Tréninkové oblasti
+7
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Katashi Aokawa
Nara Kagayami
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 16 z 26
Strana 16 z 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Tréninkové oblasti
First topic message reminder :
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti
.Vím moc dobře jaké to je. zavřu oči a ukápli mi slzy,ale nedával jsem nic moc znát
Anonymní- Anonymní
" Taky žiješ 9 let bez kohokoliv? " optal jsem se.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
No matka mi zemřela když jsem se narodil.Otec zemřel když mi byli 3 roky vyčerpáním a bratr se ztratil když mi bylo 10.Po 4 dnech ho našli,ale................... nemohl jsem to doříct.Ruce jsem si dal na oči.Po celých rukách mi tekly slzy.
Anonymní- Anonymní
" já vím jak se cítíš...tak stejně jsem se cítil já když jsem se v ten den vracel z Akademie....celý dům byl v plamenech...a uvnitř...uvnitř byli všichni.....mrtví " řekl jsem , ale v mém výrazu nešly vidět žádné city.* Kso..proč na to musím vzpomínat??Proč zrovna teď * pomyslel jsem si a ruce jsem sevřel v pěst.
Shinobi
Promiň Katashi musím udělat ještě jeden úkol. řeknu a šel jsem pomalu pryč.
Anonymní- Anonymní
Chytil jsem ho za zápěstí a tím ho zastavil." Stejně nevíš kde jsou...takže nevím jak je chceš hledat... " řekl jsem a nepouštěl ho.
Shinobi
" Ale nemáš šanci je najít....a pokud bys opustil vesnici tak bys byl Nukenin.....a poslali by někoho aby tě vyřídil " řekl jsem vážně.
Shinobi
" Ano mám....a tím je ochránit své přátele!Takže tě tam nemůžu pustit...a Shijin je taky můj přítel....takže taky bych je rád zabil , ale....vím že na to nemám...pokud porazili jí...tak určitě porazí i mne...i tebe " řekl jsem mu.
Shinobi
Říkám,že to už mi je jedno! Jak říkají všichni.Dělám blbosti tak udělám i tuhle blbost řeknu mu
Anonymní- Anonymní
" Ale když je budeš dělat tak tě všichni budou považovat za blbce...ale kdybys zkusil přestat dělat blbosti a začal se chovat jako pořádný Shinobi tak by tě brali vážně! " řekl jsem poměrně naštvaně , jeho rukou jsem trhl čímž jsem jej dostal k sobě a než byl u mně tak jsem mu jednu prostě vrazil.
Shinobi
Au. vykřiknu když mě praštil.Mě už dávno začali považovat za blbce řeknu mu přičemž se uchechtnu
Anonymní- Anonymní
" Ale to pořád můžeš změnit....ale jak vidím tak jsi jen malé dítě které nemyslí " řekl jsem a otočil se k němu zády." Pro mně za mně...dělej si co chceš..klidně se jdi zabít...ale tím pádem nebudeš považován jako Shinobi z Konohy! " řekl jsem mu a začal jsem pozorovat hvězdy.
Shinobi
Jakmile řekl,že nebudu považován jako shinobi z konohy tak jsem dal ruce v pěst.Zamračil jsem se.
Anonymní- Anonymní
" Pokud totiž uděláš tuhle blbost..tak tě všichni budou považovat jen za sebevraha....a pokud by zjistili že jsi bývalý člen Konohy...tak bys nám udělal jen ostudu! " řekl jsem vážně a naštvaně.
Shinobi
Jeho úder jsem vyblokoval jednou rukou a druhou mu zespoda vrazil." Vím že tě to štve , ale je to pravda! "
Shinobi
Spadnu na kolena,ale hned jsem vztal.Tentokrát o dost větší rychlostí jsem ho chtěl udeřit.
Anonymní- Anonymní
Rozběhl jsem se proti němu a když jeho pěst byla kousek ode mne tak jsem se vyhl na stranu a ze strany mu zase vrazil." Pokud je chceš porazit...tak se přidej do nějakého týmu..taky jsem toužil po pomstě..ale zjistil jsem že to mi sílu nedá....sílu ti dá vůle ochránit všechny tvé přátele! " zařval jsem.
Shinobi
Spadnu na zem.Trochu mi už tekla krev.Já se nevzdám! řeknu si v duchu a potom začnu vstávat.Když jsem vstal byl jsem odhodlaný mu dát pěstí.Po chvíli jsem ho chtěl znovu udeřit.
Anonymní- Anonymní
Spěšně jsem dorazila na cvičiště. Tentokrát tu byli dva lidé, co nejspíš trénovali, i když byla tma. Chvíli jsem je pozorovala a nakonec prohlásila : "Vy, ninjové z Konohy, jste vážně pozoruhodní. Je dobře, že jste v Alianci! Jen pilně trénujte, ať jsou z Vás silní
Jouninové, co zvládnou i tu nejhorší válku.. Protože my.. My už
jsme staří.." Byla to krutá pravda.. Obrátila jsem se zpět ke svému
špalku, odskočila od něho na vzdálenost deseti metrů a do každé
ruky vzala lahvičku s vodou.
Jouninové, co zvládnou i tu nejhorší válku.. Protože my.. My už
jsme staří.." Byla to krutá pravda.. Obrátila jsem se zpět ke svému
špalku, odskočila od něho na vzdálenost deseti metrů a do každé
ruky vzala lahvičku s vodou.
Anonymní- Anonymní
* Staří??Si asi dělá srandu...ale teď bych jí neměl řešit... * pomyslel jsem si a ušklíbl jsem se.To už na mě ale mířila Shewova rána.Dostal jsem jí , ale zůstal jsem stát na místě.Jeho ruku jsem chytil a mrskl s ním o zem.Poté jsem ho chytil za límce a zvedl ho a poté jsem ho narazil na strom , ale nepouštěl." Pokud bys takhle s nimi bojoval tak je dávno po tobě!Nemáš na ně..a ty to víš! " řekl jsem mu naštvaným tónem a jednu mu zase vrazil.
Shinobi
Žmoulala jsem v ruce lahve a chystala se použít nějakou
techniku, když jsem viděla, co ten jeden z Konohy udělal.
Teď už to vypadalo spíš jako rvačka, než trénink.
"No no no! Co se to tu děje?!" Zahulákala jsem a lahvičky
schovala. Přiběhla jsem k nim a ze zadu chytila toho "útočníka"
za pravé ucho. "Tak dost mládenče! Okamžitě toho nech!"
techniku, když jsem viděla, co ten jeden z Konohy udělal.
Teď už to vypadalo spíš jako rvačka, než trénink.
"No no no! Co se to tu děje?!" Zahulákala jsem a lahvičky
schovala. Přiběhla jsem k nim a ze zadu chytila toho "útočníka"
za pravé ucho. "Tak dost mládenče! Okamžitě toho nech!"
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Similar topics
» Tréninkové oblasti
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 16 z 26
Povolení tohoto fóra: