Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Já jsem byl v Ame, a ty jsi byl s Reinou. Ale to neznamená, že tě musím mít rád." znovu jsem ho sjel pohledem a o krok ustoupil.
Anonymní- Anonymní
"Kecy. Už jdi, nebo si to rozmyslím a ten kunai trefím do správného místa." zavrčel jsem a černé oči se opět změnily v Sharingan.
Anonymní- Anonymní
Môj klon vošiel pred kanceláriu, bolo tam stále rušno tak len kývol na pozdrav a oprel sa o stenu a čakal...
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Povzdechla jsem si a pomalím krokem jsem se vydala blíže ke dveřím. Doufala jsem, že se to snad už zrychlí.
Anonymní- Anonymní
To neznamená jen jsem si chtěl být jistej"Vyšel jsem z kanceláře"Doufám že se někdy ještě uvidíme Itachi-san rád jsem vás poznal a děkuji za typ.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
"Další!" křikl jsem naštvaně.
Namyšlený a ironický Uchiha, který si myslí, že sežral celý svět. Jak neobvyklé!
Namyšlený a ironický Uchiha, který si myslí, že sežral celý svět. Jak neobvyklé!
Anonymní- Anonymní
(Cože namyšlený?! )
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Když se k tomu nikdo neměl, vešla jsem pomalu do kanceláře. Už jsem tady jednou byla, ale to jsem měla na krku čelenku Kiri a na zádech Samehadu. Prosila jsem, aby dal svolení k ošetření Akihira.
Ehm, dobrý den, Hokage - sama, chtěla jsem vás o něco poprosit.
Ehm, dobrý den, Hokage - sama, chtěla jsem vás o něco poprosit.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý večer," vydechl jsem a snažil se působit klidně.
"Mohla byste vytáhnout ten kunai, prosím? A o co jde?" ukázal jsem na zabodnutý kunai ve dveřích.
"Mohla byste vytáhnout ten kunai, prosím? A o co jde?" ukázal jsem na zabodnutý kunai ve dveřích.
Anonymní- Anonymní
Vytáhla jsem kunai, ikdyž to šlo dost ztuha a donesla ho Hokagemu na stůl.
Já... Mizukage mě oficiálně propustila. Přišla jsem tedy s žádostí, zda by jste mě nepřijal do své vesnice, očima jsem propalovala podlahu.
Já... Mizukage mě oficiálně propustila. Přišla jsem tedy s žádostí, zda by jste mě nepřijal do své vesnice, očima jsem propalovala podlahu.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji," kunai jsem vzal a schoval ho.
"Já bych tě hodně rád přijal do vesnice, ale nezáleží na mě...Budeš muset mít povolení od Mizukage. Proč? Protože nechci způsobit válečný konflikt. Bude stačit jenom razítko. Nebo..pokud opravdu stojíš o Kiri, byla by ještě jedna cesta. Konoha by ti byla nápomocná. A tou je ROOT.."
"Já bych tě hodně rád přijal do vesnice, ale nezáleží na mě...Budeš muset mít povolení od Mizukage. Proč? Protože nechci způsobit válečný konflikt. Bude stačit jenom razítko. Nebo..pokud opravdu stojíš o Kiri, byla by ještě jedna cesta. Konoha by ti byla nápomocná. A tou je ROOT.."
Anonymní- Anonymní
Chvíli jsem vypadal jako tělo bez duše , ale při tom jsem všechno pečlivě poslouchal.Na Hanzoua jsem po delší době kývl.* Rušno...chudák Itachi...ani bych se nedivil kdyby z toho zešílel * pomyslel jsem si.Rozhlédl jsem se a bylo nás tu hodně míň než před tím.Byl jsem tu jen já a Hanzou.Ten týpek co si o sobě moc myslel asi zmizel a Roka taky , i když zřejmě byla v kanceláři.* Chjooo..já si ještě počkám....ale teď je tu alespoň klid.... * pomyslel jsem si a čekal co se bude dál dít.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Přišel jsem i z dvouma mnichama před kancelář.Dostat jsme se přez hlavní branu dostali jelikož jsme pocházeli z země ohně a byli jsme mniši,tak v nás nikdo neměl podezření.Když jsem vešel trochu dál před dveře kanceláře .Viděl jsem tam pár shinobi tak jsem si řek že Hokage bude ted na chvíli zaneprázdněn.Posunul jsem se k rohu místnosti,abych nikomu nepřekážel v chuzi z a do kanceláře .Ruky jsem si založil jednu do jednoho rukávu druhou do druhého rukávu,když jsem tak udělal ti dva mnichové to udělali chvíli po mě .Sklonili jsme hlavy dolu a čekali.
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem si. Věděla jsem, že razítko nebude. Pak ale začal mluvit o Kiri. Hrklo ve mě. Rychle jsem zvedla hlavu.
Jestli bych stála o Kiri? To myslí vážně?
ROOT? V mém hlase byla slyšet naděje. Velká.
Jestli bych stála o Kiri? To myslí vážně?
ROOT? V mém hlase byla slyšet naděje. Velká.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som v tom môj klon zmizol. "Ach je nás tu celkom dosť".
,,Zdravím,, pozdravil som všeobecne...a oprel som sa o stenu ďalej od všetkých nech mi dajú pokoj....
,,Zdravím,, pozdravil som všeobecne...a oprel som sa o stenu ďalej od všetkých nech mi dajú pokoj....
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
"Ano, ROOT v Kiri byl, a fungoval. Dokonce prý vykazoval dobré výsledky, jenže bývalý šéf, bránil Alianci." kývl jsem na ni.
Anonymní- Anonymní
Zhluboka jsem se nadechla.
A kdybych tedy chtěla?
Chytla jsem se té neočekávané naděje, která se vynořila a odmítala byť jen myšlenku na to, že bych jí pustila.
A kdybych tedy chtěla?
Chytla jsem se té neočekávané naděje, která se vynořila a odmítala byť jen myšlenku na to, že bych jí pustila.
Anonymní- Anonymní
"Musela bys navštívit Kiri a dát dohromady ANBU ROOT. Prý sídlí někde v podzemí.."
Anonymní- Anonymní
Na mé tváři se poprvé za ten čas objevil úsměv. Rychle jsem se uklonila.
Arigato gozaimas, Hokage - sama, ani nevíte, jak jste mi pomohl. Nebudu už plýtvat vaším časem, otočila jsem se, odešla a zavřela za sebou dveře. Když jsem byla venku zhluboka jsem se nadechla.
Josh! Vracíme se domů!
Jakoby se mi znovu vrátila chuť do života.
Arigato gozaimas, Hokage - sama, ani nevíte, jak jste mi pomohl. Nebudu už plýtvat vaším časem, otočila jsem se, odešla a zavřela za sebou dveře. Když jsem byla venku zhluboka jsem se nadechla.
Josh! Vracíme se domů!
Jakoby se mi znovu vrátila chuť do života.
Anonymní- Anonymní
"Ano, a až to bude, pošlete mi sovu, dohodneme se na spolupráci,"pousmál jsem se.
"Další.."
"Další.."
Anonymní- Anonymní
Po chvíli Roka nakonec vyšla a vypadala úplně jinak než před tím.
" Vypadáš mnohem líp než před tím....pomohl ti hodně?? " zeptal jsem se jí s úsměvem.Uslyšel jsem "Další" , ale já nechal průchod jiným.Mám totiž docela dost času a to co chci ani moc nespěchá.
" Vypadáš mnohem líp než před tím....pomohl ti hodně?? " zeptal jsem se jí s úsměvem.Uslyšel jsem "Další" , ale já nechal průchod jiným.Mám totiž docela dost času a to co chci ani moc nespěchá.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Když jsem uslyšel další "narovnal jsem si hlavu" a ruky si vyndal z rukávu,byli tu sice i jiní ,ale všiml jsem si že ten který zde byl předemnou necháva prostor jiným.Kývl jsem na ty dva mnichy .Mniši se na mě podívali přikývli a zustali na místě.Já vešel do kanceláře slušně jsem pozdravil a prohlížel jsem si současného Hokageho.Dobrý den Hokage
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se.
Ani si nedovedeš představit jak! Bude to určitě ještě hodně složité ale... vypadala jsem, jakoby mi někdo vlil novou krev do žil. Cvrnkla jsem ho do nosu.
Snad budu mít ještě někdy čas si s tebou popovídat, když jsi se tedy změnil. A i s tím psíkem, kývla jsem hlavou k jeho rameni.
Teď bych ale měla pospíchat domů, takže... píchla jsem ho prstem do hrudi ... se drž.
Rychlím krokem jsem se vydala z budovy a na odchodu mu zamávala.
(přesun)
Ani si nedovedeš představit jak! Bude to určitě ještě hodně složité ale... vypadala jsem, jakoby mi někdo vlil novou krev do žil. Cvrnkla jsem ho do nosu.
Snad budu mít ještě někdy čas si s tebou popovídat, když jsi se tedy změnil. A i s tím psíkem, kývla jsem hlavou k jeho rameni.
Teď bych ale měla pospíchat domů, takže... píchla jsem ho prstem do hrudi ... se drž.
Rychlím krokem jsem se vydala z budovy a na odchodu mu zamávala.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Když jsem si ho pořádně prohlédl začal jsem mluvit.Jestli dovolíte Hokage mám otázku.Začal jsem mluvit vážnějším tonem.Co vše víte o postavení mnich?Čekal jsem co odpoví jelikož jsem pak chtěl na jeho odpověd dále navazovat.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Povolení tohoto fóra: