Tréninkové oblasti
+4
Nawaki
Nara Kagayami
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Tréninkové oblasti
First topic message reminder :
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti
Hyuuga Mikomi napsal:Dante Enjeru napsal:(Těžko tě uslyším na druhým konci jezera)
Kde jsi vzal že jsem na druhém konci jezera? O_o mluvil jsi s Katashim a já s ním, jsme vedle sebe.
Vy můžete být kde chcete já jsem na druhým konci jezera- "Dankai no Tengoku" A byl jsem pěknej kus cesty od těch otravů ale pořád na vodě. Rozdělal jsem křídla
Anonymní- Anonymní
" Jistě...docela vás chápu " pravil jsem s úsměvem.Chvíli jsem čekal , ale nešlo nic slyšet.Byla tady nádherný klid.Znova jsem si sedl na vodu a pohlédl jsem na hvězdy." Jsou pěkné viď? " pravil jsem a tentokrát jsem jí nevykal.Sám nevím proč.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
,,Tanč..." chtěla jsem se zeptat, ale najednou se mi začala točit hlava. Netuším proč, ale najednou se mi zatmělo před očima a špatně se mi dýchalo. Najednou jsem ztratila pojem jak o čase tak i o okolí.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Klan: Nara
Dante Enjeru napsal:Hyuuga Mikomi napsal:Dante Enjeru napsal:(Těžko tě uslyším na druhým konci jezera)
Kde jsi vzal že jsem na druhém konci jezera? O_o mluvil jsi s Katashim a já s ním, jsme vedle sebe.
Vy můžete být kde chcete já jsem na druhým konci jezera- "Dankai no Tengoku" A byl jsem pěknej kus cesty od těch otravů ale pořád na vodě. Rozdělal jsem křídla
Pak bych se zeptala, jak mohl slyšet Katashi to co jsi mu říkal xDDD
Nechala jsem toho psychicky nevyrovnaného jedince být a věnovala se Katashimu. Dokud se nebude do nikoho navážet, ať si dělá co chce.
"Ano, nádherné." jestlipak je mezi nimi Assasin? Dívá se na nás?
"Mimochodem, chtěla jsem ti navrhnout, ať mi tykáš. Přece jen už jsi složil zkoušku, jsi tím pádem skoro dospělý. Byla bych na to zapomněla kdybys mi nezačal tykat." začala jsem mluvit o něčem jiném, než o hvězdách, aby mi nebylo tak... divně.
Anonymní- Anonymní
Dokončil jsem mokuton a šel dále od vody. Když jsem byl dále od vody, poskládal jsem pečetě a začal se soustředit. Tak, je na čase zjistit, jak daleko jsem se dostal. Začal jsem se soustředit. Suiton: Ame no mai Najednou jsem ztratil tak hodně chakry, až jsem musel jít na kolena a nic se skoro nestalo. Ještě chvíli jsem se soustředil, až mi zbylo jen trochu chakry a já to musel přerušit. Aha, takže tohle bude trvat déle. Lehl jsem si na záda a začal pozorovat nebe, při tom jsem ještě chvíli zrychleně dýchal.
Anonymní- Anonymní
Sedl jsem i sní na Tenshu a letěly jsme jak nejrychlej mohla dokonce si pomohla i futonem což ji zase rozzářilo křídla po 30s jsme proletěli nad těma dvěma. A přistál jsem u nich.
Naposledy upravil Dante Enjeru dne Sat 8 Oct - 21:25, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Dobrá otázka XDD a btw: Dante : NEOVLÁDEJ CIZÍ POSTAVY!Hyuuga Mikomi napsal:Dante Enjeru napsal:Hyuuga Mikomi napsal:Dante Enjeru napsal:(Těžko tě uslyším na druhým konci jezera)
Pak bych se zeptala, jak mohl slyšet Katashi to co jsi mu říkal xDDD
Nad její poznámkou o hvězdách jsem se pousmál.
" Tykat vám??Bude to nezvyk...no...ale když říkáš že Ti to nevadí...tak bych to mohl zkusit....takže se prosím nedivte že si na to budu zvykat trochu dýl , jo?A jinak...Dělo se něco divného když jsem nebyl v Konoze??V Suně jsem strávil hodně času...ale nechci se tam dlouho vrátit..nějak jsem si tu vesnici neoblíbil...je taková...podivná " pravil jsem a pak jsem ucítil zvláštní zimu na zadní části těla.Já si sednu na vodu a divím se že nebudu mokrý?Co se to se mnou děje?Zavrtěl jsem hlavou a vstal jsem.
Shinobi
"To nic, v pořádku... Zvykej si jak dlouho se ti zlíbí..." najednou jsem se zarazila.
"Kagayami?" ano, už si vzpomínám, viděla jsem ji! Co je to s ní?
"Jsi v pořádku?" pospíchala jsem k ní, jelikož se mi zdála těžce mimo. Jestli jí ten idiot něco udělal tak ještě nevím co mu provedu ale proletí se i bez těch křidýlek.
"Kagayami?" ano, už si vzpomínám, viděla jsem ji! Co je to s ní?
"Jsi v pořádku?" pospíchala jsem k ní, jelikož se mi zdála těžce mimo. Jestli jí ten idiot něco udělal tak ještě nevím co mu provedu ale proletí se i bez těch křidýlek.
Anonymní- Anonymní
" Jasně..ale nediv se že někdy budu...tak skákat..jednou vykat a jednou tykat " řekl jsem docela zamyšleně a pak jsem se vydal za Mikomi.
" Hai...to je ona....asi jí znáš když sis na ní vzpomněla , viď? " pravil jsem a pořád jsem za ní šel.
" Kayo?! " řekl jsem udiveně a hned se k ní sklonil.Dal jsem jí ruku na čelo.Horečku neměla , jen trochu zvýšenou teplotu , ale její tep byl docela vysoký.Něco se s ní dělo a on jí tady tak nechal ležet.Zavrtěl jsem hlavou." Halo...jsi v pořádku? " zeptal jsem se jí a jemně jí poplácal po tváři aby se probudila.
" Hai...to je ona....asi jí znáš když sis na ní vzpomněla , viď? " pravil jsem a pořád jsem za ní šel.
" Kayo?! " řekl jsem udiveně a hned se k ní sklonil.Dal jsem jí ruku na čelo.Horečku neměla , jen trochu zvýšenou teplotu , ale její tep byl docela vysoký.Něco se s ní dělo a on jí tady tak nechal ležet.Zavrtěl jsem hlavou." Halo...jsi v pořádku? " zeptal jsem se jí a jemně jí poplácal po tváři aby se probudila.
Shinobi
Slyšela jsem jak na mě někdo volá. Zamžourala jsem před sebe a tam jsem uviděla Katashiho. ,, Ka..Ka.ta..shi, ne..ne..můžu...dý..chat." vysýpala jsem ze sebe, Měla jsem hrozně těžkej hrudník. Netušila jsem co se děje.
Shinobi
" Kayo!!Drž se..zkusím ti pomoct " řekl jsem a šlo poznat že jsem docela vystresovaný.* Kso..první den Chunin a už zachraňuju život..ale jak jí pomoct? * pomyslel jsem si.A pak mi to došlo.Bylo jí na zvracení.Asi se to dostalo do krku.Dělal jsem to nerad , ale musel jsem.Pomohl jsem jí vstát , její hlavu jsem předklonil a do krku jí strčil prsty a doufal že všechno vyzvrací.
Shinobi
Opravdu, doufám, že něco takového jsem zažila poprvé a naposled. Detaily snad nemusím zdůrazňovat, jen vím, že mi pak bylo o hodně líp. To se Katashimu dlužná. bylo první co mě napadlo.
Shinobi
Poplácal jsem jí po zádech." Kayo..jsi v pořádku?? " zeptal jsem se jí starostlivě a prsty si udřel do kalhot.* Doufám že tohle bylo naposledy co jsem to udělal * pomyslel jsem si s úšklebkem.
Shinobi
Vykašlávala jsem zbytky ehm.. no. ,,Jo,... jsem v ...poho, ale nebude vadit ...když si teď na chvíli... lehnu?" skácela jsem se do trávy a začala usínat. Byla jsem unavená a nenapadlo mě nic lepšího než prostě spát.
Shinobi
" Příště mi takhle nenaháněj strach jasné? " pravil jsem s úsměvem a pohladil jsem jí po čele.Pak jsem jí vzal na ruce a přenesl k prvnímu stromu.Tam jsem zavolal i Akia.Ten se kolem ní omotal a tím jí zahříval.Já si vyskočil do koruny stromu a po chvíli jsem také usnul.
Shinobi
Došel jsem na cvičiště , a jako vždy jsem se rozhlédl.Uviděl jsem jen trochu přerostlého psa.Ušklíbl jsem se nad tím , ale zřejmě tady někde má páníčka , protože tak velký pes se zřejmě nemůže ztratit.Ignoroval jsem ho a přešel jsem k vodě.* Takže chození po vodě je další , jo? * pomyslel jsem si s úšklebkem.Koncentroval jsem chakru do nohou a položil jsem nejprve levou nohu.Ta se nepotopila.Položil jsem tedy i druhou nohu.Stál jsem tam , ale když jsem udělal první krok tak jsem se ponořil.Chvílí jsem pod vodou zůstal.Byla totiž příjemně studená , úžasná pro odpočinek.Po chvíli jsem se vynořil.Tušil jsem že to bude na dýl a oblečení mám už moc těžké.Svlékl jsem se do spodního prádla.Znova jsem koncentroval chakru do nohou.Znova jsem se postavil na vodu , ale tentokrát jsem padl až po 3 krocích.Ve vodě jsem zůstal a opřel jsem se o kraj jezera.* Jak bych jen mohl urychlit tenhle trénink?? * pomyslel jsem si a pořád jsem přemýšlel nad tím jak to asi udělat.Pak jsem se vyškrábal na hladinu a stál jsem na ní , přičemž jsem pořád přemýšlel jak to urychlit.
Anonymní- Anonymní
Udělal jsem Dankai no Tengoku a objevil se u Takahira. "Co zkoušíš?"
Anonymní- Anonymní
" Přemýšlím...jak urychlit trénink chození po vodě " řekl jsem zamyšleně , ale celou dobu jsem po té vodě chodil tam a zpět.Byl jsem prostě myšlenkami někde úplně jinde tak jsem ani nevnímal tu vodu.
Anonymní- Anonymní
"Jednoduše dej si do noh čakru nech ji tam, ať si dělá co chce ona se přispůsobí vodě."
Anonymní- Anonymní
" Ale ne..já vím jak to provést..ale jak to urychlit...zatím jsem dokázal ustát asi 10 minut...a zajímá mě...jak by to šlo urychlit...protože někteří ovládají Kage Bunshin a co se naučí on se přenese na majitele...a něco v tom smyslu " řekl jsem a na chvíli se zastavil.
Anonymní- Anonymní
Vzbudila jsem se a pocítila příjemné teplo. Pohlédla jsem nad sebe a tam uviděla Akia a nad ním ještě Katashiho, jak oba spokojeně klimbají. He he zasmála jsem se, ale pak mě to přešlo, protože jsem ještě nikdy necítila takový zápach. To je hrůza, opravdu to jsem Katashimu nadosmrti dlužná. zacpala jsem si nos. Tak takhle ne, vysmekla jsem se z Akiova sevření a potichlu přešla kousek dál. Na vodě jsem uviděla Takiho a Danteho. Nechtěla jsem aby mě tahle viděli a už vůbec ne Taki, měla bych peklo. Rychle jsem to vzala oklikou pryč a namířila si to k rekreační oblasti. (Přesun)
Shinobi
"Tak v to ti nepomůžu, i když znám jeden způsob tak mě to učila moje matka....Tanec. Za 10 minut zvládneš chodit běhat skákat na vlnách asi celej den."
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem se k nim přiloudal, zastavil jsem se až když mi došlo, že jdu po vodě. Zývl jsem si a motýl na mém rameni malinko popolétl. Pak se mi ale opět usadil na rameno.
Zdravím, jak se dnes máte?
A co to tu vlastně děláte?
Zeptal jsem se a zvědavě jsem naklonil hlavu na stranu.
Zdravím, jak se dnes máte?
A co to tu vlastně děláte?
Zeptal jsem se a zvědavě jsem naklonil hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
" Hmm...možná kdybych šel do horkých pramenů..a nechtěl spadnout do horké vody...tak by mi to šlo líp....a nebo pocit smrti...kdybych se bál že se mi něco stane..tak by mi to možná šlo... " řekl jsem zamyšleně a zase jsem začal po vodě chodit tam a zpátky.Exe jsem vlastně ani nevnímal jelikož jsem byl ztracen v mých myšlenkách.
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Tréninkové oblasti
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: