Tréninkové oblasti
+7
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Katashi Aokawa
Nara Kagayami
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 15 z 26
Strana 15 z 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Tréninkové oblasti
First topic message reminder :
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti
" Takže...myslím že můžeme začít...jak jistě víš...jsou 3 základní složky...a já ti teď 2 ukážu... " řekl jsem a ďábelsky jsem se usmál.Vzal jsem šátek a zavázal si oči.* Stejně tu není nic vidět... * pomyslel jsem si." 1. složka..Ninjutsu! " řekl jsem a spojil jsem dlaně." Raiton Raijuu hashiri no jutsu .Pak jsem je natáhl proti němu a z rukou se na něj vyřítily 2 bleskové bestie.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Rychle jsem uskakoval a nakonec jsem skočil do vzduchu hodil jsem po těch bestii kunaie.Doufal jsem,že zmizejí.
Anonymní- Anonymní
Rukama jsem trhl dozadu a bestie se zastavily a uskočily před kunai.* Hmmm...ještě chvíli si s ním budu hrát * pomyslel jsem si a pousmál jsem se.Bestie pořád stály na místě.
Shinobi
Skočím dozadu a Kinomaru skočí ke mě.Hodim přede mě kouřovou bombičku.
Shikakyu no Jutsu!
mířili jsme velice velkou rychlostí na ně
Shikakyu no Jutsu!
- Spoiler:
- Spoiler:
mířili jsme velice velkou rychlostí na ně
Anonymní- Anonymní
" Baka!Já tě nemusím vidět abych věděl kde jsi..proč myslíš že mám šátek přes oči? " zařval jsem na něj a před jeho útokem jsem uskočil.Poté jsem udělal pečetě , kousl se do prstu a udeřil jsem do země." Kuchyiose no jutsu! " řekl jsem a vzápětí jsem stál na 4 metrovém psovi.Mé bleskové bestie již zmizely.Hluboce jsem se nadechl a udělal jsem jednoduchou pečeť.
GIFSoup
" Dokugiri! " z mých úst na ně vyletěla jedovatá mlha , která je ale mohla jen ochromit.
GIFSoup
" Dokugiri! " z mých úst na ně vyletěla jedovatá mlha , která je ale mohla jen ochromit.
Shinobi
Rychle jsem odskakoval dál Kinomaru se změnil na mě a toho to dohnalo já se jsem se schoval.Až bude čas můžu zaútočit.
Anonymní- Anonymní
Tím že to dostihlo jeho psa tak ho to ochromilo.Udělal jsme pečeť." Shunshin no jutsu! " šíptl jsem a objevil jsem se před ním." Složka číslo 2..Taijutsu! " řekl jsem a začal jsem na něj útočit pěstmi a kopy.
Shinobi
Začal jsem se bránit,ale jednu pěst jsem schytal a spadl jsem.Potom jsem vztal a začal jsem pěsti a kopy útočit já.
Anonymní- Anonymní
Jeho Taijutsu bylo úchvatné , ale to jsem mohl čekat od Inuzuky.Kolem mých rukou se vytvořila menší vrstva Raitonu.Jeho útokům jsem se vyhýbal , ale taky jsem jich několik schytal , avšak když jsem viděl slabé místo tak jsem ho tam udeřil.
Shinobi
Au kso! znovu spadnu.Všiml jsem si,že Kinomaru začal vstávat.Vstal jsem a chtěl jsem ho silou praštit.Kinomaru vstal a zezadu chtěl praštit Katashiho
Anonymní- Anonymní
Vyskočil jsem do vzduchu , takže je možné že se ti dva praštili navzájem.Vytáhl jsem několik senbonů , do nich dal Raiton a hodil je na ty dva." Musíte se více snažit... " řekl jsem a skočil zpět na Akia (ten velký pes co jsem vyvolal)
Shinobi
Zaeragovali jsme v čas.Odskočil jsem a to samé udělal Kinomaru senbony spadli těsně před nás.Katashi teď ti ukážu co mě naučil bratr než.....na to zapomeň.
Soutourou!
Soutourou!
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
! Jé...ty máš taky většího pejska...jak sladké " řekl jsem a ironicky jsem se usmál.Akio se přikrčil a vyskočil nejprve nahoru a pak se od stromu odrazil za ně.Vytáhl jsem senbony , připnul na ně výbušné lístky a ještě do nich dal Raiotn.Hodil jsem je na toho velkého psa.Když byly vedle něj tak jsem je odpálil.
Shinobi
Jutsu se zruší.Já jsem odletěl zastavil jsem se u stromuKso já už nemůžu. byl jsem velice udejchaný.
Anonymní- Anonymní
" Hmmm....nevím jestli to myslíš vážně nebo mě chceš nachytat " řekl jsem a skočil jsem k němu.Vážně vypadal že už je unavený." Hmmm...Tak toho necháme....ale vypadá to žes už dlouho netrénoval...nebo nebojoval....co ty na to...zkusím se zeptat Mikomi jestli by tě nevzala....Pak bys mohl trénovat a stát se silnějším! " řekl jsem a pousmál se.
Shinobi
Mikomi? zeptal jsem se a vztal.Klidně můžeme pokračovat. řeknu a usměju se
Anonymní- Anonymní
" Hai...Mikomi je můj....sensei " řekl jsem a pousmál jsem se.Chtěl jsem mezi tím říct ještě něco , ale nakonec jsem to neřekl." Chápu tě , ale...zase nechci abys dopadl jako před tím " řekl jsem a raději jsem uskočil dozadu.
Shinobi
Aha. usměju se.Zdá se mi,že jsi chtěl něco ještě říct řeknu.Já jsem měl senseie pouze bratra. řeknu a začnu vzpomínat
Anonymní- Anonymní
" Co??Ne nic jsem nechtěl říct... " řekl jsem.* Nebo spíš ti do toho nic není... * dodal jsem v mysli." Měl??Takže jsi ho asi ztratil že?Vím jaké je to ztratit rodinu.... " řekl jsem a přivřel jsem oči.
Shinobi
Když se na to zeptal tak jsem posmutněl." Myslím...teda...spíš já jí tak beru , ale ona mně nikoliv... " řekl jsem smutně.
Shinobi
Promiň. Příjdu k němu a dám mu ruku na rameno.Promiň nechtěl jsem aby jsi z toho byl smutný. řeknu.Hele ona tě určitě má taky ráda někde v sobě ano. usměju se
Anonymní- Anonymní
" Che....to už je v pohodě...zvykl jsem si na tenhle pocit...už od mých 6 jsem úplně sám....za tu dobu si na to už zvykneš..... " pravil jsem a povzdechl jsem si." Hmmm..to je možné...ale to je tak všechno... " pravil jsem a jeho ruku jsem dal dolů.
Shinobi
Od 6 let? to mě velice zaskočilo.On je od 6let úplně sám? pomyslím si
Anonymní- Anonymní
" Ano...v té době jsem taky naposled viděl svůj starý dům...měl jsem ještě strýce...ale ten se mnou od té doby nepromluvil...a teď už ani není mezi živými... " odpověděl jsem vcelku klidně a přivřel jsem oči.
Shinobi
Strana 15 z 26 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 26
Similar topics
» Tréninkové oblasti
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 15 z 26
Povolení tohoto fóra: