Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 22 z 40
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
Všiml jsem si toho klona, jak na mě běžel. Odhrnul jsem si čelenku, abych uvolnil sharingan. Poskládal jsem pečetě. ,,Chidori." Rozeběhl jsem se na něho a mířil přímo na oblast srdce.
Anonymní- Anonymní
"Co..Co.." chytil jsem se za břicho a padl na kolena.
Uvnitř mě, se objevilo oko. Oko jehož barva byla hrozivá.
Co to má sakra znamenat?!?! Rozzuřil se Sanbi.
Jeho čakra začala pronikat ven. Z břicha na kterém byla pečeť se linula ven modrá démonní čakra. Rozzářili se mi oči, doširoka jsem rozevřel ústa a zavřískal. Cítil jsem každou buňku v těle, která vřískala bolestí.
Uvnitř mě, se objevilo oko. Oko jehož barva byla hrozivá.
Co to má sakra znamenat?!?! Rozzuřil se Sanbi.
Jeho čakra začala pronikat ven. Z břicha na kterém byla pečeť se linula ven modrá démonní čakra. Rozzářili se mi oči, doširoka jsem rozevřel ústa a zavřískal. Cítil jsem každou buňku v těle, která vřískala bolestí.
Anonymní- Anonymní
Otočil jsem se na hokageho.Hokage-sama! Klekl jsem si k němu.Co vám je? díval jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Seito udělal díru do klona.
Já jsem se soustředil ještě víc. Doufal jsem, že Sanbiho čakra Hokageho roztrhá. Sanbi měl v tuto chvíli pronikat ven. Udělal jsem pečeť na jedné ruce.
"Tak pojď ven!"
Já jsem se soustředil ještě víc. Doufal jsem, že Sanbiho čakra Hokageho roztrhá. Sanbi měl v tuto chvíli pronikat ven. Udělal jsem pečeť na jedné ruce.
"Tak pojď ven!"
Anonymní- Anonymní
Vytrhl jsem ruku ven a klona odhodil pryč. Podíval jsem se do okna a uviděl Itachiho. Sanbi!? Pak jsem se podíval na toho týpka. Poskládal jsem pečetě. ,,Suiton: Suidan." Kolem něj se objevily vodní střely a letěly na něho.
Anonymní- Anonymní
Pečeť se rozevřela. Obrovské světlo pronikalo z břicha.
Musím něco udělat, než mě to zabije! Snažil jsem se soustředit a oddělit svou čakru od Sanbiho.
Su..Susanoo! Okolo mě se začala objevovat rudá čakra.
Najednou Sanbi se oddělil od mého těla a zuřivý stál před kanceláří.
Musím něco udělat, než mě to zabije! Snažil jsem se soustředit a oddělit svou čakru od Sanbiho.
Su..Susanoo! Okolo mě se začala objevovat rudá čakra.
Najednou Sanbi se oddělil od mého těla a zuřivý stál před kanceláří.
Anonymní- Anonymní
Udělal jsem pečeť a z mých úst vylezl velký kamenný golem. Pohltil vodní techniku a rozpadl se. Utřel jsem si pot z čela a vznesl se k Seitovi.
"Tak, teď máte dost starostí.."
"Tak, teď máte dost starostí.."
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si,že se vznesl k Seitovi.Já a kinomaru(pejsek) jsme hned začali útočit. Gatsuuga!
Anonymní- Anonymní
"Kengan no jutsu!!" Rozletěl jsem se proti němu a mířil pěstí.
Anonymní- Anonymní
"S..Seito.." plazil jsem se po zemi a pokoušel se vstát.
"Musíš něco udělat.."
"Musíš něco udělat.."
Anonymní- Anonymní
Dop*dele. Díval jsem se na Sanbiho a na Fukushiho. Tak jo, teď mi budeš muset pomoct. V hlavě se mi ozval smích kamene a dal mi hned tolik chakry, že to kolem mě modře zářilo. Poskládal jsem pečetě na Shunshin no jutsu a obejvil se u Fukushio a pěstí mu mířil na hlavu.
Anonymní- Anonymní
Najednou mohli cítit chlad a vlhkost, která se začal rozprostírat všude kolem. Temná čakra se zavlnila a jakoby na chvíli všechno utichlo."Kdo mě ruší z mého spánku?!!!" Zahřměl děsivý a hluboký hlas, který otřásl celou místností a v každém vyvolal pocit nesmírné úzkosti. Hned potom se ozvalo dlouhé zavrčení, po kterém na těle ostatních naskákala husí kůže. Všechno bylo tak chladné a temné jako ty nejhlubší a nejchladnější oceány světa.
bijuu- Počet príspevkov : 183
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Když jsem trefil ty dva, udeřil mě Seito.
letěl jsem vzduchem a narazil do Země.
"Sanbi tak dělej!" začal jsem se sbírat ze Země.
letěl jsem vzduchem a narazil do Země.
"Sanbi tak dělej!" začal jsem se sbírat ze Země.
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem.Hokage-sama musíte do nemocnice! řeknu mu.Tak jo jdeme na moje nejlepší jutsu. řeknu a Kinomaru se opět změní na mě.Soutourou! okamžitě jsme mířili na toho neznámého.
Anonymní- Anonymní
Jakmile narazil do země rychle jsem se objevil u něho a poskládal pečetě. V ruce mi už jiskřilo chidori a rukou mu mířil přímo do srdce.
Anonymní- Anonymní
Nemám dost sil..Nedokážu udělat ani Kage bunshin. Stál jsem v podivné pozici. Z úst mi kapala krev.
Anonymní- Anonymní
Rozšířili se mi oči a sledoval velkého psa a Chidori. Nestihl jsem se hnout a obě techniky do mě narazily.
Anonymní- Anonymní
Jakmile do něj narazila to jutsu mě docela hodně vyčerpalo takže jsem spadl na zem k hokagemu.
Anonymní- Anonymní
Znovu se ozvalo silné zahřmění a čakra začala proudit mnohem rychleji. Po okolí se sílou jeho čakry začal šířit nehorázný tlak jako by jste byli uvěznění v hlubinách moře a všechna ta tíha oceánu na vás tlačila a vy nemohli ani umřít a ani se osvobodit. Přivádělo to pocit zoufalství a bezbrannosti, který Sanbiho nesmírně těšil."Za mé probuzení budete pykat!! Všichnííííí!!!!!! Ááárghhhhrrrrrhhhh!!!!!" Poslední zařvání vyvolalo zvukovou vlnou ,kterýžto tlak okamžitě vysklil všechny okna a skleněné věci v okruhu 100 metrů a pronikl dál do vesnice, kterou proletěl, ale už nic víc nenapáchal. Jeho čakra byla čím dám tím silnější a proudila rychleji a rychleji. Pohlcovala všechno, co mohla a postupně se formovala do konečné podoby. Kousek po kousíčku, aby cítili veškerou bolest a strach, kterou Sanbiho síla přinášela."Zabiji vás všechnýýý!!!!!"
Naposledy upravil bijuu dne Fri 18 Nov - 13:17, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,Fajn jeden dole." Otočil jsem se na Shewa. ,,Pomož hokagemu. Já zkusím zdržet tamto." Ukázal jsem na Sanbiho a už jsem skladál pečetě a přibližoval se k němu. Mokuton: Daijurin no jutsu. Snažil jsem se mu obmotat nohy.
Anonymní- Anonymní
Hai. řeknu a začal jsem vstávat.Chytil jsem hokageho za ruku a dal jsi ji kolem krku.Hokage-sama půjdeme. podívám se na něj.
Anonymní- Anonymní
Sanbi, Seito a ten ninja...Já..musím něco udělat a vím, co to bude.. pomalu jsem se sunul ke skříňce s technikama. Vytáhl jeden svitek ve stříbrné barvě a u mě se objevili ANBU. Podepřeli mě.
"Pomožte mi. Odneste mě tam, na to místo.."
Viděli stříbrný svitek, vyměnili si významné pohledy a společně jsme zmizeli.
"Pomožte mi. Odneste mě tam, na to místo.."
Viděli stříbrný svitek, vyměnili si významné pohledy a společně jsme zmizeli.
Anonymní- Anonymní
"Muhahahaha.." pohl jsem hlavou směrem k Seitovi.
"Mám zázračné regenerační schopnosti, musíte použít jiné techniky." čakrou jsem obalil zničené orgány. Inyu Shometsu..
Vstal jsem a čekal až se doléčím. Samozřejmě to má i své limity, ale tohle ještě zvládnu. Naštěstí mám velkou zásobu čakry.
"Mám zázračné regenerační schopnosti, musíte použít jiné techniky." čakrou jsem obalil zničené orgány. Inyu Shometsu..
Vstal jsem a čekal až se doléčím. Samozřejmě to má i své limity, ale tohle ještě zvládnu. Naštěstí mám velkou zásobu čakry.
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem k Seitovi.Kso já jsem na pokraji chakry. řeknu potichu.Hodil jsem po tom cizím kunaie s vybuchujícím papírkem.
Anonymní- Anonymní
Sanbi prudce otočil hlavou a jeho rudě žhnoucí oči dopadli na Seita, který se ho pokoušel spoutat. Jeho pohled však nezavítal jen k němu, ale i k tomu chlapci, který se snažil odvést jeho věznitele, Itachiho.Árghhrrrr!!!" Jeden ocas vystartoval prudce, proti mokutonu a snadno ho při přímém střetu rozdrtil a mířil dál na seita. Druhý ocas vystřelil v tu stejnou chvíli, ale mířil přímo na Itachiho s tím hochem. Ten však ještě uskočil k Seitovi do jeho první rány a Itachi zmizel i s nějakým jouninem, takže druhý ocas teď mířil na toho neznámého.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 22 z 40
Povolení tohoto fóra: