Severní část Lesa smrti
3 posters
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Severní část Lesa smrti
First topic message reminder :
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: Severní část Lesa smrti
(Kuro? xD)
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Jen jsem se lehce pousmál a Kuro hodil svitek Naokimu"Na tu máš chytej"Hodil mu ho a já pak se lehce skácel k zemi,když jsem se koukl kolem sebe,tak velká část lesa kvůli mě hořela.
(Aha jsem si říkal,že tu je totiž hráč Kuro Buro bo nějak tak xD)
(Aha jsem si říkal,že tu je totiž hráč Kuro Buro bo nějak tak xD)
Shinobi
Chytil som svitok a ten posledný utok mi zasiahol ruku pozeral som sa na horiaci a poniťený les"ah taká škoda" ostal som stáť na mieste a pozeral som sa na ten svitok.
(a však ja som pomohol sice toršku ale pomohol )
(a však ja som pomohol sice toršku ale pomohol )
Anonymní- Anonymní
Teď asi půjdem do středu že?Podíval jsem se na něj a nechal Kura zmiznout.
Shinobi
"No vyzerá to tak že áno tam sa budu všetci aj tak najviac stretávať a čakať na vhodnu príležitosť".
Anonymní- Anonymní
Tak schovej do trenek ten svitek,za žádnou cenu ho nemáme jasné?
Shinobi
Pootočil som hlavou "po tom všetko myslíš že by som sa s tým ešte aj chválil že ho mám bol by som za dobrého blbca".A svitok som skoval.
Anonymní- Anonymní
Co já vím tak jdeme k řece potřebuju se napít"Šel jsem po lehce vypálené cestičce.
Shinobi
(Jsem si jen chtěl rýpnout xD...dneska mám konečně volno..jooo xDDD)
Guest- Anonymní
Docela rychle jsme sem přiběhli , ale když jsem viděl bránu ven z lesa , tak mi došlo že jsme moc daleko." Eh?!Asi jsme zašli trochu daleko nemyslíte? " řekl jsem a myslel jsem že pochopí že je to řečnická otázka.
" Hmm...ano...daleko " odpověděl Akio a mě se na tváři zjevil mírně trapný výraz.Seskočil jsem dolů a vyběhl jsem na nejvyšší strom.Rozhlédl jsem se kolem a všiml jsem si že věž je zpět na jih.Ironicky jsem si oddechl a seskočil jsem dolů.Poté jsem vylezl na Akia.
" No...takže musíme na jih...takže tam odkud jsme šli...ale tady můžeme chvíli přečkat...je tady docela klid..žádný boj " pravím s ironií v hlase a lehnu si na Akia , přičemž mě není vidět , protože Akio má docela dlouhou srst.Zhluboka jsem se nadechl.Tady nebyl ten hnusný vzduch co tam uvnitř.Byl tady mnohem čistější a líp se dýchal.Vytáhl jsem jeden Senbon , koncentroval do něj Raiton chakru a zapíchl jsem ho za ucho Akiovi.Chakra tam stále proudila takže by měla vytvářet jakési šimrání.
" Hmm...ano...daleko " odpověděl Akio a mě se na tváři zjevil mírně trapný výraz.Seskočil jsem dolů a vyběhl jsem na nejvyšší strom.Rozhlédl jsem se kolem a všiml jsem si že věž je zpět na jih.Ironicky jsem si oddechl a seskočil jsem dolů.Poté jsem vylezl na Akia.
" No...takže musíme na jih...takže tam odkud jsme šli...ale tady můžeme chvíli přečkat...je tady docela klid..žádný boj " pravím s ironií v hlase a lehnu si na Akia , přičemž mě není vidět , protože Akio má docela dlouhou srst.Zhluboka jsem se nadechl.Tady nebyl ten hnusný vzduch co tam uvnitř.Byl tady mnohem čistější a líp se dýchal.Vytáhl jsem jeden Senbon , koncentroval do něj Raiton chakru a zapíchl jsem ho za ucho Akiovi.Chakra tam stále proudila takže by měla vytvářet jakési šimrání.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Dorazil som na toto miesto kde som sa už vykašľal na sledovanie tamtých .
Napadlo ma že možno by som šiel pred vež stopovať tých čo majú svitok no akosi som ešte chcel vyskpšať či na niečo nenarazím .
Teda na svitok v inom prípade mi ostávala možnosť stopovať pred vežou .
Napadlo ma že možno by som šiel pred vež stopovať tých čo majú svitok no akosi som ešte chcel vyskpšať či na niečo nenarazím .
Teda na svitok v inom prípade mi ostávala možnosť stopovať pred vežou .
Anonymní- Anonymní
" Víš co?Odpočinku bylo dost....jdeme to zkusit znova co ty na to? " zeptal jsem se Akia a sedl jsem si.Trochu jsem se protáhl a Akio taky , ale zase nás skoro shodil.Zavelel jsem abychom odjeli a vyrazili jsme na jih." Buraku drž se..pojedeme vážně rychle " pravil jsem a Akio se rozběhl jak nejrychleji uměl (což bylo dost rychle XD)
Přesun - Věž
Přesun - Věž
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Ja som sa tu stále potuloval a snažil sa niečo zaostriť no stále nič preto som sa presunul .
presun.
presun.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jižní část Lesa smrti
» Západní část Lesa smrti
» Východní část Lesa smrti
» Les Smrti - věž
» Les Smrti - centrum
» Západní část Lesa smrti
» Východní část Lesa smrti