Alianční Velitelství
+2
Raidon
Ayame Takahashi
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 5 z 12
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Alianční Velitelství
First topic message reminder :
Velitelství pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Velitelství ozbrojených sil Aliance. Zde probíhá plánování strategií, schvalování nových nařízení, a zároveň je zde prostor pro alianční armádu.
Velitelství pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Velitelství ozbrojených sil Aliance. Zde probíhá plánování strategií, schvalování nových nařízení, a zároveň je zde prostor pro alianční armádu.
Anonymní- Anonymní
Re: Alianční Velitelství
Vstal jsem a mírně se uklonil.
Děkuji vám, Tsukikage-sama.
Obrátil jsem se a zamířil ke dveřím. Měl jsem takovou radost, že jsem měl co dělat, abych neskákal. Pak za mnou zapadli dveře a mě došlo, že můžu do knihovny aliance. Po tváři se mi rozlil široký úsměv, ale rozhodl jsem se nejdřív zamířit do Tsuki.
Času dost.
(přesun)
Děkuji vám, Tsukikage-sama.
Obrátil jsem se a zamířil ke dveřím. Měl jsem takovou radost, že jsem měl co dělat, abych neskákal. Pak za mnou zapadli dveře a mě došlo, že můžu do knihovny aliance. Po tváři se mi rozlil široký úsměv, ale rozhodl jsem se nejdřív zamířit do Tsuki.
Času dost.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Zamála jsem se nad jeho nadšeným výrazem, kývla jsem hlavou ve znamení rozloučení.
Pohladila jsem Kinjiki ležící na stole a začala jsem si pobrukovat nějakou melodii.
Pohladila jsem Kinjiki ležící na stole a začala jsem si pobrukovat nějakou melodii.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Došel jsem ke kanceláři Tsukikage a zaklepal jsem na dveře přitom jsem si všiml toho lva. Pomyslým si. *To je ale hezkej lvíček, ale nerad bych ho naštval.* Ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
Taiyo začal vrčet, sotva se Dante přiblížil.
,,Dále.'' Zvolala jsem, sotva se dotkl dveří.
,,Dále.'' Zvolala jsem, sotva se dotkl dveří.
Shinobi
Vešel jsem do místnosti všiml jsem si tygřice na gauči další kočky na stole a pak jse si uvědomil že jsem si nevšímal Tsukikage rychle jsem pozdravil a řekl jí svoji prozbu. "Dobrý den tsukikage-sama, měl bych prozbu."
Anonymní- Anonymní
,,Dobrý den.'' Zvedla jsem oči od papírů a podívala se na nově příchozího. Pohodlně jsem se opřela. ,,Povídejte.'' Vyzvala jsem ho s úsměvem.
Shinobi
Přeměřila jsem si ho pohledem. Nemůže mít více než 15. Ozvalo se mi v hlavě. Ušklíbla jsem se a nepatrně jsem kývla hlavou.
,,Řekni mi něco o sobě...jméno, věk, odkud pocházíš...''
,,Řekni mi něco o sobě...jméno, věk, odkud pocházíš...''
Shinobi
"Jmenuji se Dante Enjeru, mám 14 let, pocházím z kočovného kmene Enjeru jsem jediný přeživší člen."
Anonymní- Anonymní
,,Schopnosti?'' Naklonila jsem hlavu na stranu a probodla ho pronikavým pohledem svých kočičích očí.
Shinobi
"Zmutovaná ruka,..." Ukázal jsem jí pravou ruku kterou jsem měl jinak schovanou v rukávu, "Doojutsu Naitotorai" na chvíly jsem zavřel oči zašeptal jsem "Naitotorai" a utevřel jsem je a moje oči vypadaly takhle
"Vidím s nimi abnormálně dobře ve tmě, ale špatně na světle, od to to jméno Naitotorai to znamená Noční lovec. A ještě základní techniky."
"Vidím s nimi abnormálně dobře ve tmě, ale špatně na světle, od to to jméno Naitotorai to znamená Noční lovec. A ještě základní techniky."
Naposledy upravil Dante Enjeru dne Tue 4 Oct - 4:55, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem jedno obočí a zorničky se mi zůžily do tenké čárky. ,,Zajímavé.'' Usmála jsem se. ,,Dobře.'' Vzala jsem jednu složku, podobnou, kterou jsem včera vypsala Exovi. Napsala jsem jméno, věk a několik dalších podrobností. Pak jsem ji podala Dantemu, aby se podepsal.
Shinobi
Podepsal jsem bezeslov papír a podal ho spátky Tsukikage. "Jo a málem bych zapoměl ještě mám meč Zaremu." Sundal jsem si ze zad meč přibližně stejně velký jako já a ukázal ho Tsukikage.
Anonymní- Anonymní
,,A ten umí co...smím-li se zeptat.'' Vzala jsem si zpět složku, uložila ji a se zájmem jsem si prohlížela meč.
Shinobi
"Prakticky nic jen když do něj vložim čakru přes zmutovanou ruku, tak jediným úderem zničím i zbraně napuštěné čakrou. A taky to že díky jeho velikosti se ke mě jen tak nepřiblíži."
Anonymní- Anonymní
,,Dobře...'' Usmála jsem se a ze stolu jsem vyndala čelenku vesnice. Podala jsem mu ji společně s klíčemi od bytu v Tsuki.
Shinobi
Přišli jsme na velitelství a já se neuvěřeně rozhlédl.Byla tady velká budova kterou strážilo několik ANBU.V ní zřejmě byly kanceláře Kagů Aliance.Přišel jsem před hlavní dveře a pozdravil jsem strážné.Chvíli jsem je přesvědčoval aby mne pustili což se nakonec stalo.Procházel jsem kolem dveří a hledal Hokageho kancelář.Po chvíli jsem jí našel , seskočil z Akia a zaklepal.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"Děkuji." Vzal jsem si čelenku oddělal jen kovovou část přidělal jsem si ji na pásek a šátek jsem podal zpět Tsukikage. "Takle se mi to bude nosit líp." Pousmál jsem se vzal si klíče. "Na schledanou." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Čekal jsem tam dost dlouho a docházelo mi , že Itachi-sama buď spí , nebo je někde pryč a dlouho se nevrátí.Přešel jsem ke kanceláři vedle Hokageho a na tabulce bylo napsáno: "Tsukikage".Opatrně jsem zaklepal na dveře.* Cítím se trochu trapně , žádat cizího Kage o smlouvu se zvířaty. * pomyslel jsem si a pro sebe jsem zavrtěl hlavou.
Shinobi
Dlouhou dobu jsem čekal na odpověď , avšak ani Tsukikage se neozývala.* Zbytečný...jsem tu zbytečně...vrátím se zítra...snad už tu někdo bude * pomyslel jsem si otráveně , sedl na Akia a vyrazili jsme na cvičiště.
Přesun.
Přesun.
Shinobi
Postavila jsem se a protáhla...nějak se mi podařilo usnout. Byla jsem prostě příliš přepracovaná.
Někdo klepal. Pronesla Shi lhostejně.
A nemohla jsi mě vzbudit, že ne?! Probodla jsem ji pohledem.
Ještě mi nadávej, že jsem tě nechala spát.
Povzdechla jsem si. Rozhodla jsem se, že se porozhlédnu kolem, moc jsem to tady ještě nezkoumala. Poskládala jsem pečetě a rozpadla se v lístkách Irisu. (přesun)
Někdo klepal. Pronesla Shi lhostejně.
A nemohla jsi mě vzbudit, že ne?! Probodla jsem ji pohledem.
Ještě mi nadávej, že jsem tě nechala spát.
Povzdechla jsem si. Rozhodla jsem se, že se porozhlédnu kolem, moc jsem to tady ještě nezkoumala. Poskládala jsem pečetě a rozpadla se v lístkách Irisu. (přesun)
Shinobi
Došli jsme před kancelář. Taiyo mě přivítal láskyplným zapředením, které se změnilo v nebezpečné vrčení, jakmile uviděl ostatní. Pohladila jsem ho po hlavě a utišila jsem ho tichým ,ššš'. Pak jsem otevřela dveře, pozvala dovnitř ty, co šli za mnou a posadila jsem se do křesla za stůl.
Shinobi
Došel jsem za Tsukikage a nejistě jsem zůstal stát opodál dveří. Podíval jsem se na ní.
Ehm, takže, co teď?
Motýl mi přeletěl z jednoho ramena na druhé.
Ehm, takže, co teď?
Motýl mi přeletěl z jednoho ramena na druhé.
Anonymní- Anonymní
Ke kanceláři jsem došel až ráno , protože jsme po cestě někde usnuli.* Už se těším až ty Chuninské budou za námi....alespoň budu moct normálně trénovat.... * pomyslel jsem si a povzdechl jsem.Pak jsem si všiml té tygřice.Před dveřmi jsem seskočil z Akia a vešel jsem dovnitř kanceláře.
Shinobi
Já jsem došel tak mozdě z důvodu vysílení po včerejšku vešel jsem hned po katashim.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Budova velitelství
» Velitelství - kanceláře vůdců
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
» Velitelství ANBU
» Budova velitelství
» Velitelství - kanceláře vůdců
» Velitelství Suna-Kiri-Iwa
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 5 z 12
Povolení tohoto fóra: