Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 8 z 32 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
Len som vyskočil skôr ako do mňa ten pes narazil. Urobil som kocku okolo psa a pristúpil som ku Katashimu, položil ruky na neho a dal mu kúsok chakry. Potom som odskočil a čakal zo slovami. "Tak ukáž čo je v tebe" (Urobme im radosť a bojujme bude sranda )
Anonymní- Anonymní
( Tak jo no )
Když mi dal kousek chakry tak se moje oči změnily , jako bych se podruhé narodil.* Víc bys mi jí nemohl dát?! * pomyslel jsem si a usmál jsem se.Sice s menšími bolestmi jsem se postavil na nohy.Vytáhl jsem několik senbonů , ovšem že s Raitonem uvnitř , ale ruce jsem neukazoval.Rozběhl jsem se proti němu a postupně jsem senbony vyhodil.Bylo jich alespoň 10 a pokud bych se správně trefil , tak bych mohl na chvíli paralyzovat zasáhnutou oblast , což by se mi zrovna teď hodilo.Na nic jsem nečekal a běžel jsem dál.Doufal jsem že se soustředí na senbony a ne na mně , protože kolem mých rukou začala střílet menší výboje elektřiny.A to že mě lidé povzbuzovali jsem ignoroval , protože spíše mně tím rozptylovali.
Když mi dal kousek chakry tak se moje oči změnily , jako bych se podruhé narodil.* Víc bys mi jí nemohl dát?! * pomyslel jsem si a usmál jsem se.Sice s menšími bolestmi jsem se postavil na nohy.Vytáhl jsem několik senbonů , ovšem že s Raitonem uvnitř , ale ruce jsem neukazoval.Rozběhl jsem se proti němu a postupně jsem senbony vyhodil.Bylo jich alespoň 10 a pokud bych se správně trefil , tak bych mohl na chvíli paralyzovat zasáhnutou oblast , což by se mi zrovna teď hodilo.Na nic jsem nečekal a běžel jsem dál.Doufal jsem že se soustředí na senbony a ne na mně , protože kolem mých rukou začala střílet menší výboje elektřiny.A to že mě lidé povzbuzovali jsem ignoroval , protože spíše mně tím rozptylovali.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Dorazil jsem s Rokou do haly a vyplnil ten papír co vysel na nástěnce. Potom jsem si vedle ní sedl v hledišti a dal jí zlehka ruku přes ramena. Zápas jsem trochu lhostejně pozoroval, ale i tak jsem zjišťoval co v nich je a co umí...
Anonymní- Anonymní
Len som sa sustredil na neho a senboni som odrazil katanou čo nebol problém pri mojej rýchlosti. Potom som len poskladal pečate a technikou Katon: Goukakyuu no Jutsu som na neho vystrelil obrovskú ohnivú guľu. Za tou vedľa a nad guľu som hodil shurikeny a použil techniku Kage shuriken. Takže ak by sa vyhol guli zasiahnú ho shurikeny.
Anonymní- Anonymní
Čekal jsem že se tomu vyhne , ale i přes to je jeho rychlost obdivuhodná.Sice to dělám pořád , ale je to pro mně výhoda.Udělal jsem pečeť na Shunshin a přesunul jsem se za něj , ale ne úplně.Vytáhl jsem své poslední senbony , do všech koncentroval Raiton a zběsile jsem je začal házet po Soutovi.Bylo jich minimálně 20 takže alespoň 4 by ho měly trefit.Já se pak rozběhl na něj a když jsem byl u něj tak jsem se ho snažil udeřit to tváře (Pořád tam mám Kanashibari no kogeki ^^)
Shinobi
Povzdechla jsem si a chtíc nechtíc opustila halu. Byl totiž nejvyšší čas, nemohla jsem si dovolit meškat. Venku jsem poskládala pečetě na kuchiyose a přivolala dva orly. Kizoku, zůstal stát a čekal, dokud nedopíšu vzkaz, který jsem přivázala na nohu toho menšího orla, méně nápadného. Poté jsem vyskočila na hřbet Kizoku a odletěla pryč. Cestou jsem si pořád opakovala, že tohle není pravda.
Přesun.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
Nechal som si senboni zapichnúť do ľavej ruky a jeho úder som odbránil tupou stranou katany (nechceme tu vela krvi ) ľava ruka mi strpla aj eď som vedel že to nebude na dlho. Potom som len na neho útočil katanou.
Anonymní- Anonymní
Alespoň že jsem mu zapíchl senbony do jedné ruky.Sice na mně útočil katanou ale věděl jsem že ho musím zastavit.Katanu jsem chytil do ruky a nechtěl jsem jí pustit.Pak jsem se skrčil , vykopl ho do vzduchu a doufal jsem , že neudělá tu kachličku jako minule a konečně budu moc udělat Shishi Rendan.
Shinobi
(pokud vym pri tve urovni to trva jen 5 sekund)Keď už to paralizovanie prestalo tak som cítil svoju ruku. Znova ma vykopol do vzduchu a ja som tentoraz urobil pod seba celú stenu. Potom som ju urobil znnova aj na spodok a skočil som tam. Znova som s toho urobil kocku ktorá sa pomaly zmenšovala.
Anonymní- Anonymní
(Ano trvá to sice 5 sekund , ale když sis jich nechal zapíchnout víc jak 1 tak by to mělo teoreticky trvat déle)
Tentokrát to nebyla kachlička , ale celá stěna.Pak začal si spodek , ale já se od něj odrazil a než stihl udělat tu kostku tak jsem byl na ní.Celou dobu jsem koumal , jak bych mohl dostat Akia z té kostky.On byl pro mně docela velká výhoda.Hlavně při jeho rychlosti a síle.Z váčku jsem vytáhl kouřovou bombu a několik kunaiů.Až jsem byl ve střední výšce tak jsem hodil kouřovou bombu a kunaie na jeho pozici.
Tentokrát to nebyla kachlička , ale celá stěna.Pak začal si spodek , ale já se od něj odrazil a než stihl udělat tu kostku tak jsem byl na ní.Celou dobu jsem koumal , jak bych mohl dostat Akia z té kostky.On byl pro mně docela velká výhoda.Hlavně při jeho rychlosti a síle.Z váčku jsem vytáhl kouřovou bombu a několik kunaiů.Až jsem byl ve střední výšce tak jsem hodil kouřovou bombu a kunaie na jeho pozici.
Shinobi
Len som zrušil kocku a urobil malú kocku pred seba do ktorej som zavrel bomby a kunaie. Potom som znova urobil na podlahe tú stenu.
Anonymní- Anonymní
* Zase ta jeho kostka??!!Umí on vůbec něco jiného?! * pomyslel jsem si a ušklíbl jsem se.* Akio...vím že to dokážeš...vždyť ty jsi silný * pomyslel jsem si a doufal jsem že to nevzdá.Akio pak vážně začal běsnit a narážel do stěn jak nejvíce mohl.Já udělal pečeť na Shunshin a doufal jsem že se z krychle dostanu.
Shinobi
Uvolnil som tu kocku kde bol ten pes ale za to som prebleskol k Katashimu a chytil som ho a začal čerpať chakru. Za tú chvľu som mu vyčerpal polku chakry čo som mu pred tým dal a už aj niečo pred tým z nej minul takže mu neostávalo veľa chakry.
Anonymní- Anonymní
Opřela jsem se o Tasherovo rameno a sledovala ten boj. Jemně jsem ho chytila za ruku, kterou měl volnou. Ten kluk co bojoval proti Soutovi se mi zdál povědomí. Pozorovala jsem, jak bojuje. Pak mi to konečně došlo.
Zatraceně, kdyť to je pan "nejradši bych byl, kdyby byla celá Konoha srovnaná se zemí"! Divím se, že někoho takového vůbec pustili na zkoušky, odfrkla jsem si a hlavou se mi začali míhat vzpomínky na bitvu v Listové, při které jsem ho poznala.
Zatraceně, kdyť to je pan "nejradši bych byl, kdyby byla celá Konoha srovnaná se zemí"! Divím se, že někoho takového vůbec pustili na zkoušky, odfrkla jsem si a hlavou se mi začali míhat vzpomínky na bitvu v Listové, při které jsem ho poznala.
Anonymní- Anonymní
Když byl Souta za mnou a začal mi čerpat chakru tak jsem toho využil , začal jsem rotovat a odkopl jsem ho někam daleko.Akio toho využil a vyskočil nad něj a přední nohou ho dorazil do země (něco jako zakončení Shishi Rendan xD).Já pak dopadl na zem a začal jsem trochu těžce vydýchávat.* Kso...tenhle týpek...kdyby neměl tu pečeť * pomyslel jsem si.
Shinobi
Narazil som veľmi silno o zem. Mal som niečo z nohou a už som toho veľa nezvládal, dochádzali mi sily ale aj tak som sa znova prebleskol k nemu a znova som mu odčerpal chakru tak že už mu nezostávala skoro žiadna, ledva s tým mohol chodiť.
Anonymní- Anonymní
Dorazili jsme do haly. Všiml jsem si Roko a Taschera, ale cítil jsem se stále takový grogy, potom včerejšku, a proto jsem si šel sednout na protější stranu, kde jsem sledoval probíhající boj. Předtím jsem se ale napsal na ten papír a dal tam svůj podpis.
Guest- Anonymní
Můj klon příšel do haly a díval se.(Jsem furt jakoby v kanclu,protože mi přijde blbý jen tak odejít...)TAk tohle jsou genini jo?"Oblízl jsem si rty a usmál se"Vypadá to jako zábava.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Jakmile se Souta probleskl blíž tak se Akio začal pomalu a tiše plížit za jeho zády.Vytasil drápy a seshora do něj plnou silou udeřil.Sice to trochu netrefil , a poškrábal i mně , ale Souta by na tom měl být mnohem hůř než já.
Shinobi
Pozrel som sa na papier ktorý tam zavesila.. následne som tam zapísal svoje meno a dedinu.. po tom som len išiel niekde do ústrania a čakal som, sám som nevedel na čo.. proste som bol viac menej mimo a moc som svoje okolie nevnímal.
Anonymní- Anonymní
(Tak jo skoncujem to uz se nudim) Ten pes ma trafil ale ja som potom pred seba stihol zrobit stenu, ktorá zranenia menšila. Do kocky so zavrel psa a potom som chytil Katashiho za nohu a tak som mu vyčerpal všetku energiu čo mal len som mu nechal kúsok aby mohol vôbec žiť. Ja som zrušil pečať a vstal. Potom som odskočil od psa a Katashiho a čakal na verdikt kedže toto už bol koniec. Nezostavalo mi tiez vela chakry takze som bol rád že vobec stojím na nohách.
Anonymní- Anonymní
Pokud jsme opravdu v Narutovi, pak Souta padl vyčerpáním už před deseti minutami. Tím bych souboj skončila já, jestli tu můžu takhle zaspamovat. Já si po přečtení některých jeho příspěvků připadám spíš jako ve školce a jen se divím, že ještě za tak OP nesmyslné opakování jednoho Jutsu, které nemá žádnou slabinu (takže by ho podle mě mohl použít maximálně dvakrát jelikož i Chidori mělo limit - a u Jounina - maximálně natřikrát) ještě nemá BAN. Škoda, že ho admini nechali hrát. Protože tohle podle mě "fakt" nebyla zasloužená výhra.
- Promiňte za spam. Nemohla jsem si pomoct -
- Promiňte za spam. Nemohla jsem si pomoct -
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Sun 2 Oct - 17:52, celkově upraveno 1 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Na chvilku jsem se koukla na vchod a vyděla Ruki-sana...zesmutněla jsem a otočila se. Za minutu jsem se otočila zas a přišel Oga-san opět vypadal...nesvůj... a tak jsem to nechala být.
Anonymní- Anonymní
(Ten pes tě trefil...tys POTOM udělal stěnu a to zmírnilo zranění??Není to trochu dost velká blbost??No ale co..OP postavy přece vyhrávají , no ne?)
On mě zase chytil na nohu , a napadla mě poslední věc.* Na kop přece chakru nepotřebuju , nebo snad ano? * pomyslel jsem si.Rukou jsem se zapřel do země , a druhou nohou ho plnou silou kopl a doufal jsem že ho to už "uklidní".Pak jsem se zhroutil a s těží jsem byl při vědomí.
On mě zase chytil na nohu , a napadla mě poslední věc.* Na kop přece chakru nepotřebuju , nebo snad ano? * pomyslel jsem si.Rukou jsem se zapřel do země , a druhou nohou ho plnou silou kopl a doufal jsem že ho to už "uklidní".Pak jsem se zhroutil a s těží jsem byl při vědomí.
Shinobi
(To je tak že so stihol spraviť stenu pocas toho jak ma udrel co znamena ze trail len urctu cast)
Trafil ma a to dosť bolelo. No stale som bol pri vedomi.
Trafil ma a to dosť bolelo. No stale som bol pri vedomi.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 32 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala