Senju čtvrť
+4
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
Kushina Uzumaki
8 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Takhle vypadá můj dům a vše co je před ním. Celý areál je obehnán pevnou a vysokou zdí.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 11 Jan - 17:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Pokud tady Hokage taky nebude, tak už vážně nevím.. Odfoukla jsem si neposedné vlasy z čela a porozhlížela jsem se kolem, jestli nezahlédnu jeho postavu. K mé smůle nikde nikdo.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Objevil jsem se před kanceláři a uviděl bloňdatou dívku.
"Jak vám mohu pomoci?" pousmál jsem se na ni a pozval ji dál.
"Jak vám mohu pomoci?" pousmál jsem se na ni a pozval ji dál.
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den Hokage-sama.." Pozdravila jsem ho a vešla do malé místnosti.
"Já, mám z Konohy vypůjčený svitek s technikou Rasenganu. Vím, jak je pro vás tato technika cenná, a proto jí teď osobně vracím..." Usmála jsem se a zalovila v brašničce, odkud jsem vytáhla malý bílý svitek. Podala jsem mu ho a dodala jsem. "Chtěla jsem vám za to moc poděkovat, jelikož mi ten svitek hodně pomohl a vím, jak těžké muselo být pro Tsunade-sama půjčit něco tak důležitého někomu, kdo ani nepochází z Konohy a chci říct, že si její důvěry cením" Znovu jsem se pousmála. "To bylo vše,, co jsem vám chtěla říct, doufám, že jsem vás tímto neokradla o čas Hokage-sama.."
"Já, mám z Konohy vypůjčený svitek s technikou Rasenganu. Vím, jak je pro vás tato technika cenná, a proto jí teď osobně vracím..." Usmála jsem se a zalovila v brašničce, odkud jsem vytáhla malý bílý svitek. Podala jsem mu ho a dodala jsem. "Chtěla jsem vám za to moc poděkovat, jelikož mi ten svitek hodně pomohl a vím, jak těžké muselo být pro Tsunade-sama půjčit něco tak důležitého někomu, kdo ani nepochází z Konohy a chci říct, že si její důvěry cením" Znovu jsem se pousmála. "To bylo vše,, co jsem vám chtěla říct, doufám, že jsem vás tímto neokradla o čas Hokage-sama.."
Shinobi
"Ahá..Já vám každopádně děkuji. Vážím si toho, že jste to vrátila. Vaše Kazekage mě taky naučila loutkovou techniku, takže jsme si kvit." pousmál jsem se.
"Vážíte tak dalekou cestu, nechce se ti někde odpočinou? Dnes..dnes se chystáme pohřbít Tsukiko-sama..Chci ji také udělat Hokage, aspoň po smrti..a její tvář bude vytesána do skály."
"Vážíte tak dalekou cestu, nechce se ti někde odpočinou? Dnes..dnes se chystáme pohřbít Tsukiko-sama..Chci ji také udělat Hokage, aspoň po smrti..a její tvář bude vytesána do skály."
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že pokud jde o pohřeb té, jenž se obětovala pro nás všechny a zachránila nás tak, před jistou zkázou ráda zůstanu a uctím její památku. Byla to velice šlechetná žena a je to skvělý nápad. Rozhodně si to zaslouží.." Usmála jsem se a otočila jsem se k odchodu.
"Pokud se nemýlím dorazí i ostatní Kage, že?" Zeptala jsem se ještě.
"Pokud se nemýlím dorazí i ostatní Kage, že?" Zeptala jsem se ještě.
Shinobi
"Ano, měli by. Poslal jsem jim vzkaz." podíval jsem se z okna.
"Mohu vám nabídnout ubytování slečno?"
"Mohu vám nabídnout ubytování slečno?"
Anonymní- Anonymní
"Tak to Kazekage-sama zajisté dorazí.." Řekla jsem.
"A bylo by to od vás moc laskavé Hokage-sama. Konoha je krásná vesnice, ale tak rozlehlá, že jen najít tohle místo zabrala spoustu času." Zasmála jsem se při vzpomínce na své bloudění ulicemi.
"A bylo by to od vás moc laskavé Hokage-sama. Konoha je krásná vesnice, ale tak rozlehlá, že jen najít tohle místo zabrala spoustu času." Zasmála jsem se při vzpomínce na své bloudění ulicemi.
Shinobi
"Můžete se ubytovat zde, v Senju čtvrti. Hned za mým bytem je starý dům, určitě se vám bude líbit." věnoval jsem Yoko jeden z mých úsměvů. Hrabal jsem se chvíli v psacím stole, až jsem našel stříbrné klíče.
"Chcete je?"
"Chcete je?"
Anonymní- Anonymní
"Cesta byla vážně náročná, vlastně posledních pár dní, bylo pro všechny únavných, ale zajisté si ráda odpočinu. Jen nechcete za to ubytování něco? Přeci jen nic není zadarmo.." Usmála jsem se.
Shinobi
"Mě bude stačit, když si tam budete uklízet." zasmál jsem se. Podal jsem Yoko stříbrné klíče a znovu se posadil.
Anonymní- Anonymní
"Tak.. Arigato Hokage-sama.." Vzala jsem si od něj klíčky, mírně jsem se poklonila a odešla z kanceláře.
Shinobi
"hm nazdar." zvedl jsem oči z novin a prohlédl si Naomi, pak jsem se vrátil zpět ke čtení.
Anonymní- Anonymní
"Hm..chtěl jsem s tebou a s Neurem mluvit už v Kumogakure, avšak, byl tam jenom Neuro." odmlčel jsem se, složil noviny a pohlédl na ni.
"POkud bych se měl chovat jako Hokage, tak bych tě nechal popravit, a to ještě dnes, ale ty moc dobře víš, že to neudělám."
"POkud bych se měl chovat jako Hokage, tak bych tě nechal popravit, a to ještě dnes, ale ty moc dobře víš, že to neudělám."
Anonymní- Anonymní
"Vím, že je to špatně..Budu za to odcuzován ve vesnici, ale když jsem nechal Neura žít, tak musím i tebe. Jen se tě zeptám..Proč?"
Anonymní- Anonymní
"Ale po Smrti jsi konala zlo. A to samé i před ní. To jsi tolik toužila po síle? NO tak proč? Je ti to aspoň trochu líto?" zeptal jsem se jí a nespustil z ní oči,
Anonymní- Anonymní
"Po tvé smrti mi nikdo nevěřil neměla jsem kam jít jediná možnost byla vrátit se a zlo ??...vždiť jsem nikomu neublížila...myslým"
Anonymní- Anonymní
"Hmm..No...druhou šanci si zaslouží každý..budeš pod dozorem. Všude tě sledují..tak si dávej pozor."rozložil jsem si opět noviny a pokračoval ve čtení.
Anonymní- Anonymní
"Sakra!" rozčileně jsem položil noviny na stůl.
"Akcie Konohy zase klesly. A nějaký Kuro Buru vydělává nejvíc."
"Akcie Konohy zase klesly. A nějaký Kuro Buru vydělává nejvíc."
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: