5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 13 z 19
Strana 13 z 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re:
First topic message reminder :
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vosiel som do vnutra a povedal : Dobry den Pane , chcel by somsa spitat na nejaku misiu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hmmm... jdi se podívat do lomu... jak to vypadá s Ogou... má tam pomoc kameníkům,ale jě tam už dlouho..." řekl jsem...
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som naspäť do kancelárie lebo ak osom bol vonku videl som že Mizukage odchádza. A teraz tu aj tak pred kanceláriou nikto nebol tak som zaklopal a Čakal na vyzvanie alebo na ticho ktoré by mi naznačilo že tu nieje.
Len- Počet príspevkov : 251
Re:
Prisiel som do kancelarie a videl tam Tasaia tak som sa spital : Je vo vnutri niekto ?
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Neviem,, pokrčil som ramenami.
(Inak k tvojim bodom schopnosti max. môžeš mať 4,5 bodu v Ninjutsu a chakra je max.4 body pokiaľ nemáš Bijuu, takže takto chuunin - max. 21 (max. 4.5 bodu do jednej schopnosti ) Tak si to prosím ťa oprav )
(Inak k tvojim bodom schopnosti max. môžeš mať 4,5 bodu v Ninjutsu a chakra je max.4 body pokiaľ nemáš Bijuu, takže takto chuunin - max. 21 (max. 4.5 bodu do jednej schopnosti ) Tak si to prosím ťa oprav )
Re:
Já jsem je ignoroval... právě jsem si nalil víno a nechtěl jsem být rušen... tak jsem jen tak seděl a koukal na Iwu a přemýšlel...
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaklopal som ešte hlasnejšie ako predtým a keď sa nikto nebude ozývať tak tu zrejme nebude.
(jasné ja len tak )
(jasné ja len tak )
Re:
Prešiel som okolo Tasaia a Manasukiho a bez klopania vstúpil do pracovne. "Prepáčte, že vás ruším, Tsuchikage-sama, ale Hitomi opustil dedinu. Pravdepodobne išiel hľadať niekoho, kto vlastní zmluvu s drakom. Je chuuninom iba krátko, takže mám oňho strach."
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
V ruce se mi rozlítla sklenička,ale já jsem v s klidem řekl... "Dobrá... tak ho jdi s někím najít... třeba s Tasaiem co stojí na chodbě..."
Pak jsem si začal olizovat zkrvavenou dlaň....
Pak jsem si začal olizovat zkrvavenou dlaň....
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ehm, ešte raz sa ospravedlňujem, že som vás rušil, Tsuchikage-sama." Zarazil som sa nad jeho správaním a radšej veľmi rýchlo opustil pracovňu. Zastal som pred Tasaiom. "Počul si to? Pôjdeš so mnou. Ideme nájsť Hitomiho."
Shinobi
Klan:
Re:
,,Hm dobre tak poďme,, nasadil som si svoj plášť a čakal kým ten neznámi vyrazí. " Ýha konečne nejaké poriadne vzrušenie a zábavná misia " pomyslel si
Re:
Ja som medzitim vosiel a pozdravil potom som podal hlasenie : Oga bojuje proti nepriatelovi ktori je skryti a pouziva pravdepodobne summona , ponukol som Ogovi pomoc ale odmietol s pohrdavostou , to je vsetko co som zistil .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale ja vlastne neviem, kde začať. Počkaj, prosím, chvíľu." Otvoril som mierne dvere od pracovne a dnu prestrčil iba hlavu. "Prepáčte, Tsuchikage-sama, to som zasa ja. Neviete o nejakom shinobi, ktorý vie privolávať drakov? Ja poznám iba Reinu, ale tá už je dávno mŕtva."
Shinobi
Klan:
Re:
"Popravdě neni... je teď vůdce otokagure no satto... teda aspoň držitel stejného jména je nynější Otokage... apoň podle infromací od Kirikagure... Takže rovnou zjistěte pravdivost těchto informací... ale opatrně... a popravdě... dávám vám povolení jít přez mrtvoli... a kdyžtak aspoň se pokuste donést tělo..." řekl jsem Aotsuchimu a pak jsem Manosukimu řekl: "Kdiť je to jeho úkol... jako správný ninja Iwy ho pořádně udělá i bez pomoci... ale jinak... potřeboval bych,aby jsi došel do hlavního města a došel k jednomu obchodníkovi pro splátku... jednou si nás najal a ujednal ale splácení a teď od něho týden nedošla splátka... tak ho kdyžtak trochu cvakni..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Hneď som sa vydal za Aotsuchim. A Stále som šiel za ním. (Presun)
Re:
Já jsem na sebe hodil plášť a šel jsem do vesnice--- když jsem chtěl plně odejít ozvalo se klepání... tak jsem vyšel ven a pozdravil jsem Manasukiho ...
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som len podal hlasenie a odovzdal peniaze a povedal : Tak ja teda idem dovidenia . ( Presun )
Anonymní- Anonymní
Re:
Všimla jsem si člověka, který zrovna procházel okolo mě a kývla na pozdrav. Následně jsem spatřila muže, který vypadal jako ten, kterého hledám.
Tak toto je Tsuchikage?
Mírně jsem se uklonila.
"Zdravím, Tsuchikage-sama." to bylo prozatím vše, co jsem řekla. Čelenku Suny už jsem měla zandanou v tašce přes rameno.
Tak toto je Tsuchikage?
Mírně jsem se uklonila.
"Zdravím, Tsuchikage-sama." to bylo prozatím vše, co jsem řekla. Čelenku Suny už jsem měla zandanou v tašce přes rameno.
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočil jsem se... a z rukávu mi vypadla do ruky jehlice... pak jsem se jen uklonil a čekal jsem co udělá,či poví....
Anonymní- Anonymní
Re:
Jemně jsem se pousmála.
"Mé jméno je Joki Azayaka, jsem... Bývalá asistentka bývalého Kazekage," sarkasticky jsem se ušklíbla a následně jsem mu podala list papíru. Bylo na něm jen pár slov a několik razítek Suny i s mým podpisem. Text zkrátka říkal, že již nejsem shinobi ze Sunagakure. Teoreticky vzato shinobi na volné noze, avšak ne nukenin. Volná. Jelikož dole byl můj podpis, vypadalo to zvláštně.
Prstem jsem ukázala na datum.
"V den, kdy Kazekage zemřel připadla moc dočasně zase mě, tudíž jsem měla právo propustit kohokoli, teoreticky vzato i sebe, ze služeb Suny. Za mé doby zemřeli dva Kage, to mě donutilo přistoupit k tomuto řešení. Nedokázala jsem s tím v Suně žít. Pokud by to bylo možné, zůstala bych v Iwě. Potřebujete-li si mne vyzkoušet, přistoupím na jakékoli podmínky."
"Mé jméno je Joki Azayaka, jsem... Bývalá asistentka bývalého Kazekage," sarkasticky jsem se ušklíbla a následně jsem mu podala list papíru. Bylo na něm jen pár slov a několik razítek Suny i s mým podpisem. Text zkrátka říkal, že již nejsem shinobi ze Sunagakure. Teoreticky vzato shinobi na volné noze, avšak ne nukenin. Volná. Jelikož dole byl můj podpis, vypadalo to zvláštně.
Prstem jsem ukázala na datum.
"V den, kdy Kazekage zemřel připadla moc dočasně zase mě, tudíž jsem měla právo propustit kohokoli, teoreticky vzato i sebe, ze služeb Suny. Za mé doby zemřeli dva Kage, to mě donutilo přistoupit k tomuto řešení. Nedokázala jsem s tím v Suně žít. Pokud by to bylo možné, zůstala bych v Iwě. Potřebujete-li si mne vyzkoušet, přistoupím na jakékoli podmínky."
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 13 z 19
Povolení tohoto fóra: