+4
Tatsuo Reigi
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re:
First topic message reminder :
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Stráže
Muž si vzal potvrzení, chvíli si ho prohlížel a pak jen pokýval hlavou. Znovu se na ní usmál a vrátil jí ho.
No, tak ať se vám u nás líbí slečno, kývl dozadu na ostatní a pak se vrátil na své místo.
Muž si vzal potvrzení, chvíli si ho prohlížel a pak jen pokýval hlavou. Znovu se na ní usmál a vrátil jí ho.
No, tak ať se vám u nás líbí slečno, kývl dozadu na ostatní a pak se vrátil na své místo.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Arigato," kývla jsem a zamířila pomalu dál.
(Přesun)
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Re:
Pomaly som sa blizil ku brane do Kemono no sato a ked som tam prisiel tak som ukazal strazam povolenie.
Anonymní- Anonymní
Re:
Cakam tu uz 2 dni na odpoved od strazi ale nic sa nedeje tak som si pred branou spravil stan a utaboril som sa tu ked sem sa nudil zacal som skusat jutsu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Stráže
Jeden z prítomných stráži vzal do ruky zvitok ktorý im prichádzajúci ukázal. Prečítal si ho a vrátil mu ho.,, Môžeš pokračovať ďalej." oznámil mu odmerane.,, Ale nabudúce trochu slušnosti nezaškodí, aspoň pozdraviť sa patrí starším a skúsenejším. To nie je až také strašné, pretože bez toho sa ďaleko nedostaneš." podotkol a pustil ho dnu.
Jeden z prítomných stráži vzal do ruky zvitok ktorý im prichádzajúci ukázal. Prečítal si ho a vrátil mu ho.,, Môžeš pokračovať ďalej." oznámil mu odmerane.,, Ale nabudúce trochu slušnosti nezaškodí, aspoň pozdraviť sa patrí starším a skúsenejším. To nie je až také strašné, pretože bez toho sa ďaleko nedostaneš." podotkol a pustil ho dnu.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
Před branou jsem zpomalil a zbytek cesty k bráně jsem si něco pobrukoval. Zastavil jsem se až u brány a kývl na stráže, pak jsem se otočil na Shimona. ,,Máš to svolení od Itachiho s sebou, že?"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jasne že mám,, povedal som so seba istým hlasom a na tvári som mal aspoň malý náznak úsmevu vytiahol som ho zo zadného vrecka ,,Tu je nech sa páči,, a podával som mu ho
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Re:
,,No, to podávej jim." Usmál jsem se a ukázal na stráže. Počkal jsem až jim to podá. ,,Tak a teď počkáme, až nás přijmou."
Anonymní- Anonymní
Re:
Kinomaru přiběhl až sem chtěl dát dopis tomu co to tu vede,ale už byl změněný na normálního pejska a čekal až bude moct.Všiml si Seita a Shimona a začal velice silně vrčet.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,To by nebylo špatné." Natáhl jsem ruku a kolem Kinomara se hned začala točit voda.
Anonymní- Anonymní
Re:
Kinomaru nebyl hloupý takže je chtěl dovést pryč ode mě.Potom jakmile se vedle něho dělala voda tak začal silně štěkat.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Štěkání mu nepomůže. Nemáš něco čím by se dal uspat pes?" Podíval jsem se na Shimona a kolem Kinomara dále vířila voda, tak aby nemohl utéct.
Anonymní- Anonymní
Re:
SHINOBI
Okolo všech přítomných se objevili shinobi(Jsou S rank takže raději buďtě přátelští )
"Co je to tady za rozruch?"Jeden z nich chytl psa a držel ho tak aby mu nemohl utéct a ani kousnout.
Okolo všech přítomných se objevili shinobi(Jsou S rank takže raději buďtě přátelští )
"Co je to tady za rozruch?"Jeden z nich chytl psa a držel ho tak aby mu nemohl utéct a ani kousnout.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Re:
Kinomaru se chtěl dostat,ale nemohl měl jediný úkol a to je odevzdat dopis který měl na krku.Dopis:
- Spoiler:
- Jestli k vám došel Kinomaru tak tento dopis čtete zítra za vámi příjdu na zkoušky pokud budu moct pošlete dopis po Kinomarovi děkuji Shew Inuzuka.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zrušil jsem vodu a podíval se na ty shinobi. ,,Zatím jsme před vaší branou, takže vás nijak neohrožujeme a ani nechceme, ale to byla jen malá vsuvka." Otočil jsem se pořádně na ně. ,,Jinak čekáme na povolení vstoupit do vesnice za účelem, pro který se tu většinou chodí."
Anonymní- Anonymní
Re:
SHINOBI
Jeden se podíval na Seita."I když jste před branami můžete vesnici ohrožovat.Máte nějaké doporučení?"Chudáci zrovna schytali shinobiho který se pohádal s manželkou takže neměl náladu.Ten co držel psa ho pustil."Upaluj a ať tady ten tvůj páníček zítra je i s povolením."Usmál se na něj.
Jeden se podíval na Seita."I když jste před branami můžete vesnici ohrožovat.Máte nějaké doporučení?"Chudáci zrovna schytali shinobiho který se pohádal s manželkou takže neměl náladu.Ten co držel psa ho pustil."Upaluj a ať tady ten tvůj páníček zítra je i s povolením."Usmál se na něj.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Re:
Kdyby jsme vás ohrožovali, tak to poznáte. Tu myšlenku jsem si nechal radši v hlavě a otočil se na Shimona. ,,Dej jim ho." Otočil jsem se zpátky na ně. ,,Já jsem jen doprovod. Nikdy nevíte, co vás po cestě potká." Řekl bych, že já budu čekat tady venku. Lehce jsem se usmál a pořádně se podíval na toho co neměl náladu.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: