Rekreační oblast
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 8 z 8
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Rekreační oblast
First topic message reminder :
Rekreační oblast pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Zde naleznete horké prameny, parky, zahrady, lázně, bary, restaurace, zkrátka všechno možné pro odpočinek.
Rekreační oblast pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Zde naleznete horké prameny, parky, zahrady, lázně, bary, restaurace, zkrátka všechno možné pro odpočinek.
Anonymní- Anonymní
Re: Rekreační oblast
Myslím...Myslím, že by som už mala ísť. Musím ísť za Azumom potopila som sa pod vodu až úplne na dno, a plávala som k rebríku, po ktorom som vyliezla na zem. Schmatla som do ruky uterák a rozbehla sa do dievčenských šatní.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
,,Ahoj,, nestihol som ani poriadne zareagovať a bola preč. Čo sa dalo čakať keď bola s niekým ako ja. Potopil som sa pod vodu, vyliezol z bazéna a s uterákom v ruke som vošiel do šatní. Vysušil som si vlasy a poutieral sa. Navliekol som si všetko oblečenie a vybavenie. Pri recepcií vrátil kľúč a vyšiel von pred budovu. Zapozeral som sa na západ slnka.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Rýchlo som sa poutierala, vysušila si vlasy a prezliekla som sa do svojho oblečenia. Vybehla som zo šatní, vrátila som kľúč a rýchlym krokom som sa dostala von. Uvidela som Shiho a prišla som k nemu Prepáč, musím už ísť za Azumom... pousmiala som sa, pobozkala som ho na líce a rozbehla som sa k Azumovmu domu (presun)
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Na to čo mi povedala som len kývol a pousmial sa na ňu. Ešte chvíľu som sa pozeral na zapadajúce slnko a vybral som sa späť do Konohy. (Presun)
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Strana 8 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
» Rekreační oblast Suna-Kiri-Iwa
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná oblast Sunagakure
» Obytná oblast Soragakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 8 z 8
Povolení tohoto fóra: