Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 24 z 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
Ja taky nemam senseiie a energi drink al e mam jen pilulky stacily by?
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
*no???* *ale jo dej je sem ...* *říka se děkuji..* *co sem asi pred chvilí řek debil pracuje, borec rozkazuje..* *a jo* ´´Prej že jo, díky..´´ poděkuvala jsem a usmála se na něj
Anonymní- Anonymní
Ok. Podavam sacek s pilulkama
Shinobi
nechces zajit na Ramen? zeptal jsem se ji a mile se usmal
Shinobi
Prišiel som do tejto haly a mal som v pláne sa spýtať prvého človeka ohľadne Rukiho .
Nevedel som či tu ešte vlastne je ale ak hej tak som ho chcel nájsť .
Nevedel som či tu ešte vlastne je ale ak hej tak som ho chcel nájsť .
Anonymní- Anonymní
Dokráčal som do haly.Ah určite idem zase neskoro asi som tréningu venoval viac času a skušky mi uplne vypadlo,povedal som si pre seba a len tak som tam stál a obzeral som sa.Dufal som že už neneni neskoro pretože potom tréning by višiel na zmar.Ostal som tam stáť a obzeral som sa či sa ma niekdo neujme alebo mi nedá bližšie informácie.
Anonymní- Anonymní
´´Fíky ale ne já zustanu tě doprovodím ok ? ´´ s úsměvem jsem se zvedla a šla ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se znovu rozhlédla a zvolala."Yuuki Kuran a Naoki Jun se můžou připravit a začít....to stejný i Burak Kuhoku a Yoshimitsu no Sayuri...a pohněte, nemáme na to celý den!" Pod maskou se jí vyrýsoval velký úsměv...
Burak Kuhoku x Yoshimitsu no Sayuri - https://nsgoon.forumczech.com/t1543-burak-kuhoku-x-yoshimitsu-no-sayuri
Yuuki Kuran x Naoki Jun - https://nsgoon.forumczech.com/t1544-yuuki-kuran-x-naoki-jun
(Toto máte, ale i napsaný v Global oznámení v Ukončení třetí zkoušky Chunninu )
(Tomio Hideki - Už nemám dalšího genina, abych tě z někým spároval...musím to nějak domyslet...přidej si mě na Skypu - Mayestro691 - tam se nějak domluvíme... )
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pomalu jsem přišel před dveře, ze kterými byla hala. Opatrně jsem se dotknul kliky na dveřích, zhluboka se nadechnul a pomalu pootevřel dveře. Nakoukl jsem dovnitř a zůstal mile překvapený.
"Takhle jsem si to vážně nepředstavoval.." zašeptal jsem si pro sebe, nenápadně se pousmál a vešel jsem dnu.
"Takhle jsem si to vážně nepředstavoval.." zašeptal jsem si pro sebe, nenápadně se pousmál a vešel jsem dnu.
Anonymní- Anonymní
šla jsem ke dveřím a uviděla hezkyho chlapce..*WOOOAW* *WOOOOOAW ten je hezčí než ...* *hmmm.. se mi zdá povědomej...* *hmmm mě taky * *nemůžu si vzpomenout..* *já jo včera se mi o něm zdálo.* *Yuusuke...* *fakt!! schválně jestli se jmenuje .... Kyoya..* *hmmm..*
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem procházel se skloněnou hlavou kolem různých lidí, které jsem snad zatím nikdy neviděl. Zastrčil jsem se někde do rohu a rozhlédl se po všech kolem. Mojí pozornost upoutalo nějaké děvče, které mi přišlo povědomé.
"Sakra, kde jsem jí jen viděl..."
"Sakra, kde jsem jí jen viděl..."
Anonymní- Anonymní
Trošku jsem na něho pokukovala...zvláštní.... vážně ty vlasy a oči....
Anonymní- Anonymní
Už mi bylo trochu lépe, a dokonce jsem už i docela vnímala, co se děje kolem mě. Cítil jsem, že ten kluk vedle mě leží, ale jen jsem mlčky hleděla do stropu.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
Oči sem měl pořád otevřené a byl jsem při vědomí akorát jsem moc nemohl hýbat tělem ale po tom co jsem si trochu odpočinul tak už se to zlepšovalo.Natočil jsem hlavu a všiml jsem si že leží vedle mě a kouká do stropu."Parádní souboj.Myslím že ti dlužím kompliment."
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Zamyslel jsme se, jestli mám jít za ní a oslovit jí. No raději jsem to nechal tak.
"Pokud by jsme se znali, tak by mě ona určitě už dávno oslovila první.."
"Pokud by jsme se znali, tak by mě ona určitě už dávno oslovila první.."
Anonymní- Anonymní
Díky tomu nějakému léku nebo co to vlastně bylo a už i tím, že jsem odpočívala, mě tělo aspoň trochu poslouchalo. Taky jsem se na něj otočila."No to teda...i když...já asi tu odměnu co? Hm...měli by si být na sebe pyšný...si první, kdo se mi na stejné úrovni vyrovnal a navíc...na chvíli jsem dokonce odložila i tu svou sadistickou povahu...ale příště nebudeš mít šanci..." Ušklíbla jsem se a přetočila se na bok k němu.
"Na tu odměnu jsem zvědavej.To stejné platí pro tebe taky na sebe bud pyšná ještě mě žádná holka takhle nevyčerpala." Ušklíbl jsem se."Ale jak říkáš příště pojedeme na plno.Jinak když si tě ted prohlížím tak z blízka máš vážně překrásný oči."Usmál jsem se na ni.
Shinobi
´´Ten souboj byl hustej co??? Yuusuke? ´´ zeptala jsem se a koukala na ty dva *Tatsuo-san musí být extrémě unavený..* *jo no ...**půjdem za tím klukem?* *jasně....se zeptám na to tužidlo co požívá...* *ooohh fuj ty ho už zase nebudu matlat na chlupy..* *minule to bylo jiny..* *ted chcu vypadat jako něco co má chlupy na jednu stranu...*
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se pousmála."Díky...taky si slaďoučký a tvoje oči jsou hodně pronikavé..." Co to zas jednou melu...bože...já vážně měknu...no co...však je to pravda... Bylo poznat, že je mladší, než jí, ale výškově jsme na tom byli skoro stejně. Akorát já byla o něco větší. Potom jsem se naklonila jen a dotkla se rukou jeho tváře. Potom jsem mu jen dal dlouhý a vášnivý polibek na ústa a když jsem se oddalovala, jemně jsem skousla jeho spodní ret."Tady máš svou odměnu zlatíčko...já svoje sliby plním..." Vždycky se mi líbili mladší. Byli takový roztomilý a šlo si s nimi tak nádherně hrát. Při náklonu se mi, jako obvykle, více odhalil výstřih, ale já na to nedbala. Viděla jsem, že ho to dost překvapilo a tak jsem se jen usmála."Vypadáš takhle roztomile...tvoje první pusa?"
Ok tak tedy dobra kdyz tady chces zustat.
Shinobi
"Ne první ne ale docela mě to překvapilo.A jak myslíš že to ted bude pokračovat?"Většinou jsem byl v každé situaci klidný ale tohle mě vážně překvapilo a byl jsem docela v rozpacích takže jsem to chtěl nějak zamluvit.
Shinobi
Jen jsem se pousmála, jak reagoval."Uklidni se...v pohodě..." Znovu jsem mu dala ruku na tvář a trochu ho pohladila, ale nechala jsem jí tam."Pak se budou vyhlašovat výsledky, ale mi teď už máme volno..." Pousmála jsem se.
Po te co jsem odesel o par metru dale od Hikari zase jsem citil tu silenou bolest hlavy A padnul jsem na kolena drzici se za hlavu
Shinobi
´´Proboha...Jay-san??? Jay-san!!!´´ zavolala jsem na něho, klekla si a vzala ho do náručí ´´Mluv se mnou!!´´ *páni... tužidlo počká!!! řízni ho do ruky já si líznu a zjistím o co jde...* *jasně* řízla jsem ho do ruky a čekala co Yuusuke zjistí...
Anonymní- Anonymní
Po tom boji byl její dotek příjemný takže jsem byl rád když tam tu ruku nechala."To je dobře další boj bych už asi nezvládl i když pochybuji že je tady někde stejná dračice jako si ty která by mě takhle unavila."Chtěl jsem se zasmát ale když jsem to zkusil zabolelo mě celé tělo.
Shinobi
Strana 24 z 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna