Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 12 z 38 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Nejak mi na ni neco Pripadalo podobneho jako na mne ale premyslel jsem porad co ale nedokazal jsem prijit na to co.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
(Orli rec)Mitsuki co si o ni myslis? Co mi nani pripomina neco jako na mne? Nevim Jayi Ale mne taky neco pripomina tebe ale nevim co. Hele ale ne abyses na mne kvuli ni vykaslal. Co si o mne myslis Mitsuki? Radeji to nebudeme resit ok
Shinobi
Zasmála jsem se.
No, za normálních okolností by jsi možná mohl, ale mám misi, poklepala jsem po tlumoku.
A dost to spěchá. Musíme s mým parťákem dát vědět všem vesnicím o Kemono sato. Takže gomene. Lidské jídlo je dobré, ale znáte to, ušklíbla jsem se a zamířila ven z budovy. Venku jsem využila tmy a začala uvolňovat dračí čakru. Za chvíli jsem se vznášela uvnitř draka, který vyrážel k nebesům mimo dohled lidí a dál k Otogakure no sato.
(přesun)
No, za normálních okolností by jsi možná mohl, ale mám misi, poklepala jsem po tlumoku.
A dost to spěchá. Musíme s mým parťákem dát vědět všem vesnicím o Kemono sato. Takže gomene. Lidské jídlo je dobré, ale znáte to, ušklíbla jsem se a zamířila ven z budovy. Venku jsem využila tmy a začala uvolňovat dračí čakru. Za chvíli jsem se vznášela uvnitř draka, který vyrážel k nebesům mimo dohled lidí a dál k Otogakure no sato.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Tak zase nic Padla mi hlava k zemi proc mam takovou smulu pomyslel jsem si
Shinobi
Jakmile odešla musel jsem si sednout na lavičku.Sedl jsem si.Po chvíli jsem si na tu lavičku lehnul.Všiml jsem si Jaye.Buď v klidu jednou najdeš tu pravou řeknu mu jako bych to nebyl já. Kso jak jsem se na ní díval tak mě to oblblo kso! pomyslím si.
Anonymní- Anonymní
Stále jsem se opíral o zeď a ostatní ignoroval. Přitom jsem přemýšlel kdy opustím Sunu. Protože to tam nestálo za to.
Anonymní- Anonymní
no nic pujdu domu (presun)
Shinobi
Ležel jsem na lavičce a nakonec jsem tam usnul.Ráno jsem se vzbudil a odešel jsem.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem do kancelare Kazekageho a zaklepal na dvere kancelare. A cekal nez se nekdo ozve.
Shinobi
A Kdyby?Nevim neco mi nani pripominalo me a lidi z klanu akorat nevim co snazil jsem se z toho nejak vykecat A Trochu jsem se cervenal.
Shinobi
Hm Tak usla to nepopiram. A kde ted Spis Shiki? A opet se snazim odvest rec jinam Nebot mi bylo trapne se o necem takovem bavit.
Shinobi
Takže se ti líbila? na tu otázku jsem neodpovídal nechtěl jsem mu to říct
Anonymní- Anonymní
Uz Jsem rikal ze usla ksakru JOOOOOOOOOOOOOOOOOlibyla spokojeneJJJJJJJJJJJJJj Spokojenej a byl jsem cerveny jak feferonka
Shinobi
No tak vidíš,že se ti líbila. řeknu mu. A buď se mi zdá nebo se červenáš.
Anonymní- Anonymní
No tak se Cervenam stim mas nejaky problem S tim ? Si nikdy nevidel nekoho se cervenat?
Shinobi
Chvíli jsem vzpomínal. Jo viděl jsem už někoho červenat a nevadí mi to nemam s tím problém.Nějak jsi z toho naštvanej nebo mi to tak aspoň připadá řeknu a lehnu si na lavičku kde jsem od včerejška přespal.
Anonymní- Anonymní
ne nejsem nastvanej akorat se mi o tom nechce s nikym bavit a uz vubec ne s nekym v tvym veku.
Shinobi
A kde ted vlasne bydlis? co? Jesli si myslis ze se z toho vykecas tak se pletes.
Shinobi
No kde uz zase nekde na strechach ze?
Shinobi
Ne bydlim v....... Podíval jsem se. Je dneska venku hezky? zeptám se.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 38 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38
Povolení tohoto fóra: