Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 13 z 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
Tento krát som už bol.. viac menej v poriadku, ten otrepaný vyplašený výraz mi z hlavy zmizol.. skôr sa to podobalo až takej nostalgickej ľahostajnosti.. aj som to tak začal brať, prehra či výhra.. nebolo to také dôležité a naozaj som pochyboval že by sa tu geniny zabíjali.. alebo že by im to dovolili.
Anonymní- Anonymní
(Nechce se mi teď přepínat xDDD)
Akihiro Kazuki
Došel jsem za Rokou a postavil se přímo za ni. Jen jsem se zářivě usmál, ale zatím jsem to nechával na nich.
Podzvedl jsem hlavu a podíval se na Roko."Ahoj..." Šlo na mě vidět, že jsem trochu překvapený."No...to opravdu nevím..." Řekl jsem nejistě.
Akihiro Kazuki
Došel jsem za Rokou a postavil se přímo za ni. Jen jsem se zářivě usmál, ale zatím jsem to nechával na nich.
Podzvedl jsem hlavu a podíval se na Roko."Ahoj..." Šlo na mě vidět, že jsem trochu překvapený."No...to opravdu nevím..." Řekl jsem nejistě.
Guest- Anonymní
"Umm koľko že máš vlastne rokou ak sa smiem opýtať ? "
Opýtal som sa jej priamo aj keď sa to nesluší no vždy som sa aj tak všetko čo som chcel opýtal priamo .
Opýtal som sa jej priamo aj keď sa to nesluší no vždy som sa aj tak všetko čo som chcel opýtal priamo .
Anonymní- Anonymní
´´14 let...a ty smím li se taky zeptat.??? ´´ odpověděla jsem a rovnou se zeptala...Yuusuke se ke mě přitulil....potřeboval pohlazení...asi se mu stýskalo po Akii...zvláštní před několika dny se ještě vůbec neznali....
Anonymní- Anonymní
"Na to že robím chuuninske mám veľa ...
Preto to len tak nehovorím .
Ako dlho máš inak toho vlka ?
Teda je to vlk nie ?"
Preto to len tak nehovorím .
Ako dlho máš inak toho vlka ?
Teda je to vlk nie ?"
Anonymní- Anonymní
´´Jojo je to vlk, mám ho od malička našla jsem ho na ulici...´´ řekla jsem a trochu se podivila....woooaaw..hustě viď Yuusuke takový tajnustkář zachechtala se
Anonymní- Anonymní
Zářivě jsem se na Fujina usmál... Všechno nejlepší k narozením Fu. Víme sice, že si je měl už včera, ale byl jsi tak vyčerpaný, že jsme to přesunuli na dnešek. Dnes tě čeká narozeninová oslava v sídle, doufám, že ti to alespoň udělá radost... Mile jsem se usmál...
Anonymní- Anonymní
´´Víš jsem něco jako on moji nepravý rodiče se mě taky ujali, a potom se u kázalo že mám telepatii s vlky... a jsme spolu tak trochu spoutáni...noo... a kdyby mě napadl tak by už nikdy nedostal svoje nejoblíbenější jídlo, které umím jen já...´´bez nadechování jsem odpověděla... Yuusuke mě svými boky postrčil... *Nikdy bych to neudělal* řekl, usmála jsem se...
Anonymní- Anonymní
Zářivě jsem se na Fujina usmál... Všechno nejlepší k narozením Fu. Víme sice, že si je měl už včera, ale byl jsi tak vyčerpaný, že jsme to přesunuli na dnešek. Dnes tě čeká narozeninová oslava v sídle, doufám, že ti to alespoň udělá radost... Mile jsem se usmál...
Anonymní- Anonymní
"Jááj takže to máš naňho takú tajnú zbraň .. no a ty by si aj teda vedela prekladať čo on hovorí však ?"
Anonymní- Anonymní
´´Ano...že Yuusuke..´´ mrkla jsem na něho a pohladila jsem Yuusukeho...*ten se tě ale vyptává* odfrkl si...*ale no tak.. on to nemyslí špatně..* odeslala mu myšlenku..*jen aby * zazubil se *jen aby..* zopakovala jsem ... vduchu...
Anonymní- Anonymní
Vesel Jsem do haly A uvidel Hikari. Ahoj Hikari, Jak se mas? zeptal jsem se ji
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"A čo také ti hovorí ? "
Opýtal som sa a potom som pozdravil toho čo prišiel .
Opýtal som sa a potom som pozdravil toho čo prišiel .
Anonymní- Anonymní
Ahoj Odpovedel jsem mu
Shinobi
Usmála jsem se na něj.
Přejem vše nej! A žádné smutnění, jasné? Dnešek je tvůj den! zasmála jsem se a pak mi to došlo.
Teda, vlastně včerejšek... Ale pro letošek dnešek!
Přejem vše nej! A žádné smutnění, jasné? Dnešek je tvůj den! zasmála jsem se a pak mi to došlo.
Teda, vlastně včerejšek... Ale pro letošek dnešek!
Anonymní- Anonymní
´´Říká například ... chcu maso nebo si stěžuje nebo se mnou probírá věci které se nemají říkat nahlas...´´usmála jsem se ...*tos neměla říkat*...*taky si myslím ale je to venku* ...*co s tebou dělat...*...*ale noták...* Uslyšela jsem známý hlas, otočila jsem se ´´Ahoj, jde to. Ty ?´´
Anonymní- Anonymní
"Tak aj tak to nikto nepočuje ... takže v tom prípade to je dobrá vlastnosť ale .
Veľmi si tak môžte pomáhať sa ani nedivím teda že je pre teba dôležitý ."
Veľmi si tak môžte pomáhať sa ani nedivím teda že je pre teba dôležitý ."
Anonymní- Anonymní
Moje tvář nabral opravdu překvapený výraz. Tohle jsem vážně nečekal a nemyslel jsem si, že by mohl někdo jiný se o mé narozeniny starat."C-cože? V-vy víte, že m-mám narozeniny?" Jen jsme prolétával všechny očima."Oslava?" Vypadal jsem jako, kdybych ty slova nikdy neslyšel. Od té doby, co matka zemřela se moje narozeniny nikdy neslavili a já jsem si na to nějak tak zvykl a už to dál neřešil. Tohle bylo opravdu nečekané...
Akihiro Kazuki
Dál jsem se usmíval."Jasně...všechno nejlepší k tvým 16ctinám Fu...musíme to pořádně oslavit...16 nemá někdo každý den jen tak..."
Akihiro Kazuki
Dál jsem se usmíval."Jasně...všechno nejlepší k tvým 16ctinám Fu...musíme to pořádně oslavit...16 nemá někdo každý den jen tak..."
Guest- Anonymní
Ale ano take to jde dnes Jsem se stal oficialnim clenem Sunagakure
Shinobi
´´To je bezva..´´řekla jsem povzbudivě..*Hikari seš vážně divná..*....*jo to si už říkal..haha*...*dá rozum proč ho povzbuzuješ ty mentale??!!*...*dyt je to kámoš!!!*...*A joo...*...*Hmmm... A joo...haha ty seš...*....
Anonymní- Anonymní
Takze brzy zacnu na academii trenovat usmal jsem se.
Shinobi
po chvíli jsem se obrátila na Shiro a zeptala se ´´Copak ??? Chceš se ho na něco zeptat???´´ *co to děláš ty pako???!!!*....*to co mě i tobě prospívá...*...* a to je co???*...*to zatím nevím..*...*ach bože...*
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala