Ulice
+9
Kin Yuki
ANBU
Kisuke Uchiha
Shinobi
Nawaki
Ayame Takahashi
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 7 z 14
Strana 7 z 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Ulice
Reiko
Pravda máš mě já ti stačim, ale plodit děti ti něbudu, napučila se, pak do něj šťouchla ocasem
Nějak rychle si to vzdal a to si říkáš Tsukikage, to Raikage to nevzdal ani na minutu, i když z drbů vím že ho pořád odmítá
Pravda máš mě já ti stačim, ale plodit děti ti něbudu, napučila se, pak do něj šťouchla ocasem
Nějak rychle si to vzdal a to si říkáš Tsukikage, to Raikage to nevzdal ani na minutu, i když z drbů vím že ho pořád odmítá
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
zasmál jsem se znova "škoda že nejsi člověk..byla by s tebou zábava i jako s člověkem"
Anonymní- Anonymní
vzdychl jsem si "oukej zas taková sranda by to nebyla" sedl jsem si s ní na lavičku
Anonymní- Anonymní
procházím ulicí a zoufale hledám Reinu, nemohl jsem jí nikde najít ani chakru jsem necítil
ale uviděl jsem na lavičce Tsukikageho a jejího draka
"Hej ty maličká kde je Reina?"
ale uviděl jsem na lavičce Tsukikageho a jejího draka
"Hej ty maličká kde je Reina?"
Anonymní- Anonymní
"jo..něco tě naučím" řekl jsem ještě než usnula zajímalo by mě co asi tak děláají s Raikagem
Anonymní- Anonymní
jounin B rank z Tsukigakure:
procházel jsem se po ulici a jako vždy měl hlídku potkal jsem pár nukeninů a jen jsem jim mávl ale....... viděl jsem jednoho neznámého, podíval jsem se na oblohu a draci kroužili nad ním hodně vysoko a zdáli se být neklidní, radši pošlu vzakz Tsukikagemu, pomyslím si a napíšu vzkaz a pošlu ho vráně která na hvízdnutí přiletěla a dál jsem sledoval toho ninju
procházel jsem se po ulici a jako vždy měl hlídku potkal jsem pár nukeninů a jen jsem jim mávl ale....... viděl jsem jednoho neznámého, podíval jsem se na oblohu a draci kroužili nad ním hodně vysoko a zdáli se být neklidní, radši pošlu vzakz Tsukikagemu, pomyslím si a napíšu vzkaz a pošlu ho vráně která na hvízdnutí přiletěla a dál jsem sledoval toho ninju
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
čakala som kým príde za mnou.On určite nieje odtiaľto,jeho chakra je úplne neznáma...že by ten chlapec predtým už vyžvanil kde sa nachádzame? vlastne to je jedno aj tak to tu už čoskoro nechám a odídem..premýšľala som a čakala som kým konečne mladý pán sa uráči prísť xD
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
ANBU (Tsukigakure)
Za Kisukem se objevili dva ANBU. ,,Budete muset jít s námi.'' Řekli a pak se jeden podíval na Kushinu. ,,Půjdete také, vzhledem k tomu, že váš přítel se neprokázal u brány.''
Za Kisukem se objevili dva ANBU. ,,Budete muset jít s námi.'' Řekli a pak se jeden podíval na Kushinu. ,,Půjdete také, vzhledem k tomu, že váš přítel se neprokázal u brány.''
ANBU- Počet príspevkov : 189
Strana 7 z 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 7 z 14
Povolení tohoto fóra: