Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové oblasti

+4
Nawaki
Nara Kagayami
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
8 posters

Strana 24 z 40 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové oblasti - Stránka 24 Empty Tréninkové oblasti

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 17:36

First topic message reminder :

Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.

...

Tréninkové oblasti - Stránka 24 Trninkovpr

Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové oblasti - Stránka 24 Empty Re: Tréninkové oblasti

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:02

" Tak to si piš!Přece jsem tě pozval , no ne? " řekl jsem a pousmál se." Tak půjdeme??Nebo si potřebuješ ještě něco zařídit? " řekl jsem , ale tentokrát už normálním hlasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:06

Něco bylo špatně. Nepatrné kousíčky čakry se rozmístili všude mezi mé motýli a kolem mě. Co bylo však horší, že se jí začalo spoustu koncentrovat pode mnou. Nehodlal jsem zjišťovat na co tam byla. Rychle jsem vyskočil a bylo to právě v čas, protože se v místě kde jsem stál ze země vyřítili bodáky.
Díky bože za mou rychlost... A za motýli.
Ještě ve vzduchu jsem vytáhl jehlice. Na všechny jsem rychle začal kreslit pečetě

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Mon 10 Oct - 20:10

,, Tak jdem." zasmála jsem se. Tenshi jsem jemně položila na zem, ještě jí pohladila po srsti a vstala. ,,Tak kam?" Už jsem se ěšila, jak si jednou za čas naplním žaludek.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:11

Najednou mě zarazilo a dostal jsem tik do oka.* Pozvu jí na večeři...a nevím kam..trapas * pomyslel jsem si ale pak jsem se uklidnil." Kamkoliv kam budeš chtít...výběr nechám na tobě " pousmál jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Mon 10 Oct - 20:16

Aj, to mě dostal. ,, Třeba do rekreační oblasti k Inutama, mají tam skvělou miso polívku." to jediné mě napadlo. Ale mají tam OPRAVDU skvělou miso polívku. Usmála jsem se s menším tikem ve tváři.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:18

* Díky bohu že jí něco napadlo...byl by to trapas jak něco * pomyslel jsem si a tiše oddechl." Jasně...proč ne...když říkáš že mají skvělou Miso polívku...tak ti věřit budu " řekl jsem a pokrčil rameny a pousmál se." Půjdeme? "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon 10 Oct - 20:23

Odskočila jsem kousek dál. Natáhla jsem ruku a vytvořila jsem draka, který se následně vznesl do vzduchu.
Ačkoliv jsem měla motýly ráda, takové množství mě začínalo štvát. Lístky je začaly pojednom bleskurychle balit do miniaturních Hana Kyuu, což jim neublíží, ale zabrání jim to v pohybu.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:41

Motýli najednou ztráceli možnost pohybu. Obalovala je nějaká technika. Pomalu začínalo být vidět. Tsukikage se vznášela nahoře na jakém si draku z ... lístků.
A safra.
Pečetě už jsem měl dokreslené. Na všech jehlách jsem je měl, ale na těhlech teď byly dvě. Hodil jsem je k drakovi na kterém byla Tsukikage. Dvě mířili na draka, ale zbylých osm na Tsukikage.
(asi už půjdu spát)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon 10 Oct - 20:49

Drak se vznesl prudce nahoru. Chtěla jsem zjistit, co Ex dokáže, takže ukazovat tady nějakou super obranu bylo zbytečné.
Tím, jak drak vystoupal nahoru, tři z jehel ho minuly, ostatní se do něj s přesností zabodly, ale nevypadalo to, že ho nějak zvlášť poškodily.
Čekala jsem, co udělají.
(dobrou Smile)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Mon 10 Oct - 20:51

,,Půjdeme." odpověděla jsem a pobýdla Takiho aby šel za mnou. (Přesun)
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 20:51

Bez váhání jsem šel za Kayou a pořád jsem do ní byl zahleděný.

Přesun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 3:16

Do draka se trefilo sedm jehel a zbylé tři zatím ještě nebyli moc daleko. Musel jsem jednat rychle. Aktivoval jsem pečetě a jehlice vybouchli. Tím, že na nich byla druhá pečeť vytvořila každá dvakrát tak velký výbuch, jako výbušný lístek. Nechal jsem vybuchnout i ty, které teď byly ve vzduchu napravo od Tsukikage a čekal jsem na její další tah

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Tue 11 Oct - 13:59

Odpoledne jsem se probudil a byl jsem docela odpočatý.Ale byl menší problém.Nevěděl jsem jestli ten boj byl včera nebo předevčírem.* Ksoo....nevím co dělat...trénovat není co , jelikož Hokage není v kanclu...a mise taktéž...kdo v Konoze používá Taijutsu...a nepotřebuje na něj Byakugan? * zamyslel jsem se a začal brouzdit ve svých vzpomínkách.Vzpomněl jsem si na jednoho chlapíka , ale nevěděl jsem jestli ještě je schopný někoho trénovat.* Hmm...Tak Azuma-san...jste schopný něčeho mě naučit? * pomyslel jsem si a takovým ďábelským úsměvem jsem se pousmál.Pak jsem vyrazil do Konohy hledat onoho muže.

Přesun.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 15:06

Dorazil jsem na cvičiště , ale Kayu jsem tady ještě neviděl.Určitě se někde po cestě toulala a spala.Nad touto představou jsem se pousmál.Poté jsem přešel někam dál od všech přítomných.Nechtěl jsem riskovat to že mě někdo bude rušit.I když jsem vlastně někoho potřeboval na zkoušení ale na to jsem se vykašlal.* Na Kageyose nikoho nepotřebuju...a Shuriken Kagemane si přezkouším až v boji * pomyslel jsem si a dal jsem se opět do mého včerejšího tréninku.Takže shuriken na zemi a snažím se ho pomocí Kageyose hodit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Tue 11 Oct - 15:12

Přišla jsem ke stromu, kde jsem včera trénovala. Dlouze jsem se na něj podívala a zase si sedla těsně k němu do jeho stínu. Dneska se mi to musí povíst.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Tue 11 Oct - 15:45

Dala jsem ruce do pečetě krysy. ,, Kagemane no jutsu." Začala jsem se soustředit co to šlo a stále se dívala, jestli se můj stín někde neobjeví, mimo stín stromu. Setrvávala jsem tak asi 25 sekund a poté se jutsu zrušilo. Opravdu, i z několikakilometrové dálky by bylo vidět, jak mi na čele naběhla žíla. Dobře, jak chceš. , naštvala jsem se. Udělala jsem pečeť a ze zlosti už ani nevyřkla název jutsu. "Vhodila" jsem velké množství chakry do místa, kde jsem doufala, že je asi můj stín. Pocítila jsem, jak rychle mi ubyli síly, ale za to jsem najednou viděla, jak se velkou rychlostí vymrštil můj stín ze stínu stromu. Ale tak rychle jak se objevil, tak rychle i zmizel. Zluboka jsem dýchala, protože mě to docela vyčerpalo. Už to mám!, zablýsklo se mi v očích.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Tue 11 Oct - 15:52

Vstala jsem a chvíli přemýšlela o tom, co se stalo. Došlo mi, co se mi právě povedlo. Myslím, že Kagemane na chvíli nechám plavat. Sedla jsem si pod strom a odpočívala.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 15:56

Z ničeho nic před Kagayami vyletěl kunai,který se pár stop od jejích noh zapíchl.Vynořil jsem se zpoza stínu a sledoval jí.''Co takhle si zatrénovat?''Řekl jsem polohlasně a prohlížel si její oblečení,načež jsem se zaměřil na její znak.Kolik pak jutsu z Nara klanu asi umí?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 15:59

Po delší době trénování jsem se rozhodl si odpočinout.Chakra mi docela rapidně ubyla a tak jsem docela těžce dýchal.Avšak celou tu dobu jsem sledoval Kayu.Vypadá to , že se jí kagemane končeně povedlo.Poté přišel ten kluk a já zaslechl jeho nabídku.* On je blázen??Asi nevidí že už nemá moc sil.... * pomyslel jsem si a s povzdechem jsem zavrtěl hlavou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Tue 11 Oct - 16:24

,,Taky tě zdravím Hiroki. Klidně si s stebou zatrénuju, ale nevím, jestli ti budu stačit." Docela jsem si dobyla energii a tak jsem byla na trénink připravená. Usmála jsem se vyšla ze stínu stromu proti Hirokimu.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 16:34

''Hmm?Nejsem zase tak silnej'',ušklíbl jsem se a přiblížil se k ní,přičemž jsem pozvedl kunai,který byl zapíchlý v zemi.''Můžeme?''Utrousil jsem a stiskl ostrou zbraň v ruce.Ovládla už kagemane?Pokládal jsem si otázky a čekal na její reakci.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Tue 11 Oct - 16:42

Neměla jsem u sebe zrovna moc zbraní, nějaký ten shuriken, drátek a ... pravda, ještě mám tohle. Zašklebila jsem se a postavila tak, aby to pokud možno vypadalo jako že jsem připravená. ,,Můžeme, pojď." , usmála jsem se a bystře ho pozorovala.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 16:49

No.Zřejmě jsem se spletl.Kaya vypadala že je plná sil.Vyskočil jsem na strom , u kterého trénovala a pozorně ty dva sledoval.Může to být zajímavý souboj.Jen doufat že se Kaye nic nestane.A Hirokiho schopnosti můžou taky být zajímavé.Je to Hyuuga , takže zřejmě ovládá techniky Byakuganu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 17:07

Dal jsem ruce k sobě a aktivoval Byakugan.''Dobře'',bezmyšlenkovitě jsem se rozeběhl proti ní a sledoval její pohyby,aby nestihla použít Kage Mane a nechytila mě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Kagayami Tue 11 Oct - 17:18

Šáhla jsem do brašny a hodila po něm dva shurikeny. Uvidíme, na jaké úrovni jsi. Popošla jsem kousek vedle, aby mě nemohl z rozeběhu zasáhnout.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 24 z 40 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next