Písečná hala
+7
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Toriko Shihouin
Katashi Aokawa
Makoto
11 posters
Strana 6 z 32 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
Písečná hala
First topic message reminder :
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Opravdu velká hala, ukrývající v sobě místnost se sedačkami pro diváky a plac o velikosti fotbalového hřiště, který se skládá z velice odolné půdy (přeci jen nechceme naši halu zbořit)
Anonymní- Anonymní
Re: Písečná hala
Vstoupil jsem do arény a byl tady někdo nový.Nějaká žena , ale nevypadala na to že to bude Genin.* hmm....že by to konečně začalo? * pomyslel jsem si a s Akiem jsme si stoupli do rohu do stínu.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Vmísila jsem se do publika a čekala až to začne. Byla jsem si jistá, že uvidím zajímavé souboje. Zároveň jsem byla trochu nervózní. Zdálo se mi, že cestou sem, jsem si mohla všimnout nějakých nepokojů na poušti. Nebyl však čas to zkoumat dopodrobna. Posadila jsem se na své místo a trpělivě čekala na zahájení.
Anonymní- Anonymní
Toshio Tanagushi
,,Tak konečne je to tu." usmial sa spokojne a sedel pohodlne.,, Som teda zvedavý ktorí genini z Kumogakure no Sato sa tu ukáže, predsa by ma tu len Raikage neposlal zo srandy to tu strážiť." pomyslel si a v tichosti sledoval ako sa aréna zapĺňa oneskorencami.
,,Tak konečne je to tu." usmial sa spokojne a sedel pohodlne.,, Som teda zvedavý ktorí genini z Kumogakure no Sato sa tu ukáže, predsa by ma tu len Raikage neposlal zo srandy to tu strážiť." pomyslel si a v tichosti sledoval ako sa aréna zapĺňa oneskorencami.
Anonymní- Anonymní
Sachiko
- Pod maskou jsem se lehce usmála
tak začněme
odešla jsem do jedné odlehlé místnosti ze které jsem vytáhal stůl a dotáhla jsem jej doprostřed arény, na ten jsem položila prázdný papír a vedle něj jsem položila tužku. Následněj sem se postavila a opět jsem letmo projela pohledem po místnosti
''drazí genini, jež jste se dostali až do této poslední fáze zkošuky chuuninů, je mi ctí vás přivítat v suně, jelikož již nechci nadále zdržovat, začneme tedy formalitami, zapiště prosím vaše jméno, příjmení a podpis na tuto listin'' poodstoupila jsem od stolu a vydala jsem se k hlavním dveřím napsat jistý vzkaz pro geniny, kteří se zatím nedostavily
- Pod maskou jsem se lehce usmála
tak začněme
odešla jsem do jedné odlehlé místnosti ze které jsem vytáhal stůl a dotáhla jsem jej doprostřed arény, na ten jsem položila prázdný papír a vedle něj jsem položila tužku. Následněj sem se postavila a opět jsem letmo projela pohledem po místnosti
''drazí genini, jež jste se dostali až do této poslední fáze zkošuky chuuninů, je mi ctí vás přivítat v suně, jelikož již nechci nadále zdržovat, začneme tedy formalitami, zapiště prosím vaše jméno, příjmení a podpis na tuto listin'' poodstoupila jsem od stolu a vydala jsem se k hlavním dveřím napsat jistý vzkaz pro geniny, kteří se zatím nedostavily
Anonymní- Anonymní
Pečlivě jsem jí poslouchal.* Jéžiš...zase papírování....to jsme nějací úředníci nebo co?! * pomyslel jsem si naštvaně , ale navenek to znát nebylo.Seskočil jsem z Akia a přešel ke stolu.Vzal jsem tužku a napsal svoje jméno , příjmení a podepsal jsem se.Poté jsem se vrátil do svého rohu a znova "osedlal" Akia.
Shinobi
Aiko Naihi
,, No super takže skutočne už začíname s bojom. Strašne a mne sa tak nechce." povzdychla si a pristúpila k stolu.,, Aiko Naihi." zapísala meno a potom sa úhľadne podpísala.,, Keby sa mi chcelo tak ako sa mi nechce." zašepkala a keď sa zapísala tak uvoľnila miesto pre ostatných.
,, No super takže skutočne už začíname s bojom. Strašne a mne sa tak nechce." povzdychla si a pristúpila k stolu.,, Aiko Naihi." zapísala meno a potom sa úhľadne podpísala.,, Keby sa mi chcelo tak ako sa mi nechce." zašepkala a keď sa zapísala tak uvoľnila miesto pre ostatných.
Anonymní- Anonymní
Vesel jsem do haly a pozoroval jestly se zde nedeje neco divneho
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Tak a přišla jsem sem a doufala že najdu osobu kterou chtěla vyhledat. Yuusuke šel za mnou a neustále myslel na Akiu
Anonymní- Anonymní
Sachiko
Došla jsem k hlavním vstupním dveřím a vytáhla jsem si kus papíru na který jsem napsala
- a) účastníci zapište prosím své jméno, příjmení a podpis na tento kus papíru
- b) přeji příjemnou zábavu
Papír jsem připíchla na nástěnku a s klidným výrazem v tváři jsem se pomalu chůzí rozešla zpět ke stolku a podívala jsem se na jména
Došla jsem k hlavním vstupním dveřím a vytáhla jsem si kus papíru na který jsem napsala
- a) účastníci zapište prosím své jméno, příjmení a podpis na tento kus papíru
- b) přeji příjemnou zábavu
Papír jsem připíchla na nástěnku a s klidným výrazem v tváři jsem se pomalu chůzí rozešla zpět ke stolku a podívala jsem se na jména
Anonymní- Anonymní
Do dveří vstoupila Hikari a Yuusuke za ní.Akio se zase skoro vytrhl z mé kontroly." Akio...uklidni se...teď nás čekají boje....pokud se nám to povede.tak tě s ním pustím...ale pokud ne...tak ho uvidíš nejdřív za rok...jasné? " cekl jsem tiše." Tse...kdybys nebyl můj pán tak už nejsi " poví hrubým hlasem , ale pak se uklidní.
Shinobi
(Peclive jsem si prohlizel lidi a ucastniky zkousky ale nic podezdreleho jsem zatim nevidel) mohla to byt i vetsi nuda
Shinobi
Stála jsem u dveřím a s obdivem sledovala ženu, která dokázala Yuusuke vytrhnout z myšlenek o Akii.
Anonymní- Anonymní
Sachiko
''Souta Endo, Katashi Aokawa... předstupte prosím a připravte se na počáteční souboj'' řekla jsem hlasem, ve kterém nebyli znát žádné emoce, vzala jsem papír, který jsem založila a strčila jsem jej do kapsy a následně jsem jsem uchopila stolek a nesla jsem jej pryč
''Souta Endo, Katashi Aokawa... předstupte prosím a připravte se na počáteční souboj'' řekla jsem hlasem, ve kterém nebyli znát žádné emoce, vzala jsem papír, který jsem založila a strčila jsem jej do kapsy a následně jsem jsem uchopila stolek a nesla jsem jej pryč
Anonymní- Anonymní
Sel jsem smerem k Hikari vzal ji za ruku asel sni na nevissi misto haly
Shinobi
* Takže Souta Endo.....Uvidíme kdo je lepší * pomyslel jsem si , ale navenek jsem nevykazoval žádné emoce.I s Akiem jsme se postavili doprostřed haly a já z něj seskočil.* Mikomi-sensei...nezklamu vás... * dodal jsem po chvíli a připravil se na souboj.
// Souta: Buď v klidu..bude to rychlý , ale taky se mi 2x nechce jít první xD
// Souta: Buď v klidu..bude to rychlý , ale taky se mi 2x nechce jít první xD
Naposledy upravil Katashi Aokawa dne Sun 2 Oct - 15:07, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Dorazila jsem do haly a jen si prohlédla všechny přítomný. Na dveřích jsem si všimla nějakého papíru. Přečetla jsem si ho a pak tam připsala svoje jméno a příjmení a podepsala jsem se. Potom jsem jen z opovrženým pohledem na všechny ať to viděli nebo ne, i šla sednou někam opodál, abych vše mohla pečlivě sledovat.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
´´Bezva od tuď uvidíme .´´ řekla jsem a neustále pokukovala jestli tu ta dotyčná osoba je...(prej to bude rychlý.. xD)
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Pfuuuu chvalabohu, že nie som prvá." odfúkla si spokojne Aiko a vyskočila do hľadiska aby nezavadzala pri ich súboji.,, Aspoň si oddýchnem a premyslím nejakú taktiku na boj vopred." premýšľala a spokojne sledovala čo bude nasledovať.
,,Pfuuuu chvalabohu, že nie som prvá." odfúkla si spokojne Aiko a vyskočila do hľadiska aby nezavadzala pri ich súboji.,, Aspoň si oddýchnem a premyslím nejakú taktiku na boj vopred." premýšľala a spokojne sledovala čo bude nasledovať.
Anonymní- Anonymní
Vidim se tady nekoho porad hledas,ze? povidam ji
Shinobi
Přišel jsem do haly a posadil se mezi ostatní čumily. Už jsem si nehrál na genina, jednoduše jsem od zkoušek odstoupil. Místo toho jsem se rozhodl pěkně si užít tuhle podívanou. Pousmál jsem se a posunul si brýle. Některé chakry zde jsou opravdu... pozoruhodné.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 32 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
Similar topics
» Písečná nemocnice
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala
» Písečná knihovna
» Živel vítr: Absolutní písečná obrana
» Tréninková hala
» Tréninková hala