Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 40
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
Všiml jsem si toho kluka jak vešel dovnitř. Pak jsem se otočil zpátky na Itachiho. ,,Dobrá, provedu. Zatím." Otočil jsem se a vyšel pryč.(přesun)
Naposledy upravil Seito Senju dne Tue 20 Sep - 18:29, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(Ja nevesl mimo ty ... .trafil sem proc bych ho asi zdravil??? )
Anonymní- Anonymní
(oj sorry.. já jsem dneska nějaký mimo, už jsem to spravil..: D)
Anonymní- Anonymní
(Hele lidi, taky se čeká fronta xDD)
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"venku je fronta, takže prosím." ukázal jsem na dveře a rukou obkreslil pomyslný kruh.
"Další prosím, tenhle na konec řady."
"Další prosím, tenhle na konec řady."
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Irokeho, no nevypadal, že by chtěl zrovna moc dovnitř, takž jsem zaklepala na pootevřené dveře a pak nakoukla dovnitř se širokým úsměvem. ,,Tady je to jako u doktora.''
Shinobi
"To mi povídejte, takže se to pokusíme vyřešit rychleji, ano?" pokusil jsem se o úsměv, ale vypadalo to dost ztrápeně.
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem na Naokiho, aby šel za mnou dovnitř.
Došla jsem ke křeslu a posadila jsem se. Překřížila jsem nohu přes nohu a naklonila hlavu na stranu. ,,Asi by vám bodlo kafe.'' Stále jsem se usmívala. ,,Ale...Jsem tady vlastně jenom proto, abych vám přivedla pomocnou ruku.'' Podívala jsem se ke dveřím a čekala, až Naoki vstoupí.
Došla jsem ke křeslu a posadila jsem se. Překřížila jsem nohu přes nohu a naklonila hlavu na stranu. ,,Asi by vám bodlo kafe.'' Stále jsem se usmívala. ,,Ale...Jsem tady vlastně jenom proto, abych vám přivedla pomocnou ruku.'' Podívala jsem se ke dveřím a čekala, až Naoki vstoupí.
Shinobi
Nejak som bol zamyslený ani nevime nad čím skrátka obyčajné veci no medzi tým som si všimol že Tsukikage vošla do vnutra tak som vošiel aj ja.Uklonil som sa Hokágemu a postavil som sa vedla Tsukikage.
Anonymní- Anonymní
"Kafé, možná, spíš miska rámenu." vzpomněl jsem si na svůj první rámen tady, s Nagatem. Od té doby se toho tolik změnilo.
"Zdravím."
"Zdravím."
Anonymní- Anonymní
,,Hokage-dono, tohle je Naoki Jun. Napadlo mě, že byste ho mohl přiřadit k nějakému...opravnému týmu. A potom...třeba bude rychleji stát i Ichiraku Rámen.'' Pousmála jsem se.
Shinobi
"Dobrá, hm, spíš si myslím, že by měl trénovat na zkoušku chuuninu." pozorně jsem se na něj podíval.
Anonymní- Anonymní
Počuval som každé jedno slovo a musel som sa nad tým aj trocha pousmiať,takže skušky chuninov hmm zaujmavé neviem skoro o nic vonec nič ale mohla by to byť celkom sranda potom som pozrel na Hokageho"h-hai! nemyslím že by bolo zlé sa ich zučastniť ale neviem kolko mám času na tréning a ani som ešte nezistil svoj element"nad tým som sa torcha zamračil kedže budu skušky a ja ešte ani neviem svoj element.
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem jedno obočí a usmála jsem se. ,,Dobře. Jsem ráda, že jsme to vyřešili tak rychle.'' Postavila jsem se a kývla jsem hlavou, ve tváři nečitelný výraz.
Shinobi
Zmenil som pohlad zo smiacieho na taký smutný nevedl som o čo ide a bol som dosť zmetený mám pomocť Konohe no v zapetí sa priptaviť na nejake skušky ked ani nevime kdo by ma trénoval ani nič ale bez nejakych rečí som tam ostal len tak stáť.
Anonymní- Anonymní
"Tsukikage, vezměte si ho prosím na starost, já si vezmu vaši opravářskou práci. " poškrábal jsem se na bradě.
"Nebo mu přidělím někoho z nás."
"Nebo mu přidělím někoho z nás."
Anonymní- Anonymní
Odevzdaně jsem povzdechl a pořád opřený o zeď kousek ode dveří jsem občas kývl nově příchozí na pozdrav. Času jsem měl dost.
Anonymní- Anonymní
(ne až po mě chlapče )
stála jsem před kancelm už dost dlouhou dobu a přemýšlela o svém území, měla bych udělat kontrolu až tady skončím
stála jsem před kancelm už dost dlouhou dobu a přemýšlela o svém území, měla bych udělat kontrolu až tady skončím
Anonymní- Anonymní
,,Chcete si přibrat další práci k tomu, co máte na starost teď?'' Zvedla jsem obočí. Vypadal opravdu strhaně. ,,Nedělejte si starosti, já to zvládnu.'' Usmála jsem se. ,,Děkuji za váš čas.''
Shinobi
(ayame zdržuje ) vytvořila jsem ocelového klona a poručila mu aby počkal na Hokageho pravá já se vydala radši do své vesnice (přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 40
Povolení tohoto fóra: