Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 19:39

First topic message reminder :

Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 10 Nov - 20:10

Usmála jsem se na ní.
Hai, momentálně si vydělávám jako asistentka knihovnice.
Nebyla to lež a kdyby se šla zeptat do knihovny, řekli by jí to samé, zas tak hloupá jsem nebyla. Vlastně jsem ani nedělala nic špatného. Mým cílem bylo chránit vesnici a když to nešlo s Mizukage, dělala jsem to zkrátka bez ní. Ale přesto jsem tušila, že by se jí to nelíbilo, přece jen, ROOT neměl zrovna dobrou pověst.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 6:29

"Hm..."
Odpověděla jsem zamyšleně a smlouvu jsem si pročítala.
"To je dobře."
Řekla jsem po další odmlce.
"Potřebuješ ještě něco?"
Podívala jsem se na ni.

(Mám připomínku k tvé čakře. Napsala jsi: Moje čakra se paradoxně ještě o trochu zvýšila a dosáhla jsem tak onoho legendárního množství, kterého dosahují až na pár vyjímek jen jinchuriky..... To jsi nějaký super hrdina? Před třemi či kolika dny jsi byla chuuninem a měla jsi Samehadu, to bych brala, ale teď? Nemáš svůj meč, který by ti dal čakru a také jsi ho neměla dlouho, aby jsi byla na takové úrovni.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 6:36

(ok, jak chceš, jestli ti to vadí, klidni si jí zase snížím na 4.5. Když už jsme u toho... ty nemáš body napsané vůbec ^^)
Zavrtěla jsem hlavou.
Ne, děkuji, to je vše, obrátila jsem se k odchodu, u vchodu jsem se však ještě zastavila, čekajíc, jestli něco nechceg

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 6:41

Už jsem nic neřekla. Bylo mi jasné, že v knihovně nepracuje. To by u sebe neměla výbavu. Jen jsem se divila, že neodešla z vesnice.

(No u toho můžeme zůstat, ale má odpověď zní: Nevím, co s nima. xD A nejde mi o to, že mě to vadí, ale to může tvrdit každej, který by měl u sebe Samehadu nebo něco jiného co zvyšuje čakru, že má čakru jako jinchuuriky, po tom co o ni přišel...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 6:49

(když jsem Samehadu dostala, bylo mi řečeno, že se mi postupně moje přirozená čakra vyvine na úroveň jinchuriky proto jsem se tím řídila. Ale pohoda, 4.5 mi bohatě stačí xD)
Když jsem viděla, že už nic nechce, odešla jsem z kanceláře a zavřela za sebou dveře. Pak jsem vyrazila do mlhou zahalené Kiri.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 6:54

Smlouvu jsem smotala a odložila stranou. Zase jsem tužku zabořila do papíru. Ještě vypilování několika nedostatků a už to bude.

(Jo postupně, tohle je rázové zvýšení, jak jsem řekla, neměla jsi ji zas tak dlouho.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 7:06

(bylo to zvýšení jen o půl bodu, to opravdu není tolik. No nic ^^. Jinak, co s body, hodí se na posuzování některých věcí v boji)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 7:09

(Nevím, kolik jsi měla předtím a upřímně je mi to jedno. Jen mě trochu zarazila ta čakra jako jinchuuriky.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 7:22

Když odešla, znovu jsem zaťukala a zamyšleným pohledem jsem hypnotizovala dveře.
Mohu si troufnout stát se členem tak silné organizace, jsem-li tak slabá?
Odpověď byla jasná, ne. Tiše jsem povzdechla.
A budu vůbec k něčemu, když jsem tak slabá?
Protáhla jsem se a přecházela před kanceláří.
Moje rodina vždy byla loajální vůči Mizukage... Pak tedy budiž, nechám to na prvním dojmu.

(Co se týče chakry Roky, myslím, že tak, jak to má, je to akorát. Přece jen je teď i vůdce Root. Adminům to nevadí. A není třeba hádat se tu kvůli malichernostem, že ne? )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 9:17

Zase jsem byla vyrušena zaklepáním. Zvedla jsem oči od papíru.
"Vstupte!"
Křikla jsem. Papír jsem schovala pod řadu spísů, aby nebyl vidět.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 9:20

Trhla jsem sebou při zvuku tónu hlasu, ale nakonec jsem se odhodlala a otevřela dveře.
"Mizukage-sama." mírně jsem sklonila hlavu na znamení pozdravu.
Prohlížela jsem si ji zvědavým pohledem. Nebyla jsem zrovna zvyklá na přítomnost a jenom zaklepat na dveře kanceláře mě stálo většinu odvahy.
"Já... Doufám, že neruším. Ale chtěla bych vstoupit do vašich služeb."
Zesílit... Možná časem najít Root. Ale to se uvidí. Zatím mi připadá lepší možnost být v jejích službách.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 9:26

Jít do mých služeb a dobrovolně?
Zkoumavě jsem si ji prohlédla. Pousmála jsem se.
"Máš tušení do čeho chceš jít?"
Opřela jsem se v křesle.
"Ne každému se líbí mé postupy, abych docílila zvýšení a prověřila vašich schopností a odhodlání."
Řekla jsem upřímě, což mě i zaskočilo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 9:30

Jemně jsem skousla spodní ret.
"Má rodina vždy byla loajální vůči Mizukage a já za poslední léta tu loajalitu zatratila právě kvůli těm, které jsem kdysi milovala. Přemýšlela jsem... Co mám udělat. A rozhodla jsem se to nechat na prvním dojmu."
Upřímnost za upřímnost...
"Neříkám, že nemám strach. A rozhodně jsem slabá." pokrčila jsem rameny.
"Vlastně si ani nejsem jistá, jestli mne budete moci přijmout. Nikdy jsem nevystudovala Akademii, měla jsem jen soukromého učitele." pak jsem se na ní zadívala odhodlanýma očima.
"Ale pokud mi dáte šanci dokážu vám, že se na mne můžete spolehnout. Mám... Mám své Kekkei Genkai."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 15:10

"Rodina je rodina a Ty jsi ty. Ne každý se odhodlá jít v etice za svou rodinou. Nevadí mi, že nemáš vystudovanou akademii. Když jsi měla soukromého učitele, tak určitě umíš základní umění ninjů."
Ruce jsem si dala pod stůl. Tu zraněnou jsem si začala škrábat. Jelikož jsem ji měla obvázanou, tak mi stačilo jen vzít za obvaz a trochu jím potáhnout.
"A jaký je tvůj první dojem?"
Optala jsem se zajmem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 15:27

Zamyšleně jsem si odhrnula vlasy z čela.
"První dojem je... Že jste rozhodně silná kunoichi. A že se nevzdáváte nejen ve chvílích, kdy je to třeba, ale i v obyčejném životě." přejela jsem ji zamyšleným pohledem. Takhle někoho "studovat" mi vůbec nevadilo.
"A máte pěkné vlasy." dodala jsem. Zkrátka jsem nebyla zvyklá na lidi a jednala s nimi jako se starými známými. Příliš úcty jsem ještě nahromadit nedokázala, i když byly už ve vesnici dvě osoby, ke kterým jsem cítila jistý respekt.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 16:05

"Dobrá.... Přiřadím tě do týmu k Akihirovi. Ten je momentálně mimo vesnici, tak máte zástupce Terukiho Tetsua. Myslím, že bys je mohla najít u jezera. Můžeš jít, pokud nemáš další dotaz."
Akihiro.... Kde se toulaš?
Trochu víc jsem zatáhla za obvaz a ruka mě rozbolela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 16:18

"Arigato. Ettoo.... Pokud by vám to nevadilo, ráda bych si ještě půjčila nějaké techniky. Jsem spíš bojovník na dálku, ale lákají mne schopnosti sensibilů. Jen nevím, odkdy je zvládnu." zamyslela jsem se.
"Nebo techniky jako http://naruto.wikia.com/wiki/Chakra_Draining_Seal (To bych dala C XDD ) a http://naruto.wikia.com/wiki/Five_Seals_Barrier ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 19:36

"Hm..."
Zapřemýšlela jsem.
"Tyto techniky tu zrovna nemám. Budeš si muset zajít do knihovny."
Měla jsem tu jen málo technik a to především vodních.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 19:57

Zatvářila jsem se zničeně.
"Ehmm... A Mizukage-sama..." znovu jsem jemně skousla spodní ret.
"Nemohla byste mi dát nejdřív misi? Já totiž odešla... A nemám žádné peníze. Ani kde spát."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 20:04

"Když přemluvíš svůj tým, tak mise dostanete."
Nechtěla jsem ji dávat misi samotnou. První důvod byl ten, že byla genin a druhý, nevěděla jak na to jen.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 11 Nov - 20:06

"Hai." přikývla jsem.
"Arigato." kývla jsem na rozloučení a chvíli poté už jsem za sebou zavírala dveře.

(Přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 12 Nov - 9:51

Ako vždy po tom čo som bol v dediine som dorazil k tomuto miestu kde som zaklopal na dvere .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 12 Nov - 12:31

Znovu jsem si poškrábala obvázanou ruku. Chtěla jsem si ji převázat, ale zaslechla jsem zaklepání.
"Vstupte!"
Křikla jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 8:09

Vstúpil som dnu .
"Dobrý deň Mizukage sama .... to som zasa ja chcel by som vás poprosiť o nejaký svitok aby som mohol trénovať ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 10:12

Podívala jsem se na něj.
"A který by sis přál? Určitě máš vyhlídnutou techniku nebo aspoň živej, který by jsi chtěl."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 18 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 40 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next

Povolení tohoto fóra: