Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 34 z 40
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Je mi líto, že jsem ti nepomohl," smutně jsem se pousmál.
"Samozřejmě v našem hotelu, tady máš mapu.."hledal jsem chvíli ve stole a podal mu turistickou mapu Konohy.
"Samozřejmě v našem hotelu, tady máš mapu.."hledal jsem chvíli ve stole a podal mu turistickou mapu Konohy.
Anonymní- Anonymní
Dekuji Hokage-Sama To nic Bylo to nevyhnutelne Ale konecne Nemam zadne Falesne nadeje. Dekuji za Mapu A doufam ze se vasi vesnici bude darit tak jako Kdyz na Jare kvetoustromy a kvetiny. Poklonil jsem se a pomalu Odchazel ke dverim.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Bylo mi to zvláštní, ale radši jsem se na nic neptal, abych náhodou neranil jeho city.
"Hodně štěstí i tobě, " povzbudivě jsem na něj zamrkal. "Ať tvé srdce nalezne, co hledá."
"Hodně štěstí i tobě, " povzbudivě jsem na něj zamrkal. "Ať tvé srdce nalezne, co hledá."
Anonymní- Anonymní
Dekuji Ja budu v poradku nemejte starost ale dekuji za vas zajem. (Presun)
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Klan: Washi_Sennin
Když vyšel tak jsem přišel ke dveřím a zaklepal. "Zajímalo by mě co je se Shewem."
Anonymní- Anonymní
Přichází ke kanceláři Hokageho a má ruce v kapsách a když dojde ke dveřím tak zaklepe. Snad mě přidělí do nějakého týmu pomyslí si
Anonymní- Anonymní
Prohlédla jsem si toho člověka, který zaklepal. Byl to ten kluk, co nám s Tascherem pomohl do nemocnice. Aniž bych se hnula z mého tradičního místa -tj. zeď vedle dveří do kanceláře, kývla jsem na něj.
Začíná se nám tu tvořit řada, co? prohodila jsem, ale nijak mě to netížilo. Konec konců, já už byla teď na řadě.
Začíná se nám tu tvořit řada, co? prohodila jsem, ale nijak mě to netížilo. Konec konců, já už byla teď na řadě.
Anonymní- Anonymní
"Hm, to jo. Hele, jak se jmenuje ten kluk co jsem ho nesl i s tebou do nemocnice? A jak se mu vede?" Zeptal jsem a přitom jsem se opřel o zeď pohled však zůstal na roce.
Anonymní- Anonymní
Ten? To je Tascher. Myslím, že by se měl teď snad mít dobře, na mé tváři nebylo nic poznat, vduchu jsem ale přemýšlela, jestli už se Tascher dostal do kanceláře Kazekageho.
Anonymní- Anonymní
"He??Ten týpek teraz prišiel a hneď vstúpil a ja tu čakám už 2 dni" zamračil sa a ešte raz zaklopal
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
Podívala jsem se na toho kluka a zasmála se. Pamatovala jsem si dobu, kterou jsem strávila před kanceláří Kage. V době, kdy jsem s Narutem chodila po vesnicích jsem si vypěstovala zvyk opírat se o zeď vedle dveří.
No, tak to bych tě měla pustit před sebe, že?
No, tak to bych tě měla pustit před sebe, že?
Anonymní- Anonymní
"No myslím že krásnější zastupitelstvo ninjů má přednost." Usmál jsem se na Roku.
Anonymní- Anonymní
"Sakra na tohle nemám čas." Řekl jsem si spíš pro sebe, ale už jsem neměl usměvavý tón hlasu. Moje hadí oči s černým bělmem teď spíš už vzbuzovaly pocit úzkosti. Vešel jsem do kanceláře a okamžitě jsem řekl. "Shew není ve vesnici! Někam nejspíš utekl, nebo ho někdo unesl! Co budeme dělat?" Dveře jsem za sebou sice hned zavřel, ale to co jsem říkal muselo být slyšet i na chodbě/čekárně.
Anonymní- Anonymní
"Ach nie nemusíš ma púšťať..."zasmial sa "keď som tu strávil 2 dni tak tu chvíľku ešte vydržím" nadýchol sa a opäť si sadol na lavičku
Shinobi
Je totálně mimo a nevnímá okolí je jako kdyby zabraný do svých myšlenek ale přitom na nic nemyslí.
Anonymní- Anonymní
Pohodárskym krokom som sem prišiel a oprel sa o stenu. Zaklonil som hlavu a pozrel do stropu. Pritom som jednou rukou zaklopal na dvere, dosť hlasno, aby to bolo na prvýkrát počuť. A čakal som, že ma Hokage zavolá dnu.
Anonymní- Anonymní
Môj klon prišiel videl že je to tu narvanné tak sa len oprel o stenu a nič nepovedal.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
Videl som ako sa to tu naplnilo tak som vstal a postavil sa za tu kunoichi aby som bol už na rade lebo som nemienil čakať už dlhšie....
Shinobi
Kinomaru šel po chodbě a viděl tam Aishiho i když byl Kinomaru větší a strašidelný skočil na Aishiho a hned ho začal olizovat.
Anonymní- Anonymní
Furt stojí tam kde je když si povzdechne Kde je sakra ten Hokage
Anonymní- Anonymní
"Ach môžem to..." povedal skôr pre seba a odišiel preč
(presun)
(presun)
Shinobi
(Sry já viděl post jen,že jsi na chodbě)
Kinomaru teda vlezl tajně do kanceláře a skočil na Aishiho.Začal ho olizovat.
Kinomaru teda vlezl tajně do kanceláře a skočil na Aishiho.Začal ho olizovat.
Anonymní- Anonymní
"Moment." Vzal jsem kinomara na ruky a vystřelil jsem do dveří. "Shewe polez okamžitě do kanceláře!" Zařval jsem na něj. I když jsem si nebyl jistý jestli je to on.
Anonymní- Anonymní
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 34 z 40
Povolení tohoto fóra: