Ulice
+9
Kin Yuki
ANBU
Kisuke Uchiha
Shinobi
Nawaki
Ayame Takahashi
Kushina Uzumaki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 6 z 14
Strana 6 z 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Ulice
"no...vždycky to byla taková rozmazlená princeznička...ale měl jsem ji rád byla jediná která mě chápala a která mi dokázala být přítelem....byli jsme spolu n akademii a oba jsme jí pohrdali...většinou během vyučování jsme se toulali všude kolem a dělali neplechy" zasmál jsem se při pomyšlení na to "nebyla to taková ta fiflena jako ostatní ale dbala o svůj vzhled....pamatuju si jak říkala že růžovou nesnáší....co se asi tak změnilo....po pár letech kdy nám akademie skončila jsme se vyděli naposled.....měsíc jsem pak nevycházel z baráku.....né kvuli Reině ale byl jsem po těžkém boji" ukázal jsem si na jizvu "no a dlouho jsme se neviděli....sem tam jsem slišel o Reině Kana...ale popravdě myslel jsem si že všichni přehání....ale jak tak vidím ne...Reina je opravdu extrém"
Anonymní- Anonymní
"Je to blb....nevím jak k němu přišla"......."né že jí něco cekneš jasné ?"
Anonymní- Anonymní
"a nechceš k tomu kabelku ?" poznamenal jsme ironicky ale stejně vešel do nejbližšího obchodu rpo zvířata na který jsem narazil "tak si vybeer no "
Anonymní- Anonymní
vzdychl jsem a vyáhnul peněženku jak jsem uviděl cenu vypadli mi oči z důlku "s takouvou mě zruinuješ během chvíle" zasmál jsem se a zaplatil
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 6 z 14
Povolení tohoto fóra: