+4
Tatsuo Reigi
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re:
First topic message reminder :
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
Došla jsem až ke vstupu do vesnice. Slezla jsem všechny ty schody, ikdyž bych se s nimi radši už neotravovala, kývla na stráže a došla na kraj útesu. Okolo mě se začala zvedat čakra a tvarovat do formy draka. Použila jsem splynutí a moje tělo se jen bezvládně vznášelo v prostřed čakry. Čekal mě pořádný let a já si to hodlala užít. Odrazila jsem se od útesu a zamířila směr Konoha.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Příjdu všiml jsem si Seita a Shimona,ale ty mě nemohli poznat protože jsem byl jako nový člověk a vůbec jsem nevypadal tak jako dřív(vypadám jako na avataru) Kinomara jsem radši ani nebral určitě by ho poznali tak jsem se pouze usmál a zamával jim čekal jsem na stráže jestli jim budu moci dát svitek propustkou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Děkuji usměju se a prošel jsem v klidu dovnitř.(přesun)
Naposledy upravil Shew Inuzuka dne Wed 23 Nov - 18:06, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Musím se stavit do vesnice. Prvně se kolem mě objevila voda, co vytvořil kámen a hned na to jsem poskládal pečetě. Vedle mě se objevil klon. Jakmile se objevil, stoupl jsem si sám na vodu a poskládal další pečetě. Mizu no jikuukan. Moje tělo zmizelo.(přesun) Klon se vydal za Shimonem.(přesun klon)
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon
Přišel k bráně a kývl na stráže. Jelikož jsem tu už byl nebyl problém při vstupu, navíc jsem byl domluvený s Toshiem. Rozešel jsem se směrem k ubytovně.(přesun)
Přišel k bráně a kývl na stráže. Jelikož jsem tu už byl nebyl problém při vstupu, navíc jsem byl domluvený s Toshiem. Rozešel jsem se směrem k ubytovně.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon
,,Do Oto? V žádném případě, jestli je Shew uvnitř, neměli by jsme žádnou šanci. My jsme dva a jich tam jsou stovky." Podíval jsem se na něho. ,,Takže půjdeme domů a počkáme, až Shew vykročí z dědiny."
,,Do Oto? V žádném případě, jestli je Shew uvnitř, neměli by jsme žádnou šanci. My jsme dva a jich tam jsou stovky." Podíval jsem se na něho. ,,Takže půjdeme domů a počkáme, až Shew vykročí z dědiny."
Anonymní- Anonymní
Re:
Prisiel som ku brane pozdravil straze a vysiel pred branu tam som zacal svicit suiton:mizu no rappa
Anonymní- Anonymní
Re:
Chcel som sa pozriet do kiri tak som napisal listok a dal som ho strazam a povedal im nech ho odovzdaju Yatsuhovi .
- Odkaz:
- Prepacte ze som odisiel ale musel som si ist nieco vybavit takze sa vratim zajtra .
Naposledy upravil Matiro Akasaky dne Sat 26 Nov - 18:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem a došel jsem k nejbližším strážím a jim jsem ukázal svitek od Hokageho že má povolení vejít a že chce mít nějakého summona jestli to bude možné...Stáže kývli a jeden se rozběhl někam pryč...
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem k bráně a už jsem chtěl strážnému říct zprávu pro Aotsuchiho když jsem najednou uslyšel slušný dupot.Otočil jsem se a viděl jsem celkem udýchaného Aotsuchiho."Už jsem si začínal myslet že jsem vás ztratil,sensei." řekl jsem úsměvem.Prošli jsme kolem stráží a vyrazili jsme do Iwagakure.
(Tak je pravda že neaktivitu skoro nečtu takže se omlouvám,nějak mi to nedošlo :-))
(přesun)
(Tak je pravda že neaktivitu skoro nečtu takže se omlouvám,nějak mi to nedošlo :-))
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: