+4
Tatsuo Reigi
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re:
First topic message reminder :
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
znovu sem prišiel a bez problémov vstúpil do kemono no sato pretože tu už bol a ukazoval povolenku
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem před vstup a ukázal strážím svitek od Reiny. "A taky bych nejdřív potřeboval mluvit s vůdce." Čekal jsem tam na jejich reakci.
Anonymní- Anonymní
Re:
Shinobi
Jeden z nich se najednou objevil před Argetem.Vzal si od něj svitek a potom si ho přejel očima."Dobrá běž nahoru po schodech a je to ta největší budova."potom se otočil ale ještě než zmizel řekl."A žádný problémy."
Jeden z nich se najednou objevil před Argetem.Vzal si od něj svitek a potom si ho přejel očima."Dobrá běž nahoru po schodech a je to ta největší budova."potom se otočil ale ještě než zmizel řekl."A žádný problémy."
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Re:
"Hm." Vydal jsem se po schodech nahoru..."Kterej vůl to tady postavil!!!?" Brblal jsem si po cestě. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som pred vstup do dediny. Ninjom som oznámil že sa chystám na obnovu zmluvy. ( Môj prvý summon medvedík čistotný Ponta)
Anonymní- Anonymní
Re:
Kráčal som okolo ked som si všimol že máme zrejme dalšieho návštevníka. Pozrel som sa na neho znudeným pohladom. Ak si prišiel na skúšku pod za mnou (Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Poprvé sem byl na tomhle míste, vypadalo to všude moc hezky, nikde nebyli žádné odpadky a všude byla hezká příroda, pomalu sem se přibližoval ke vztupu do Kemono no sato až sem tam nakonec zastal a ukázal strážím povolení ke vztupu.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: