Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Hm." sedla jsem si.
"Máme informace, že v Otogakure se něco děje, je to sice zničená vesnice, ale vyvíjí tam nějakou aktivitu. Jděte to Futoshi, Itachi a Polkine prozkoumat."
"Máme informace, že v Otogakure se něco děje, je to sice zničená vesnice, ale vyvíjí tam nějakou aktivitu. Jděte to Futoshi, Itachi a Polkine prozkoumat."
Anonymní- Anonymní
"Hai, Tsunade-sama, měli bychom to všichni zvládnout. Co umí nepřítel?"
Anonymní- Anonymní
"Unesl ninji s Kekei genkai, počítám, že si je přivlastnil." řekla nakvašeně.
"Ještě to by nám chybělo."
"Ještě to by nám chybělo."
Anonymní- Anonymní
"Iste, ja len nerád vravím za iných. A tu je príklad, prečo tomu tak je."
Anonymní- Anonymní
"Ahá. Tak půjdeme. Nebojte Tsunade-sama, postarám se o něj." Uklonil jsem se a otevřel dveře.
Anonymní- Anonymní
Stál som ešte stále v miestnosti a čakal kým ju Polkin a Itachi opustia, aby som mohol odísť aj ja.
Anonymní- Anonymní
*Klep klep* vešli jsme dovnitř, pořád jsem měl v náručí Polkina.
"Tsunade-sama, mise se povedla."
"Tsunade-sama, mise se povedla."
Anonymní- Anonymní
Vošiel som medzi dvere, ale tam som ostal. Oprel som sa chrbtom o zárubňu dvier a ruky som si prekrížil. Zatvoril som oči a vyzeralo to akoby som uvažoval.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá práce, napište záznam mise a odneste ho do Knihovny. Byla to S mise, takže vám dávám 1500 ryo." poškrábala jsem se na hlavě a napila kafe.
Anonymní- Anonymní
"Oo díky..Máte nový stůl." podíval jsem se, byl docela hezký, vypadal líp, než ten předchozí.
Anonymní- Anonymní
"Ale nie nič." Narovnal som sa a odišiel na chodbu. Musím vymyslieť nejakú techniku.
Anonymní- Anonymní
Přiletěl sokol se zprávou. Rychle jsem si ji přečetla a vstala.
"Hm..Takže už to začalo. "Okopírovala jsem zprávy a poslala je třem kage. Poslala je po třech sokolech.
"Hm..Takže už to začalo. "Okopírovala jsem zprávy a poslala je třem kage. Poslala je po třech sokolech.
Anonymní- Anonymní
zaklopal som na dvere
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Vstoupil jsem do své kanceláře v zástupu Tsunade.
"Tsunade-sama, kdo bude Hokage?"zeptal jsem se jí, nesedal jsem si. Oba dva jsme stáli proti sobě a měřili se pohledy.
"Tsunade-sama, kdo bude Hokage?"zeptal jsem se jí, nesedal jsem si. Oba dva jsme stáli proti sobě a měřili se pohledy.
Anonymní- Anonymní
"Hmm...Chiyo mi něco připomněla, měla bych věřit mladší generaci. Místo je tvoje." usmála jsem se a poodešla stranou.
"Navíc, je tu nuda." ušklíbla jsem se. "Pokud budeš potřebovat pomoc, klidně řekni." ohlédla jsem se po kanceláři a odešla do svého bytu. (Nebudu moc hrát, víš proč ne? Kdyby nco, řekni.)
"Navíc, je tu nuda." ušklíbla jsem se. "Pokud budeš potřebovat pomoc, klidně řekni." ohlédla jsem se po kanceláři a odešla do svého bytu. (Nebudu moc hrát, víš proč ne? Kdyby nco, řekni.)
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se. Děkuji Prateto Tsunade.
"Dlouho bude trvat, než se z toho dostanu." ušklíbl jsem se. "Ale nejdřív..mě čeká pohřbívání.." (přesun hřbitov.)
"Dlouho bude trvat, než se z toho dostanu." ušklíbl jsem se. "Ale nejdřív..mě čeká pohřbívání.." (přesun hřbitov.)
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: