+4
Tatsuo Reigi
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re:
First topic message reminder :
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazil jsem před bránu a pozdravil stráže.Potom jsem se podíval nahoru k vesnici."Všude dobře, doma nejlíp."řekl jsem si a pokračoval jsem dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objavil som sa tesne pred bránou a zase som nepekne padol na zem.
,,Fuu to bola ale jazda,, pozbieral som sa zo zeme a pripravoval som sa ,,Táák je načase to vyskúšať,, poskladal som pečate a priložil jednu ruku na zem ,,Kuchiyose no jutsu,,. Bol som strašne zvedavý čo to bude za stvorenie podla toho správania som súdil že to bude niečo hrôzostrašné.
Obláčik dymu sa rozplynul.
Akane:
,,Ahój, ahoj, ahoj,, a začala okolo mňa psokakovať
Ja: zostal som v šoku podla hlasu som to tipoval na niečo zlovestnejšie ako na prerastenú ,,mačku,,? "Nejak sa jej zmenila nálada"
Akane: ,,Už ma dlho nikto nevyvolal a zabudla som aká to je zábava, tak ideme?,, pozerala na mňa mačacím pohľadom
Ja: ,,No môžme,, nasadol som na ňu a rozbehla sa smer Konoha.
(PResun)
,,Fuu to bola ale jazda,, pozbieral som sa zo zeme a pripravoval som sa ,,Táák je načase to vyskúšať,, poskladal som pečate a priložil jednu ruku na zem ,,Kuchiyose no jutsu,,. Bol som strašne zvedavý čo to bude za stvorenie podla toho správania som súdil že to bude niečo hrôzostrašné.
Obláčik dymu sa rozplynul.
Akane:
,,Ahój, ahoj, ahoj,, a začala okolo mňa psokakovať
Ja: zostal som v šoku podla hlasu som to tipoval na niečo zlovestnejšie ako na prerastenú ,,mačku,,? "Nejak sa jej zmenila nálada"
Akane: ,,Už ma dlho nikto nevyvolal a zabudla som aká to je zábava, tak ideme?,, pozerala na mňa mačacím pohľadom
Ja: ,,No môžme,, nasadol som na ňu a rozbehla sa smer Konoha.
(PResun)
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
Dorazím sem. Pomalým krokom prechádzam ako keby sa nič nestalo. Strážam som ukázal list od Reiny a pokračoval ďalej. Snažil som sa nájsť tú budovu, kde by mi ukázali summonov.(presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
K bráně přiletěl holub který měl na zádech znak Kemono no Sato takže bylo jasné že je od Yatsuho měl u sebe papírek v kterém bylo napsané :
- Spoiler:
- Toshio v Otogakure je to vyřešené a ty máš teď misi.Jelikož je nás ve vesnici málo a mohla by se zase opakovat situace že nás někdo napadne musíme získat sílu.Běž a obejdi všechny vesnice poptej se jestli by se někdo nechtěj přidat k naší vesnici a pomoct nám v naší úloze.A dej za mě pohlavek těm dvěma co nic nedělají.
Anonymní- Anonymní
Re:
Toshio Toppu
Toshio sa ešte nakoniec zastavil a zbadal holuba s odkazom. Rozbalil ho a prečítal.,, Jasne, takže v Oto som bol tam sa už nezastavím. Už len sa vrhnúť do sveta." dodal znechutene.,, Ale ja sa raz vrátim." dodal filozoficky a vybral sa na cestu.
Toshio sa ešte nakoniec zastavil a zbadal holuba s odkazom. Rozbalil ho a prečítal.,, Jasne, takže v Oto som bol tam sa už nezastavím. Už len sa vrhnúť do sveta." dodal znechutene.,, Ale ja sa raz vrátim." dodal filozoficky a vybral sa na cestu.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
zošiel som schody ukázal priepustku od káge podivnému shinoby no ten mi povedal že tu mám chvilku počkat že ma hned príjmu tak som si sadol na kamen vidihol kunay
a začal si ho točit okolo prstu
a začal si ho točit okolo prstu
Anonymní- Anonymní
Re:
So širokým úsmevom na tvári som sa pomaličky blížil ku bráne. Čím viac sa predomnou vchod do dediny zväčšoval, tým viac sa úsmev rozširoval. No po chvíli som si uvedomil, že to vyzerá asi trošku divne, nechcel som, aby si niekto pomyslel že mám nejakú vadu alebo čo, a tak som úsmev stiahol.
Po chvíli som už stál pred strážami a vyťahoval priepustku od Hokage, ktorú som im aj hneď podal.
Po chvíli som už stál pred strážami a vyťahoval priepustku od Hokage, ktorú som im aj hneď podal.
Anonymní- Anonymní
Re:
Sonozaki Ayu
Konečně jsem po nekonečném bloudění spatřila vchod do vesnice...Teda, alespoň jsem si myslela, že už jsem u cíle. Na chvíi jsem se zastavila a přemýšlela jsem o tom, co mě asi čeká. Ne, že bych měla strach...Spíš jsem se jen těšila. Pořádně jsem se nadechla a vyrazila jsem k hlavní bráně. Na tváři mi hrál úsměv plný očekávání. Vlastně jsme byla zaujatá i okolní krajinou. Předtím jsem nic hezčího neviděla. Byla jsem zvyklá na písek a poušť, ale tady bylo nádherně.
Když jsem si všimla stráží, zašmátrala jsem v kapse a vytáhla jsem svitek, ve kterém bylo povolení od Kazekage. Přišla jsem k jednomu z nich a svitek jsem mu podala.
Konečně jsem po nekonečném bloudění spatřila vchod do vesnice...Teda, alespoň jsem si myslela, že už jsem u cíle. Na chvíi jsem se zastavila a přemýšlela jsem o tom, co mě asi čeká. Ne, že bych měla strach...Spíš jsem se jen těšila. Pořádně jsem se nadechla a vyrazila jsem k hlavní bráně. Na tváři mi hrál úsměv plný očekávání. Vlastně jsme byla zaujatá i okolní krajinou. Předtím jsem nic hezčího neviděla. Byla jsem zvyklá na písek a poušť, ale tady bylo nádherně.
Když jsem si všimla stráží, zašmátrala jsem v kapse a vytáhla jsem svitek, ve kterém bylo povolení od Kazekage. Přišla jsem k jednomu z nich a svitek jsem mu podala.
Anonymní- Anonymní
Re:
Sonozaki Ayu
Čekala jsem, až všechno zkontrolují, což trvalo chvilinku a pustili mě dál. Já jsem jen s úsměvem přikývla a pokračovala jsem dál do vesnice, přičemž jsem se kochala okolní krajinou.
(přesun)
Čekala jsem, až všechno zkontrolují, což trvalo chvilinku a pustili mě dál. Já jsem jen s úsměvem přikývla a pokračovala jsem dál do vesnice, přičemž jsem se kochala okolní krajinou.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazil jsem do vesnice po dlouhé době."Zdravým chlapci."pozdravil jsem stráže a mířil jsem nahoru.(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: