Severní Hlavní brána
+12
Tenshi Ochita
Kiwi Namikaze
Akasuna no PiliKKa
Kin Yuki
Kisuke Uchiha
ANBU
Nawaki
Ayame Takahashi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Noriko Kana
Shinobi
Kushina Uzumaki
16 posters
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Severní Hlavní brána
First topic message reminder :
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Ochranný systém
- 4 ANBU a 1 chunnin, který hlásí Tsukikagemu, kdo přišel
- Každý host bude mít doprovod ANBU, volně se pohybovat po vesnici neexistuje – pokud tak bude stráví noc a den ve vězení
U brány se odevzdají všechny zbraně
- kolem vesnice jsou krystalové hradby a vstup je možný pouze branami nebo vzduchem ze shora
- V ulicích se potloukají nukenini někdy i hodně nebezpeční, když se naštvou a zahrávat si s nimi není dobré
- Nad vesnicí lítají 2-3 draci a hlídají
Anonymní- Anonymní
Re: Severní Hlavní brána
(Neurážaj)
Prebleskol som sa pred nu.
"Tvoja armáda je na opačnej strane ak spravíš ešte krok budem musiet spravit rázny krok."
POzrel som sa na Armádu.
"Zbabelci posielate malé dieta do boja namiesto vás..."
Prebleskol som sa pred nu.
"Tvoja armáda je na opačnej strane ak spravíš ešte krok budem musiet spravit rázny krok."
POzrel som sa na Armádu.
"Zbabelci posielate malé dieta do boja namiesto vás..."
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
(Já jdu z Kiri do té vesnice, to ty mě posíláš furt opačně )
Co to sakra kecáte?! Vesnice je přímo za Váma! A ta arnáda taky! Tak laskavě uhněte a nechte mě projít. Vyvřeskla jsem a oběhla ho. Tentokrát jsem nasadila nejrychlejší tempo, jaké šlo a pro jistotu zašeptala : Raijū Hashiri no Jutsu!
V ruce se mi objevil blesk ve tvaru vlčí hlavy a já byla připravena kdykoli ho vystřelit přímo na toho hajzla z akatsuki.
Co to sakra kecáte?! Vesnice je přímo za Váma! A ta arnáda taky! Tak laskavě uhněte a nechte mě projít. Vyvřeskla jsem a oběhla ho. Tentokrát jsem nasadila nejrychlejší tempo, jaké šlo a pro jistotu zašeptala : Raijū Hashiri no Jutsu!
V ruce se mi objevil blesk ve tvaru vlčí hlavy a já byla připravena kdykoli ho vystřelit přímo na toho hajzla z akatsuki.
Anonymní- Anonymní
Zjavil som sa nova pred nou a pozrel som sa jej do očí sharinganom.
Magen: Kasegui no Jutsu
NEstihla ani zareágovat a už bol chytená v Genjutsu.
(Jutsu nemáš v popise tak ho nepoužívaj)
Magen: Kasegui no Jutsu
NEstihla ani zareágovat a už bol chytená v Genjutsu.
(Jutsu nemáš v popise tak ho nepoužívaj)
Shinobi
(Chlapče podívej se mi do charakteru, tam ta technika je, a navíc nemůžeš napsat, že jsem nestihla ani zareagovat, protože výsledky se nesměj psát..)
Zase se objevil přede mnou. Vystřelila jsem vlka a rychle utíkala pryč. Mávala jsem na armádu, aby mi někdo pomohl..
Zase se objevil přede mnou. Vystřelila jsem vlka a rychle utíkala pryč. Mávala jsem na armádu, aby mi někdo pomohl..
Anonymní- Anonymní
(Byakuri..Měla ses přesunout pouze do Konohy, ne jít do Tsuki! Chceš se nechat hned zabít?! Jako genin máš základní techniky, nemůžeš útočit na ninju, který má S-rank! -.-")
Anonymní- Anonymní
(Nemam náladu na teba si Genin a vieš B rank jutsu....hráš sa na Supermana a neviem ako si sa dostala pri mna ked vojsko je na opačnej strane ale hraj sa)
NAdalej som stál pri bráne a sledoval vojsko.
NAdalej som stál pri bráne a sledoval vojsko.
Shinobi
(Já jsem Chuunin, Assasin mi to svolil, ale nepřepsal to -_- A navíc nemůžu vejít do vesnice aniž bych prošla bránou a on mi furt říká, že jdu opačně.Tyvole ajo, já lezu do Tsukigakure :O Ježišmarja moc se omlouvám xDDDDDD omg já jsem dement, Fakt promiňte, už to mažu a lezu do Konohy
Naposledy upravil Niboidesu Byakuri dne Fri 22 Jul - 13:29, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Sakra kde su ostatný to mam sám čelit takejto armáde?"
Preglgol som
Preglgol som
Shinobi
za Nawakim se objevila armáda Tsukigakure (prozatím 10 000), která čekala moje rozkazy
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Obzrel som sa za seba a poriadne si vydýchol.
"Sakra čo vám tak dlho trvalo?"
"Sakra čo vám tak dlho trvalo?"
Shinobi
Přišla jsem na místo a procházela mezi ostatními shinobi. Atmosféra by se dala krájet. Aktivovala jsem byakugan a rozhlížela se okolo. Kdyby chtěl někdo zaútočit, uvidím ho... Alespoň že tak. Poskládala jsem pečetě na kuchiyose a přivolala několik orlů. Byli připravení na rychlý odvoz raněných, ale i pro útok ze vzduchu.
"Vím o všem, teď ještě si s tím umět poradit." šeptla jsem sama sobě.
"Vím o všem, teď ještě si s tím umět poradit." šeptla jsem sama sobě.
Anonymní- Anonymní
Nad bránou jsem letěla na draku.
Držela jsem se v Tsuki, jen jsem sledovala Nawakiho.
Hmm... Moc mu nepomůžu, mám na starosti něco jiného...
"Jsi v pořádku?" proletěla jsem se nad ním. Hlavou dolů, aby mne viděl.
Kupodivu mne ten drak i poslouchal, což se hodilo.
Držela jsem se v Tsuki, jen jsem sledovala Nawakiho.
Hmm... Moc mu nepomůžu, mám na starosti něco jiného...
"Jsi v pořádku?" proletěla jsem se nad ním. Hlavou dolů, aby mne viděl.
Kupodivu mne ten drak i poslouchal, což se hodilo.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Pozrel som sa na Rin a draka hned som od nich odvrátil pohlad na vojsko Konohy a spojencov.
Shinobi
Probleskla jsem se až k bráně. Prohlížela jsem si obě armády, výrazy všech ninjů, strach i odhodlání a musela se pousmát. Bláhový lidé... další válka bez vítěze, protože ani zlo ani dobro se nedá zcela vymítit. Opět přijdou další.. ale až se to povede mě, skončí tenhle takzvaný svět! Poslavila jsem se někam dopředu k vojákům a čekala na Reinu.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Drak zamával křídly a přistál kousek za bránou.
Postavila jsem, abych lépe viděla.
Je jich dost...
Přimhouřila jsem oči a sledovala je.
Tak to pro nás nevypadá moc dobře...
Postavila jsem, abych lépe viděla.
Je jich dost...
Přimhouřila jsem oči a sledovala je.
Tak to pro nás nevypadá moc dobře...
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Založila jsme ruce na prsa. "Myslím, že takové maličké poškádleníčko Reině vadit nebude!" pousmála jsem se. "Takže... co si takhle trochu zabojovat?!" pousmála jsem se a kolem mě se rozzářila sytě modrá chakra.
Shinobi
Vesnice:
Videl som Tsukiko ako niečo chystá.
Shinobi
Tsukiko má pro dnešek armádu na starost....tak do boje!
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Držel jsem se stranou od ostatních ale své pavouky jsem poslal dopředu. Měl jsem s nimi velké plány. Zhruba 50 tisíc jedinců spolupracovalo s klany Aburame a Kamizuru. 20 tisíc se roztrousilo po okolí a já s nimi čas od času zkontroloval situaci.
"Jako lékař nepolezu dopředu... nejsem magor." zamumlal jsem si pro sebe. Ne že by ta kocovina po ránu byla něco příjemného...
"Jako lékař nepolezu dopředu... nejsem magor." zamumlal jsem si pro sebe. Ne že by ta kocovina po ránu byla něco příjemného...
Anonymní- Anonymní
Docela mě to překvapilo, ale usmála jsem se. "Je jich docela dost... trochu snížit jejich počet by až tak špatné nebylo!" zamumlala jsem pro sebe a zvedla ruce. Dala jsem je k sobě a pak prudce od sebe. Zvedl se vítr a dvě vlny, ostré jako břitva se rozletěli na armádu spojenectví.
Shinobi
Vesnice:
Už jsem byla skoro na místě. Pár pečetí a kolem armády se objevila obrovská ledová kopule, která zabránila armádu zranit.
,,Tak se zase vidíme, Tsukiko." luskla jsem prsty a vězení zmizelo a armáda mohla dál bojovat. Postavila jsem se k Assasinovo oddílu.
,,Tak se zase vidíme, Tsukiko." luskla jsem prsty a vězení zmizelo a armáda mohla dál bojovat. Postavila jsem se k Assasinovo oddílu.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se. "Jaká čest Mizukage-sama.. možná konečně uvidím své dílo!" usmála jsem se a zvedla ruku nad sebe. Nebe se zatáhlo a zablesklo se. Jeden z blesků narazil do mé dlaně a sformuloval se do tvaru koule. Usmála jsem se a hodila ji na Hitomi.
Shinobi
Vesnice:
Stačilo mi mávnout rukou a přede mnou utvořila ledová zeď, do které koule narazila, hned potom zmizela.
,,Možná.." pousmála jsem se. Složila jsem pečetě. ,,Hyouton: Kouri Deisuku no Jutsu!" kolem mě se utvořilo přibližně deset ledových, neviditelných disků, docela dost ostrých, které jsem na ni poslala. Měly ji pořezat. Mířilly na důležité orgány
,,Možná.." pousmála jsem se. Složila jsem pečetě. ,,Hyouton: Kouri Deisuku no Jutsu!" kolem mě se utvořilo přibližně deset ledových, neviditelných disků, docela dost ostrých, které jsem na ni poslala. Měly ji pořezat. Mířilly na důležité orgány
Anonymní- Anonymní
Tsu!
Cítím to! Posumála jsem se. Kousla jsme se do prstu a nechala stéct krev na zem. Vytvořila jsme z ní krvavý bič. "Jeden-" bičem jsem obmotala neviditelný disk a prudce trhla do prava. Těleso změnilo svou dráhu a narazilo do jednoho z ninjů spojenectví. "Dva-" to samé jsem udělala i s druhým diskem. Krev se rozdělila na osm provazců. Všechny se ujali jednotlivých disků a já je otočila proti Hitomi. "Deset!"
Cítím to! Posumála jsem se. Kousla jsme se do prstu a nechala stéct krev na zem. Vytvořila jsme z ní krvavý bič. "Jeden-" bičem jsem obmotala neviditelný disk a prudce trhla do prava. Těleso změnilo svou dráhu a narazilo do jednoho z ninjů spojenectví. "Dva-" to samé jsem udělala i s druhým diskem. Krev se rozdělila na osm provazců. Všechny se ujali jednotlivých disků a já je otočila proti Hitomi. "Deset!"
Shinobi
Vesnice:
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Povolení tohoto fóra: