Prostranství před Lesem smrti
+3
Toriko Shihouin
Shinobi
Katashi Aokawa
7 posters
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Prostranství před Lesem smrti
First topic message reminder :
Na tomto místě se sejdou všichni genini, kteří úspěšně zvládli písemný test.
Les smrti - také znám jako 44. tréninková oblast. Svým vzhledem spíše připomíná nebezpečnou džungli. Jen zřídkakdy skrze husté stromy prokoukne sluneční paprsek. Naleznete zde přerostlý hmyz, pijavice, které vás dokáží zabít během pěti minut, jedovaté a masožravé rostliny, divokou zvěř a možná i mnohem, mnohem horší věci...
Na tomto místě se sejdou všichni genini, kteří úspěšně zvládli písemný test.
Les smrti - také znám jako 44. tréninková oblast. Svým vzhledem spíše připomíná nebezpečnou džungli. Jen zřídkakdy skrze husté stromy prokoukne sluneční paprsek. Naleznete zde přerostlý hmyz, pijavice, které vás dokáží zabít během pěti minut, jedovaté a masožravé rostliny, divokou zvěř a možná i mnohem, mnohem horší věci...
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Mon 26 Sep - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Prostranství před Lesem smrti
Doběhla jsem přímo před les a uviděla Tomia. Mávla jsem na něj na náznak pozdravu a zastavila se naproti jemu. Taky jdeš pozdě? Vůbec nevím, co mám dělat. Řekla jsem trochu v\děšeně a začala se rozhlížet kolem.
Anonymní- Anonymní
(Ruki - ta osoba o které píšeš má být tvůj partner do lesa smrti? nebo tě můžu přidělit tady k Naokimu?)
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Přiděl si mě ke komu chceš je mi to jedno sice je to můj kámoš,ale já se přizpůsobím x) )
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Ušklíbnul sem se na Rukiho a potichu řekl "Tohle bude ještě sranda" podepsal jsem stejný papír jako on a čekal co nám řeknou.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Naoki Jun a Akasuna no Ruki! Severní část lesa." pravil jeden ze shinobi, zatímco bez zájmu překračoval pár lidí, kteří omdleli. Asi strachy... no co... Stává se to tu běžně.
"Pojďte prosím za mnou."
https://nsgoon.forumczech.com/t1459-severni-ast-lesa-smti
"Pojďte prosím za mnou."
https://nsgoon.forumczech.com/t1459-severni-ast-lesa-smti
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Přiletěl jsem ke hranici lesa smrti a šel za zkoušející, pro další instrukce... Zdravím... Jsem ze Suny... poklepal jsem si na čelenku... Tak do jakého týmu budu zařazen??? usmál jsem se mile na zkoušející a čekal na její odpověď...
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si, že se objevili další. Unaveně jsem si povzdechla a otočila se jejich směrem.
"Tascher? Ty jsi v týmu s Tatsuo Reigim. Můžete se odebrat k východnímu vchodu lesa. Přeju hodně štěstí, budete ho potřebovat."
https://nsgoon.forumczech.com/t1462-vychodni-ast-lesa-smrti
"Tascher? Ty jsi v týmu s Tatsuo Reigim. Můžete se odebrat k východnímu vchodu lesa. Přeju hodně štěstí, budete ho potřebovat."
https://nsgoon.forumczech.com/t1462-vychodni-ast-lesa-smrti
Anonymní- Anonymní
Zastal som na mieste, kde sa konala úvodná reč k druhej skúške. Cesta z Kumo do Konohy je dosť dlhá. Som rád, že som prišiel aspoň v ten správny deň.
Anonymní- Anonymní
Zamířila jsem k dalším dvěma geninům, kteří vyplnili přihlášky.
"Zdravím. Takže už vidím další tým. Rokku Iwatsuchi a Souta Endo. Pro vás je připraven jeden ze vstupů na západě. Pokračujte tudy." ukázala jsem jim směr.
https://nsgoon.forumczech.com/t1461-zapadni-ast-lesa-smti
"Zdravím. Takže už vidím další tým. Rokku Iwatsuchi a Souta Endo. Pro vás je připraven jeden ze vstupů na západě. Pokračujte tudy." ukázala jsem jim směr.
https://nsgoon.forumczech.com/t1461-zapadni-ast-lesa-smti
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po priestranstve až som konečne narazil na miesto kde som sa mal zapísať, po tom čo som to spravil, som len odišiel k jednej zo skál a oprel som sa o ňu.. zívol som si a nedalo sa povedať že by ma niečo nejak extrémne zaujímalo.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Vaaaaau tak tu sa to bude všetko odohrávať." zašepkala potichu pre seba udivene Aiko keď dorazila k oblasti.,, Zaujímavé, síce pochybujem, že sa tu dozviem čo by som potrebovala no nikdy neviem kde sa čo môžem áhodou dozvedieť." napadlo ju a v momente sa šla zapísať.
Po zapísaní trochu poodišla na bok, sledovala mohutný plot a obrovský les ktorý za sebou skrýval.,, Nevadí." usmeje sa a pokojne čaká čo bude nasledovať.
,,Vaaaaau tak tu sa to bude všetko odohrávať." zašepkala potichu pre seba udivene Aiko keď dorazila k oblasti.,, Zaujímavé, síce pochybujem, že sa tu dozviem čo by som potrebovala no nikdy neviem kde sa čo môžem áhodou dozvedieť." napadlo ju a v momente sa šla zapísať.
Po zapísaní trochu poodišla na bok, sledovala mohutný plot a obrovský les ktorý za sebou skrýval.,, Nevadí." usmeje sa a pokojne čaká čo bude nasledovať.
Anonymní- Anonymní
Mým očím neunikla další dvojice. S tázavým pohledem jsem se otočila ke dvěma geninům.
"Oga a Aiko Naihi? Jste devátým týmem. Pokračujte tímto směrem, k severní bráně." kývla jsem rukou a víc se nestarala. Jeden jounin, který mi zde pomáhal ty dva doprovodil až na místo.
https://nsgoon.forumczech.com/t1459p20-severni-ast-lesa-smti#100108
"Oga a Aiko Naihi? Jste devátým týmem. Pokračujte tímto směrem, k severní bráně." kývla jsem rukou a víc se nestarala. Jeden jounin, který mi zde pomáhal ty dva doprovodil až na místo.
https://nsgoon.forumczech.com/t1459p20-severni-ast-lesa-smti#100108
Anonymní- Anonymní
"Zajímalo by mě, jak to bude všechno vypadat..." zašeptám si sama pro sebe a nerozhodně se rozhlížím kolem sebe.
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si osamocené Akimi.
Takhle pozdě? Dávno má být v lese!
Takhle pozdě? Dávno má být v lese!
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Stála jsem v koruně jednoho ze stromů, který byl na okraji lesa. Byakuganem jsem sledovala souboj dvou geninů, proti přerostlému škorpionovi. Založila jsem si ruce na prsou a spokojeně se usmála.
"To máme jeden svitek. Jak si asi vedou ostatní?"
"To máme jeden svitek. Jak si asi vedou ostatní?"
Anonymní- Anonymní
V tu chvíli se na za Hyuugou Mikomi objevil chameleon (10* větší než normální) otevřel pusu a rychle po ní vystřelil jazykem...
(promiň ale nějak se tu moc potuluješ a zvířátka nejsou rádi :-D,chápu že jsi vedoucí,ale i na tebe si zaútočím :-D jsem přece jen nechápavé zvířátko co trochu povyrostlo...)
(promiň ale nějak se tu moc potuluješ a zvířátka nejsou rádi :-D,chápu že jsi vedoucí,ale i na tebe si zaútočím :-D jsem přece jen nechápavé zvířátko co trochu povyrostlo...)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Sledovala jsem střídavě neesan a les smrti.
Chameleona jsem si tudíž všimla, už když se k nám blížil. A poslala proti němu několik chakrových jehel. Zasáhly ho přímo do jazyka, kterým tudíž nemohl nic udělat.
Pozvedla jsem obočí.
Problémy...
Doufala jsem, že už nás po téhle zkušenosti nechá na pokoji.
Chameleona jsem si tudíž všimla, už když se k nám blížil. A poslala proti němu několik chakrových jehel. Zasáhly ho přímo do jazyka, kterým tudíž nemohl nic udělat.
Pozvedla jsem obočí.
Problémy...
Doufala jsem, že už nás po téhle zkušenosti nechá na pokoji.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Otočil se Shijin otevřel tlamu a hluboce zařval... až to zatřáslo blízkými stromy... poté vylezl na strom a dělal že je další větev stromu...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Mávla jsem rukou několikrát před nosem jako kdybych v ní měla vějíř.
"Páchne mu z tlamy." konstatovala jsem a nakrčila nos. Pak už jsem se zase věnovala prozkoumávání okolí.
"Páchne mu z tlamy." konstatovala jsem a nakrčila nos. Pak už jsem se zase věnovala prozkoumávání okolí.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Shiore
"Doufáme, že nejdeme pozdě." usmál jsem se. Byl jsem skrytý jednou technikou a za mnou stál můj tým.
"Doufáme, že nejdeme pozdě." usmál jsem se. Byl jsem skrytý jednou technikou a za mnou stál můj tým.
Anonymní- Anonymní
Byakuganem jsem přestala sledovat tu vřavu uvnitř lesa. Do oka mi padlo totiž něco jiného. Další tým? Seskočila jsem z větve, na které jsem stála přímo před ty podivné geniny.
"Hm. Zdravím. Tak jsme se vyspinkali a jdeme si trochu zabojovat? Pochybuju že ještě najdete volné svitky." ušklíbla jsem se a čekala, jestli se radši nerozpláčou a nepůjdou domů.
"Hm. Zdravím. Tak jsme se vyspinkali a jdeme si trochu zabojovat? Pochybuju že ještě najdete volné svitky." ušklíbla jsem se a čekala, jestli se radši nerozpláčou a nepůjdou domů.
Anonymní- Anonymní
Shiore
"Jsem Shiore z Kusagakure, cesta je dost dlouhá a trnitá." usmála jsem se.
"Jsem Shiore z Kusagakure, cesta je dost dlouhá a trnitá." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Já zůstala sledovat týmy, ale občas jsem pohlédla i na příchozí.
Zvláštní... Takhle pozdě...
Oblízla jsem si horní ret. Dlouho jsem nepila, ale nechtěla jsem odcházet, dokud oni bojují.
Zvláštní... Takhle pozdě...
Oblízla jsem si horní ret. Dlouho jsem nepila, ale nechtěla jsem odcházet, dokud oni bojují.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jezero kryté lesem
» Poušť kolem vesnice, tréninkové prostranství
» Poušť kolem vesnice, tréninkové prostranství
» Moře před Yukigakure
» Les Smrti - věž