Alianční Velitelství
+2
Raidon
Ayame Takahashi
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 11 z 12
Strana 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Alianční Velitelství
First topic message reminder :
Velitelství pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Velitelství ozbrojených sil Aliance. Zde probíhá plánování strategií, schvalování nových nařízení, a zároveň je zde prostor pro alianční armádu.
Velitelství pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Velitelství ozbrojených sil Aliance. Zde probíhá plánování strategií, schvalování nových nařízení, a zároveň je zde prostor pro alianční armádu.
Anonymní- Anonymní
Re: Alianční Velitelství
Oddechl jsem si. Vidina doživotního mytí nádobí v Ichiraku rámen se rozplynula. Chytil jsem váček a udělal malou úklonu hlavou.
Arigato gozaimas Tsukikage-sama.
Pak jsem se otočil na tygřici.
Takže? naklonil jsem hlavu na stranu a doufal v kladnou odpověď.
Arigato gozaimas Tsukikage-sama.
Pak jsem se otočil na tygřici.
Takže? naklonil jsem hlavu na stranu a doufal v kladnou odpověď.
Anonymní- Anonymní
Shi se pomalu zvedla a s povzdechem zamířila ke dveřím.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Poskočil jsem si a vydal se za ní. Kývl jsem Tsukikage na pozdrav a otevřel Shi dveře.
Haleluja!
Haleluja!
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem jim na rozloučenou.
Shi mezitím vyšla ven a následně pryč. (přesun)
Shi mezitím vyšla ven a následně pryč. (přesun)
Shinobi
Vzhlédla jsem od papírů. Pochybovala jsem, že by byli zpátky a ještě víc, že by klepali. V Shiině případě by vlítla dovnitř jako neřízená střela a svalila se na gauč.
Zakroutila jsem hlavou a vyhnala jsem z hlavy zbytečné myšlenky.
Slyšela jsem, jak Taiyo venku vrčí na nově příchozího. Vždycky vrčel, jakmile se někdo objevil jenom za ohybem chodby. Ostatně...ostatní mají ANBU, já mám lva.
,,Dále.'' Zavolala jsem a nějak přerovnala hromady papírů na stole, abych vůbec byla vidět.
Zakroutila jsem hlavou a vyhnala jsem z hlavy zbytečné myšlenky.
Slyšela jsem, jak Taiyo venku vrčí na nově příchozího. Vždycky vrčel, jakmile se někdo objevil jenom za ohybem chodby. Ostatně...ostatní mají ANBU, já mám lva.
,,Dále.'' Zavolala jsem a nějak přerovnala hromady papírů na stole, abych vůbec byla vidět.
Shinobi
Takasimo vstupil pozeral sa na tú krasku a hovorí:"Dobrý deň Tsukikage prave som sa stal Geninom a chcel by som vás poprosiť či by ste my nepridali neakeho Senseia"(čaká na odpoved)
Anonymní- Anonymní
Mile jsem se usmála a pak jsem vytáhla nějakou složku. ,,Ano, mám tě tady...Takasimo, že?''
Přejela jsem si ho pohledem od hlavy až k patě a srovnávala ho s tím, co bylo napsané ve složce.
,,Dobře...'' Odložila jsem složku, sepjala jsem ruce před sebou a lokty se opřela o stůl, pohledem stále upřeným na něj.
V hlavě jsem si přemítala, kdo by přicházel v úvahu.
Nawaki má práce plno, ostatní taky... Povzdechla jsem si.
,,No, jak to tak vypadá, nikdo není volný. To znamená, že tvým senseiem se stanu já. Alespoň dokud se někdo neuvolní.'' Zvedla jsem jeden koutek úst nahoru.
Přejela jsem si ho pohledem od hlavy až k patě a srovnávala ho s tím, co bylo napsané ve složce.
,,Dobře...'' Odložila jsem složku, sepjala jsem ruce před sebou a lokty se opřela o stůl, pohledem stále upřeným na něj.
V hlavě jsem si přemítala, kdo by přicházel v úvahu.
Nawaki má práce plno, ostatní taky... Povzdechla jsem si.
,,No, jak to tak vypadá, nikdo není volný. To znamená, že tvým senseiem se stanu já. Alespoň dokud se někdo neuvolní.'' Zvedla jsem jeden koutek úst nahoru.
Shinobi
Takasimo se pousmal a v hloubi duše se raduje že jeho senseiem bude niekdo tak krasny a ktomu nebezbečne silný a hovorí:"Aký je váš rozkaz Tsukikage"
Anonymní- Anonymní
,,Dneska už žádné rozkazy nedávám, jsem taky jenom člověk.''
Který má právě teď starostí vím než dost... To jsem ale nahlas neřekla.
Prohrábla jsem si vlasy.
,,Dneska jdi domů a odpočiň si. Už je docela pozdě. Zítra bude čas na trénink.''
Unaveně jsem se pousmála. Už to na mě taky nějak dolehlo.
Kolem Takasima se protáhl leopard tak těsně, že se mu otřel o nohu a zamířil si to rovnou ke mě.
Který má právě teď starostí vím než dost... To jsem ale nahlas neřekla.
Prohrábla jsem si vlasy.
,,Dneska jdi domů a odpočiň si. Už je docela pozdě. Zítra bude čas na trénink.''
Unaveně jsem se pousmála. Už to na mě taky nějak dolehlo.
Kolem Takasima se protáhl leopard tak těsně, že se mu otřel o nohu a zamířil si to rovnou ke mě.
Shinobi
Takasimo ihned zareagoval nevedel co ma urobyt tak hodil po leopardovi svoju botu
Anonymní- Anonymní
Leopard se belkurychle otočil, chytil botu do tlamy a hned na to ji ,vyplivl' do rohu. Znechuceně si odfrkl a mrsknul ocasem.
Já jsem se rozesmála. Pořád víc jako Shi.
Natáhla jsem k němu ruku a Tenshi se mi vrhnul do náručí.
,,Omlouvám se, jestli tě vylekal, ale takhle to tady chodí.''
Naklonila jsem hlavu na stranu, takže mi ofina sklouzla napravo a odhalila jiskřící modré oči s kočičími zornicemi.
Já jsem se rozesmála. Pořád víc jako Shi.
Natáhla jsem k němu ruku a Tenshi se mi vrhnul do náručí.
,,Omlouvám se, jestli tě vylekal, ale takhle to tady chodí.''
Naklonila jsem hlavu na stranu, takže mi ofina sklouzla napravo a odhalila jiskřící modré oči s kočičími zornicemi.
Shinobi
Takasimo sa pozera do jej oci a pritom misly len nato že už sa che učit nove techniky.
a vravi:"Hmm tej vašej čiči som sa zlakol,Mal by som už ist tak dufam že zajtra budeme cvičit"(skoro som sa počúral)
a vravi:"Hmm tej vašej čiči som sa zlakol,Mal by som už ist tak dufam že zajtra budeme cvičit"(skoro som sa počúral)
Anonymní- Anonymní
,,Rozhodně budeme cvičit.'' Očima se mi mihl záblesk škodolibé radosti, ale hned ho zase nahradila laskavost.
,,Dobře se vyspi, ať jsi zítra ráno čerstvý.''
Usmála jsem se a dál hladila vrnícího Tenshiho.
,,Dobře se vyspi, ať jsi zítra ráno čerstvý.''
Usmála jsem se a dál hladila vrnícího Tenshiho.
Shinobi
Takasimo odchadza na ubitovnu predtim nez odiesiel povedal"Dovi"
Anonymní- Anonymní
Seděla jsem v křesle s přivřeníma očima.V noci jsem nedokázala spát, takže teď přede mnou stál obří hrnek plný horké kávy, jejíž vůně a chuť mi otupila smysly a zahnala únavu.
,,Dále.'' Zalétla jsem pohledem ke dveřím.
,,Dále.'' Zalétla jsem pohledem ke dveřím.
Shinobi
vsutpil a hovorí:"Dobrý Deň Tsukikage prišiel som sem trénovať"
Anonymní- Anonymní
,,Hmm...dobře.'' Zhluboka jsem se nadechla a vstala. ,,Tak půjdeme na cvičiště a já si tě trochu vyzkouším.'' Usmála jsem se, vzala jsem se plášť a vyšla jsem ven před kancelář, následována Tenshim.
Pohladila jsem lva věrně hlídajícího před dveřmi. ,,Nechám ti donést něco na zub.'' Tiše jsem k němu promluvila a Taiyo tiše zavrčel.
,,Tak jdeme.'' Kývla jsem na Takasima a šla na cvičiště. (přesun)
Pohladila jsem lva věrně hlídajícího před dveřmi. ,,Nechám ti donést něco na zub.'' Tiše jsem k němu promluvila a Taiyo tiše zavrčel.
,,Tak jdeme.'' Kývla jsem na Takasima a šla na cvičiště. (přesun)
Shinobi
Jednotka z Tsukigakure
Leopradi tradičně pochodovali po chodbě před kanceláří Tsukikage. Bylo jedno, že tu nebyla.
Co potřebuješ chlapče?
Zastavil se jeden u právě příchozího Takasima.
Leopradi tradičně pochodovali po chodbě před kanceláří Tsukikage. Bylo jedno, že tu nebyla.
Co potřebuješ chlapče?
Zastavil se jeden u právě příchozího Takasima.
Shinobi
Jednotka z Tsukigakure
Tsukikage-hime tu není. Ale když mi řekneš, co potřebuješ, později jí to vyřídím.
Mluvil klidně, ačkoliv doopravdy netušil, kdy se kvůli jejímu zdravotnímu stavu vrátí do práce.
Tsukikage-hime tu není. Ale když mi řekneš, co potřebuješ, později jí to vyřídím.
Mluvil klidně, ačkoliv doopravdy netušil, kdy se kvůli jejímu zdravotnímu stavu vrátí do práce.
Shinobi
"Tsukikage je môj sensei a povedala mi že ked sa naučim techniky Katon:Housenka no Jutsu a Katon Gouakakyyu no Jutsu že sa mam zaňou zastaviť."kde je ?"spital sa Leoparda
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Budova velitelství
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Kancelář velitelství spojeneckých sil
» Velitelství - kanceláře vůdců
» Anbu velitelství
» Velitelství ANBU
» Kancelář velitelství spojeneckých sil
» Velitelství - kanceláře vůdců
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 11 z 12
Povolení tohoto fóra: