Severní část Lesa smrti
3 posters
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Severní část Lesa smrti
First topic message reminder :
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Re: Severní část Lesa smrti
No super,takže jsem nejspíš tady jako tvoje ochranka.No já umím něco na útok jak z dálky tak i z blízky,ale hlavně obranné techniky,například dokážu seslat protivníkovu techniku na něj samotnýho a k tomu ovládat loutky + sharingan.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Hm celkom zajumavé a vieš toho dosť no na niekoho nemusí stačiť ani to a ja ochranku nepotrebujem ked príde čas kedy mam stratiť život tak príde no mali by sme vyraziť":
Anonymní- Anonymní
Jo dobře navrhni kudy půjdeme můj orientační cit není moc dobrej.
(Máš skype?)
(Máš skype?)
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Hmmm dal som si ruku na bradu a rozmýšlal ako velký shinobi sice bolo jasné že toh v hlave moc nemám."Tak vidaj me sa rovno a uvidíme na čo narazíme".Otočil som sa smerom ku lesu silno sa nadýchol a vyrazil vpred.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Takže s ním v tíme?" prebehlo jej hlavou a pohľadom si ho prešla od hore po spod.,, Nie je problém, parťák ako parťák." napadlo jej a kráčala k severnému vchodu v tichosti a veľmi sa neozývala. Keď tam dorazila tak zastala a pokukovala po okolí čo bude následovať.
,, Takže s ním v tíme?" prebehlo jej hlavou a pohľadom si ho prešla od hore po spod.,, Nie je problém, parťák ako parťák." napadlo jej a kráčala k severnému vchodu v tichosti a veľmi sa neozývala. Keď tam dorazila tak zastala a pokukovala po okolí čo bude následovať.
Anonymní- Anonymní
Kráčal som za tým dievčaťom pri čom som z nej nespúšťal zrak.. to dopadne.. budem rád ak to prežijem.. prebehlo mi hlavou po čom som si len dal ruky do vrecka a dával som si pozor na praktický ruksak ktorý som mal prehodený cez plece, mal v sebe hlavne jednu vec.. jedlo ! a vodu.. vybavenie som mal v púzdrach a žiadnu katanu či podobne som nevlastnil.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Hmmmm ukecaný asi nebude takže sa v tom lese s ním asi scvoknem namojdušu." preblesklo jej hlavou pri prvej myšlienke a pohľad jej zastal na jeho tvári.,, Som Aiko." začala potichu ale rozhodne.,, Koniec mena sa dozvieš keď zomrieš mojou rukouuu." dodala milým tónom a zažmurkala očami.
,, Hmmmm ukecaný asi nebude takže sa v tom lese s ním asi scvoknem namojdušu." preblesklo jej hlavou pri prvej myšlienke a pohľad jej zastal na jeho tvári.,, Som Aiko." začala potichu ale rozhodne.,, Koniec mena sa dozvieš keď zomrieš mojou rukouuu." dodala milým tónom a zažmurkala očami.
Anonymní- Anonymní
Hm.. nečakaj že by som za teba položil život.. alebo že by som ťa ťahal z kaše.. bola moja jediná odpoveď, sám som nevedel prečo no, bol som nepríjemný, ostatným dedinám som moc neveril a to som si vypestoval pekne krásne v Iwagakure, možno za to mohol práve Tsuchikage !
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Len aby si sa nakoniec neskrýval za môj zadok keď pôjde do tuhého."usmeje sa a pohodí vlasmi.,, Ale neboj zvykla som si na to, že muži sú zbabelci keď treba ísť na vec." dodala pokojne a poriadne sa natiahla pričom si jemne rukou premasírovala krk od toho nosenia tykve.
,, Len aby si sa nakoniec neskrýval za môj zadok keď pôjde do tuhého."usmeje sa a pohodí vlasmi.,, Ale neboj zvykla som si na to, že muži sú zbabelci keď treba ísť na vec." dodala pokojne a poriadne sa natiahla pričom si jemne rukou premasírovala krk od toho nosenia tykve.
Anonymní- Anonymní
He, máš pravdu, som zbabelec ale nebojím sa to priznať, keď pôjde do tuhého tak sa za teba budem skrývať, a keby si zo nezvládala tak proste zoberiem nohy na ramená.. ako vždy.. Zaškeril som sa až takým nepríjemným spôsobom. Očami som pri tom pozorne pozoroval svoje okolie, les, teda skôr džungla.. prišlo mi to celkom desivé a začal som si hovoriť čo tu vlastne robím.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, V pohode za mojim zadkom je miesta veeeeľmi veľa."zasmeje sa a zhboka sa nadýchne.,, Len ty sa neboj keď bude horieť niekomu za zadkom budeš to jedine ty. Ja som také malé zvieratko vieš a ono keď sa to vo mne prebudí je zo mňa démon."zašepká s diabolským úsmevom.,,Doslovne" doplní pričom zaklipká očami.
,, V pohode za mojim zadkom je miesta veeeeľmi veľa."zasmeje sa a zhboka sa nadýchne.,, Len ty sa neboj keď bude horieť niekomu za zadkom budeš to jedine ty. Ja som také malé zvieratko vieš a ono keď sa to vo mne prebudí je zo mňa démon."zašepká s diabolským úsmevom.,,Doslovne" doplní pričom zaklipká očami.
Anonymní- Anonymní
Heem.. mala by si si dávať pozor.. počul som že tú také osoby akým si ty lovia.. Zamumlal som zscela úprimne ! .. Nakoniec som si len poriadne zívol.. čo tu vlastne máme robiť? máme nejaký zvitok či? sa proste máme niekam dostať? niečo prežiť? pýtal som sa páč som bol viac menej neinformovaný.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Kde nestačia moje schopnosť tam viem použiť iné zbrane." dodá potichu a provokačne prejde rukami po svojom tele od krku až po boky.,, Ja fakt neviem." pokrútila hlavou.,, Vie len, že ideme na prechádzku do lesa sa pobaviť, pozabíjať a okradnúť."odpovedala celkom milo a zasnene.
,, Kde nestačia moje schopnosť tam viem použiť iné zbrane." dodá potichu a provokačne prejde rukami po svojom tele od krku až po boky.,, Ja fakt neviem." pokrútila hlavou.,, Vie len, že ideme na prechádzku do lesa sa pobaviť, pozabíjať a okradnúť."odpovedala celkom milo a zasnene.
Anonymní- Anonymní
Pri pohľade na ten jej pohyb som sa .. chtiac nechtiac zasnil.. Zrazu som si ju predstavil úplne bez .. ehm.. no dosť k mojím predstavám.. hai hai.. zamumlal som zasneným tónom hlasu a môj pohľad nasvedčoval že som niekde mimo.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
Kútikom oka zbadala náhlu zmenu jeho pohľadu a tak sa spokojne usmiala.,, Aaaaach."povzdychla si nahlas.,, Pfuuuu tu je ale teplo." dodala.,, Čo by som len dala za bazén do ktorého by som si tak skočila v plavkách a relaxovala."nárokom to povedala tak nahlas aby ju počul aj ten chlapec a nenápadne ho sledovala pohľadom.
Kútikom oka zbadala náhlu zmenu jeho pohľadu a tak sa spokojne usmiala.,, Aaaaach."povzdychla si nahlas.,, Pfuuuu tu je ale teplo." dodala.,, Čo by som len dala za bazén do ktorého by som si tak skočila v plavkách a relaxovala."nárokom to povedala tak nahlas aby ju počul aj ten chlapec a nenápadne ho sledovala pohľadom.
Anonymní- Anonymní
Tento krát som však zatrepal hlavou, vyhnal som z nej všetky tie myšlienky a pošúchal som si spánky prstami. Hmm.. bolo jediné čo mi vyšlo z úst pri čom som sa teraz, výnimočne a naschvál nepozeral na ňu !
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Pche sa snaží nereagovať no ja ti dám."usmeje sa v duchu a opatrne zloží tykvu z chrbta na zem a trochu sa natiahne.,, Eeeeehm ani neviem ako sa voláš." prehovoril Aiko a vlasy si jedným ťahom odrhnula z krku na jednu stranu.,, Mohol by si mi trochu namasírovať krk a chrbát?" spýtala sa milo so psím pohľadom.
,,Pche sa snaží nereagovať no ja ti dám."usmeje sa v duchu a opatrne zloží tykvu z chrbta na zem a trochu sa natiahne.,, Eeeeehm ani neviem ako sa voláš." prehovoril Aiko a vlasy si jedným ťahom odrhnula z krku na jednu stranu.,, Mohol by si mi trochu namasírovať krk a chrbát?" spýtala sa milo so psím pohľadom.
Anonymní- Anonymní
NIE ! povedal som rázne no ani som sa na ňu nepozrel, len som pokračoval v ďalej a po tvári mi stiekol pramienok potu, tie baby zo Suny sú nejaký.. hrr.. horúce ! raz sa tam budem musieť ísť pozrieť ale teraz nie ! ani náhodou ! hovoril som si v duchu úplne celý zrudnutý.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Nie?"zaskočila sa.,, Ale no ták toto je v rámci úspešnosti misie. Samozrejme sa mi bude lepšie bojovať a riešiť náročné situácie pokiaľ mi pomôžeš aby som bola úplne vo fyzickej a psychickej pohode."vysvetlila mu.,, No tááááák." povzbudila ho a jemne kývla hlavou.
,,Nie?"zaskočila sa.,, Ale no ták toto je v rámci úspešnosti misie. Samozrejme sa mi bude lepšie bojovať a riešiť náročné situácie pokiaľ mi pomôžeš aby som bola úplne vo fyzickej a psychickej pohode."vysvetlila mu.,, No tááááák." povzbudila ho a jemne kývla hlavou.
Anonymní- Anonymní
T..teraz nie, práve sme sem vstúpili a už chceš pauzu? čo si preboha zač? takto to nikdy nikam nedotiahneš ! moje vlastné slová ma prekvapili páč som bol presný opak toho čo som povedal, vždy som si vyberal tú najľahšiu cestu no nikdy ma žiadna baba nenavádzala na .. bohvie čo xD !
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Tak teda dobre." odpovedala urazene a posadila sa k stromu o ktorý sa oprela tak aby tykev bola tesne vedľa nej.,, Že ja dostanem do tímu tepľoša to snáď nie je možné. Ja mám takú sakra smolu, takú smolu."zašepkala potichu sklamane a už radšej nič nehovorila.
,, Tak teda dobre." odpovedala urazene a posadila sa k stromu o ktorý sa oprela tak aby tykev bola tesne vedľa nej.,, Že ja dostanem do tímu tepľoša to snáď nie je možné. Ja mám takú sakra smolu, takú smolu."zašepkala potichu sklamane a už radšej nič nehovorila.
Anonymní- Anonymní
Rozbehol som sa vred a skákal som s konáru na konár obzeral som sa či ide za mnou ten Shinobi."Joooooooooooo dufam že narazím na nejaké xichty ktoré rozbijem"Smial som sa no v tom som si nevšimol strom pred sebou a hlavou som do neho narazil.
Anonymní- Anonymní
Hee? ja nie som teplý !! zavrčal som na ňu pri čom som sa jej zapozeral priamo do očí, takým naštvaným spôsobom .. a prečo sedíš ?! musíme ísť ďalej.. hovorí ti niečo logika ? keď sme na jednom mieste tak sa stávame ľahkými terčmi !! rozkričal som sa na ňu páč som to viac menej z nervami nevydržal
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
Aiko sa na neho nechápavo pozrela. Potichu vstala postavila sa k nemu.,, To, že som bola doteraz milá neznamená, že nie som schopná zabiť aj svojho kolegu." odpovedala vážne.,, Ešte raz na mňa skríkneš a les bude príjemná prechádzka ružovou záhradou oproti tomu čo ti vyvediem ja." podotkla, zobrala zo zeme tykvu a vybehla vpred.
Aiko sa na neho nechápavo pozrela. Potichu vstala postavila sa k nemu.,, To, že som bola doteraz milá neznamená, že nie som schopná zabiť aj svojho kolegu." odpovedala vážne.,, Ešte raz na mňa skríkneš a les bude príjemná prechádzka ružovou záhradou oproti tomu čo ti vyvediem ja." podotkla, zobrala zo zeme tykvu a vybehla vpred.
Anonymní- Anonymní
Na to som bol radšej ticho, nemal som náladu hádať sa s ňou a tak som sa len rozbehol za ňou. Ostával som však v ostražitosti, možno som bol antitalent na všetko ale rozhodne som nebol debil, a vedel som kedy dávať pozor a kedy byť ostražitý.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jižní část Lesa smrti
» Západní část Lesa smrti
» Východní část Lesa smrti
» Les Smrti - věž
» Les Smrti - centrum
» Západní část Lesa smrti
» Východní část Lesa smrti
» Les Smrti - věž
» Les Smrti - centrum