+4
Tatsuo Reigi
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re:
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Příjdu sejdu schody a ukážu strážím svitek,ale řekli mi,že tam Yatsuho není tak jsem čekal až tam bude.Potom mě vzali pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
SHINOBI
"Můžete jít dál pokračujte přímo do příjmací haly Yatsuho vás příjme"Jakmile Shinobi domluvil postavil se zase do služby a dál hlídal bránu.
"Můžete jít dál pokračujte přímo do příjmací haly Yatsuho vás příjme"Jakmile Shinobi domluvil postavil se zase do služby a dál hlídal bránu.
Anonymní- Anonymní
Re:
U vstupu do vesnice jsem jen slétala trochu níž, aby mě stráže poznali. Komu by se chtělo šlapat ty schody? Pak jsem zamířila rovnou do přijímací hali.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Přilétla jsem ke vstupu do vesnice, kteroujsem našla podle nastudované mapy. Seskočila jsem a počkala i na ,směčku'.
Chvíli jsem se dívala kolem sebe a pak jsme zamířili ke strážím.
Chvíli jsem se dívala kolem sebe a pak jsme zamířili ke strážím.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re:
Zastal som neďaleko od brány dediny. "A sme tu. Nezabudol si čo je našou úlohou?" S úsmevom na tvári som sa spýtal Hitomiho. Nečakajúc na odpoveď som začal nahlas premýšľať, čo uvedieme ako dôvod návštevy.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
SHINOBI
Shinobi u brány se skládali i z velmi dobrých senzorů takže si již dávno všimli Aotsuchiho.Potom se podívali na Ayame."Přejete si?"zeptal se jeden z nich a čekal na odpověď.
Shinobi u brány se skládali i z velmi dobrých senzorů takže si již dávno všimli Aotsuchiho.Potom se podívali na Ayame."Přejete si?"zeptal se jeden z nich a čekal na odpověď.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Dobrý den.'' Obdarovala jsem je jedním ze svých zářivých úsměvů.
,,Přišla jsem navštívit vůdce této vesnice. Jde o jedny tvory přivolané pomocí Kuchiyose no justu. Mám povolení od Tsukikage.''
Znovu jsem se usmála. Neměla jsem chuť sdělovat jim, kdo jsem. To si nechám až pro toho vůdce.
,,Přišla jsem navštívit vůdce této vesnice. Jde o jedny tvory přivolané pomocí Kuchiyose no justu. Mám povolení od Tsukikage.''
Znovu jsem se usmála. Neměla jsem chuť sdělovat jim, kdo jsem. To si nechám až pro toho vůdce.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Re:
SHINOBI
"Máte to povolení na nějakém svitku?"shinobi se na ni podívali a věděli že je velmi silná takže jim bylo jasné že to není jen tak někdo.Všichni byli v pozoru.
"Máte to povolení na nějakém svitku?"shinobi se na ni podívali a věděli že je velmi silná takže jim bylo jasné že to není jen tak někdo.Všichni byli v pozoru.
Anonymní- Anonymní
Re:
SHINOBI
"Ano v pořádku můžete jít dál."tentokrát se na ni shinobi usmál a nechal ji projít.
"Ano v pořádku můžete jít dál."tentokrát se na ni shinobi usmál a nechal ji projít.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem s Aotsuchim ke strážím a řekl jsem:''Zdravím,posílá nás Tsuchikage''.
V té chvíli mne nic jiného nenapadlo.Chvíli jsem tupě hleděl na strážce a pak jsem se podíval na Aotsuchiho.
V té chvíli mne nic jiného nenapadlo.Chvíli jsem tupě hleděl na strážce a pak jsem se podíval na Aotsuchiho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Išiel som okolo a videl som sráže s nejakými ninjami...
Ak ste ninjovia z Iwagakure tak máte dôkaz (úsmev) zrejme vás posiela Tschucikage-sama...
Stretol som sa s ním a viem o vašom príchode...
Ak ste ninjovia z Iwagakure tak máte dôkaz (úsmev) zrejme vás posiela Tschucikage-sama...
Stretol som sa s ním a viem o vašom príchode...
Anonymní- Anonymní
Re:
Prepáčte v tom zmätku som na to zabudol (úsmev)
Povedal som znudeným hlasom a smeroval som do svojho bytu... Prajem vám pekný deň povedal som na rozlúčku
(Presun.)
Povedal som znudeným hlasom a smeroval som do svojho bytu... Prajem vám pekný deň povedal som na rozlúčku
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem k vstupní bráně vesnice a váhala, zda jít dál.
Po chvíli jsem ji překročila, vytáhla z tašky přes rameno doporučení od Raikageho a čekala, až si mne někdo všimne.
Po chvíli jsem ji překročila, vytáhla z tašky přes rameno doporučení od Raikageho a čekala, až si mne někdo všimne.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Re:
Stráže
Jeden ze stráží přistoupil k dívence, která tu zastavila.
Smím znát důvod vaší návštěvi, mladá dámo? optal se s úsměvem.
Jeden ze stráží přistoupil k dívence, která tu zastavila.
Smím znát důvod vaší návštěvi, mladá dámo? optal se s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Poslal mne Raikage kvůli mému Kuchyiose." ukázala jsem potvrzení o svém původu z Kumo a také Raikageho zprávu, že mne sem poslal.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: