Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 4 z 40
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Klidně, udělám klona, ten mi pomůže." přikývl jsem.
"Jen se o něj postarejte, ať má co dělat, mladí potřebujou tvrdou ruku."
"Jen se o něj postarejte, ať má co dělat, mladí potřebujou tvrdou ruku."
Anonymní- Anonymní
Heh...tak to je trochu smůla. Kde byla tvrdá ruka při mé výchově? Zašklebila jsem se.
,,Jestli chcete, můžu vám tady na pomoc někoho nechat. Nezaručím, že za vás udělají papíry, ale jinak jsou schopní.''
,,Jestli chcete, můžu vám tady na pomoc někoho nechat. Nezaručím, že za vás udělají papíry, ale jinak jsou schopní.''
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Ne to je v pořádku, já to nějak přežiju, tohle je nic v porovnání s tím, co jsem zažil."
Anonymní- Anonymní
,,Vaše volba. Ale nerada bych vás pak navštěvovala v nemocnici, protože jste zkolaboval.'' Zvedla jsem koutek úst v úsměvu a zamířila jsem ke dveřím, které jsem otevřela. Pokynula jsem Naokimu a naposledy se na Itachiho usmála, než jsem vyšla na chodbu.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Další prosím." nebojte se, mě se nic nestane. potutelně jsem se ušklíbl.
Anonymní- Anonymní
Uklonil som sa Hokagemu"pekná zem" otočil som sa vyšiel som za Tsukikage ako som bol pri nej cítil som sa dobre.
Anonymní- Anonymní
Líně jsem zívl.
Tímhle tempem tu zůstanu přes celé chuuninské zkoušky, ale času je naštěstí dost.
Tímhle tempem tu zůstanu přes celé chuuninské zkoušky, ale času je naštěstí dost.
Anonymní- Anonymní
klon vešel dovnitř a mírně se uklonil
"Zdravím Hokage, přišla jsem vám oznámit že co se týče zdravotnické služby vše je pod kontrolou a nechala jsem své jednotky a studenty stáhnout zpět do vesnice. POtřebujete ještě ode mě něco nebo se můžu také vrátit? Ve své vesnici jsem dlouho nebyla sotva jsme pomohli Kumo okamžitě byl útok na Vás." mile se usmála
"Zdravím Hokage, přišla jsem vám oznámit že co se týče zdravotnické služby vše je pod kontrolou a nechala jsem své jednotky a studenty stáhnout zpět do vesnice. POtřebujete ještě ode mě něco nebo se můžu také vrátit? Ve své vesnici jsem dlouho nebyla sotva jsme pomohli Kumo okamžitě byl útok na Vás." mile se usmála
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke kanceláři všiml jsem si řady a vzdychl jsem si Ach to bude na dlouho. Posadil jsem se k nejbliší posadil jsem se mírně v uskalí ale tak, abych na všechny viděl a oni mě nerušily pak jsem svitek s nápisem: Shunshin no jutsu a začal si ho čist.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, je to v pořádku." pousmál jsem se na Crystal.
"Děkuji, za veškerou pomoc."
"Děkuji, za veškerou pomoc."
Anonymní- Anonymní
"To je doba." Vzdech jsem si schoval jsem si svitek a podrážděně jsem se podíval na tu obrovskou řadu.
Anonymní- Anonymní
Urobil som klona, aby tu ostal a čakal za mňa. Zatiaľ som sa ja išiel poprechádzať.
Anonymní- Anonymní
Crystal
mírně se ukonila a klon se rozpadl
mírně se ukonila a klon se rozpadl
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Prišiel so spať a nechal som klona zmiznúť a sadol som si na jeho miesto.
Anonymní- Anonymní
"Další sakra." vytáhl jsem svitek s Kuchiyose a začal se ho učit.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som dnu a zatvoril som dvere (pokiaľ ich tu máš, ak nie tak nič no ). "Dobrý deň Hokage-sama" povedal som a uklonil som sa mu. "Potreboval by som si pohovoriť o službách ktoré poskytujem." Povedal som mu a len som pozeral na neho.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den, služby? Jaké služby poskytujete." zeptal jsem se vlídně a schoval svitek.
Anonymní- Anonymní
"Tak povedzme že sa zbavujem ľudí ktorí vadia mojim klientom" povedal som a zlovestne som sa pousmial.
Anonymní- Anonymní
"To by bylo skvělé, jedna by tu byla. Lizzy z Kirigakure." zamračil jsem se nad vzpomínkou na ni.
"Tady máš o ní pár informací." podal jsem mu kartu.
"Tady máš o ní pár informací." podal jsem mu kartu.
Anonymní- Anonymní
Zobral som si kartičku a prezrel som si ju. "Tak dobre. Bude to menší problém no nič čo by som nezvládol" povedal som a pozrel som sa znova na tú kartu.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, kolik za to chceš?" kartu jsem si vzal zpátky a schoval ji do žluté složky.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 4 z 40
Povolení tohoto fóra: