Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 2 z 40
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
Ctení Hokage-sama týmto si vás dovoľujem požiadať o pomoc týka sa to oživenia Reiny vodkyni Akatsuki...
Kumogakure je v nebezpečenstve a myslím si že mám niečo čím by som mohol pomôcť...
"Istotne ste poznali bývalého Raikageho Everesta je pravda že sa stal zločincom ale je to silná zbran proti Reine (láska).
Mám tu jeho DNA a chcem vás požiadať o jeho oživenie ak to nepríjmete tak to pochopím, beriem na seba plnú zodpovednosť som za to zodpovední len ja ak by bolo niečo ako by som sa vám mohol odvdačiť za vašu prípadnú pomoc tak urobím pre vás čokoľvek!"
"Viem že je to príliš veľká pomoc ale týmto vám ponúkam svoju dušu"(život) pozrel som sa na Hokageho odhodlaným pohladom.
Kumogakure je v nebezpečenstve a myslím si že mám niečo čím by som mohol pomôcť...
"Istotne ste poznali bývalého Raikageho Everesta je pravda že sa stal zločincom ale je to silná zbran proti Reine (láska).
Mám tu jeho DNA a chcem vás požiadať o jeho oživenie ak to nepríjmete tak to pochopím, beriem na seba plnú zodpovednosť som za to zodpovední len ja ak by bolo niečo ako by som sa vám mohol odvdačiť za vašu prípadnú pomoc tak urobím pre vás čokoľvek!"
"Viem že je to príliš veľká pomoc ale týmto vám ponúkam svoju dušu"(život) pozrel som sa na Hokageho odhodlaným pohladom.
Anonymní- Anonymní
"Omlouvám se, ale s tímhle vám nepomůžu. Reina byla poražena jednou, bude poražena i podruhé. A o tomhle budu jednat jedině s Raikage osobně." nekompromisně jsem řekl.
Anonymní- Anonymní
Rozumiem Hokage-sama takže ja budem musieť ísť!
Ostáva mi už len posledné miesto kam ísť!
Aj tak vám dakujem aspon za vypočutie zbohom Hokage-sama povedal som a kráčal som preč.
(Presun)
Ostáva mi už len posledné miesto kam ísť!
Aj tak vám dakujem aspon za vypočutie zbohom Hokage-sama povedal som a kráčal som preč.
(Presun)
Anonymní- Anonymní
(Chyba) (presun)
Naposledy upravil Mounth dne Thu 15 Sep - 16:08, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Do kancelárie vletel Ryo cez okno s malím svitkom na nohe.
- Spoiler:
- "Zdravim vás Hokage-sama moje meno je Michio Isas shinobi s kumokagure.Touto cestou vám chcem oznámiť ako spojencovi Kumokagure že Raikage-sama bola zabitá a skoro celá Kumokagure bola zničená.Ako pomoc od Konohy by som požadoval nejakých stavebníkov aby sa Kumokagure dala čo najskor do provozu a nevyužila tetjo slabiny iné časti zeme.Ostatné rozhodnutie bude na zasadacej rade za vašu pomoc vám budem vdačný a hoci kedy vám vašu službu oplatíme prosím o čo najskoršiu odpoved.
S pozdravom Michio Isas"
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem si přečetl zprávu.
Pane Bože, tohle není dobré. Vytáhl jsem nový svitek a napsal na něj.
Pane Bože, tohle není dobré. Vytáhl jsem nový svitek a napsal na něj.
- Vzkaz:
- Hrozné,
Dobře, zasílám pomoc, pár nouzových zásob, tým mediků a tesaře.
Kyuudaime Hokage, Uchiha Itachi
Anonymní- Anonymní
Hokage-sama! do kanceláře přiběhla kunoichi.
Nastal útok, oto a Suna!
Nastal útok, oto a Suna!
Anonymní- Anonymní
"Opravdu? Tak rychle, do boje. Pošli zprávy do všech vesnic." vstal jsem a rychle odešel z kanceláře.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem stejně líným krokem ke kanceláři a rozhlížel se.
Všechno je v troskách... Ah, ta ironie... A oblaka jsou pořád tak klidná...
Trhl jsem hlavou, abych se vrátil do reality a zaklepal.
Brzy mi došlo, že v kanceláři nikdo není, nicméně, co se dalo dělat. Potřeboval jsem vědět, kdo je mým senseiem. Posadil jsem se na zem přede dveřmi, přivřel oči a čekal.
Všechno je v troskách... Ah, ta ironie... A oblaka jsou pořád tak klidná...
Trhl jsem hlavou, abych se vrátil do reality a zaklepal.
Brzy mi došlo, že v kanceláři nikdo není, nicméně, co se dalo dělat. Potřeboval jsem vědět, kdo je mým senseiem. Posadil jsem se na zem přede dveřmi, přivřel oči a čekal.
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokem jsem došel ke kanceláři a uviděl před ní nějakého kluka.
"Ahoj, můžu pomoci?" otevřel jsem kancelář a posadil se.
"Ahoj, můžu pomoci?" otevřel jsem kancelář a posadil se.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem a uviděl před dveřmi nějakého kluka. Chvíli jsem čekal, asi vstoupí dovnitř a když se nic nedělo, tak jsem zaklepal na dveře a vstoupil dovnitř. ,,Zdravím." Potom jsem za sebou dveře zavřel.
Anonymní- Anonymní
,,Výborně." Usmál jsem se a vytáhl přívěsek, na kterým se houpal modravý kámen.
Anonymní- Anonymní
"Výborně." pochválil jsem ho a vytáhl jeden zvláštní svitek.
"Tvůj bratr, před tím, než se z něj stalo to, co se stalo, něco zanechal. Zanechal své dědictví, Mokuton. Mokuton, může získat jedině Senju, ale jeho syn není k dispozici. Jakmile zemře, kekkei genkai se zapečetí do svitku a jedině já, můžu schopnost někomu předat."
"Tvůj bratr, před tím, než se z něj stalo to, co se stalo, něco zanechal. Zanechal své dědictví, Mokuton. Mokuton, může získat jedině Senju, ale jeho syn není k dispozici. Jakmile zemře, kekkei genkai se zapečetí do svitku a jedině já, můžu schopnost někomu předat."
Anonymní- Anonymní
,,Aha. No, drahý Tobiru jak ho znám, bude někde trénovat, ale pravda už jsem ho taky dlouho neviděl. Většinou se aspoň vrátil ukázat domů." Poškrábal jsem se na hlavě. V Konoze je jeden z mých bratrů. Zeptej se ho na to. Na všechny. Hned. Dobře, dobře. ,,Ehm, myslíte, že někdo v Konoze má další kámen. Popřípadě kde jsou zbývající? Chce to vědět."
Anonymní- Anonymní
"Pokud to nepříjme, přijmeš ty? Ne, nic o tom nevím." zakroutil jsem hlavou.
Anonymní- Anonymní
Hm, Mokuton? Tím pádem bych se mu pak i v boji vyrovnal. Podíval jsem se na něho. ,,Ano, asi bych ho přijal." Škoda, že o tom neví. Docela rád bych věděl, že aspoň ještě existují.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem se postavil a protáhl.
Složité...
Zůstal jsem čekat přede dveřmi.
Složité...
Zůstal jsem čekat přede dveřmi.
Anonymní- Anonymní
"Dobře, ale musíme se snažit ho zachránit. Vděčím mu za život." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
,,Dobrá, dobrá uvidíme." Taky jsem se trochu pousmál. ,,A teď je něco na práci ještě mimo vesnici? Pokud ne, tak mi ten kámen nedá pokoj, dokud si neověří, že ostatní existují." Jo, jednoho cítím blízko, ale mám strach o zbývající.
Anonymní- Anonymní
Došli jsme před kancelář. Už tam stál nějaký kluk, takže jsem se opřela o stěnu a rozhodla se počkat.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Ano něco by bylo, zajdi do kiri a uvědom je o situaci, která nastala. Hitomi atd, pak tě prosím, zajdi do Suny a udělej to samé. Pak, se Kazekageho zeptáš na CHuuninské zkoušky, dle předchozí dohody, má být třetí část v Poušti."
Anonymní- Anonymní
Došli sme pred kanceláriu bolo to tam pekní chvílu som sa obzeral no zistil som že Tsukikakge sa zastavila tak som ostal pri nej stáť a netušiacky čakal čo bude dalej.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do budovy a na chodbe somm si všimol ako stojí Tsukikage. "Dobrý deň Tsuikage-sama" zaklopal som a vošiel dnu "Dobrý deň Hokage-sama, potreboval by som sa z vami o niečomporozprávať "
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 2 z 40
Povolení tohoto fóra: