Tomio Hideki x Katashi Aokawa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Písečná Aréna
Strana 1 z 1
Tomio Hideki x Katashi Aokawa
Váš boj může začít....hodně štěstí...
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: Tomio Hideki x Katashi Aokawa
Pri správe že moj duel nastal a nezmšekal som ho bolo aj nadšenie no aj menší strach nevedel som si to vysvetliť ale išlo tu vlastne o vela aj nie.Po zdelení informacií som sa tej zahalenej kunoichi uklonil a pomali sa presunul na dané miesto.Po niekolkých okamihoh som sem prišiel.Aréna bola veká a sedelo tu dosť ludí bolo to zvláštne nedávno som sa stal shinobi a už hned ma pošlu do boja určite moj super bude nadaný a niečim špecifický a oproti mojím technikám to možno bude niečo viac ale ja využijem to čím som bol obdarený.Nad toutou myšlienkou som sa pousmil a obzeral si do detailu kde sa tu čo nachádza,potom som sa len oprel o nejaký strom kde bol vytiahil si kunai a začal som si s ním v ruke mávať.
Anonymní- Anonymní
Když ta Kunoichi po druhé vyslovila mé jméno , byl jsem hodně naštvaný.* Takže nejprve mě spárují s někým s pečetí....ten mě domlátí jak nikoho jiného...já na něj vyplýtval všechny svoje zbraně...a pak mi dají druhý duel...tohle není normální * pomyslel jsem si naštvaně a přešel na místo našeho duelu.Na druhé straně arény stál modro-bílo vlasý chlapík , který vypadal mnohem mladší než já , i když mohl být starší.Jen jsem si ho prohlédl.Nevypadal na to , že má nějakou jinou schopnost než má průměrný ninja.To je pro mně z části dobré.Souboj bude férový.I když vlastně moc nebude.Měl jsem sice čas si odpočinout , ale zbraně bez peněz nedostanu.Na toho chlapíka jsem jen kývl a připravil jsem se na souboj.Vůbec se mi do toho nechtělo , ale musel jsem.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Stále som tam bol oprený a premýšlal no započul som kroky.Prestal som točiť kunaiom a ten sa zastavil a pevne som ho chytil.Odtiahol som sa od stormu a pozrel som sa na toho shinobi čo prišiel ."No ako som si myslel lahké to určite nebude a určite bude mať niečo v rukáve ako trunf no nevadí pokusím s ao všetko povedal som si v hlave a ešte raz som si obzrel arénu.Po tom som zdvyhol prd seba ruku a kunai hodil pred neho."Tak asi by sme mali začať a len tak pomimo aj ked je to teraz nepoctatné som Tomio".To bolo posledné čo zo mna vyšlo nedal som zatial žiadnu bojovu pozíciu ani nič len tak som tam stál a užíval som posledné kludne chvíle strávene na tomto mieste.
Anonymní- Anonymní
" jo...začít bychom asi měli.....Já jsem Katashi...těší mně...a mimochodem..vím že to sem nepatří...ale...kolik je ti vlastně let? " řekl jsem s úšklebkem a taky jsem zatím nic nedělal.* Budu to muset ukončit rychle..ještě jsem se nezotavil s toho včerejšího boje s Ryuujim...ale díky němu mám alespoň nějaký trumf , když už nemám své senbony * pomyslel jsem si a čekal až mi odpoví.Pak jsem se zahleděl na ten kunai.* Takže je tu hned několik důvodů proč to hodil...buď s tím má nějaký plán a já jsem na tom zle...nebo ho hodil jen tak..nebo tam má drátek a přejde na boj na blízko...což by pro mně bylo dobré * pomyslel jsem si a znova se ušklíbl.Nějak se to stalo mým oblíbeným gestem.
Shinobi
Jeho otázka mi nebola ničím prekvapujuca ani nič lebo so vedel že vyzerám ako dieťa."No je mi 15 viem mám detsku tvár ale čo človek narobí"Ah jo stojím tu orptoi niekomu koho mám poraziť a ja sa tu s ním vykecávam ale popravde ani moc nechcem bojovať ale čo narobím asi mi nič iné nezostáva povedal som si pre seba no stále som len stál na mieste abez nejakého pohybu som sa len pozeral na neho a semtam som zbehol očami na okolie pozeral som kde sa čo nachádza a čo by mi v boji mohol pomocť.
Anonymní- Anonymní
* 15?! * pomyslel jsem si udiveně." Tak když říkáš že je ti 15....tak alespoň vím že tě nemusím šetřit.... " pravil jsem a ďábelsky jsem se usmál , ale pak se můj úsměv změnil v můj neutrální výraz.Chvíli jsem tam stál a rozhlížel se kolem.Bylo tady spoustu věcí co by mi mohly pomoct.Hlavě stěny.Kdyby šlo o únik tak se mi ty stěny budou hodit.Začal jsem protahovat své tělo a připravoval jsem se na boj.Několikrát mi někde křuplo , ale to jsem ignoroval.Pak jsem se zapřel jednou nohou a vystartoval přímo na něj a udělal mou oblíbenou věc.Pomocí Shunshin no Jutsu jsem se dostal za něj , vyskočil jsem a kopl jsem ho zprava do oblasti žeber pomocí Konoha Senpū.
Shinobi
"Nie nemusíš nikdy ssa s shinobi nešetrí tak netreba ani teraz".Videl som ako s preťahuje a bol pripravený na utok zaujal som bojovu pozíciu a čakal na to najhoršie čo može byť.Ked som ho zaznamenal bolo už neskoro stál za mnou ah tá rýchlosť pomyslel som si a už som letel do hora.Dopadol som nedalo a postavil som sa na nohy,chytil som sa za rebrá ktoré ma pobolievali.Takže jeho špecializáciou je taijutsu ah moja najvačšia slabina takže čo sa týka rýchloti a sily sa mu určite nemožem rovnať no i tak každý má nejaku slabinu pomyslel som si a s poza chrtbta som si vytiahol fuuma shuriken vyskočil som do výšky a hodil ho po nom (fumma shuriken kage fusha).No zatail som stále druhu ruku mal zaborenu v rebrách.
Anonymní- Anonymní
" ano to já vím...ale mladšímu bych dal první tah " odvětil jsem z mé pozice po Shunshinu.Trefil jsem ho což pro mně bylo dobré znamení.Možná jsem odhalil jeho slabinu.A pokud je to vážně Taijutsu , tak bych se měj u něj držet blízko a vítězství mám zaručené.Pak vyskočil do vrchu a hodil po mně Fuuma Shuriken.No neletěl nějak extra rychle tak jsem jednoduše uskočil do strany.Hodlal jsem to ukončit rychle , ale svůj trumf si nechám na později.Pak když začal padat k zemi tak jsem toho využil a rozběhl jsem se na pozici kam měl dopadnout.Doufal jsem že to stihnu dřív než dopadne.A pokud tak bylo tak se skrčím a vykopnu ho znova nahoru , přičemž ho několikrát udeřím a jeho pád k zemi završím kopem." Shishi Rendan! " zakřičím při posledním kopu.
GIFSoup
Pokud se tak ale nestane a on dopadne na zem dřív než já doběhnu tak vyskočím a seshora ho kopnu , přičemž mi kolem rukou začne jednou za čas (tak 3-4x za minutu) vylétat výboj Raitonu.Doufám že si toho nevšimne a po kopu ho ještě udeřím.
GIFSoup
Pokud se tak ale nestane a on dopadne na zem dřív než já doběhnu tak vyskočím a seshora ho kopnu , přičemž mi kolem rukou začne jednou za čas (tak 3-4x za minutu) vylétat výboj Raitonu.Doufám že si toho nevšimne a po kopu ho ještě udeřím.
Shinobi
Pri dopade na zem sa mu opať podarilo ku mne dostať a moje fumma shuriken bolo vlatne na nič.Pri jeho technike ako ma chytil do svojích spárov ruk som s alen jemne dotkol jeho kolena a ostatné už bolo v jeho utkou jeho náraz bol silný velmi silný no žil som a vyzeralo to že mám životné miesta nezasiahnutelné.No ostal som len tak ležať na zemi a bez nejakych rečí som ostal ležať na zemi no rozhodol som sa ešte určite neukončiť tento boj len tak.Musel som dojsť na niečo v čom by som ho odstal a toto mohlo byť ono.
Anonymní- Anonymní
Dostal jsem ho , ale vypadá to , že to ještě nechce vzdát.Uskočil jsem o několik metrů dál a prohlédl si ho.Vypadá to , že jsem ho docela dost zranil , ale nezasáhl jsem životně důležité orgány , z čehož jsem byl i rán.Nechci mu přeci nějak moc ublížit.Bylo na čase to ukončit.Nechtěl jsem aby udělal z posledních sil něco čím by mě vlastně poradil.Kousl jsem se do prstu a udělal jsem pečetě.Poté jsem udeřil do země , na které se objevil znak a velký oblak kouře.Ani já sám nevěděl co nebo koho přivolám.Pokud to bude Akio , tím líp , ale pokud to budou jiní psi , taky bude dobře.V oblaku kouře stáli 2 psi.Jmenovitě , byli to 2 velcí buldoci s ostrými tesáky , drápy a obojkem s ostny.Docela mě to překvapilo , ale vypadali jako bojoví psi což se mi zrovna hodilo.
" Zdravím " řekl jsem a ústa mi cukala do mírného úsměvu.
" Takže ty jsi ten co včera podepsal smlouvu , že? " řekl ten trochu větší.Já jen přikývl a čekal co se bude dál dít.
" Zdravím " řekl jsem a ústa mi cukala do mírného úsměvu.
" Takže ty jsi ten co včera podepsal smlouvu , že? " řekl ten trochu větší.Já jen přikývl a čekal co se bude dál dít.
Shinobi
(Máte čas si ještě dneska ty zápasy dodělat, ale do zítra už to ukončím úplně, takže už jen dnešek....věřím, že to zvládnete...jen, aby jste to věděli...)
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
(OSP ale teraz vobec nemám čas na to aby mohol zápas pokračovať dalej takže týmto som diskvalifikovaný ale ja nabuduce bude šanca dakujem)
Anonymní- Anonymní
(Není zač..takže zůstáváš na třetím místě a Chunninem se stáváš na základě toho, co si doposud napsal a za minulý kola...blahopřeji)
Shinobi
(Váš zápas byl ukončen a vám byl poslán holub se vzkazem o tom, jestli jste uspěli nebo ne)
Shinobi
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Písečná Aréna
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: