Severní část Lesa smrti
3 posters
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Severní část Lesa smrti
First topic message reminder :
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: Severní část Lesa smrti
V očích se mi zjevil sharingan a jen jsem se pousmál"Tak to mám zbýt tuhle číču?Chceš se přidat nebo mám solo?Podíval jsem se na něj a lahodně jsem se usmál"To bude nejspíš naše večeře.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Aiko Naihi
Pokojne bežala cez les bez akéhokoľvek strachu ba sa až bavila okolím. Mimovoľne odbočila a zamierila si to priamo do bažín.,, Prcku nezabudni odbočiť."zasmiala sa.,, Ale veď za mojím zadkom snáď vieš behať nie tak?" zaklipká očami a pokračuje ďalej.
Pokojne bežala cez les bez akéhokoľvek strachu ba sa až bavila okolím. Mimovoľne odbočila a zamierila si to priamo do bažín.,, Prcku nezabudni odbočiť."zasmiala sa.,, Ale veď za mojím zadkom snáď vieš behať nie tak?" zaklipká očami a pokračuje ďalej.
Anonymní- Anonymní
Hm číču určite to nebude len taká číča"ako chceš kludne sa s nou pohraj sám"oprel som sa o strom a pozeral som sa na nich.
Anonymní- Anonymní
Pff.. aby sa ti to raz nevrátilo .. táto povrchnosť.. pomyslel som si viac menej naštvaným hlasom po čom som ju však následoval... mál som snáď inú možnosť? nie, a popravde som sa necítil na niekoho kto by mal ísť ako prvý.
(presun obaja)
(presun obaja)
Anonymní- Anonymní
(Hned napíšu, jen se skočím najíst : ) )
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Nasadil jsem si slamák a vyčkával na její první krok v ruce se mi objevila ohnivá pěst v hlavě jsem si pomyslel že nesmím trefit svitek,ale jen nohy,takže to musím omezit a nebo bych mohl spálit celej les.
Shinobi
Tygr se prudce odrazil od země a vyskočil do vzduchu. Byl opravdu rychlý a jeho akce vyvolala silní vítr. Potom jen všemi tlapami padal na místo, kde ti dva stály. Jeho ostré a velké drápy se zaleskly ve světle, chvíli předtím, než z obrovským rámusem a bortěním dopadl na zem, kde vytvořil větší kráter.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Sledoval som ich a bol som zaujmavý ako tento suboj dopadne medzi nimi no zrazu ten tiger dopadal na miesto kde som bol aj ja naštastie ked dopadal z vačšaj výšky stihol som sa vyhnuť.Uff to bolo o chlp radšej to budem sledovať od iného miesta.Pomocou chakry som vyliezol vyšie na strom a sadol si na jeden konár čo bol hore.Orel som sa a len som mal skrutenu hlavu na nich aby som ich sledoval.
Anonymní- Anonymní
Jeho packa byla nad mým tělem neboť mě ochraňoval Pika no Tate "Jestli mě chceš porazit musíš se snažit víc čičo."Z ruky se mi uvolnil Hiken,který ji mířil přimo na střed břicha.
Shinobi
Tygr hbitě uskočil za Akasuna a jen znovu zařval. Přitom už hlavou mířil na jeho tělo. Chtěl ho doslova spolknout.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Podíval jsem se mu sharinganem do očí a bylo vidět,že tygr zaváhal toho momentu jsem využil a vystřelil 4 Tengoku no yajirushi.2 z nich se trefili 1 do přední pravé tlapky a druhá do zadní pravé nohy.Tygr se lehce skácel k zemi a já přišel k němu"Nechci s tebou bojovat ani tě zabij vykašli se na to a dej mi svitek"Řekl jsem přátelským hlasem a podíval se mu do očí bez sharinganu.
Shinobi
(Nemůžeš hrát za Tygra a napsat, že se skácel...už to tak nechám, ale nezapomínej, že je to tunový zvíře, který by i s tvým štítem by tě vrazilo do země...si genin, tak to tak i ber jasný? ... )
Tygr se na jednou prudce vystřelil a tlapou ho odhodil o pár metrů dál. Zase stál na svých nohách a znovu silně zařval až začali dokonce praskat větve na stromech.
Tygr se na jednou prudce vystřelil a tlapou ho odhodil o pár metrů dál. Zase stál na svých nohách a znovu silně zařval až začali dokonce praskat větve na stromech.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Jo dobře,ale řekli mi že mám udělat bordel tak jsem to chtěl skončit co nejdřív xD)
V očích se mi zjevil sharingan"Ty si nedáš říct asi co?"Udělal jsem pečetě a předemnou se zjevil Červený Phoenix
"Ahoj Kuro menší problém"
Hm škrvně zas ty?"Podíval se na Tygra"Myslíš tuhle kočičku tak si vyskoč"
Vyskočil jsem na Kura a lehce jsme vzlétli i když s problémama neboť ten tygr po nás skočil.Když jsme kousek vylétli složil jsem pečetě a vystřelil asi 8 Tengoku no yajirushi a dělal si další pečeť.
V očích se mi zjevil sharingan"Ty si nedáš říct asi co?"Udělal jsem pečetě a předemnou se zjevil Červený Phoenix
"Ahoj Kuro menší problém"
Hm škrvně zas ty?"Podíval se na Tygra"Myslíš tuhle kočičku tak si vyskoč"
Vyskočil jsem na Kura a lehce jsme vzlétli i když s problémama neboť ten tygr po nás skočil.Když jsme kousek vylétli složil jsem pečetě a vystřelil asi 8 Tengoku no yajirushi a dělal si další pečeť.
Shinobi
(Já vím...ale musíš trochu brát v potaz jeho sílu ...jinak v pohodě ...a sorry...musel jsem něco udělat)
Znovu silně zařval. Viděl nového účastníka boje. Zapřel se zadníma tlapami a roztáhl tlapy. Pak vší silou udeřil o sebe. Vytvořila se dost silná tlaková vlna. Zem před ním se doslova vydrala a tlak drtil dál vše před sebou. Stromy se rozlítali na všechny strany a mířilo to na ty dva. Dokonce i ten, co se schovával byl teď v dost velkém nebezpečí. Bylo to velmi rychlé a nemohli se tomu vyhnout oba. Buď jeden nebo druhý. Jinak to nešlo.
Znovu silně zařval. Viděl nového účastníka boje. Zapřel se zadníma tlapami a roztáhl tlapy. Pak vší silou udeřil o sebe. Vytvořila se dost silná tlaková vlna. Zem před ním se doslova vydrala a tlak drtil dál vše před sebou. Stromy se rozlítali na všechny strany a mířilo to na ty dva. Dokonce i ten, co se schovával byl teď v dost velkém nebezpečí. Bylo to velmi rychlé a nemohli se tomu vyhnout oba. Buď jeden nebo druhý. Jinak to nešlo.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Nechal jsem Kura ať ho letí zachránit a dostane do bezpečí.Tlaková rána mě dostala a já měl na sobě jen malé množství oblečení a spadl jsem na zem.Z těží jsem se na něj podíval a zamyslel se."Ty asi nejsi jen tak obyčejná číča co?Nechceš zbavit toho obojku?Měla bys být svobodná"Lehce jsem řekl a podíval se jí sharinganem přímo do očí.
Shinobi
čakal som ako ma to zasiahne bolo na unik už nebolo času no zachránila ma ta divná vec."Ou dikes to bolo super"No prosím leť tam a bud trocha nad nimi"Chcel som využiť nejaku situáciu.
Anonymní- Anonymní
Jen dopadl tlapami zpátky na zem. Začal kolem něho obcházet a jeho oči hořeli zlostí. Vypadalo to jakoby mu vlezli do teritoria a on si ho vybojovával zpátky. Zavrčel a ukázal své velké tesáky. Kolem bylo všechno pobořené.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Tento momenot som využil a chcel som si vyskušať čo som sa naučil spravil som pečate."Katon goukakyuu no jutsu!!"A na tigra som vychrlil ohnivu gulu.
Anonymní- Anonymní
Gule jsem využil a z ruky my šlehali plameny Hiken!zařval jsem a z mé ruky mířila velká ohnivá pěst.Pěst byla stejně velká jak tygr a pokuď by jí tygr uhl,tak určitě s menším popálením.
Shinobi
Jen se jakoby uchechtl a zvedl do vzduchu velmi rychle obě tlapy. Potom s nimi udeřil o zem a nastal tlak. Chvíli jakoby všechno se v cucávalo dovnitř a naráz vše najednou vyletělo do všech stran. Zalehlo to všem uši a jejich útoky to prostě rozdrtilo. Pokračovalo to dál. Mělo to rozsah asi o průměru 100 metrů, kde po tom nic nezůstalo, jen samé trosky a u tygra větší kráter.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vydýchával jsem se."Tak tohle je fakt problém nečekal jsem že tu narazím na tak silnou bestii"Podíval jsem se přímo na tygra sharinganem a vtáhl ho do genjutsu.Ukázal jsem mu pravé peklo a čekal na jeho reakci.
Shinobi
(Opravdu jsem teď nestíhal...nebudu měnit účet...napíšu z této postavy)
Tiger
Jen se tak znovu ušklíbl. Vy jste si však mohli všimnout, že řetěz na jeho krku se trochu uvolnil a už stačilo další taková podobná věc a byl by úplně dole. Znovu na ně rychle zaútočil hbitým skokem.
Tiger
Jen se tak znovu ušklíbl. Vy jste si však mohli všimnout, že řetěz na jeho krku se trochu uvolnil a už stačilo další taková podobná věc a byl by úplně dole. Znovu na ně rychle zaútočil hbitým skokem.
Guest- Anonymní
Kedže som neovládal nič iné opať som spravil pečate""Katon goukakyuu no jutsu!!" a letela na neho ohnivá gula.
Anonymní- Anonymní
Úmyslně jsem nechal na sebe zaútočit tygra,který mě zadupal do země,ale díky Pika no Tate jsem se stále držel na nohách.Jak mě mačkal k zemi,tak přiletěl Kuro a strhl mu řetěz včetně svitku z krku.Jen jsem se lehce pousmál"Konečně Hiken!"Z mé ruky opět vyšlehla ohnivá pěst,ale vůbec né taková jako předtím.Směřovala aji směrem ze vzduchu neboť byla větší jak ten tygr.Ostatní lidé to mohli vidět jako ohnivý sloup.Tygr byl spálenej a nemohl se hýbat.Já jsem jen vyčerpáním oddychoval.
(Snad nevadí že to píšu takhle..)
(Snad nevadí že to píšu takhle..)
Shinobi
(Nevadí...už to ukončíme, ale já to poupravím)
Tiger
Jen zavrčel, když mu strhl svitek. Potom už viděl jen, jak na mě letí velká ohnivá koule a sloup ohně. Jeho srst zazářila čakrou a velkou silou se odrazil od země a tlakem odletěl o velký kus dál. Mohlo je to taky dost tvrdě odhodit a možná je i zranit. Díky čakře se mu z kožichu jen trochu kouřilo. Když dopadl, silně to zadunělo. Ještě jednou silně zařval a zmizel mezi stromy. Předtím si mohli všimnout menšího pousmání jakoby už dopředu věděl výsledek. Zůstalo tam po něm jen velká mýtina plná trosek a polámaných stromů. Vypadalo to jak po velikém obrovském výbuchu.
(Gratulace...Kuro získal svitek!)
Tiger
Jen zavrčel, když mu strhl svitek. Potom už viděl jen, jak na mě letí velká ohnivá koule a sloup ohně. Jeho srst zazářila čakrou a velkou silou se odrazil od země a tlakem odletěl o velký kus dál. Mohlo je to taky dost tvrdě odhodit a možná je i zranit. Díky čakře se mu z kožichu jen trochu kouřilo. Když dopadl, silně to zadunělo. Ještě jednou silně zařval a zmizel mezi stromy. Předtím si mohli všimnout menšího pousmání jakoby už dopředu věděl výsledek. Zůstalo tam po něm jen velká mýtina plná trosek a polámaných stromů. Vypadalo to jak po velikém obrovském výbuchu.
(Gratulace...Kuro získal svitek!)
Guest- Anonymní
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jižní část Lesa smrti
» Západní část Lesa smrti
» Východní část Lesa smrti
» Les Smrti - věž
» Les Smrti - centrum
» Západní část Lesa smrti
» Východní část Lesa smrti
» Les Smrti - věž