem prozatím ignoroval. Pokud něco chtěl. Měl mi to říct z očí do očí jako chlap.
Anonymní- Anonymní
Pomaly som dokráčal ku ním a Tascherovi som poklepkal po ramene.
"Vieš čo to dalo námahy"
Mal som taký naštvanejší výraz.
Pokýval som na pozdrav Miyi.
"Vieš čo to dalo námahy"
Mal som taký naštvanejší výraz.
Pokýval som na pozdrav Miyi.
Anonymní- Anonymní
Ahoj, usmála jsem se na Akima.
Kousek jsem od kluků poodešla a zkusila to znovu. Teď, když jsem viděla, jak se to má dělat, mi to připadlo jednodušší. Soustředila jsem se a podařilo se mi trochu kolem sebe vytvořit jakýsi pohyb větru.
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se na toho prcka co mi poklepal na rameno. No tak poskládat pár pečetí a koncentrovat chakru není až tak velké problém ne? Řekl jsem s klidem. Kdybych neměl pocit, že zkoušíš šmírovat, nechal bych to oko být. Podíval jsem se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Festival v Sune
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Festival v Sune
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato
Strana 17 z 19
Povolení tohoto fóra: