Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 25 z 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
Hiraki Bez Ode mne Pryc a rychle Nevim co se deje ale neni to bezpecne!
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Jen jsem se trochu zasmála, ale taky to docela ještě bolelo."Tak dračice jo? Ty se nezdáš teda...ty alfa samče..." Chtěla jsem se znovu zasmát, ale nešlo to."Ale díky..." Znovu jsem se natáhl a přisála se na jeho hebké rty, ale tentokrát tam zůstala a nechala pracovat i zbylou část pusy (Francouzák ) ... Druhou rukou jsem mu zajela do vlasů...
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
Bylo to překvapivé ale poddal jsem se tomu zavřel oči a připojil jsem se.Potom jsem jen na chvíli přestal abych řekl " Vůbec by mě na začátku nenapadlo že to dopadne takhle."A potom jsem se k ní zase nahnul a pokračoval dál akorát jsem ted přebral kontrolu.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
*Hikari jdi od něho.....rychle!!* *co se děje??? Yuusuke!!!* *má něco s chakrou.... jdi od něho jinak se ti něco stane...* ´´Yuusuke!!! sakra ...´´ zakousl se mi do ramene a tahal mě od Jay-sana...
Anonymní- Anonymní
"Já taky ne..." Řekla jsem jen, než jsme se zase začali líbat. Cítila jsem, jak přebírá iniciativu a jen jsem se pousmála. Tak mladý a už troufalý...hm...dokonalé... Chvíli jsem ho nechala a pak se odtáhla."Tak vlček by si chtěl hrát ano? No...uvidíme...Pokud se už cítíš lépe, můžeme si zajít ještě někam sednou třeba ne?" Jen jsem se znovu tak svůdně usmála.
"To by jsme klidně mohli ale vůbec to tady neznám."Kam to asi povede pomyslel jsem si.
Shinobi
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, Kolem meho tela se zacala koncentrovat cakra az do viditelne koncentrace. Pote zacala zvolna obalovat me telo. Zacala se tvarovat Do podoby Jenz zprvu byla nejasna, byla podobna Ptaku a zachvilise do ostrovala Do podoby obrovskeho orla (Mitsuki stihla odletet drive nez to zacalo) Po dokonceni podoby se najednou ta cakra zacala byt nestabilni a vybuchla, vytvorila takovou tlakovou vlnu jenz projela celou pisecnou halou. Po chvily padam v bezvedomi na zem.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
´´Hej!!! Jay-san??? Auuu..Yuusuke..´´ natáhla jsem se na Yuusukeho a pohladila ho ....
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se pousmála a pomalu se začala zvedat ze země, když v tom se něco stalo. Jen to se mnou trochu pohnulo, ale nestarala jsem se o to. To není můj problém..."Já to tu taky neznám, ale proč se trochu neprojít a neporozhlédnout se tady po tom?"
Viděl jsem jak se zvedá a tak jsem taky začal projel mnou takový divný pocit ale nějak moc sem si toho nevšímal. "Tak dobře rád se s tebou tady projdu."Usmál jsem se a čekal kam mě zavede.
Shinobi
Jen jsem se tak šibalsky usmála a chytla ho za ruku a táhla ven z budovy. Potom jsme si to zamířili ulicemi někam do neznáma.
(přesun)
(přesun)
Nechal jsem se táhnout a šel za ní. (Přesun)
Shinobi
Najednou jsem se oběvil při Jayovi a Garou.
"Můžu.. můžu nějak pomoct?" zeptal jsem se nejistě a potichu.
"Můžu.. můžu nějak pomoct?" zeptal jsem se nejistě a potichu.
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem se a šla ke Jay-sanovi ´´Je tu někdo???? Hejj pomozte mi někdo!!!´´ *co teď??* *se zeptej toho s tužidlem....* *na to není čas!!! tužidlo potom teď Jay-san!!! * *jasne by nam mohl pomoct ne???* ´´Hejj ... mohl bys nám pomoc???´´
Anonymní- Anonymní
"Jasně." nenápadně jsem se pousmál.
"Ale jak, s čím?" zeptal jsem se a kouknul na Jaye.
"Ale jak, s čím?" zeptal jsem se a kouknul na Jaye.
Anonymní- Anonymní
´´Mohl bys ho vzít??? Musime s ním do nemocnice neboť tady nám nikdo asi nepomůže nebo nemá čas...´´ koukla jsem směrem k aréně a pak zase k němu...
Anonymní- Anonymní
Ja som zaregistroval kde bojuje Ruki .
Preto som ostal tu že sa budem pozerať .
Potom že za ním zájdem .
Chcel som sa s ním porozprávať a potom vyraziť do Kiri .
A aj keby sa s ním neporozprávam vedel som že je v poriadku takže by som po konci skúšok vyrazil odtiaľto .
Preto som ostal tu že sa budem pozerať .
Potom že za ním zájdem .
Chcel som sa s ním porozprávať a potom vyraziť do Kiri .
A aj keby sa s ním neporozprávam vedel som že je v poriadku takže by som po konci skúšok vyrazil odtiaľto .
Anonymní- Anonymní
Letela som po hale, teda cupkala som, teraz som ale naozaj letela páč som s mojou šikovnosťou zakopla.. kto vie ako no predo mnou sa objavil Naruto, pred tým som si ho nevšimla a na prvý pohľad som ho ani nespoznala.. tak som si to vpálila pekne do neho, možno ako odplatu za to jeho obchytkávanie xD
/gomeen že takto ale bohvie kedy by som ťa zase za Atsu stretol !! a uuuhm už musím aooj
/gomeen že takto ale bohvie kedy by som ťa zase za Atsu stretol !! a uuuhm už musím aooj
Anonymní- Anonymní
(XDD a tamto v tedy bolo nedorozumenie XD som nevedel v tedy jednu zásadnú vec takže tichučko XD jj a vpoho XD )
Ja ako som bol u mantinelou som v tom pocítil náraz ktorý ma skoro zhodil až do arény no ustál som to .
V tom som sa otočil .
"Ktože to nechal oči vonku ?"
Poviem si skôr pre seba a pozrel som na dievča ktoré do mňa vrazilo .
"A Atsuka ?"
Ja ako som bol u mantinelou som v tom pocítil náraz ktorý ma skoro zhodil až do arény no ustál som to .
V tom som sa otočil .
"Ktože to nechal oči vonku ?"
Poviem si skôr pre seba a pozrel som na dievča ktoré do mňa vrazilo .
"A Atsuka ?"
Anonymní- Anonymní
Po chvíli jsme také dorazili do Arény.Některé souboje ještě probíhaly , ale o ty jsem se nezajímal.Pouze jsem si stoupl do rohu a čekal až se něco bude dít." Akio....nechtěl by sis jít odpočinout..přeci jen jsi u nás docela dlouho...a s mými penězi to taky nevypadá zrovna nejlíp...takže ti asi nemůžu dát tolik jídla kolik potřebuješ...... " řekl jsem a čekal až se vyjádří.Nic neříkaje , zmizel v oblaku kouře a já se nad tím pouze pousmál.* Zasloužíš si odpočinek....Akio * pomyslel jsem si.Pak jsem po stěně sjel dolů a zavřel jsem oči , takže to vypadalo že spím , ale při tom jsem jen odpočíval.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Všimla jsem si toho kluka, co přišel. Pousmála jsem se a vzala poslední papír."Tomio Hideki a Katashi Aokawa se můžou připravit na boj a pak hned začít..." Viděl jsem, jak se na mě ten kluk nechápavě podíval."Ano...nepřeslechl ses...proběhne další boj, i když ty si měl...1) Tady fešák nemá s kým duelovat a 2) Rozhodli jsme se, že tvůj boj nebyl tak spravedlivý a tak máš druhou šanci....takže...dobře ji využij...
Tomio Hideki x Katashi Aokawa - https://nsgoon.forumczech.com/t1550-tomio-hideki-x-katashi-aokawa
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
/nevedomosť neospravedľnuje ale ok
N..naruto-san? zamumlala som pri čom som bola stále trocha mimo.. Jeee eeehm !! posiela ma R..Otakage !! zaškerila som sa zvesela pri čom som znova začala mávať priepustkou priamo pred jeho nosom.. mala som sa pozrieť ako sa darí nejakému R..r..ruki? haai volal sa Ruki !.. alebo volá? hee.. nahodila som silno zamyslený výraz pri čom Narutovi mohlo dopnúť že je novou Otakage Reina ale nechce aby sa o tom.. zatiaľ vedelo !
N..naruto-san? zamumlala som pri čom som bola stále trocha mimo.. Jeee eeehm !! posiela ma R..Otakage !! zaškerila som sa zvesela pri čom som znova začala mávať priepustkou priamo pred jeho nosom.. mala som sa pozrieť ako sa darí nejakému R..r..ruki? haai volal sa Ruki !.. alebo volá? hee.. nahodila som silno zamyslený výraz pri čom Narutovi mohlo dopnúť že je novou Otakage Reina ale nechce aby sa o tom.. zatiaľ vedelo !
Anonymní- Anonymní
Reina sa stala Otokage ?
Hmm ....
"Ruki je teraz v aréne bojuje .
Ja som tiež mal dohliadnuť naňho ale vyzerá to že to zvláda aj keď no ... je to také všelijaké ."
Hmm ....
"Ruki je teraz v aréne bojuje .
Ja som tiež mal dohliadnuť naňho ale vyzerá to že to zvláda aj keď no ... je to také všelijaké ."
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala