Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 31 z 40
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Ani sám nevím, zdá se, že jsem dostal další šanci.." pousmál jsem se a šel zase k oknu.
Konoha opět vyrostla, Itachi, zachoval ses jako správný Hokage..Děkuji, doufám, že.. zvedl jsem ruku a dotkl se prázdného očního důlku, kde jsem dřív měl Shisuiho Sharingan.
Konoha opět vyrostla, Itachi, zachoval ses jako správný Hokage..Děkuji, doufám, že.. zvedl jsem ruku a dotkl se prázdného očního důlku, kde jsem dřív měl Shisuiho Sharingan.
Anonymní- Anonymní
"Něco po tobě potřebuju Assasin-san" promluvila líza "Chci se naučit techniky jako měl Rock Lee a mám na to !...Taijutsu mám na dot vysoké úrovni rychlost taky skoro ovládám Lotus ale potřebuju se naušit ještě pár technik...potřebuju se od někoho naučit hachimon a Ura Renge" udělala kočičí smutná očka
Anonymní- Anonymní
"Dobře, proč ne. Ale je to Kinjutsu...Musím tě varovat." přešel jsem ke skříňce, do které už nanosily kopie technik.
"Tady.."podal jsem ji Svitek Hachimonu a Ura renge. "Buď opatrná."
"Tady.."podal jsem ji Svitek Hachimonu a Ura renge. "Buď opatrná."
Anonymní- Anonymní
"Jsem Kočka já jsem vždy opatrná" upozornila ho a změnila se do lidské podoby aby si mohla vzít svitky.Já promluvila "Assasine chci se zeptat jestli budu mít nějaká tým nebo co ?"
Anonymní- Anonymní
"Jsi tým s Naomi, společně tvoříte nezapomenutelné Duo. Nyní, je tým dost komplikovaná záležitost. Až se trochu uklidní břehy tak něco dám dohromady.."
Anonymní- Anonymní
"Dobře tak my jdeme trénovat" řekla jsem a spolu s Lízou odešla ještě před odchodem jsem ale řekla "Nazdárek !"
Anonymní- Anonymní
"Nazdárek," řekl jsem stejně nadšeně jako ona.
V tom se objevil ANBU v kanceláři.
"Tady máme zprávy od Itachiho-sama, které sepisoval den po dni." podal mi velkou žlutou složku.
"Děkuji Ushi, podívám se na to," kývl jsem a posadil se. Otevřel velkou, žlutou složku a začal číst.
V tom se objevil ANBU v kanceláři.
"Tady máme zprávy od Itachiho-sama, které sepisoval den po dni." podal mi velkou žlutou složku.
"Děkuji Ushi, podívám se na to," kývl jsem a posadil se. Otevřel velkou, žlutou složku a začal číst.
Anonymní- Anonymní
Klon
Všiml si, že nikdo neklepe na dveře, tak k nim přešel a následně i zaklepal.
Všiml si, že nikdo neklepe na dveře, tak k nim přešel a následně i zaklepal.
Anonymní- Anonymní
"Vstupte," řekl jsem s nosem zabořeným do žluté složky. Některé ty informace se mi opravdu nelíbily.
Anonymní- Anonymní
Klon
Otevřel jsem dveře a vešel dovnitř. Dveře jsem hned na to zavřel a podíval se na Assasina. Byla to první možnost, kdy ho vidět tak z blízka po oživení. ,,Zdravím, vítej zpátky mezi živými, opět." Lehce jsem se usmál, ale hned se můj výraz změnil. ,,Mám nemilé zprávy. Shew Inuzuka opustil vesnici, takže je z něho asi nukenin. Je potřeba ho chytit, zná to příliš mnoho." Na chvíli jsem se zamyslel. ,,Já jsem se Shimonem v Kemono no sato. Jestli po nás něco potřebuješ, tak to hned po tom co udělá Shimon zkoušky splníme."
Otevřel jsem dveře a vešel dovnitř. Dveře jsem hned na to zavřel a podíval se na Assasina. Byla to první možnost, kdy ho vidět tak z blízka po oživení. ,,Zdravím, vítej zpátky mezi živými, opět." Lehce jsem se usmál, ale hned se můj výraz změnil. ,,Mám nemilé zprávy. Shew Inuzuka opustil vesnici, takže je z něho asi nukenin. Je potřeba ho chytit, zná to příliš mnoho." Na chvíli jsem se zamyslel. ,,Já jsem se Shimonem v Kemono no sato. Jestli po nás něco potřebuješ, tak to hned po tom co udělá Shimon zkoušky splníme."
Anonymní- Anonymní
"Děkuji,"pousmál jsem se a zvedl hlavu od složek.
"COŽE?!" řekl jsem naštvaně a bouchl do stolu. "Pokusím se ještě dnes ho dát do Bingo knihy a poslat několik lidí na jeho likvidaci."
"COŽE?!" řekl jsem naštvaně a bouchl do stolu. "Pokusím se ještě dnes ho dát do Bingo knihy a poslat několik lidí na jeho likvidaci."
Anonymní- Anonymní
Klon
Přikývl jsem hlavou a podíval se na něho. ,,A po nás něco potřebuješ? Vzali by jsme to při jednom a když ne, tak by jsme se měli vrátit během následujících dnů."
Přikývl jsem hlavou a podíval se na něho. ,,A po nás něco potřebuješ? Vzali by jsme to při jednom a když ne, tak by jsme se měli vrátit během následujících dnů."
Anonymní- Anonymní
"Vůbec nevíš, kde může být?" zamračil jsem se a podíval na žlutou složku, kterou jsem měl na stole.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem ke kanceláři Hokageho a byl tady vcelku klid.Na to že většinou je narváno.Přešel jsem ke dveřím a zaklepal.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Otočil jsem stránku ve složce a zbledl.
"V..vstupte.."
Jak je to sakra možné?!
"V..vstupte.."
Jak je to sakra možné?!
Anonymní- Anonymní
Klon
Zamyslel jsem se. ,,Hm, tak to netuším, kam by mohl mít namířeno."
Zamyslel jsem se. ,,Hm, tak to netuším, kam by mohl mít namířeno."
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem vkročil do kanceláře a uklonil jsem se." Hokage-sama...vracím se z mé mise...ale Raikageho jsem nezastihl..myslíte že by jste ho mohl poinformovat jinou cestou?? "
Shinobi
"Nevadí, pošlu stopovací tým, ať ho najdou..Teď už..prosím odejdi.."zachraplal jsem a byl pořád bledý.
"A..dávej na sebe pozor." pohlédl jsem ke dveřím.
"Katashi, nevadí, nevadí. Zůstaň tady, chci si s tebou o něčem pohovořit."
"A..dávej na sebe pozor." pohlédl jsem ke dveřím.
"Katashi, nevadí, nevadí. Zůstaň tady, chci si s tebou o něčem pohovořit."
Anonymní- Anonymní
" Hai...Hokage-sama...jo a tady jsou odpovědi zbytku Kagů... " řekl jsem a podal jsem mu svitek.
- Odpovědi:
- - Mizukage-sama : Přizpůsobí se
- Kazekage-sama : Termín má vybrat Hokage-sama
- Tsuchikage-sama : Kdykoliv
Shinobi
Klon
,,Dobrá, zatím. A promiň za tu vodu." Sotva to dořekl a hned se rozprskl.
,,Dobrá, zatím. A promiň za tu vodu." Sotva to dořekl a hned se rozprskl.
Anonymní- Anonymní
Otvoril som oči a už na chodbe nikto nebol postavil som sa a zaklopal na dvere v domnienke že už tam nikto nie je...
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
"Děkuji," otevřel jsem si rychle svitek a přečetl odpovědi Kagů.
"Aokawa Katashi, mám dost špatnou zprávu.. Itachi-sama zjistil něco dost závažného.."
"Aokawa Katashi, mám dost špatnou zprávu.. Itachi-sama zjistil něco dost závažného.."
Anonymní- Anonymní
Má tvář ve chvíli zvážněla." Co to bylo??Máme snad ve vesnici špeha?? " řekl jsem vážně.* Tak nejprve zničení Konohy...a pak další závažný problém...co se to děje?? * pomyslel jsem si.
Shinobi
"Špeha? Ne, to by byla kravina. Jde o opravdu závažnou věc a to je ta.." ztišil jsem hlas.
"že Uchiha Madara žije.." polkl jsem na prázdno.
"Kagami zde byl a mluvil s Itachim. Žádal Itachiho o pomoc pěti Kage na jeho poražení, avšak, bude to stačit? Madara je ideál.."
"že Uchiha Madara žije.." polkl jsem na prázdno.
"Kagami zde byl a mluvil s Itachim. Žádal Itachiho o pomoc pěti Kage na jeho poražení, avšak, bude to stačit? Madara je ideál.."
Anonymní- Anonymní
" Uchiha...Madara??Jak je to možné??Neměl by být už několik desítek let pod zemí??Vždyť....vždyť ho zabilo 5 Kage....ještě když byla 4. Velká Válka Ninjů....vždyť....vždyť pokud se z toho nějakým zázrakem dostal...tak to jako žil celou tu dobu od 4. Války až do teď?? " řekl jsem překvapeně a poté jsem naprázdno polkl." A jak také můžeme vědět že Kagami nezneužije toho že vesnice nemají své Kage a nenapadne někoho z nás?? " dodal jsem po chvíli.
Shinobi
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 31 z 40
Povolení tohoto fóra: