Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters

Strana 35 z 38 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 35 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 18:57

First topic message reminder :

Zabezpečení

Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!

Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.

Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.

Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole
. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 35 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:25

Dal jsem si lehce ruku před pusu a doufal, že mě nikdo neviděl. Protože na mě šel doslova mega vítlem. Věděl jsem co myslí tím lepší místem a i mě se tam celkem o proti Suně páčilo. Sunu jsem, ale zatím opustit nechtěl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:26

Aiko Naihi

,, To nie je jasná odpoveď." prehovorila Aiko prísne.,, Máš na výber dve možnosti buď tu ostaneš alebo odídeš ale potom už neručím za následky." podotkla.,, Žiadna možnosť medzi tým a tým v podstate ani neexistuje. Nemôžeš povedať, že tu budeš ale keď sa ti nebude páčiť tak si zbalíš kufre. Potrebuje skutočne jednoznačnúodpoveď." zdôraznila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:28

"Ale ja jednoznačne odpovedať neviem ani vy by ste nevedela .... lebo niektorý aj Tasher hovoril že sa to tu zlepšilo a poviem že tu ostanem no a čo ak to tak nieje ?
Čo ak je to tu rovnaké ako predtým budem si tu ničiť život ?
Je to sebecké no v tejto dobe aj tak všetci myslia na seba alebo na iné veci preto vám povedať zaisto neviem ... preto teraz môžem povedať že tu ostanem ale čo bude ďalej je vo hviezdach ... "

Na mne nejaké prekvapenie či nejaký rozhodný výraz nebol .
Mal som ako vždy taký normálny výraz ktorý sa nemenil .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:33

Došel jsem beze slova k tascherovi, ale to už jsem v ruce měl kunai. Potom jsem pošeptal. "Nedělej bordel, nebo ti ten kunai někam zapíchnu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:34

Aiko Naihi

,,Lenže v tejto dobe si nemôžeme dovoliť povedať buď alebo." odpovedala.,, Existuje jednoznačná odpoveď. Si shinobi tak si musíš jednoducho vybrať. Nemôžem vo vesnici živiť prípadného špióna alebo prisťahovalca, ktorý si keď zmyslí balí kufre." pokrútila hlavou.,, To by som ti musela dať pečať a nechať monitorovať 24 hodín aby si nepredstavoval nebezpečenstvo pre Sunu. Preto ti radšej odporúčam vybrať, pretože viem čo to je byť sledovaná a strážená. Ostaneš alebo nie?" spýtala sa definitívne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:35

Přišel ke mě nějaký prcek co se evidentně neuměl chovat. No řešit jsem ho nechtěl. Neměl jsem na to sebemenší náladu. Proto byl pro mě jako vzduch a kompletně jsem ho ignoroval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:42

"Ja som hovoril že ostanem .... "
Nechcelo sa mi to už opakovať dookola čo som si myslel .
Problém ale je že ja už monitorovaný som ....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:45

Aiko Naihi

,,Ostaneš ale máš zakázané si kedykoľvek zbaliť svoje veci a zdrhnúť z vesnice." podotkla.,, Ostaneš už navždy v Sune." doplnila.,, A ako si to myslel tým monitorovaním? " spýtala sa ho zo zvedavosti.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:47

"To je jedno ... a ako to nieje potom ako vezenie ?
Vlastne to je horšie to je vezenie z verejne prospešnými prácami ... predsa len nejaké vychádzky byť musia ne ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:53

Já bych ho klidně dobrovolně pohlídal. Znám se s ním asi nejdéle ze všech. Takže mi jen tak utéct nedokáže.
Řekl jsem naprosto vážně a přesvědčivě.
Pokud s tím tedy Lady Aiko souhlasí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 18:23

Aiko Naihi

,,Tak samozrejme členovia Sunagakure no Sato majú voľný pohyb vo vesnici a s povolením aj mimo nej." nadýchla a jemne potriasla hlavou.,, Ale musíš chápať, že si bol nukeninom a momentálne nie si rozhodnutý či ostaneš nakoniec alebo potom odídeš. Preto tie opatrenia." zdôraznila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 18:27

"Dobre dobre veď ja sa nehádam ."
Ja som aj tak vedel že jedine Tasher by bol schopný ma následovať keby chcem ísť preč takže mi to nevadilo .
"No ... a čo teda teraz ako budem pokračovať či skôr ako začnem ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 18:28

Šel jsem až za Aiko a tam jsem se jí naklonil k uchu tak aby to co jí řeknu neslyšel nikdo jiný. "V konoze je klan co se zaměřuje na lidskou mysl, nechcete mi dát dopis pro hokageho, aby někoho od nich poslal, já ho tam odnesu, tak by jste zjistila kde byl a informace o tom místě." Pošeptal jsem jí do ucha a ještě dodal. "A vážně jste ta nejkrásnější holka jakou jsem kdy viděl." Potom jsem si stoupl za Aiko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 18:40

Aiko Naihi

Aiko došli nervy ale ovládala sa. Pomaly sa postavila a otvorila obrovské okno. Keďže stôl bol tesne pri ňom nebol to veľký problém. Pristúpila následne k Ryuushimu.,, Miláčku." usmiala sa milo a zaklipkala očami. Jemne ho pohladila pravou rukou po líci a šla ňou nižšie. Hlavou sa sklonila až k jeho uchu.,, Vieš čo by som chcela?" zašepkala provokatívne. V momente ho pevne schmatla a vyhodila von otvoreným oknom.
Na to sa opäť posadila za stôl.,, Tak navrhni niečo rada by som vedela ako by si si predstavoval svoj návrat a dočasné pokračovanie v Sune." usmiala sa.

*Nebojte sa pod oknom už je veľká piesku takže Ryuushi dopadol do nej mäkko a bez zranení.*

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 18:44

Vyšel jsem si pohodovým krokem po stěně až do kanceláře, neřekl jsem ani slovo, jen jsem se provokatérsky usmíval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 18:55

"No ako vidím pár idiotov ako predtým sa tu asi nájde ... alebo ich tu je viac ?
Inak teda skôr by som si ako som tu už na zahriatie chcel vypýtať misiu ... "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:01

Odstrčil jsem se od stěny a klidným krokem došel k Shirovi.
Podíval jsem se na Kazekage.
Já jsem už svou misi splnil a rád bych si vzal tady se Shirem nějakou novou. Alespoň budete mít jistotu, že je pod dohledem a neuteče.
Shirově poznámce na Ryuushiho jsem se jen mírně usmál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:21

Aiko Naihi

,,Povedal predsa, že ešte neujde." prehovorila nechápavo Aiko.,, Neviem prečo by mal teraz zdrhať to skôr ty si otázny, pred dochodm si na tom bol s rozhodnutím horšie ako on preto si dáš ty pauzu od misií." odpovedala.,, Pôjdeš pekne tuto s Ryuushim na tréningové pole a poradíš mu s tréningom." prikázala Aiko Tascherovi.,, Tak Shiro vyber si zo zoznamu misii na stene." dodala a ukázala naň.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:24

"Já trénovat teď nebudu, ne v přítomnosti zrádce." Řekl jsem jednoduše a posadil jsem se na okno.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:28

Ach jo zase pauza od misí.
Řekl jsem trochu zklamaně.
Potom jsem se podíval na toho kluka co vypadal jako Šmajda. Znovu jsem po sekundě vrátil pohled k Aiko.
Se vší úctou si nemyslím, že bych mu měl s čím poradit ohledně tréningu a vychovávat ho nechci. Od toho má rodiče. Navíc o to nemá sám sebemenší zájem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:30

"Nechaj ho keď tak napokoji mohol mať dobrého trénera a tak nech si ostane slabý ,,,
A ja by som bral to Ačko ... tamtú misiu na hore kaze ken ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:32

"Tos uhod.." Zamumlal jsem si pro sebe na okně a jako bych čekal něco od Aiko jsem se přilepil k podlaze(čakrou).

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:33

Sonozaki Ayu

Sice si mě naštěstí nikdo nevšímal ale i tak mi tam nebylo příjemně. Netušila jsem, proč jsem nešla pryč hned, jak mi dala Kazekage svitek. Přemýšlela jsem, jestli se nenápadně vypařit, ale pak mi došlo, že to odporuje slušnosti. "Etooo, tak...já jdu." Sotva jsem to dořekla, zmizela jsem za dveřmi a vyběhla jsem z budovy ven. (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:41

Aiko Naihi

,,Tá misia je príliš náročná Shiro." povzdychla si Aiko.,, Je tam príliš veľký počet silných a kúsených shinobi s rôznym zameraním. Táto misia sa plní skupinovo a je určená len skúseným shinobi. Žiaľ budeš si musieť vybrať niečo iné." pokrčila ramenami.,, Tascher už môžeš odísť." doplnila a Ryuushiho si radšej nevšímala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 19:48

"Keby ide Tasher somnou myslím si žeby sme boli schopný niečo také zvládnuť a ak nie tak potom neviem hmm ..... skúste niečo dať vy to je jedno ... "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 35 z 38 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: